Iyi oglenler hanimlar. 24 yaşındayım 2. Uni. Okuyorum 1 senelikte evliyim ailem ankarada ben istanbulda oturuyorum ama istanbulu zerre sahiplenemedim yasadigim yeri sevemedim. Sebebi ise 7 yili bitirip evlendigim esimin ilgisiz tavirlari. Her hafta sonu kayinvalidenin evindeyiz bi haftada karimla çıkalım gezelim demedi evin icindeyken ilgili cogu zamab ama kv evine gittigimizde beni evde birakir mahalleye arkadaşlarının yanına gider son gunlerde iyice takinti oldu kuzenini (erkek)her gittigimiz yere getirmeye basladi e tabi bende takinti yaptim simdi ikisinede pas vermiyorum yüzümü yumuşak gören astarini istiyo . Bide yengec burcuyum duygularim cabuk degisir bi anda moralimi bozacak bisi olsa istemsiz olarak yüzüm asiliyo bununda cok lafini ettiler gelin asik yüzlü diyerek. Ailemin yanimda olamayisi benim okuyo olmam esimin cocukca tavirlari iyice bunaltti beni depresyona girmekten korkuyorum. Konusmaktanda anlamiyo cok abartiyosun diyo halbuki abartmiyorum artik patliyorum ona küçük beyni almiyo. Bende tepkimi evde belli etmeye başladım soguk davranarak vs vs nereye kadar gider böyle bilmiyorum ist. Kimsem yok yanliz kaldim ya ben annemi istiyorum((
GT-I8262 cihazımdan gönderildi
yaa ondada sorun yaşadık zamanın cok cahildik yaa otomatik ödemeye verilmiş ödeme atıyorum 50 tl banka cekmiş 100 tl bu nasıl oluyo falan derkene sonra kanlı bıcaklı olduk şimdi ismini vermimm kimlte konustuysam herkez şikayetciymişş şimdi yapı krediyle yeni yeni çalışmaya başladık bakalım iyi bir bankaya benziyor
devir artık daha da kötüye gidiyor canım yaa o gün bak komsumuzla konusuyoruz önceden erkekler teklif ederdi ya şmdi artık küçümen küçümen kızlar gidip erkeklere teklif eder olmuslar
bende yapı kredi kullanıyorum yıllardır garantide var ama en kolay internet bankacılıgı sayfası ykb nin
Aynen canımm ya , geçenlerde kötü bişi yaptım ama iyi ki de okumuşum bi yandan diyorum , 13 yaşında yeğenim var facesini telefonumda açık bırakmış mesajlarını okudum ve bir baktım erkeklere sülük gibi yapışan kız tarzlarındann
Şimdi erkekler peşinden koşturtuyor yaw
kızlar ben kaçtım braz daha işim var halledip kızı almaya gitmem gerek akşamalrı giremiyorum iftardı bebelerle ugraştı vaktim olmuyor grebilirsem bakarım yazdıklarınıza kendinizi sevin kendinize iyi davranın biz mutluysak herşey yolunda olabilir ancak
o sonraki yaşıca buhramlaraa sıkılıyooorr
ya insan sevmedi insana bir dak bile tahammülü zor
ooooo baykusummm nber kızz nasılsın
hamdolsun cnm sen nasılsın bacımmm
Günaydın güzeller
kız ben seini ne yapayım bütün gün gözüm seni aradı gelme gelme hatta seni alıntıladım nerde bu diyee hem gelmiyo yoklamada kalıyoo
hemdee baya bir sohbet etmişssiniz diyooo şimdiiiii baş tilki sana ne ceza versin acepp
korkma korkma karnım ac değil
bugün buralarda görmm sonra de gene sohbet muhatbet gırla diyeee
anla sen devamında ne olucak
Krizim balböceeeemmmm....
Sabah giremiyomm ben...öğleden sonra daa müsait oluyorum...
Ama takipteyim kuzularr....
