evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

ooo şimdiden etkisi devam seni izliyor gözetliyor demekki canımm aman haa sakınnn
geri tepmece yokk git kendini fönle sacını basını iki makyaj yap sakın abartma canımm bişi olmamıs gibi davran git gezmyee onsuz nefes al accık
inan etkisi göreceksn canım benim

meraklandım haa bu aksam ne tepki vercek acep

annemde benim sana benziyor canım yaa insanız beşeriz şaşarız görümceninki tabi terbiyesizlik olmuş karışmamalıydı özellikle böyle negatif şekilde ama cahillik etmiş canım yaa annemde hayatta unutmaz gördüğündede aynen yaşar ama benim annem kendine etti sürekli yaşadıklarını geçmişte bırakmadıgı için şimdi ne hastalık ararsan var

Yoruyor ama elimde değil canım ya

Gerçekten çok sıcak bu iki gündür canım.
Allah kolaylık versin yaa..

Senden hizmet bekleyince, senin istemen de normal tabi.
Ama işte en güzeli az görüşmek misafir gibi olmak karşılıklı.
Benim şuan ki durumum o memnunum.
Haftada 2 çokmuş çok gerilirdim yaa sevdiğin insanlarsa zaten sorun olmaz da.
İnan bak iftara gelsinler dedim davet etmezsem ayıp olacak nihayetinde.
Şimdi düşünüyorum o akşam nasıl geçecek diye sevmeyince her şey zor..

valla bu sefer çok ciddi oldugumun farkında normalde yılışık davranıp beni kandırıp olay uzamamasına bakardı bu sefer öyle değil bi çekingenlik var gün içinde işyerindede öyle daha itinalı kibar falan işte akşam inşallah eve erken gelirde görür bazı şeyleri

izmir kavruluyor kuzum yaaaa inann
hemm bitiyorum çalışmaktan değil sıcaktann

olsun iyi yapmışsın kendi ailenide al başka akşam canım..

ahhh kıyamam yaaa kız siz aynı işyerinde sin birde benim gibi ölürümm yaaaa
insan bıkıyor bee ben bıkıyorum şahsennn bazen görmek istemiyorum kocamı itiraf ediyorum yanii
ayhhh bunalıyorum ,...
sen erkenden eve geliyosun canım kocandan kaçta evde oluyosun

canım internet bankacılığı kullansan okadar basit ki ama çok büyük kolaylık herşey elinin altında

nasıl oluyor o kuzum netten numara alıyorum bu intetten yürütülen resmi işlere güvenemiyorum pek ya her şey bir iki tıklamayla bitiyor yanlıs yapıcam bişeyleri zannediyorum

canım insan sevmeyince iyi bişeylerde yapsalar batar hale geliyor sık dişini nasılsa gececek 1 akşamcık değilmi

Kıs ne kötü örneği ,
kk da bir sürü kv ile ilgili konu var okuyunca içim açılıo pek bi ferahlıom desem yalan olur

kız şu bdv de olan olayları okudukca depresyona giriyomm yaaa millettin derdi yemin ederim kendi derdimmiş gibi resmen sünger gibi çekiyorum yaa sonra evde buhramlar yasıyorum

kız ümitli hala yazamadınnn yaaa bak gene cıkıcammm burda yalnız kalıcan eski konuları sonra okursun

Ben de ondan korkuyorum ya böyle insanlar yüzünden sağlığımdan olmaktan korkuyorum..

Canım benim iyim çok iyidir, kardeşinden çok yakın olurum evladından çok düşünürüm.
Ama beni haksız yere üzerse de düşman olurum, çok arar iyi beni.

Affetmek için bir şey yapmadı ki özür mü diledi?
Cahilliğime ver abla ben hata ettim mi dedi?

2 yıl bitti sadece bir şey olmamış gibi üstünü kapatmaya çalışan insanı affedemem ben canım..
O zaman hep haddini bilmez, özür bile dilemez, üstünü kapar benim unutmamı bekler bu insanlar..

olsun iyi yapmışsın kendi ailenide al başka akşam canım..

Benim ailem başka şehirde, uzak..
Kardeşim ve yeğenim gelecek bir haftalık inşallah canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…