ya korkmak değil de ben artık karşılıklı çaba olmazsa uğraşabileceğimi zannetmiyorum ben bir adım attığımda eşim adım atmıyorsa hep benden bekliyorsa ben onu yontmaya çalışmam kaç yaşına gelmiş insanım bu saatten sonra kimsenin nazıyla kaprisiyle uğraşamam bugune kadar zaten insanlarla uğraşmaktan yorulmuşum sanırım tahammül etme yetimi kaybetmişim gerçekten - dün bir arkadaş ki birkaç ay oldu evleneli neredesin neden yazmıyorsun aramıyorsun demiş daha geri dönüş yapmadım - böyle aramıyorsun sormuyorsun nazlarına sitemlerine gelemiyorum madem ben aramadım sen ara dimi yok illa suçlu taraf ben olacambu küçük bir örnek belki ama gerçekten benim için çok şey ifade ediyor mesela sen anlatıyorsun ya şöyle yaptım ettim diye ben en fazla iki kez yaparım üçüncüde gider boşarım adamı çekemem üstüne tazminat davası bile açarım - şu an huzurlu bir hayatım var bu huzuru devam ettirecek biri çıkmazsa ben ne diye başıma iş açayım ki
bekar olmaktan ya da hayatımı böyle geçirmekten şikayetçi değilim çok şükür
hoşgeldin balböceği, biz böyle kıldan tüyden temizlikten bahsediyorduk işte
neden ki sen koltuk yıkarken eşin ne yapıyo?
Evet güzel bir yazı lilycim,
Aklıma Cem Yılmaz'ın bir esprisi geldi.
Eğer bir kadını simit yedikten sonra da seviyorsanız, gerçekten seviyorsunuz demektir diye
Yani aşk varsa tiksinmek, iğrenmek gibi şeyler yoktur katılıyorum..
Bu yazıda eksik bir şeyler var hani kayıngiller neredeOnlarsız evlilik mi olur?
Yani keşke olaydı da..
o beni bırakıyor ya halı alıyor yada dagıtıma gidiyor o işlerini bitirene kadar zati bende koltukları bitiriyorum canım oda ter kan içinde kalıyor bende yani anlıcan yoksa diger türü yetişemiyorum
yooo demiyor canım eşim hiçbirşey..
kötü gelinde olmuyorum çünkü içimin iyi olduğunu biliyorlar..
haksızlık yaptıklarınında farkındalar bide benim kayın valide beni eşime ispiyonlamaz baş başada söylerim yani..
bide eşime ödemeyeceğim demedim hiç ama rahatsızlığımı dile getirdim..
onunda üzülmesini istemiyorum sonuçta oda farkında herşeyin kırmak istemiyorum..
hoş geldin canım benim ama sen genede artık gecmişe mazi yapıp kocanla mutlu olmaya bakacakksın kuzum
herkezin hataları kötü yanları var bunu unutma
hoş geldin canım benimmm nasılsın
Ben evlenmekten vazgeçtim canımhiç birine göre şekillenemem bugune kadar yeterince insanlar için özveride bulundum da noldu sanki karşılaştığım muamele: nankörlük beğenen böyle beğensin beğenmeyen evlenmesin
Hoşgeldin canım benim
yazdıklarına bakınca eşine kızdım zaten diğer konunu da okumuştum eşin daha kendi başına karar vermeyi, bırakın artık ben yetişkinim kendi ailem var demeyi öğrenememiş
tabii ki anne baba baş tacıdır herkesinki öyle ama evlenince eşinle evliliğinle ilgili sınırlar çizip kimseyi buna katmamalısın maalesef gerek etrafımda gözlemlediğim gerek kkda okuduğum kadarıyla kadınlardan bu bekleniyor ama erkekler kendileri adım atmıyorlar halbuki tam tersi olması lazım kadınlar kırılgandır, naiftir ona göre davranmak lazım
o da güzelmiş - dr.a danışayım eğer sorun olmazsa deneyebilirim
[ı][sıze=3]eee işleriniz iyi değil mi birini alın sen kayıt tut(bi nevi patroniçe ol) aldığınız kişi yıkamaya gitsin eşinde dağıtım ve toplama işini yapsın olmaz mı?[/sıze][/ı]
Sen onu kırmak istemiyorsun ama ben kırılırken eşimin kırılmasını düşünemiyorum mesela.
Üzgünken o üzülmesin diye iyi davranamam.. Yapım böyle biraz gaddarım ve kendimi daha çok sevmem gerektiğini öğrendim
bu hayatta sanırım o yüzden böyleyim..
