Bence gaddar değilsin başta da yazdığın gibi önce kendini sevmeli insan ve inan yazdıklarından kendime benzettim bakış açınıSen onu kırmak istemiyorsun ama ben kırılırken eşimin kırılmasını düşünemiyorum mesela.
Üzgünken o üzülmesin diye iyi davranamam.. Yapım böyle biraz gaddarım ve kendimi daha çok sevmem gerektiğini öğrendim
bu hayatta sanırım o yüzden böyleyim..
Kesinlikle ödemek istemiyorum, herkes ayağını yorganına göre uzatsın derdim benBorç isteseler ayrı bunlar resmen sömürüyorlar..
İyi oluşunuz senin iyiliğinden, fedakarlığından yani canım tebrik ediyorum ben o kadar iyi olamam..:S
O hoşlarına gitmeyen laflarının üstüne içinin iyiliğine bakıyorlarsa iyi valla
Benim kv benim dobralığımı, adaletli oluşumu çok beğenir aynen eşim de..
Ama onlara karşı, hoşlarına gitmeyen bir durumda dobra oluşum hiç hoşlarına gitmiyor mesela..
İnsanlar çok fena çokkkk !
Canım hoşbuldum..
Bunu kabul ediyorum ben de kolay biri değilim..
Kolay kolay alttan alamam ve gerçekten ben üzgünsem kimsenin üzüntüsünü düşünemiyorum..:S
Ben eşimle değil başkasıyla da evlilikte sıkıntılar yaşardım eminim..
Yani evlilik bana göre değilmiş..
Canım ne gibi özverilerde bulundun da dilin yandı mesela?
Hoşbulduk :)
Eşime sorsan o karıştırmıyor, onlar karışıyor sınırı bilmeyen insanlar.
Eşim de kalp kırmayı sevmiyor, tepkisi sessiz kalmak..
Yani benim istemediğim bir şeyi onlar istiyor diye yapmaz.
Ama ters laf edip de kimseyi kırmaz...
Ben gerektiğinde lafını esirgemesin, kırsın istiyorum..
Çok gaddar görünüyorum böyle biliyorum..
maalesef işsizlik var ama bir de iş beğenmeyen insanlar da var sanki seçme şansı varmış gibi...zati şu anda nerdeyse patronum canım eskiden poşetleme kalite kontrol bölümüne de ben bakıyordum birde büro işlerine muhasebe falandır işlerinede ben bakıyorudum birde koltuklara gidiyordum düşün şimdi kalite bölümüne saglam adam aldıkta gözüm arkada değil inan
bir tane daha bulduk koltuk için inan tamm olucaktaa bu devirde güvenilir adam bulmak cidden zor millet iş yok diye aglıyor ya yalan inan
iş içinden iş secmekten begenemiyolar aslında onun kası var bunun gözü demekten gitmiyorlar
kocaman bir alkışı hak ediyorsun canım benimheeyaaaa bende kendime hayret ediyrum zatiii nasıl hayret ettiysemm kazmaya
canım insan sevmeyince iyi bişeylerde yapsalar batar hale geliyor sık dişini nasılsa gececek 1 akşamcık değilmi
gececiyiz biz
Bence gaddar değilsin başta da yazdığın gibi önce kendini sevmeli insan ve inan yazdıklarından kendime benzettim bakış açını
maalesef işsizlik var ama bir de iş beğenmeyen insanlar da var sanki seçme şansı varmış gibi...
kocaman bir alkışı hak ediyorsun canım benim
ahhh kıyamam yaaa kız siz aynı işyerinde sin birde benim gibi ölürümm yaaaa
insan bıkıyor bee ben bıkıyorum şahsennn bazen görmek istemiyorum kocamı itiraf ediyorum yanii
ayhhh bunalıyorum ,...
sen erkenden eve geliyosun canım kocandan kaçta evde oluyosun
nasıl oluyor o kuzum netten numara alıyorum bu intetten yürütülen resmi işlere güvenemiyorum pek ya her şey bir iki tıklamayla bitiyor yanlıs yapıcam bişeyleri zannediyorum
kız şu bdv de olan olayları okudukca depresyona giriyomm yaaa millettin derdi yemin ederim kendi derdimmiş gibi resmen sünger gibi çekiyorum yaa sonra evde buhramlar yasıyorum
canım insan sevmeyince iyi bişeylerde yapsalar batar hale geliyor sık dişini nasılsa gececek 1 akşamcık değilmi
canım ben 12 yıllık evliyim 10 yıldır birlikte çalışıyoruz Allahtan odalarımız ayrı gün içinde pek fazla görmüyoruz birbirimizi ben şuan kızım yaz okulunda 14:30 da çıktıgı için erken çıkıyorum normalde eşim akşam 7 de gelir ama bu hafta yogunluktan 12 de falan geldi
canım ben şirketin tüm işlerini internetten yapıyorum her işlemde şifre cebine geliyor ssk ödemesinden tut kdv ödemesine cari hesaplara ödeme yapmaya herşeyi internetten yapıyorum güven kendine ilk zaman bende tedirgindim ama zamanla oturuyor valla zamandan tasarruf enerjinden tasarruf
Negatif enerji veriyor kuzum okudukça ondan :26:
kızlar bdv ne yaa gülmeyin cahilligime verin
Gözlerimoldu anacım bir saat öğle aram var o zaman diliminde 8 sayfa maşallahhh
anemmm bizim iş yeri tel faturaları ozaman bir sürü ödemeyi bizim hesap kartımdan yatırabilirim
bak bu benim kulagıma cok iyi geldii bu sıcaktaa sıralarda fenalar da gecirmeme gerek yok ozaman
ayhhh kuzum biz evden bir cıkıyoruz eve bir giriyoruz birde sen onu düşün
kızlar bdv ne yaa gülmeyin cahilligime verin
bizde öyle sayılırız farkı eşim en geç 7 de işe gider ben 9 gibi geliyorum normalde ikimizde 6 da çıkardık ama işler yogun artık 6 de çıkamıyor eşim canım tüm faturalarını ver otomatik ödemeye hem böylece ödendimi ödenmedimi stresi de kalkar ortadan
kötü mötü anlamam yaaa gecen okudum ablası cocugun gay oldugunu ögrenmiş falan sanırım okadar üzüldüm ki yaaa
fenalık gecirmekten yazamaıdm bile düşün
Bir derdim var bölümü canım
Dert konuları açılıyor.. Bayanlar çözüm önerileri sunuyorlar
bende bilmiyordum kuzum yeni örendimm
bir derdim var bölümü var ya oo
Ay çok kötü yaaaben bilmiyordum bu konuyu allah sabır versin onlara
sizi bulmadan önce bende orada takılıyordumayyy okuduklarımı görünce halime şükrettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?