evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

Çok ısrar ettiniz gelirim tabii bak şimdi ne demek

bende işsizliğe inanmıyorum zaten..
umarım iyi güvenilir birini bulursunuz sende bebiş düşünmeye başlarsın bu sayede canım

ailesiyle görüşmemesi yanlıs bencede sen bu konuda cok duyarlısın canım benim cagırmakla sölemekle iyi ediyorsun ama
tepki vermesi bazı şeylerin farkna varması cok güzel

Evet sen gerçekten iyisin canım işte, ben o kadar iyi biri değilim.
Yalandan korkarım:)
Benim eşim de aileme karşı çok iyidir.
Ama ben onun bu iyiliğine bakıp ayyyy ben de onu üzmeyeyim adam ne iyi demiyorum.
Diyorum ki; lan benim ailem ona ne yaptı ki? Herhalde iyi olacak diyorum..
Onun ailesi bana yaptı ama.. İşte böyle bakınca da özverili olamıyorum..

Bir de senin eşin sana yapılan haksızlık üzerine tepki vermiş, aramıyor ben ara diyorum diyorsun ya..
Benim eşim kendisine yapılana bile tepki vermiyor. Arıyor, soruyor anadır babadır diyor..
Sorun bu..

Öyle canım haklısın..
Evlenen neden evlendim diye ağlar evlenmeyen neden evlenemedim diye işte

Tamam kuzum git bakalım ben zaten nişandan sonra gidebilrim kışa doğru , hem leke de bırakmaz ama sen yine de sor cihazın ismini

bazen ben kocama ne diyorum biliyorum seni ucurumdan atarım sonra inerim gene ben tutarım diyorum

ne tuhafız biz yaaa
Tamam kuzum git bakalım ben zaten nişandan sonra gidebilrim kışa doğru , hem leke de bırakmaz ama sen yine de sor cihazın ismini

tamam canım sorarımm bayramda inş nişanına gelebilirim kv gelebilirmiş biliyomusun

ben senin eşine zaten gıcığım biliyon
ama ben eşimi onun ailesine kendi aileme herkese savunurum kimseye ezdirmem eşimde bakıyo ki ben öyleyim oda bana oluyo yani..
eskiden aynı senin gibi düşünüyordum sonra baktım eşim bana iyi ailesinede başkasınada ezdirmiyor dedim neden kötü olayım..
ben kayın valideme giderim hiç hizmet etmem kayınvalidem bana gelir otururdu eşime dedim benim annem gelince yardım ediyo senin ki oturuyo gitti annesine oturmaya mı geldin kalkta kıza yardım et bütüngün çalışan o ddi şimdi kayınvalidem geldiğinde herşeyime koşuyo benimde işime geliyor..
bi akramasına gitsek hemen der parçalama kendini geç otur bişey yapma ayıp olur derim o zaman yapıyomuş gibi yap der
senin bebek yok değil mi canım?

ayhhh aynen bende öleyim ya beyaz tenliyim ama sorma kocaylan yarısıyom :18::18::18::18:

Bende buğday -esmer gibi bişeyim , erkek kardeşimde yok bende var hep dalga geçer zaten :26:
Sözlümde sarışın o da arada bi dyor ama napim kollarımı sararttım daha çok büyüdü işin garibi bilmeden kullandım , ay ne güzel diye nereye bulduysam yapıştırdım o kadar uzattaki artık balık kılçığı örücem

Çok tepem atarsa tutmam bile ben offf çok kinciyim yaaa

kız hem kinciyim diyon hemde kendini düzeltme egilimine girmiyosun bak bak baş tilki olarak sölüyorum bunu accık artık gönlünü rahat bırakmanın vakti gelmedimi kuzum tamam zamanında cok yanlıs şeylere maruz kalmısın bende kaldım bir çok insan burda yaşadıklarını anlatıorr
ama genede üstünü kapatıp hayata daha olumlu gözlerle bakmak gerek değilmi

ayhh kuzummmm kız sen gelesene yaaa hepp cok gülduruyorsun beniii kılıç balıgı neden cıktık

bebiş gelsin o zaman sen hamile kal eşin ister istemez bulmak zorunda kalacak zaten birini o halde çalıştıracak değil ya seni..

hamile kalırsam sırf haile kaldıgım için dengesiz insan getirip işe yerleştirsin istemiyorum zamanında çünkü bir cok elamandan zarar gördük

Çok tepem atarsa tutmam bile ben offf çok kinciyim yaaa

kin hiç güzel birşey değil en çok sana zararı var kin tutmanın.
benim huyum şöyle ben insanları affede bilirim 2. 3. şansıda veririm ama kendimi kullandırtmam..
ve ben hiç birşeyi unutmam sadece unutmuş numarası yaparım canımm.
sende unutma unutmuş numarası yap affet ama baktın ki tekrarlıyor hatalarını seni kullanıyor daha beterlerini yapıyor o zamanda arana mesafeni koy..

Yok canım hayır :)
2 yıl bitti ama 1 yılı savaşla geçti zaten..
Bence iki taraf da birbirinin evinde misafir olmalı.
Ben de ona gitsem misafirim, o da bana gelince misafir olsun hiç bir seye dokunmasın..
Ben kv ile annemi aynı kefeye koymam aynı muameleyi beklemem asla canım..
Annem gibidir kv mmm olayına hiçççç inanmıyorum..

Canım zaten ben benim yaşadıklarımı kimse yaşamamıştır demiyorum, daha beterlerini yaşayanlar var biliyorum.
Ve her evlilikte farklı sebeplerle bile olsa sıkıntılar oluyor bunu da biliyorum.
Ama kinciliğime gerçekten çözüm yok.
Yapılan iyiliği de unutmam, kat kat karşılığını veririm, kötülüğü de unutmam,kat kat karşılığını veririm yani..

hamile kalırsam sırf haile kaldıgım için dengesiz insan getirip işe yerleştirsin istemiyorum zamanında çünkü bir cok elamandan zarar gördük

hım o zaman Allah karşınıza hayırlı iyi niyetli insanları çıkartsın inşallah canım..

kızlar benim birazdan cıkmam gerekiyor koltuga gidicem hemde kocamla gene banka işlerimiz var bütün gelir hesaplarını benim üstüme ceviriyor arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…