evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

cok haklısın kuzum bende bazen düşünüyorum neden cektim bu adamı diye nasıl boşamadım diye kendime hayret ediyorum sonunda kazma gibi bir adamdan cicek gibi bir insana döndüdüm kökü gene odun olsada ama valla genede düşünmüyor değilim neden sabrettim naslıl diye
ayrıcada gercekten hak veriyorum sana canım ogun aynı konu benim dayı kızımlada yasandı inan
neden armıyomusum ben evine geldim kaç kere 2 senelik evliyim sen benim kapımı kaç kere actın kaç kere beni aradın nasılsın dedin arasan bile kinaye sokup huzurumu kaçırdın uffff insanlarla uraşmak zor heleki birde anlayışssız ve edepsizse

neden ki sen koltuk yıkarken eşin ne yapıyo?

o beni bırakıyor ya halı alıyor yada dagıtıma gidiyor o işlerini bitirene kadar zati bende koltukları bitiriyorum canım oda ter kan içinde kalıyor bende yani anlıcan yoksa diger türü yetişemiyorum

kızzz tatlı acının yanında yerini daha iyi belli ederr boşverr sennnn egerrr fırtınalı günleri atlattınıza göre şimid rahatca uyuyorsundur

o beni bırakıyor ya halı alıyor yada dagıtıma gidiyor o işlerini bitirene kadar zati bende koltukları bitiriyorum canım oda ter kan içinde kalıyor bende yani anlıcan yoksa diger türü yetişemiyorum

[ı][sıze=3]eee işleriniz iyi değil mi birini alın sen kayıt tut(bi nevi patroniçe ol) aldığınız kişi yıkamaya gitsin eşinde dağıtım ve toplama işini yapsın olmaz mı?[/sıze][/ı]

Sen onu kırmak istemiyorsun ama ben kırılırken eşimin kırılmasını düşünemiyorum mesela.
Üzgünken o üzülmesin diye iyi davranamam.. Yapım böyle biraz gaddarım ve kendimi daha çok sevmem gerektiğini öğrendim
bu hayatta sanırım o yüzden böyleyim..
Kesinlikle ödemek istemiyorum, herkes ayağını yorganına göre uzatsın derdim ben Borç isteseler ayrı bunlar resmen sömürüyorlar..
İyi oluşunuz senin iyiliğinden, fedakarlığından yani canım tebrik ediyorum ben o kadar iyi olamam..:S

O hoşlarına gitmeyen laflarının üstüne içinin iyiliğine bakıyorlarsa iyi valla

Benim kv benim dobralığımı, adaletli oluşumu çok beğenir aynen eşim de..
Ama onlara karşı, hoşlarına gitmeyen bir durumda dobra oluşum hiç hoşlarına gitmiyor mesela..

İnsanlar çok fena çokkkk !

hoş geldin canım benim ama sen genede artık gecmişe mazi yapıp kocanla mutlu olmaya bakacakksın kuzum
herkezin hataları kötü yanları var bunu unutma
hoş geldin canım benimmm nasılsın

Canım hoşbuldum..
Bunu kabul ediyorum ben de kolay biri değilim..
Kolay kolay alttan alamam ve gerçekten ben üzgünsem kimsenin üzüntüsünü düşünemiyorum..:S
Ben eşimle değil başkasıyla da evlilikte sıkıntılar yaşardım eminim..
Yani evlilik bana göre değilmiş..

Canım ne gibi özverilerde bulundun da dilin yandı mesela?

Hoşbulduk :)

Eşime sorsan o karıştırmıyor, onlar karışıyor sınırı bilmeyen insanlar.
Eşim de kalp kırmayı sevmiyor, tepkisi sessiz kalmak..
Yani benim istemediğim bir şeyi onlar istiyor diye yapmaz.
Ama ters laf edip de kimseyi kırmaz...
Ben gerektiğinde lafını esirgemesin, kırsın istiyorum..
Çok gaddar görünüyorum böyle biliyorum..

