ne pes etmesi pes edermiyim hiç bebeğimin yatagı bizim odadydı onu ablasının yanına aldım sürekli bebeği bahane ediyorya paşam herneyse gece geldi beşiği almışsın dedi suratında pis bir gülümseme dedim bakan arkadaş almış artık büyüdü diye herneyse bende yatıyorum dedim bu zannettiki yataga yatacağım iki sarılacak edecek herşey bitecek yarın yine aynı hamam aynı tas herneyse gittim çocukların yanına yatak yaptım o ara mutfaga gitmiştim benimki benden önce girmiş yaptıgım yataga
durmak yok canım pes etmeyeceğim
oyyy kıyamazmışta kocasına
kendini yormuyormu bu kincilik canım yaa
Unutmuş numarası mı?
Numara yapabilseydim bu kadar sıkıntı yaşamazdım ki canım.
Şu kadar diyeyim bir insanı sevmiyorsam artık yüzüm gülmez.
Nasılsın diye 32 dişiyle sorsa bana hmm iyiyim sağol derim en ciddi halimle sen nasılsın bile demem.
Nefretim bakışlarıma yansır. Kimseden de saklamam hislerimi.
Laf sokup can acıtmak isterim..
5 yıl öncede kalmış bir olay olsun o kişiyi gördüğüm an yeniden yaşarmış gibi geçer gözlerimin önünden.
Ve o hislerle bakışım, davranışım buz olur.
Örnek veriyorum görümcem( 22 yaşında o zaman 20 yaşındaydı) 2 aylık evliyken abisiyle kavga ettik herkesin önünde( salaklığım işte acemiyim o zaman)
Abisini korumak için yeter beeee evlenmeseydin o zaman diye bağırdı bana..
Bitti o kız benim için tamam.. Acillik oldu geçmiş olsun bile demedim.
Yabancıya üzülürüm ona üzülmem o kadar net hislerim..
Geçen internetten sipariş vermiştim giyim.
Bedenleri bana uymadı, tam görümcemin bedenine göreydi.
Aklıma hiç ona hediye etmek gelmez ama sevmiyorum ya.
Eşim dedi ona verelim mi diye dedim ver sen bilirsin.
Gitti verdi. Görümcem bana mesaj attı Teşekkür ederim abla falan diye uzun uzun yazmış gülücük falan koymuş..
Ben cevap vermeyecektim, arkadaşım zorladı artık saçmalama diye ver diye zorladı.
Cevabım rica ederim güle güle giy. Bu kadar kısa, net! Gülücük falan koymadım tabi.
Eşim de çok teşekkür etti sana diye arayıp söyledi. Ben de bana değil sana etsin senin hediyen dedim.
Sen hediye etsen ölür müsün aşkım diye üzüldü.. Dedim yooo ölmem ama sen düşündün senin hediyen diye geçiştirdim..
Arkadaşıma göre bu bir adımdır mesela, bana göre bu saatten sonra onun attığı adımların hiç önemi yok.
Vaktinde özür bile dilemedi yaa..
Terbiyesizlik yapmayacaktı gerizekalı. Ne oldu biz abisiyle barıştık el ele gezeriz. O salak gibi bakar.
Kötü oldu benim için bir evime bile davet etmem. Güler yüz göstermem.. Kendi etti.. Ve bu kini haketti diye düşünüyorum..
sana kötü örnek olmim şindik neyseGörmedimkaynanalarda gelinleri hiç sevmiyorlar
off banka açılsada bankaya gitsem hiç sevmiyom bankaya gitmeyi
ne pes etmesi pes edermiyim hiç bebeğimin yatagı bizim odadydı onu ablasının yanına aldım sürekli bebeği bahane ediyorya paşam herneyse gece geldi beşiği almışsın dedi suratında pis bir gülümseme dedim bakan arkadaş almış artık büyüdü diye herneyse bende yatıyorum dedim bu zannettiki yataga yatacağım iki sarılacak edecek herşey bitecek yarın yine aynı hamam aynı tas herneyse gittim çocukların yanına yatak yaptım o ara mutfaga gitmiştim benimki benden önce girmiş yaptıgım yataga
durmak yok canım pes etmeyeceğim
oyyy kıyamazmışta kocasına
kendini yormuyormu bu kincilik canım yaa
valla ben sana cogu konuda hak veriyorum insan bir kere irkildimi ne kadar da olsa geri tepemiyor bende buyüzden bir cok kişi hayatımdan cıkardım gibi bişey yaniii
ama genede kocanla bu insanlar yüzünden aranı bozma kuzum
ayhhhh bugünde ne sıcak yaa birazdan cıkıcam hiç çalışasım yok sizde ayrılmak istemiyom
olamaz ki zaten ben yüzünede söyledim zaten zamanında sen benim değil eşimin annesi benim kayın validemsin bizi bu duruma getirende sensin senin yanında kendimi el gibi hissediyuorum dedim..
