yaaa bir zamanlar askılı giymeye heves ederdim babam var erkek kardeşlerim var diye giyemezdim şimdi de artık ne heves kaldı ne bişey
kışın zaten hırkaydı çoraptı kat kat giyiniyoruz
canım bakayım internetten
herks evliliğin iki kişilik avantajlarını anlatır ama dezavantajları avantajdan fazla da olsa göstermezler evlilik iki kişilik derler ama müdahale eden aileler yokmuş gibi davranılıyor nedense
buna benzer başka bir yazı daha vardı sanki hatta sabah ekleyecektim ama elektrik gidince benim de kafa gitti neydi hangi yazıydı unuttum
senin eşin de ailesi de anlayışlı insanlara benziyorlar anlattığın kadarıyla
haha Allah iyiliğini versinkıl tüy haricinde de gel yaz
insanlar hep beklenti içindeler inan ben beklentilerimi törpülüyorum azaltıyorum ki boşa hayal kırıklığı yaşamayayım kimseye de yaşatmayım ama herkes hep bana hep bana olsun istiyor
kızım sen adamı iyi yontmuşun maşallahbu konuda seni çok takdir ediyorum
niye kız sendemi benim gibi tüy yumagısın:18::18::18::18:
bende işsizliğe inanmıyorum zaten..
umarım iyi güvenilir birini bulursunuz sende bebiş düşünmeye başlarsın bu sayede canım
ailesiyle görüşmemesi yanlıs bencede sen bu konuda cok duyarlısın canım benim cagırmakla sölemekle iyi ediyorsun amaben evlenmeden önce bütün kozlarımı açık oynadım borç olacaksa 2 yıl daha beklerim dedim beni kandırdılar yok olmayacak dediler eşim bunların hepsine şahit..
bunlar borçları bize yıktıklarında eşim babasına herşeyi anladımda kıza taktığınız altınlarıda mı bize ödeteceksiniz dedi çok şaşırdı sinirlendi üzüldü ama ben evlenmeden önce herşeyin böyle olacağını biliyordum hissediyordum..
şimdi adam babasına diyeceğini demiş diğerleride durumumuz yok birsürü borca girdik kardeşin gelince yardım edeceğiz demiş ama etmemişler ben bu adama ödemeyeceğim mi diyeyim..
kendimi o kadar küçültemem ben canım..(yanlış anlama ben karşı taraf küçük kalsın diye dedim onu )
durumum olmasaydı derdim ödemeyeceğim diye ama durumum var yetiyo yani çok şükür..
bide eşim aileme karşı bir kere saygısızlık yapmadı annemi her hafta çağırır gider alır kalsın die ısrar eder yemeğe çıkartır her istediğimde götürür ben bunların neredeyse hiçbirini onların kine yapmam..
bide ben de sinirli olunca kırılmasın derdinde olacak biri değilimdir ama bazı şeylerin telafisi olmaz diye düşünen biriyim eşimi sinirli anımda tutup ailesiyle vurmam ama şikayetlerimi dile getiririm saklamam..
bide bunlar bana yol su elektrik olarak geri dönüyor..
adamı bıraksam aylarca annesi ile görüşmez çünkü haksızlık yaptılar..
ama ben gene insanım ara anneni yazık diyorum gene aramıyor ama benide gözünde tepelere çıkartıyor çünkü onlara bile iyyim ..
bende işsizliğe inanmıyorum zaten..
umarım iyi güvenilir birini bulursunuz sende bebiş düşünmeye başlarsın bu sayede canım
ben evlenmeden önce bütün kozlarımı açık oynadım borç olacaksa 2 yıl daha beklerim dedim beni kandırdılar yok olmayacak dediler eşim bunların hepsine şahit..
bunlar borçları bize yıktıklarında eşim babasına herşeyi anladımda kıza taktığınız altınlarıda mı bize ödeteceksiniz dedi çok şaşırdı sinirlendi üzüldü ama ben evlenmeden önce herşeyin böyle olacağını biliyordum hissediyordum..
şimdi adam babasına diyeceğini demiş diğerleride durumumuz yok birsürü borca girdik kardeşin gelince yardım edeceğiz demiş ama etmemişler ben bu adama ödemeyeceğim mi diyeyim..
kendimi o kadar küçültemem ben canım..(yanlış anlama ben karşı taraf küçük kalsın diye dedim onu )
durumum olmasaydı derdim ödemeyeceğim diye ama durumum var yetiyo yani çok şükür..
bide eşim aileme karşı bir kere saygısızlık yapmadı annemi her hafta çağırır gider alır kalsın die ısrar eder yemeğe çıkartır her istediğimde götürür ben bunların neredeyse hiçbirini onların kine yapmam..
bide ben de sinirli olunca kırılmasın derdinde olacak biri değilimdir ama bazı şeylerin telafisi olmaz diye düşünen biriyim eşimi sinirli anımda tutup ailesiyle vurmam ama şikayetlerimi dile getiririm saklamam..
bide bunlar bana yol su elektrik olarak geri dönüyor..
adamı bıraksam aylarca annesi ile görüşmez çünkü haksızlık yaptılar..
ama ben gene insanım ara anneni yazık diyorum gene aramıyor ama benide gözünde tepelere çıkartıyor çünkü onlara bile iyyim ..
siz o kapıyı sıkı kapatmayı bildikce fırtınalar vız gelir kuzummmmm
anamm hayallere bak bak bakkk azıcık asımm belasız basım diyosun ama insan en cok sevgiye huzura aclık duyar kuzum inan bellir bir süre sonra yanında gene birini ister insan
eeee isteyincede gülü seven odunluklarınada katlanıyor bazen işte
bizim bir komutan varr onun eşinin kardeşi almanyada bu işlere bakıyor canım ilk kadın kendine yapmak için getirtti sonra bitirdi şimdi makinaya baktım son teknoliji ve hijyenik gercekten inan ben böle şeylere bakmazdım güzelli merkezine gidicektim ama kendi gözümle görünce tmm dedim burda yapayım
ben bir gideyim 2 seansım gectim memnun kalırsam senle gideriz boşuna şimdi sen masrafa girme hele bekle okadar ceyiz derdin var
Merhaba, hoşgeldin:)
Bence pes etme, sabırla değişime devam et.. En az 1 ay..
