yaaa tam yazıyordum elektrikler gitti sorun varmış o yüzden kesmişler aşağıdan ama uyarmadılar dabugün bizim topik ne durgun ama
beni alan yandı demek ki, evde bile en açık halim - ki tek yaşıyorum - tişört eşofmandır şort falan giymeyi sevmiyorumben geldim canım
hım ben hiç farketmedim benimkinin bu huylarını evde hep cıbıl cıbıl dolanırım ben zatensoyunmaya yer arıyom
yaa o nasıl birşey acaba burada yoktur - bu temizlik işleri zor oluyor yaaa evlenince hele daha da zordur sanırımkızlar ben karar verdim kışın artık lazere gidicem tüy yumagı gibi birşey oldugumdan hamile kalmazsam eger kararlıyımm bütün bu tüy müy sorunlarından artık kurtulmak istiyorum evliyken cok zor oluyor yaa
hoşgeldin canım bizim elektrik kesintisi oldu daohooo gittim geldim bilene ki bennnn
hımm erkeğine göre değişiyor demek kivalla benim eşim böyle değil canım bence mide daha önemli
annesinden korkuyor ozaman canımm yaa senin kocanın haklı tarafları var ama
babası fena adama dese olay annesine patlıyor ada resmen annesinii adama koz diye kullanıyor gibi bişey olmus buuu
senide kıramıyor bir yandan annesini düşünüyor
kesinlikle katılıyorum eğerki evlilikte geçmişi kapatamazsan o yaraları tekrar tekrar kanatırsan o evlilikten hayır beklemeyin kızlar..
unutmak yada üstünü kapatıp Allaha havale etmek zorundayız..ben neler çektim nişanlı iken...sustum sustum şimdi noldu bana yapan edenler peşimden koşup utanıyorlar..Rabbim onları kendi eli ile cezalandırdın..onları gülgürecek bir hareket yapmıyorum..eşimin yanındayım ve elimden geldiğince desteğimm..
en büyük mutluluk evdeki eşinle huzur kızlar..
maddi sorunlar falan çok zor oluyor ama yapcak birşey yokk
ama o durumda zor canım düşünüyorumda babam evde bizim yüzümüzden anneme huzursuzluk çıkartsaydı bende sesimi çıkartamazdım ne kadar olsada annesi sonuçta..
ben kayınvalideme gıcık oluyorum ama haklı sebeplerim var genede eşime kötülemem o da görüyor zaten hatta eşim aramaz annesini ben kızarım annen o senin ne olursa olsun ara derim ve ciddi olarak söylerim bunu..
bende kayın validemle çok uzak oturak bi ara 4 ay görüşmemiştim ..
eşin iyiymiş ama hala gıcık canım gözümde malesef
ben 8 aydır anlamadım zaten canım..
bide acıdım çeyreklerimi istediler düğünün ertesi günü düğünden önce altınlar benim vermem demiştim yüzsüzlük edip istediler bende alın dedim..
allah büyük her vay bi çeyerek vereceklerdi o şartla verdim vermediler..
sonra kaynın askerden gelince borçlarına yardım etcez dediler evlendim 10 gün sonra kaynım geldi 1 ay sonra işe girdi kimse yardım etmedi şimdide kredi çejti kaynım ve işinden oldu bak işte allah büyük beni kandırdılar hep..
evlenmeden önce acık avcık konuştuğum halde kandırdılar beni..
eşyaların parasınıda biz ödüyoruz..
tuz tanesi kadar hakkım varsa dahi helal etmiyorum..
benim düğünüme 1 ay kala arabalarını değiştiridler dedim ki o arabanın borcu benim hayatımı etkileyecekse hayrını görmeyin..
etkiledi arabayla ilgi bi ton sorun çıktı 5 binlik borç oldu 10 bin sonra çeyrekleri verdim bundan 2 ay öncede gelim araba borcu için 5 bin para istediler yarım ağız kaynım 5 bin kredi çekmiş dedim 5 bin çekeceklerine 10 bin çekseydiniz o zaman kayın babamda bana nasıl ödeyeceğiz dedi bende tutamadım kendimi biz ödüyoruz ya her ay sizde öderdiniz dedim pişman değilim sonrada bu lafın üstüne para isteyemediler..
her ay 2500 borca gidiyor hepte onların ödemesi gerekenlere..
bide çok güzel düğün yaptık dillere destan diyorlar dedim yanlışınız var düğünü eşim ben ve benim ailem yaptık siz hiç birsey yapmadınız sağda soldada biz yaptık demeyin anlatırım dedim..
düğüne gideriz kaynana kayın baba bileziklerini neden takmadın millet görmez derki kayın babası elinden almış altınları bende dedim ki yalan mı almadınız mı sanki çeyrekleri almamışlar..
bir tane iğneleri yok evimde ama lafa gelince dayayıp döşediler..
benim annemde para biriktiriyor ev alalım diye alır mıyız annemin parasını asla ama anne var annecik var..
bu borçlar olmasaydı biz ev kredisine girerdik 1 yıla yakınıda bitmiş olurdu..