kusura bakma ama bu devirde bile sen kayın babanın kayınvalidenin evine gittiğinde misafir olamıyorsun o evin kızı olarak görüyorlar(sözde) ve hizmet bekliyorlar senden..
ben bütüngün çalışıyorum akşam 9da eve geliyorum sabah 5 buçukta uyanıyorum kayınvalidemler bi gelse 12 den önce kalkmazlar benim onu bu şartlar altında misafir görmem imkansız kalksın yardım etsin bi zahmet ..
ve o ev oğlunun evi el gibi dursun istemem şahsen..
eskiden haftada 2 defa geliyorlardı bi hafta içi bi hafta sonu ama artık hafta içi gelmiyorlar ayaklarını kestim hafta sonuda 2 haftada 3 haftada bir anca geliyorlar bide evlerimiz yakın bizim..
ooo şimdiden etkisi devam seni izliyor gözetliyor demekki canımm aman haa sakınnn
geri tepmece yokk git kendini fönle sacını basını iki makyaj yap sakın abartma canımm bişi olmamıs gibi davran git gezmyee onsuz nefes al accık
inan etkisi göreceksn canım benim
meraklandım haa bu aksam ne tepki vercek acep
Yoruyor ama elimde değil canım ya
Gerçekten çok sıcak bu iki gündür canım.
Allah kolaylık versin yaa..
Senden hizmet bekleyince, senin istemen de normal tabi.
Ama işte en güzeli az görüşmek misafir gibi olmak karşılıklı.
Benim şuan ki durumum o memnunum.
Haftada 2 çokmuş çok gerilirdim yaa sevdiğin insanlarsa zaten sorun olmaz da.
İnan bak iftara gelsinler dedim davet etmezsem ayıp olacak nihayetinde.
Şimdi düşünüyorum o akşam nasıl geçecek diye sevmeyince her şey zor..
Yoruyor ama elimde değil canım ya
Gerçekten çok sıcak bu iki gündür canım.
Allah kolaylık versin yaa..
Senden hizmet bekleyince, senin istemen de normal tabi.
Ama işte en güzeli az görüşmek misafir gibi olmak karşılıklı.
Benim şuan ki durumum o memnunum.
Haftada 2 çokmuş çok gerilirdim yaa sevdiğin insanlarsa zaten sorun olmaz da.
İnan bak iftara gelsinler dedim davet etmezsem ayıp olacak nihayetinde.
Şimdi düşünüyorum o akşam nasıl geçecek diye sevmeyince her şey zor..
bende gidicem bugün sıra beklicem birdee verem ediyor beni o numara bir türlü gelmiyor be
bende gidicem bugün sıra beklicem birdee verem ediyor beni o numara bir türlü gelmiyor be
sana kötü örnek olmim şindik neyse
valla bu sefer çok ciddi oldugumun farkında normalde yılışık davranıp beni kandırıp olay uzamamasına bakardı bu sefer öyle değil bi çekingenlik var gün içinde işyerindede öyle daha itinalı kibar falan işte akşam inşallah eve erken gelirde görür bazı şeyleri
canım internet bankacılığı kullansan okadar basit ki ama çok büyük kolaylık herşey elinin altında
müşteri nosu ile almak en mantıklısı ben çıkar kızlar gideyimde işimi halledeyim banka açılmak üzere yarım saate dönerim gene..
Kıs ne kötü örneği ,
kk da bir sürü kv ile ilgili konu var okuyunca içim açılıo pek bi ferahlıom desem yalan olur
günaydınnnnn aboooo benden önce gelen ne cok var imiiiişşşş yavvvv
ben bugün gecmi kaldım neee:26::26:
annemde benim sana benziyor canım yaa insanız beşeriz şaşarız görümceninki tabi terbiyesizlik olmuş karışmamalıydı özellikle böyle negatif şekilde ama cahillik etmiş canım yaa annemde hayatta unutmaz gördüğündede aynen yaşar ama benim annem kendine etti sürekli yaşadıklarını geçmişte bırakmadıgı için şimdi ne hastalık ararsan var
kusura bakma hak veremicem bu konuda sana çünkü sana zarar..
unutmuş numarası yapmak etrafa yalan yere gülücük saçmak değil affetmektir affedersin ama tekrar aynı hatayı yaparsa yaşadığın diğer şeyleride hatırlar silersin mesafe koyarsın söylemek istediğim buydu ama sende affetmek yokmuş enteresan canım..
olsun iyi yapmışsın kendi ailenide al başka akşam canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?