evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Bence gaddar değilsin başta da yazdığın gibi önce kendini sevmeli insan ve inan yazdıklarından kendime benzettim bakış açını

maalesef işsizlik var ama bir de iş beğenmeyen insanlar da var sanki seçme şansı varmış gibi...

heeyaaaa bende kendime hayret ediyrum zatiii nasıl hayret ettiysemm kazmaya
kocaman bir alkışı hak ediyorsun canım benim

hee yaa tek güzel yanım sabrım sanırsammm
kuzum iş var inan gercekten ama herkez işin içinden iş arıyor gelemiyor zora ac ac geziyor ama zor iş olsun istemiyor

canım ben 12 yıllık evliyim 10 yıldır birlikte çalışıyoruz Allahtan odalarımız ayrı gün içinde pek fazla görmüyoruz birbirimizi ben şuan kızım yaz okulunda 14:30 da çıktıgı için erken çıkıyorum normalde eşim akşam 7 de gelir ama bu hafta yogunluktan 12 de falan geldi

nasıl oluyor o kuzum netten numara alıyorum bu intetten yürütülen resmi işlere güvenemiyorum pek ya her şey bir iki tıklamayla bitiyor yanlıs yapıcam bişeyleri zannediyorum

canım ben şirketin tüm işlerini internetten yapıyorum her işlemde şifre cebine geliyor ssk ödemesinden tut kdv ödemesine cari hesaplara ödeme yapmaya herşeyi internetten yapıyorum güven kendine ilk zaman bende tedirgindim ama zamanla oturuyor valla zamandan tasarruf enerjinden tasarruf

Gözlerim oldu anacım bir saat öğle aram var o zaman diliminde 8 sayfa maşallahhh

canım insan sevmeyince iyi bişeylerde yapsalar batar hale geliyor sık dişini nasılsa gececek 1 akşamcık değilmi

Evet 1 akşam canım çok şükür, nasıl geriliyorum anlatamam.
Mutfaktan çıkmak istemiyorum, gerginlikten ne yediğimi bilmiyorum..
Valla helal olsun bu haftada 2 gün görüşüp, hakkını güler yüzle verenlere..

anemmm bizim iş yeri tel faturaları ozaman bir sürü ödemeyi bizim hesap kartımdan yatırabilirim
bak bu benim kulagıma cok iyi geldii bu sıcaktaa sıralarda fenalar da gecirmeme gerek yok ozaman
ayhhh kuzum biz evden bir cıkıyoruz eve bir giriyoruz birde sen onu düşün

bizde öyle sayılırız farkı eşim en geç 7 de işe gider ben 9 gibi geliyorum normalde ikimizde 6 da çıkardık ama işler yogun artık 6 de çıkamıyor eşim canım tüm faturalarını ver otomatik ödemeye hem böylece ödendimi ödenmedimi stresi de kalkar ortadan

yaa ondada sorun yaşadık zamanın cok cahildik yaa otomatik ödemeye verilmiş ödeme atıyorum 50 tl banka cekmiş 100 tl bu nasıl oluyo falan derkene sonra kanlı bıcaklı olduk şimdi ismini vermimm kimlte konustuysam herkez şikayetciymişş şimdi yapı krediyle yeni yeni çalışmaya başladık bakalım iyi bir bankaya benziyor

kötü mötü anlamam yaaa gecen okudum ablası cocugun gay oldugunu ögrenmiş falan sanırım okadar üzüldüm ki yaaa
fenalık gecirmekten yazamaıdm bile düşün

Ay çok kötü yaaa ben bilmiyordum bu konuyu allah sabır versin onlara

Bir derdim var bölümü canım
Dert konuları açılıyor.. Bayanlar çözüm önerileri sunuyorlar

kimisi bazen cok komik konular acıyorr yaaa faat sana hiç denk geldimi bilmem ama bazen gülmekten ölüyorum ama yazmaktan cekiniyorum canım tatısması bol oranın

Ay çok kötü yaaa ben bilmiyordum bu konuyu allah sabır versin onlara

devir artık daha da kötüye gidiyor canım yaa o gün bak komsumuzla konusuyoruz önceden erkekler teklif ederdi ya şmdi artık küçümen küçümen kızlar gidip erkeklere teklif eder olmuslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…