Allah iyilik versin canım benim
işte anahtar kelime : sorumsuz!!!
Bir insan sorumluluk sahibi ise zaten ne yapması gerektiğini bilir belli bir yaştan sonra öğretemezsin
Bir de saygıyı toplum erkeğine annene babana koşulsuz evet demek, hiç kendi düşünceni belirtmemek olarak algılıyor birinin sana hakaret etmesi saygısızlık değil sen hak ettin oluyor ama sen fikrini beyan etsen karşı geliyor oluyor. Saygı bana göre her koşulda her görüşü olduğu gibi kabul etmektir. Bir insan bana küfredemez hakaret edemez bu saygısızlıktır, ben kendimi savunduğumda saygısızlık yapmış olmam kötü kelime kullanmadıktan sonra. Ama işte toplumda kadının adı olmadığı için bazı düşünce kalıplarını değiştirmek kolay olmuyor. Diyecek çok şey var hatta epey de yazmıştım ama burada kessem iyi olacak çünkü ne daha önce yazdıklarımı hatırlıyorum ne de olayı polemiğe çevirmek istiyorum.
tamam canım bekleriz
ben okuduklarımdan şunu çıkardım
bir erkeğin kalbine giden yol midesinden değil kısa şorttan, makyajdan parfümden cilveden geçiyor demek ki
yaaa tam yazıyordum elektrikler gitti sorun varmış o yüzden kesmişler aşağıdan ama uyarmadılar da
beni alan yandı demek ki, evde bile en açık halim - ki tek yaşıyorum - tişört eşofmandır şort falan giymeyi sevmiyorum
yaa o nasıl birşey acaba burada yoktur - bu temizlik işleri zor oluyor yaaa evlenince hele daha da zordur sanırım
hoşgeldin canım bizim elektrik kesintisi oldu da
hımm erkeğine göre değişiyor demek ki
Kızlar dün aniden çıkmam gerekti kusura bakmayın..
Merhaba herkese :)
Aynen öyle arada kalıyor, her saçmalığa annesi için susuyor.
Benden de annesi için fedakarlık yapmamı bekliyor çünkü kp bana kızsa da kadının başının etini yiyor
Ben böyle hiç bir faydası olmayıp sadece huzursuzluk veren aile bir de baş tacı edilince
eşim tarafından katlanamıyorum canım.. Bu kadar hayırlı bir evlat olması beni delirtiyor.
Çünkü onlar bize sadece huzursuzluk veriyorlar..
:):) Bir kere gıcık oldun mu fikrinin değişmesi zor zaten canım..
Ben de kaynıma, görümceme, kp e gıcık olmanın çok ötesinde duygular besliyorum
Eşine ödemek istemiyorum onların borçlarını desen ille de olmaz ödemeliyim der mi canım?
Ve sen böyle çat çat cevaplar verdiğinde kötü gelin olmuyor musun?
Eşin aman kötü olma sus, görmezden gel demiyor mu sana?
Ben evlenmekten vazgeçtim canımyorumuna kesinlikle katıldıgımı belirterek canım benim
hem yemekten hemde kısa sorttan geciyor
tamamen tüylerinden kurtuluyorsun canım benim bir iki seanstaa bir daha da cıkmıyor
cıksa bile ayva tüyü gibi cıkıyor
Ben evlenmekten vazgeçtim canımhiç birine göre şekillenemem bugune kadar yeterince insanlar için özveride bulundum da noldu sanki karşılaştığım muamele: nankörlük beğenen böyle beğensin beğenmeyen evlenmesin
Biri kıl tüy dedi burda buldum kendimiiinoluyor kimin tüyü napıyormuş nolmuş
he valla kuzum yaaaa utanıyorumda bazen ister istemez uzamasını bekliyosun sonuc ne oluyor pis hissediyorum kendimi sevmiyorum yanii
nereye kadar öle bir gün hamile kalınca ne yapıcam
Hoşgeldin canım benimKızlar dün aniden çıkmam gerekti kusura bakmayın..