[ı][sıze=3]eee işleriniz iyi değil mi birini alın sen kayıt tut(bi nevi patroniçe ol) aldığınız kişi yıkamaya gitsin eşinde dağıtım ve toplama işini yapsın olmaz mı?[/sıze][/ı]

zati şu anda nerdeyse patronum canım eskiden poşetleme kalite kontrol bölümüne de ben bakıyordum birde büro işlerine muhasebe falandır işlerinede ben bakıyorudum birde koltuklara gidiyordum düşün şimdi kalite bölümüne saglam adam aldıkta gözüm arkada değil inan
bir tane daha bulduk koltuk için inan tamm olucaktaa bu devirde güvenilir adam bulmak cidden zor millet iş yok diye aglıyor ya yalan inan
iş içinden iş secmekten begenemiyolar aslında onun kası var bunun gözü demekten gitmiyorlar

evlilik bana göre değilmiş dersin ama kocanı da yaban ellerede bırakmassın

sende öyle rahat ediyorsun demek ki canım benim..
nasıl rahat ediyorsan onu giyeceksin ben hep şort askılı giyerim evde ama kışın o zaman ellerimi bilene göremez
yaaa bir zamanlar askılı giymeye heves ederdim babam var erkek kardeşlerim var diye giyemezdim şimdi de artık ne heves kaldı ne bişey
kışın zaten hırkaydı çoraptı kat kat giyiniyoruz

internetten araştır bak canım benim inan cok güzel bir şşey bayanlar için
canım bakayım internetten

herks evliliğin iki kişilik avantajlarını anlatır ama dezavantajları avantajdan fazla da olsa göstermezler evlilik iki kişilik derler ama müdahale eden aileler yokmuş gibi davranılıyor nedense

buna benzer başka bir yazı daha vardı sanki hatta sabah ekleyecektim ama elektrik gidince benim de kafa gitti neydi hangi yazıydı unuttum

senin eşin de ailesi de anlayışlı insanlara benziyorlar anlattığın kadarıyla

Hoşbuldum , çok iyi ediosunuz , tüy nerde ben ordayım zaten
haha Allah iyiliğini versin kıl tüy haricinde de gel yaz

insanlar hep beklenti içindeler inan ben beklentilerimi törpülüyorum azaltıyorum ki boşa hayal kırıklığı yaşamayayım kimseye de yaşatmayım ama herkes hep bana hep bana olsun istiyor

kızım sen adamı iyi yontmuşun maşallah bu konuda seni çok takdir ediyorum

heeyaaaa bende kendime hayret ediyrum zatiii nasıl hayret ettiysemm kazmaya

herkese merhabalar ancak geldim birikmiş işler vardı geçmişe henüz bakamadım inşallah herkesin keyfi yerindedir.

benim tilkilik olmadı kızlar adam eve geç geldi.zaten işten çıkarken sormuştum geçmi geleceksin diye evet dedi ben yinede kızımla güzel güzel yemekler yapıp kendimize sofra kurduk o gelince onada güzel bir tabak hazırladım

ohoooooooo sen hemen ama pes ettin kız ben kocamı bir senede zor yonttum sen bir günde nasıl yontacaksınn
erkeklerin beyinleri gec işliyoorrr sen devam ett emin ol sonunda sana yakınlaşmaya başıcaktır

bu arada hoş geldin kuzum

Son düzenleme:
Nerdeymiş kuzum o yer ve hangi cihazlar varmış öğrendin mi

bizim bir komutan varr onun eşinin kardeşi almanyada bu işlere bakıyor canım ilk kadın kendine yapmak için getirtti sonra bitirdi şimdi makinaya baktım son teknoliji ve hijyenik gercekten inan ben böle şeylere bakmazdım güzelli merkezine gidicektim ama kendi gözümle görünce tmm dedim burda yapayım
ben bir gideyim 2 seansım gectim memnun kalırsam senle gideriz boşuna şimdi sen masrafa girme hele bekle okadar ceyiz derdin var

kızzz tatlı acının yanında yerini daha iyi belli ederr boşverr sennnn egerrr fırtınalı günleri atlattınıza göre şimid rahatca uyuyorsundur

Fırtına bizim kapının arkasında yuva yapmış arada bir çıkıp gelir gibi benim evlilikte canım

Canım karşılıklı çaba olmadan zaten evlilik yürümez ki..
Aşk daha bitmediyse bir o seni tutup kaldırıyor, bir sen öyle sürüyor..
İnsan neleri yutuyor, unutuyor bilsen..
Ben o kadar kinciyim ki bak anlatsam yine iyi sürüyor bu evlilik dersin.
Bana adım atana bile içimde kin varsa adım atamıyorum ben..