Ensenizdeyim yani haberiniz olsun...
sanırım aynı durumdayız canım ben izmirde büyüdüm ve izmirin en berbat kesimlerinin belli başlı bölgeleri vardı onlardan birinde büyüdüm
ondan accık dayılıgım hanım ablalaıgım vardır bende kavgadan korkmam cogu bayanın korktugu şeylerden korkmam
çok süsü makyajı sevmem ve yeri geldiğinde erkek kız demem bildiğinnn gözümü kapatıppp dayılanabilirim
ama bir cogu bekarken daha fenaydıda evlenince hanım hanımcık oldum nerdeyseeee............
işte bu nerdeyse bölümünde başşlıyor ya bütün proplemler benim kocam süse meraklıdır güzel gözükmemi güzel giyinmemi ister hep bakımlı olayım sürekli ona ilgi ve cilve gösteriyimmm ve hep cok seksi olayım :44::44::44::44:
daaaaaa sence bunlar bende varmı
ben normalde zati kin tutamam canım benimm ama gel görki bir kere bittimi benim gözümde gecmiş ola
evet canım benim kocam bana peki ozaman ne dedi biliyomusun
bir cocuk doguramadın dedi haftalarca depresyona girdim
affetmedim af etmek istesem migdem kaldırmadıı
hala nefret ediyorum ondan bazenn cocuk istiyor yapmıyorum bazen ona hayvan gidi davranıyorum üzülüyorum sonra ama
elimde değil
kızlar ben karar verdim kışın artık lazere gidicem tüy yumagı gibi birşey oldugumdan hamile kalmazsam eger kararlıyımm bütün bu tüy müy sorunlarından artık kurtulmak istiyorum evliyken cok zor oluyor yaa
kimisi bazen cok komik konular acıyorr yaaa faat sana hiç denk geldimi bilmem ama bazen gülmekten ölüyorum ama yazmaktan cekiniyorum canım tatısması bol oranın
sizi bulmadan önce bende orada takılıyordumayyy okuduklarımı görünce halime şükrettim
inan okadar olay bende yaşadım bu kadarr buhramlara girdim ordaki konuları okuyunca pes dedimm
hamdolsun cnm sen nasılsın bacımmm
SELAM TATLIMMM.....
Yaw ben anlamadım benim herifi..
Hem diyo cok süslüsün, evde buna ne gerek var, yine mi parfüm sıktın, okadar küpeye ne gerek var vs vs...
Bazen de böyle diyor işte...
Bence naaptıını bilmiyo..
Aynısını bennnn.....sildim mi geri dönüşü olamıyo...:13:
Canım kusura bakma ama demesem içimde kalacak...kocan yapabileceği en gerizekalıca yorumu yapmışşşş
Benzer durumları yaşıyoruz tatlım...
Hem aşığım hem unutamıyorum eskiyi...
İşte öyle Bir şey.....
Git tatlım ben şuan gidiyorum...
Bikini hariç tüm vücut..
Eğer memnun kalırsam bikiniye de başlıcam bu bitince..
Yalnız hamileyken almıyorlar...
Şimdi bdv ye bir bakayım dedim:)
Her gün mutlaka okurum.. Ne dertler var Allah yardım etsin derim. Halime şükrederim aynen..
Beterin beteri var iyinin iyisi olduğu gibi, nasıl hissettiğimiz hangisine baktığımıza bağlı..
Hoşgeldin canımNe var ne yok?
iyiyim şükür koşuşturuyorum kuzum benim yaaa işim var birazdan cıkıcam hava fena hemde ne fenaaa
Şimdi bdv ye bir bakayım dedim:)
Her gün mutlaka okurum.. Ne dertler var Allah yardım etsin derim. Halime şükrederim aynen..
Beterin beteri var iyinin iyisi olduğu gibi, nasıl hissettiğimiz hangisine baktığımıza bağlı..
Hoşgeldin canımNe var ne yok?
13 yasında ama biraz insan öle oluyor yaa begenilmek istiyor insan
kız okudunda kızdınmı kıza yoksa sankın kızmayaydın kendini kötü hisseder senden bundan sonra her sei saklar
yok zatiii kuzum hamileyken gitmem canım benimm kesinliklede ama cok kıl yumagıyım ya ondan canım sıkılıyor siyah siyahh falann
evet kocam ozaman hayvan oldugundan hayvanca bir yorum yapmıstı
aynen kuzum benimm yaa inan bazen okumak dahi istemiyorum
bu seferde çten içe kendime burnu dik diyorum ne o havalı hallerdesin insanla dertlerini yazıyor sonucta diyorum bu sefer kendime kızarak geri dönüp okuyorum bütün günümm sıkıntılı geciyor gece falan onu üşünüyorum cok etkileniyorum ben yaa
ben geldimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?