Benden de annesi için fedakarlık yapmamı bekliyor çünkü kp bana kızsa da kadının başının etini yiyor
Ben böyle hiç bir faydası olmayıp sadece huzursuzluk veren aile bir de baş tacı edilince
eşim tarafından katlanamıyorum canım.. Bu kadar hayırlı bir evlat olması beni delirtiyor.
Eşine ödemek istemiyorum onların borçlarını desen ille de olmaz ödemeliyim der mi canım?
o da güzelmiş - dr.a danışayım eğer sorun olmazsa deneyebilirimtamamen tüylerinden kurtuluyorsun canım benim bir iki seanstaa bir daha da cıkmıyor
cıksa bile ayva tüyü gibi cıkıyor
hamilelikte çok zor olur cidden yaa:18::18:
yaaa tam yazıyordum elektrikler gitti sorun varmış o yüzden kesmişler aşağıdan ama uyarmadılar da
beni alan yandı demek ki, evde bile en açık halim - ki tek yaşıyorum - tişört eşofmandır şort falan giymeyi sevmiyorum
yaa o nasıl birşey acaba burada yoktur - bu temizlik işleri zor oluyor yaaa evlenince hele daha da zordur sanırım
hoşgeldin canım bizim elektrik kesintisi oldu da
hımm erkeğine göre değişiyor demek ki
Hoşgeldin canım benim
yazdıklarına bakınca eşine kızdım zaten diğer konunu da okumuştum eşin daha kendi başına karar vermeyi, bırakın artık ben yetişkinim kendi ailem var demeyi öğrenememiş
tabii ki anne baba baş tacıdır herkesinki öyle ama evlenince eşinle evliliğinle ilgili sınırlar çizip kimseyi buna katmamalısın maalesef gerek etrafımda gözlemlediğim gerek kkda okuduğum kadarıyla kadınlardan bu bekleniyor ama erkekler kendileri adım atmıyorlar halbuki tam tersi olması lazım kadınlar kırılgandır, naiftir ona göre davranmak lazım
o da güzelmiş - dr.a danışayım eğer sorun olmazsa deneyebilirim
Kızlar biraz önce şu yazıyı okudum sizinle de paylaşmak istedim tam bu topiğe uygun geldi bana
"Evlilerde bekarlar da okumalı...
Pırıl pırıl ütülü giysili, misler gibi parfüm kokulu, saçları
taralı, dişleri fırçalanmış adamı / kadını sevmek kolaydır.
Aslında
aşk, aynı insanı, sabahın körü uykudan uyandırdığındaki en sinirli hali
ile de kabul edebilmek, aynı tuvaleti bir dakika arayla
kullanabilmek, diz yapmış pijamalarla kanepede yastıklara sarılıp sızmışken
bile şefkatle okşayabilmektir.
Buna katlanamayanlar zaten âşık değillerdir.
Bu durumda evlilik hoşlandığın insana karşı olan duygularını
öldürüyor diyebiliriz.
Zira âşıksan, aynı havayı solumak bile zevk
verir. Hep beraber olmak istersin. Banyodan gelen su sesi bile onun evde
olduğunun işaretidir ve huzur verir.
Ütülediğin gömleğin ona ne kadar
çok yakışacağını düşünürsün. Pişirdiğin yemeği ne çok seveceğini
hayal edersin. Bin tane ayakkabısı varken bin birinciye sahip
olmaktan mutlu olacak diye, istediğin gömleği satın almaktan
vazgeçersin.
Zamanla almaktan çok, bir şeyler vermekten mutluluk duyduğunu
keşfedersin. Eğer kadın evlilikte ikinize yemek pişirecek,
dolabı düzenleyip ütüyü yapacak bir anne olacak görülüyorsa, o
kadının saçlarının hiç yağlanmadığı ve adamın geceleri terlemediği
düşünülüyorsa, asla kavga edilmeyecek ve lavabo tamir
edilirken dahi gülüşüp öpüşülecek zannediliyorsa zaten beklenti bir
evlilik değil, bir amerikan filmini yaşamaktır.
Bu hayallerle yola
çıkıldığında, damat ilk gece gelinin saçlarından onbin firkete
sökmeye çalıştığında, gelin ise damat firketeleri çıkaramayıp
s .m böyle kuaförü diye söylendiğinde zaten evlilik sandıkları şey
çatırdamaya başlayacaktır. Evlilik; sadece aşk değildir.