Erkeklerin beyin kuş kadar.O dangozlar anca farkeder
Tepemi attırdığı zamanlar görsen, uçurumun kenarında bile bırakırım
Şeyevet
ne tuhafız biz yaaaEvet sen gerçekten iyisin canım işte, ben o kadar iyi biri değilim.
Yalandan korkarım:)
Benim eşim de aileme karşı çok iyidir.
Ama ben onun bu iyiliğine bakıp ayyyy ben de onu üzmeyeyim adam ne iyi demiyorum.
Diyorum ki; lan benim ailem ona ne yaptı ki? Herhalde iyi olacak diyorum..
Onun ailesi bana yaptı ama.. İşte böyle bakınca da özverili olamıyorum..
Bir de senin eşin sana yapılan haksızlık üzerine tepki vermiş, aramıyor ben ara diyorum diyorsun ya..
Benim eşim kendisine yapılana bile tepki vermiyor. Arıyor, soruyor anadır babadır diyor..
Sorun bu..
Öyle canım haklısın..
Evlenen neden evlendim diye ağlar evlenmeyen neden evlenemedim diye işte
Tamam kuzum git bakalım ben zaten nişandan sonra gidebilrim kışa doğru , hem leke de bırakmaz ama sen yine de sor cihazın ismini
bazen ben kocama ne diyorum biliyorum seni ucurumdan atarım sonra inerim gene ben tutarım diyorum
Evet sen gerçekten iyisin canım işte, ben o kadar iyi biri değilim.
Yalandan korkarım:)
Benim eşim de aileme karşı çok iyidir.
Ama ben onun bu iyiliğine bakıp ayyyy ben de onu üzmeyeyim adam ne iyi demiyorum.
Diyorum ki; lan benim ailem ona ne yaptı ki? Herhalde iyi olacak diyorum..
Onun ailesi bana yaptı ama.. İşte böyle bakınca da özverili olamıyorum..
Bir de senin eşin sana yapılan haksızlık üzerine tepki vermiş, aramıyor ben ara diyorum diyorsun ya..
Benim eşim kendisine yapılana bile tepki vermiyor. Arıyor, soruyor anadır babadır diyor..
Sorun bu..
Öyle canım haklısın..
Evlenen neden evlendim diye ağlar evlenmeyen neden evlenemedim diye işte
ayhhh aynen bende öleyim ya beyaz tenliyim ama sorma kocaylan yarısıyom:18::18::18::18:
Çok tepem atarsa tutmam bile ben offf çok kinciyim yaaa
Bende buğday -esmer gibi bişeyim , erkek kardeşimde yok bende var hep dalga geçer zaten :26:
Sözlümde sarışın o da arada bi dyor ama napim kollarımı sararttım daha çok büyüdü işin garibi bilmeden kullandım , ay ne güzel diye nereye bulduysam yapıştırdım o kadar uzattaki artık balık kılçığı örücem
ayhhh inş canım benim yoksa yoksa bebek istediğim hayal olucak
bebiş gelsin o zaman sen hamile kal eşin ister istemez bulmak zorunda kalacak zaten birini o halde çalıştıracak değil ya seni..
Çok tepem atarsa tutmam bile ben offf çok kinciyim yaaa
ben senin eşine zaten gıcığım biliyon
ama ben eşimi onun ailesine kendi aileme herkese savunurum kimseye ezdirmem eşimde bakıyo ki ben öyleyim oda bana oluyo yani..
eskiden aynı senin gibi düşünüyordum sonra baktım eşim bana iyi ailesinede başkasınada ezdirmiyor dedim neden kötü olayım..
ben kayın valideme giderim hiç hizmet etmem kayınvalidem bana gelir otururdu eşime dedim benim annem gelince yardım ediyo senin ki oturuyo gitti annesine oturmaya mı geldin kalkta kıza yardım et bütüngün çalışan o ddi şimdi kayınvalidem geldiğinde herşeyime koşuyo benimde işime geliyor..
bi akramasına gitsek hemen der parçalama kendini geç otur bişey yapma ayıp olur derim o zaman yapıyomuş gibi yap der
senin bebek yok değil mi canım?
kız hem kinciyim diyon hemde kendini düzeltme egilimine girmiyosun bak bak baş tilki olarak sölüyorum bunu accık artık gönlünü rahat bırakmanın vakti gelmedimi kuzum tamam zamanında cok yanlıs şeylere maruz kalmısın bende kaldım bir çok insan burda yaşadıklarını anlatıorr
ama genede üstünü kapatıp hayata daha olumlu gözlerle bakmak gerek değilmi
hamile kalırsam sırf haile kaldıgım için dengesiz insan getirip işe yerleştirsin istemiyorum zamanında çünkü bir cok elamandan zarar gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?