Kesinlikle ödemek istemiyorum, herkes ayağını yorganına göre uzatsın derdim benBorç isteseler ayrı bunlar resmen sömürüyorlar..
İyi oluşunuz senin iyiliğinden, fedakarlığından yani canım tebrik ediyorum ben o kadar iyi olamam..:S
O hoşlarına gitmeyen laflarının üstüne içinin iyiliğine bakıyorlarsa iyi valla
Benim kv benim dobralığımı, adaletli oluşumu çok beğenir aynen eşim de..
Ama onlara karşı, hoşlarına gitmeyen bir durumda dobra oluşum hiç hoşlarına gitmiyor mesela..
İnsanlar çok fena çokkkk !
Canım hoşbuldum..
Bunu kabul ediyorum ben de kolay biri değilim..
Kolay kolay alttan alamam ve gerçekten ben üzgünsem kimsenin üzüntüsünü düşünemiyorum..:S
Ben eşimle değil başkasıyla da evlilikte sıkıntılar yaşardım eminim..
Yani evlilik bana göre değilmiş..
Canım ne gibi özverilerde bulundun da dilin yandı mesela?
Hoşbulduk :)
Eşime sorsan o karıştırmıyor, onlar karışıyor sınırı bilmeyen insanlar.
Eşim de kalp kırmayı sevmiyor, tepkisi sessiz kalmak..
Yani benim istemediğim bir şeyi onlar istiyor diye yapmaz.
Ama ters laf edip de kimseyi kırmaz...
Ben gerektiğinde lafını esirgemesin, kırsın istiyorum..
Çok gaddar görünüyorum böyle biliyorum..
yaaa bir zamanlar askılı giymeye heves ederdim babam var erkek kardeşlerim var diye giyemezdim şimdi de artık ne heves kaldı ne bişeysende öyle rahat ediyorsun demek ki canım benim..
nasıl rahat ediyorsan onu giyeceksin ben hep şort askılı giyerim evde ama kışın o zaman ellerimi bilene göremez
canım bakayım internetteninternetten araştır bak canım benim inan cok güzel bir şşey bayanlar için
herks evliliğin iki kişilik avantajlarını anlatır ama dezavantajları avantajdan fazla da olsa göstermezler evlilik iki kişilik derler ama müdahale eden aileler yokmuş gibi davranılıyor nedenseEvet güzel bir yazı lilycim,
Aklıma Cem Yılmaz'ın bir esprisi geldi.
Eğer bir kadını simit yedikten sonra da seviyorsanız, gerçekten seviyorsunuz demektir diye
Yani aşk varsa tiksinmek, iğrenmek gibi şeyler yoktur katılıyorum..
Bu yazıda eksik bir şeyler var hani kayıngiller neredeOnlarsız evlilik mi olur?
Yani keşke olaydı da..
senin eşin de ailesi de anlayışlı insanlara benziyorlar anlattığın kadarıylayooo demiyor canım eşim hiçbirşey..
kötü gelinde olmuyorum çünkü içimin iyi olduğunu biliyorlar..
haksızlık yaptıklarınında farkındalar bide benim kayın valide beni eşime ispiyonlamaz baş başada söylerim yani..
bide eşime ödemeyeceğim demedim hiç ama rahatsızlığımı dile getirdim..
onunda üzülmesini istemiyorum sonuçta oda farkında herşeyin kırmak istemiyorum..