Evlilik; ev arkadaşlığı, kankalık, sırdaşlık, ortak hesaba sahip mudilik,
ayrı kökenlerin birleşmesi, başı hatırlanmayan bir akrabalık
ilişkisidir. Aşk bu ilişkide tutkuyu sağlar ama zaten tek başına ayakta
tutamaz.
Âşıksanız ateşli sevişmeler yaşarsınız ama kış akşamları evde
konyak içip geyik yapamayabilirsiniz. Hala canınız sıkıldığında onu
değil de annenizi arıyorsanız, yalan olmuştur o evlilik.
Aşk evlilikte gider gelir. Halıya kola döktüğünde aşk biter,
ama o, halıyı temizleyebilirse gene aşık olunur.
O aradaki sinir
evresini aşabilenler ellinci yıla kadeh kaldıranlardır. Tahammül
edemeyenler ise ikinci evlilikten sonra artık evliliğin yalan
olduğuna inanacaklardır.
Zafer, direnenlerin olur.
CAN DÜNDAR"
hoş geldin cano nberrr
heyaaa ben cok kıl yumagıyım yaaaa
lazer gitcem isyanlara bagladımmm yaaa zor oliyy
Kızlar dün aniden çıkmam gerekti kusura bakmayın..
ya korkmak değil de ben artık karşılıklı çaba olmazsa uğraşabileceğimi zannetmiyorum ben bir adım attığımda eşim adım atmıyorsa hep benden bekliyorsa ben onu yontmaya çalışmam kaç yaşına gelmiş insanım bu saatten sonra kimsenin nazıyla kaprisiyle uğraşamam bugune kadar zaten insanlarla uğraşmaktan yorulmuşum sanırım tahammül etme yetimi kaybetmişim gerçekten - dün bir arkadaş ki birkaç ay oldu evleneli neredesin neden yazmıyorsun aramıyorsun demiş daha geri dönüş yapmadım - böyle aramıyorsun sormuyorsun nazlarına sitemlerine gelemiyorum madem ben aramadım sen ara dimi yok illa suçlu taraf ben olacamkuzum benim öle konusma herkez birgün evlenecek evlilik güzel bir kavram ama evleneceğin insan eger sorunluysa olaylar ondan başlıyor ya zaten sen secimini güzel yapacaksın
her evlilik sorunlar oluyor inan bunlar senin gözünü korkutmasın
hoşgeldin balböceği, biz böyle kıldan tüyden temizlikten bahsediyorduk işteBiri kıl tüy dedi burda buldum kendimiiinoluyor kimin tüyü napıyormuş nolmuş
Aynen canımm çok zor ahh ahh ne çektimm be,
nereye gitçeksin benimde canım istiyor nişandan sonra bak birlikte gidebiliriz
ayhhh bu kadınların her işi bu kadar zor olmak zorundamıı yaagibi ya bazen kendimi hammal gibi hissediyorum bütün yük benim üstümde gibi
ya korkmak değil de ben artık karşılıklı çaba olmazsa uğraşabileceğimi zannetmiyorum ben bir adım attığımda eşim adım atmıyorsa hep benden bekliyorsa ben onu yontmaya çalışmam kaç yaşına gelmiş insanım bu saatten sonra kimsenin nazıyla kaprisiyle uğraşamam bugune kadar zaten insanlarla uğraşmaktan yorulmuşum sanırım tahammül etme yetimi kaybetmişim gerçekten - dün bir arkadaş ki birkaç ay oldu evleneli neredesin neden yazmıyorsun aramıyorsun demiş daha geri dönüş yapmadım - böyle aramıyorsun sormuyorsun nazlarına sitemlerine gelemiyorum madem ben aramadım sen ara dimi yok illa suçlu taraf ben olacambu küçük bir örnek belki ama gerçekten benim için çok şey ifade ediyor mesela sen anlatıyorsun ya şöyle yaptım ettim diye ben en fazla iki kez yaparım üçüncüde gider boşarım adamı çekemem üstüne tazminat davası bile açarım - şu an huzurlu bir hayatım var bu huzuru devam ettirecek biri çıkmazsa ben ne diye başıma iş açayım ki
bekar olmaktan ya da hayatımı böyle geçirmekten şikayetçi değilim çok şükür
hoşgeldin balböceği, biz böyle kıldan tüyden temizlikten bahsediyorduk işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?