evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

hoşgeldin canım aramıza yeni gördüm seni gecmiş zamanda yazmıssın ama şimdi gördüm açık oldugun zaman mutlaka yaz

bende yapı kredi kullanıyorum yıllardır garantide var ama en kolay internet bankacılıgı sayfası ykb nin

devir artık daha da kötüye gidiyor canım yaa o gün bak komsumuzla konusuyoruz önceden erkekler teklif ederdi ya şmdi artık küçümen küçümen kızlar gidip erkeklere teklif eder olmuslar

Aynen canımm ya , geçenlerde kötü bişi yaptım ama iyi ki de okumuşum bi yandan diyorum , 13 yaşında yeğenim var facesini telefonumda açık bırakmış mesajlarını okudum ve bir baktım erkeklere sülük gibi yapışan kız tarzlarındann
Şimdi erkekler peşinden koşturtuyor yaw

bende yapı kredi kullanıyorum yıllardır garantide var ama en kolay internet bankacılıgı sayfası ykb nin

ahaaa demekki tamm şans gelmiş banada dur bugün zatii bankaya gidicemm orda artık eşim gelip hesaplarını bana devretti para cekicez yarın ödememiz varr ayhh sonunda borclarımız bitiyor yaa okadar mutluyumki

kızlar ben kaçtım braz daha işim var halledip kızı almaya gitmem gerek akşamalrı giremiyorum iftardı bebelerle ugraştı vaktim olmuyor grebilirsem bakarım yazdıklarınıza kendinizi sevin kendinize iyi davranın biz mutluysak herşey yolunda olabilir ancak

13 yasında ama biraz insan öle oluyor yaa begenilmek istiyor insan
kız okudunda kızdınmı kıza yoksa sankın kızmayaydın kendini kötü hisseder senden bundan sonra her sei saklar

tamam canım yarın yaz ama merak ediyorum senii ne oldu diyee heyecanlanıyor insan meraktan

ümitli kuzummm bak birazdan cıkıcam sırff sen yazcan slm vercem diye cıkmıyom heeee yaaa kuzum nasılsın

Günaydın güzeller

SELAM TATLIMMM.....

Yaw ben anlamadım benim herifi..
Hem diyo cok süslüsün, evde buna ne gerek var, yine mi parfüm sıktın, okadar küpeye ne gerek var vs vs...
Bazen de böyle diyor işte...
Bence naaptıını bilmiyo..

ben normalde zati kin tutamam canım benimm ama gel görki bir kere bittimi benim gözümde gecmiş ola

Aynısını bennnn.....sildim mi geri dönüşü olamıyo...:13:

evet canım benim kocam bana peki ozaman ne dedi biliyomusun
bir cocuk doguramadın dedi haftalarca depresyona girdim

Canım kusura bakma ama demesem içimde kalacak...kocan yapabileceği en gerizekalıca yorumu yapmışşşş

affetmedim af etmek istesem migdem kaldırmadıı
hala nefret ediyorum ondan bazenn cocuk istiyor yapmıyorum bazen ona hayvan gidi davranıyorum üzülüyorum sonra ama
elimde değil

Benzer durumları yaşıyoruz tatlım...
Hem aşığım hem unutamıyorum eskiyi...
İşte öyle Bir şey.....

Git tatlım ben şuan gidiyorum...
Bikini hariç tüm vücut..
Eğer memnun kalırsam bikiniye de başlıcam bu bitince..
Yalnız hamileyken almıyorlar...

kimisi bazen cok komik konular acıyorr yaaa faat sana hiç denk geldimi bilmem ama bazen gülmekten ölüyorum ama yazmaktan cekiniyorum canım tatısması bol oranın

sizi bulmadan önce bende orada takılıyordum ayyy okuduklarımı görünce halime şükrettim

inan okadar olay bende yaşadım bu kadarr buhramlara girdim ordaki konuları okuyunca pes dedimm

Şimdi bdv ye bir bakayım dedim:)
Her gün mutlaka okurum.. Ne dertler var Allah yardım etsin derim. Halime şükrederim aynen..
Beterin beteri var iyinin iyisi olduğu gibi, nasıl hissettiğimiz hangisine baktığımıza bağlı..

hamdolsun cnm sen nasılsın bacımmm

Hoşgeldin canım Ne var ne yok?

yok zatiii kuzum hamileyken gitmem canım benimm kesinliklede ama cok kıl yumagıyım ya ondan canım sıkılıyor siyah siyahh falann
evet kocam ozaman hayvan oldugundan hayvanca bir yorum yapmıstı

aynen kuzum benimm yaa inan bazen okumak dahi istemiyorum
bu seferde çten içe kendime burnu dik diyorum ne o havalı hallerdesin insanla dertlerini yazıyor sonucta diyorum bu sefer kendime kızarak geri dönüp okuyorum bütün günümm sıkıntılı geciyor gece falan onu üşünüyorum cok etkileniyorum ben yaa

şükür tatlım iyiyim sen nasılsın :)

13 yasında ama biraz insan öle oluyor yaa begenilmek istiyor insan
kız okudunda kızdınmı kıza yoksa sankın kızmayaydın kendini kötü hisseder senden bundan sonra her sei saklar

Zaten kimseye bişey anlatmıo , dışardan bakınca çok sessiz iç dünyası baya fenaymış
Yok yawrum der miyim hiç belli etmedim ergenus zaten olur böyle şeylerde allah şaşırtmasın tabi kimseyi
Benim tosunda beni bonibonla kandırdı

yok zatiii kuzum hamileyken gitmem canım benimm kesinliklede ama cok kıl yumagıyım ya ondan canım sıkılıyor siyah siyahh falann
evet kocam ozaman hayvan oldugundan hayvanca bir yorum yapmıstı

Çatlak ya
Ya ne diycem canım bilmiyorum canın tatlı mıdır uyguluyor musun ama..
Ben ağda sonrası mutlaka tuz ve limon suyu karışımı sürerim her bölgeye.
Biraz bekleyip duşa girerim.
Tavsiye ederim çok geç ve az çıkıyor ben 1 ay rahatım

Ben de etkileniyorum ama okumadan da duramıyorum.
Bir de yorum yapmak istiyorum belki faydam dokunur diye canım..

ben geldimmmmmmm

hoşgeldinnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…