haha Allah iyiliğini versinHoşbuldum , çok iyi ediosunuz , tüy nerde ben ordayım zaten
insanlar hep beklenti içindeler inan ben beklentilerimi törpülüyorum azaltıyorum ki boşa hayal kırıklığı yaşamayayım kimseye de yaşatmayım ama herkes hep bana hep bana olsun istiyorcok haklısın kuzum bende bazen düşünüyorum neden cektim bu adamı diye nasıl boşamadım diye kendime hayret ediyorum sonunda kazma gibi bir adamdan cicek gibi bir insana döndüdüm kökü gene odun olsada ama valla genede düşünmüyor değilim neden sabrettim naslıl diye
ayrıcada gercekten hak veriyorum sana canım ogun aynı konu benim dayı kızımlada yasandı inan
neden armıyomusum ben evine geldim kaç kere 2 senelik evliyim sen benim kapımı kaç kere actın kaç kere beni aradın nasılsın dedin arasan bile kinaye sokup huzurumu kaçırdın uffff insanlarla uraşmak zor heleki birde anlayışssız ve edepsizse
Hoşbuldum , çok iyi ediosunuz , tüy nerde ben ordayım zaten
yaaa bir zamanlar askılı giymeye heves ederdim babam var erkek kardeşlerim var diye giyemezdim şimdi de artık ne heves kaldı ne bişey
kışın zaten hırkaydı çoraptı kat kat giyiniyoruz
canım bakayım internetten
herks evliliğin iki kişilik avantajlarını anlatır ama dezavantajları avantajdan fazla da olsa göstermezler evlilik iki kişilik derler ama müdahale eden aileler yokmuş gibi davranılıyor nedense
buna benzer başka bir yazı daha vardı sanki hatta sabah ekleyecektim ama elektrik gidince benim de kafa gitti neydi hangi yazıydı unuttum
senin eşin de ailesi de anlayışlı insanlara benziyorlar anlattığın kadarıyla
haha Allah iyiliğini versinkıl tüy haricinde de gel yaz
insanlar hep beklenti içindeler inan ben beklentilerimi törpülüyorum azaltıyorum ki boşa hayal kırıklığı yaşamayayım kimseye de yaşatmayım ama herkes hep bana hep bana olsun istiyor
kızım sen adamı iyi yontmuşun maşallahbu konuda seni çok takdir ediyorum
herkese merhabalarancak geldim birikmiş işler vardı geçmişe henüz bakamadım inşallah herkesin keyfi yerindedir.
benim tilkilik olmadı kızlaradam eve geç geldi.zaten işten çıkarken sormuştum geçmi geleceksin diye evet dedi ben yinede kızımla güzel güzel yemekler yapıp kendimize sofra kurduk o gelince onada güzel bir tabak hazırladım
aaaa kuzu bakk neden benim aklıma bu gelmediki canım hem ben tanıdıga gidicemmm ucuza kapatırız seninkinide komple gidicem ben
Nerdeymiş kuzum o yer ve hangi cihazlar varmış öğrendin mi
kızzz tatlı acının yanında yerini daha iyi belli ederr boşverr sennnn egerrr fırtınalı günleri atlattınıza göre şimid rahatca uyuyorsundur
ya korkmak değil de ben artık karşılıklı çaba olmazsa uğraşabileceğimi zannetmiyorum ben bir adım attığımda eşim adım atmıyorsa hep benden bekliyorsa ben onu yontmaya çalışmam kaç yaşına gelmiş insanım bu saatten sonra kimsenin nazıyla kaprisiyle uğraşamam bugune kadar zaten insanlarla uğraşmaktan yorulmuşum sanırım tahammül etme yetimi kaybetmişim gerçekten - dün bir arkadaş ki birkaç ay oldu evleneli neredesin neden yazmıyorsun aramıyorsun demiş daha geri dönüş yapmadım - böyle aramıyorsun sormuyorsun nazlarına sitemlerine gelemiyorum madem ben aramadım sen ara dimi yok illa suçlu taraf ben olacambu küçük bir örnek belki ama gerçekten benim için çok şey ifade ediyor mesela sen anlatıyorsun ya şöyle yaptım ettim diye ben en fazla iki kez yaparım üçüncüde gider boşarım adamı çekemem üstüne tazminat davası bile açarım - şu an huzurlu bir hayatım var bu huzuru devam ettirecek biri çıkmazsa ben ne diye başıma iş açayım ki
bekar olmaktan ya da hayatımı böyle geçirmekten şikayetçi değilim çok şükür
Sen onu kırmak istemiyorsun ama ben kırılırken eşimin kırılmasını düşünemiyorum mesela.
Üzgünken o üzülmesin diye iyi davranamam.. Yapım böyle biraz gaddarım ve kendimi daha çok sevmem gerektiğini öğrendim
bu hayatta sanırım o yüzden böyleyim..
Kesinlikle ödemek istemiyorum, herkes ayağını yorganına göre uzatsın derdim benBorç isteseler ayrı bunlar resmen sömürüyorlar..
İyi oluşunuz senin iyiliğinden, fedakarlığından yani canım tebrik ediyorum ben o kadar iyi olamam..:S
O hoşlarına gitmeyen laflarının üstüne içinin iyiliğine bakıyorlarsa iyi valla
Benim kv benim dobralığımı, adaletli oluşumu çok beğenir aynen eşim de..
Ama onlara karşı, hoşlarına gitmeyen bir durumda dobra oluşum hiç hoşlarına gitmiyor mesela..
İnsanlar çok fena çokkkk !
Canım hoşbuldum..
