evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
bugün bizim topik ne durgun ama
yaaa tam yazıyordum elektrikler gitti sorun varmış o yüzden kesmişler aşağıdan ama uyarmadılar da

ben geldim canım
hım ben hiç farketmedim benimkinin bu huylarını evde hep cıbıl cıbıl dolanırım ben zaten soyunmaya yer arıyom
beni alan yandı demek ki, evde bile en açık halim - ki tek yaşıyorum - tişört eşofmandır şort falan giymeyi sevmiyorum

yaa o nasıl birşey acaba burada yoktur - bu temizlik işleri zor oluyor yaaa evlenince hele daha da zordur sanırım
ohooo gittim geldim bilene ki bennnn
hoşgeldin canım bizim elektrik kesintisi oldu da

valla benim eşim böyle değil canım bence mide daha önemli
hımm erkeğine göre değişiyor demek ki

Kızlar dün aniden çıkmam gerekti kusura bakmayın..
Merhaba herkese :)

Aynen öyle arada kalıyor, her saçmalığa annesi için susuyor.
Benden de annesi için fedakarlık yapmamı bekliyor çünkü kp bana kızsa da kadının başının etini yiyor

Ben böyle hiç bir faydası olmayıp sadece huzursuzluk veren aile bir de baş tacı edilince
eşim tarafından katlanamıyorum canım.. Bu kadar hayırlı bir evlat olması beni delirtiyor.
Çünkü onlar bize sadece huzursuzluk veriyorlar..

:):) Bir kere gıcık oldun mu fikrinin değişmesi zor zaten canım..
Ben de kaynıma, görümceme, kp e gıcık olmanın çok ötesinde duygular besliyorum

Eşine ödemek istemiyorum onların borçlarını desen ille de olmaz ödemeliyim der mi canım?
Ve sen böyle çat çat cevaplar verdiğinde kötü gelin olmuyor musun?
Eşin aman kötü olma sus, görmezden gel demiyor mu sana?

tamamen tüylerinden kurtuluyorsun canım benim bir iki seanstaa bir daha da cıkmıyor
cıksa bile ayva tüyü gibi cıkıyor

hoş geldin canım benim ama sen genede artık gecmişe mazi yapıp kocanla mutlu olmaya bakacakksın kuzum
herkezin hataları kötü yanları var bunu unutma
hoş geldin canım benimmm nasılsın

yorumuna kesinlikle katıldıgımı belirterek canım benim
hem yemekten hemde kısa sorttan geciyor
Ben evlenmekten vazgeçtim canım hiç birine göre şekillenemem bugune kadar yeterince insanlar için özveride bulundum da noldu sanki karşılaştığım muamele: nankörlük beğenen böyle beğensin beğenmeyen evlenmesin

kuzum benim öle konusma herkez birgün evlenecek evlilik güzel bir kavram ama evleneceğin insan eger sorunluysa olaylar ondan başlıyor ya zaten sen secimini güzel yapacaksın
her evlilik sorunlar oluyor inan bunlar senin gözünü korkutmasın

Hoşgeldin canım benim
yazdıklarına bakınca eşine kızdım zaten diğer konunu da okumuştum eşin daha kendi başına karar vermeyi, bırakın artık ben yetişkinim kendi ailem var demeyi öğrenememiş
tabii ki anne baba baş tacıdır herkesinki öyle ama evlenince eşinle evliliğinle ilgili sınırlar çizip kimseyi buna katmamalısın maalesef gerek etrafımda gözlemlediğim gerek kkda okuduğum kadarıyla kadınlardan bu bekleniyor ama erkekler kendileri adım atmıyorlar halbuki tam tersi olması lazım kadınlar kırılgandır, naiftir ona göre davranmak lazım

tamamen tüylerinden kurtuluyorsun canım benim bir iki seanstaa bir daha da cıkmıyor
cıksa bile ayva tüyü gibi cıkıyor
o da güzelmiş - dr.a danışayım eğer sorun olmazsa deneyebilirim

sende öyle rahat ediyorsun demek ki canım benim..
nasıl rahat ediyorsan onu giyeceksin ben hep şort askılı giyerim evde ama kışın o zaman ellerimi bilene göremez

internetten araştır bak canım benim inan cok güzel bir şşey bayanlar için

Evet güzel bir yazı lilycim,
Aklıma Cem Yılmaz'ın bir esprisi geldi.
Eğer bir kadını simit yedikten sonra da seviyorsanız, gerçekten seviyorsunuz demektir diye

Yani aşk varsa tiksinmek, iğrenmek gibi şeyler yoktur katılıyorum..
Bu yazıda eksik bir şeyler var hani kayıngiller nerede Onlarsız evlilik mi olur?
Yani keşke olaydı da..

hoş geldin cano nberrr
heyaaa ben cok kıl yumagıyım yaaaa
lazer gitcem isyanlara bagladımmm yaaa zor oliyy

Aynen canımm çok zor ahh ahh ne çektimm be ,
nereye gitçeksin benimde canım istiyor nişandan sonra bak birlikte gidebiliriz

yooo demiyor canım eşim hiçbirşey..
kötü gelinde olmuyorum çünkü içimin iyi olduğunu biliyorlar..
haksızlık yaptıklarınında farkındalar bide benim kayın valide beni eşime ispiyonlamaz baş başada söylerim yani..
bide eşime ödemeyeceğim demedim hiç ama rahatsızlığımı dile getirdim..
onunda üzülmesini istemiyorum sonuçta oda farkında herşeyin kırmak istemiyorum..

ya korkmak değil de ben artık karşılıklı çaba olmazsa uğraşabileceğimi zannetmiyorum ben bir adım attığımda eşim adım atmıyorsa hep benden bekliyorsa ben onu yontmaya çalışmam kaç yaşına gelmiş insanım bu saatten sonra kimsenin nazıyla kaprisiyle uğraşamam bugune kadar zaten insanlarla uğraşmaktan yorulmuşum sanırım tahammül etme yetimi kaybetmişim gerçekten - dün bir arkadaş ki birkaç ay oldu evleneli neredesin neden yazmıyorsun aramıyorsun demiş daha geri dönüş yapmadım - böyle aramıyorsun sormuyorsun nazlarına sitemlerine gelemiyorum madem ben aramadım sen ara dimi yok illa suçlu taraf ben olacam bu küçük bir örnek belki ama gerçekten benim için çok şey ifade ediyor mesela sen anlatıyorsun ya şöyle yaptım ettim diye ben en fazla iki kez yaparım üçüncüde gider boşarım adamı çekemem üstüne tazminat davası bile açarım - şu an huzurlu bir hayatım var bu huzuru devam ettirecek biri çıkmazsa ben ne diye başıma iş açayım ki
bekar olmaktan ya da hayatımı böyle geçirmekten şikayetçi değilim çok şükür

Biri kıl tüy dedi burda buldum kendimiii noluyor kimin tüyü napıyormuş nolmuş
hoşgeldin balböceği, biz böyle kıldan tüyden temizlikten bahsediyorduk işte

Hoşbuldum , çok iyi ediosunuz , tüy nerde ben ordayım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…