Şimdi iyi olsak bile bak aramız iyiyken söylüyorum bunu ben de bekarlığı tercih ederdim bu kafayla..
Azıcık aşım ağrısız başım, çalışır kazanırım istediğim gibi yerim.
Ortak hayaller yerine sadece kendi hayallerim uğruna yaşarım..

Ne güzel değil mi?

Ama insan evlenmeyip bu düşüncelerle 45 yaşına geldiğinde de pişman olur, sadece kendisi için yaşadığı hayattan
da sıkılır eminim..

Anne olmak ister.. Biri hasta olduğunda endişelenmek baş ucunda beklemek ister.
Aynen birinin kucağında ateşli başıyla yatmak ister..

Tatlı tarafları yok değil.. Tadını kaçıranlar olmasa çok güzel şey evlilik ama oluyor işte..

ben evlenmeden önce bütün kozlarımı açık oynadım borç olacaksa 2 yıl daha beklerim dedim beni kandırdılar yok olmayacak dediler eşim bunların hepsine şahit..
bunlar borçları bize yıktıklarında eşim babasına herşeyi anladımda kıza taktığınız altınlarıda mı bize ödeteceksiniz dedi çok şaşırdı sinirlendi üzüldü ama ben evlenmeden önce herşeyin böyle olacağını biliyordum hissediyordum..
şimdi adam babasına diyeceğini demiş diğerleride durumumuz yok birsürü borca girdik kardeşin gelince yardım edeceğiz demiş ama etmemişler ben bu adama ödemeyeceğim mi diyeyim..
kendimi o kadar küçültemem ben canım..(yanlış anlama ben karşı taraf küçük kalsın diye dedim onu )
durumum olmasaydı derdim ödemeyeceğim diye ama durumum var yetiyo yani çok şükür..
bide eşim aileme karşı bir kere saygısızlık yapmadı annemi her hafta çağırır gider alır kalsın die ısrar eder yemeğe çıkartır her istediğimde götürür ben bunların neredeyse hiçbirini onların kine yapmam..
bide ben de sinirli olunca kırılmasın derdinde olacak biri değilimdir ama bazı şeylerin telafisi olmaz diye düşünen biriyim eşimi sinirli anımda tutup ailesiyle vurmam ama şikayetlerimi dile getiririm saklamam..
bide bunlar bana yol su elektrik olarak geri dönüyor..
adamı bıraksam aylarca annesi ile görüşmez çünkü haksızlık yaptılar..
ama ben gene insanım ara anneni yazık diyorum gene aramıyor ama benide gözünde tepelere çıkartıyor çünkü onlara bile iyyim ..

bende işsizliğe inanmıyorum zaten..
umarım iyi güvenilir birini bulursunuz sende bebiş düşünmeye başlarsın bu sayede canım

siz o kapıyı sıkı kapatmayı bildikce fırtınalar vız gelir kuzummmmm
anamm hayallere bak bak bakkk azıcık asımm belasız basım diyosun ama insan en cok sevgiye huzura aclık duyar kuzum inan bellir bir süre sonra yanında gene birini ister insan
eeee isteyincede gülü seven odunluklarınada katlanıyor bazen işte

Merhaba, hoşgeldin:)
Bence pes etme, sabırla değişime devam et.. En az 1 ay..
Erkeklerin beyin kuş kadar.O dangozlar anca farkeder
evlilik bana göre değilmiş dersin ama kocanı da yaban ellerede bırakmassın

Tepemi attırdığı zamanlar görsen, uçurumun kenarında bile bırakırım

nasıl rahat ediyorsan öyle gez evde istersen çamaşur sulu eşoftman giy
ben çok giyerim
eşim anlayışlı aileside bana karşı öyle babası çok sever beni ama kaynanamla çok sorun yaşarız ama o unutur ben içime atarım..
kayın valdem yüzüme iyi ama arkamdan dedikodumu yapar kolu komşuyla biliyorum bunu nişanlıyken dutymuştum yüzük atmıştımda yalvar yakar barıştım..
tek iyi yanı ona ne dersem diyeyim eşime anlatmaz başka herkese anlatır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…