Bunu kabul ediyorum ben de kolay biri değilim..
Kolay kolay alttan alamam ve gerçekten ben üzgünsem kimsenin üzüntüsünü düşünemiyorum..:S
Ben eşimle değil başkasıyla da evlilikte sıkıntılar yaşardım eminim..
Yani evlilik bana göre değilmiş..
Canım ne gibi özverilerde bulundun da dilin yandı mesela?
Hoşbulduk :)
Eşime sorsan o karıştırmıyor, onlar karışıyor sınırı bilmeyen insanlar.
Eşim de kalp kırmayı sevmiyor, tepkisi sessiz kalmak..
Yani benim istemediğim bir şeyi onlar istiyor diye yapmaz.
Ama ters laf edip de kimseyi kırmaz...
Ben gerektiğinde lafını esirgemesin, kırsın istiyorum..
Çok gaddar görünüyorum böyle biliyorum..
zati şu anda nerdeyse patronum canım eskiden poşetleme kalite kontrol bölümüne de ben bakıyordum birde büro işlerine muhasebe falandır işlerinede ben bakıyorudum birde koltuklara gidiyordum düşün şimdi kalite bölümüne saglam adam aldıkta gözüm arkada değil inan
bir tane daha bulduk koltuk için inan tamm olucaktaa bu devirde güvenilir adam bulmak cidden zor millet iş yok diye aglıyor ya yalan inan
iş içinden iş secmekten begenemiyolar aslında onun kası var bunun gözü demekten gitmiyorlar
Fırtına bizim kapının arkasında yuva yapmış arada bir çıkıp gelir gibi benim evlilikte canım
Canım karşılıklı çaba olmadan zaten evlilik yürümez ki..
Aşk daha bitmediyse bir o seni tutup kaldırıyor, bir sen öyle sürüyor..
İnsan neleri yutuyor, unutuyor bilsen..
Ben o kadar kinciyim ki bak anlatsam yine iyi sürüyor bu evlilik dersin.
Bana adım atana bile içimde kin varsa adım atamıyorum ben..
Şimdi iyi olsak bile bak aramız iyiyken söylüyorum bunu ben de bekarlığı tercih ederdim bu kafayla..
Azıcık aşım ağrısız başım, çalışır kazanırım istediğim gibi yerim.
Ortak hayaller yerine sadece kendi hayallerim uğruna yaşarım..
Ne güzel değil mi?
Ama insan evlenmeyip bu düşüncelerle 45 yaşına geldiğinde de pişman olur, sadece kendisi için yaşadığı hayattan
da sıkılır eminim..
Anne olmak ister.. Biri hasta olduğunda endişelenmek baş ucunda beklemek ister.
Aynen birinin kucağında ateşli başıyla yatmak ister..
Tatlı tarafları yok değil.. Tadını kaçıranlar olmasa çok güzel şey evlilik ama oluyor işte..
herkese merhabalarancak geldim birikmiş işler vardı geçmişe henüz bakamadım inşallah herkesin keyfi yerindedir.
benim tilkilik olmadı kızlaradam eve geç geldi.zaten işten çıkarken sormuştum geçmi geleceksin diye evet dedi ben yinede kızımla güzel güzel yemekler yapıp kendimize sofra kurduk o gelince onada güzel bir tabak hazırladım
evlilik bana göre değilmiş dersin ama kocanı da yaban ellerede bırakmassın
yaaa bir zamanlar askılı giymeye heves ederdim babam var erkek kardeşlerim var diye giyemezdim şimdi de artık ne heves kaldı ne bişey
kışın zaten hırkaydı çoraptı kat kat giyiniyoruz
canım bakayım internetten
herks evliliğin iki kişilik avantajlarını anlatır ama dezavantajları avantajdan fazla da olsa göstermezler evlilik iki kişilik derler ama müdahale eden aileler yokmuş gibi davranılıyor nedense
buna benzer başka bir yazı daha vardı sanki hatta sabah ekleyecektim ama elektrik gidince benim de kafa gitti neydi hangi yazıydı unuttum
senin eşin de ailesi de anlayışlı insanlara benziyorlar anlattığın kadarıyla
haha Allah iyiliğini versinkıl tüy haricinde de gel yaz
insanlar hep beklenti içindeler inan ben beklentilerimi törpülüyorum azaltıyorum ki boşa hayal kırıklığı yaşamayayım kimseye de yaşatmayım ama herkes hep bana hep bana olsun istiyor
kızım sen adamı iyi yontmuşun maşallahbu konuda seni çok takdir ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?