evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
hoşbulduk canım
tulipa bana evlilikte tilkilik topiğine gel dediğinde açtığı konularda bulamamıştım ki o zaman açmışsınız maşallah ilk gün 15 sayfayı devirmiş, 16. sayfaya sarkmışsınız Sonraki 10 sayfa da 3 günde zar zor ilerlemiş. İlk günün heyecanıyla biriken şeyler ortaya döküldü herhalde
bu arada benim adım da ileride edepsiz saygısız olur herhalde - hiç sus pus hanım hanımcık olamadım nedense
bu erkektir yapar maço olur höt höt olur lafları bana sökmez valla adam olsun saygısını bilsin- ben de az değilimdir hani eli sopalı gelin olur benden

valla kendimiz büyütürsek ve etrafı pek takmazsak istediğimiz kıvamda erkek çocukları yetiştirebiliriz ama günümüz koşullarında bizim gibi çalışan hanımlar varken mecburen çocuklar anneanne-babaanne elinde büyüyorlar ve yine erkekler paşa kızlar hizmetçi olarak yetişiyor maalesef ancak sınırları belirlersen ve bakan kişiler de buna uyarsa ancak öyle istediğimiz gibi evlat yetiştirebiliriz bence...
Rica ederim - aklıma geldikçe yazarım hani boş olduğumu düşünmüyorum da deşarj olamıyordum bu topik bana da iyi gelecek
bu arada ben kendimi evlenmeden önce yontmuşum demek ki... acaba bu iyi birşey mi yoksa daha mı tehlikeli ki?:44: hani evli olmadığımdan emin olamıyorum - şu var ki ne istediğimi biliyorum ve çok fazla bağlanamıyorum erkeklere... baktım uymuyor mu, eyvallah deyip yol verebilecek kadar mantığımla hareket ediyorum aşk meşk bir yere kadar ki ben duygularımı hep ikinci planda yaşıyorum
Kodlanmış bilgileri değiştirmek de elimizde aslında - sadece ne olmak ve nasıl davranmak istediğimize karar verip o yolda emin adımlarla ilerlemek gerekiyor. Mesela bir erkek beni kendi istediği kıvama sokamıyor ya bir bakıyorum o benim istediğim kılığa bürünüyor çünkü elde etme iç güdüsü ağır basıyor ama yağma yok ne dediysem o - geri dönüşü olamaz

hadi ya bak ben bunu bilmiyordum toplam kaç kilo almamız lazım hamileyken :26:
Benim bildiğim ortalama 12 kg ideal... Tabii ben hamile kalırsam kesin 20 alırım zira bedenim buna çok müsait

Son düzenleme:
yeni gelenler hg mişler. eskiler niye ortada yok noldu bu kızlara kızlar 2 kere tecrübe etmiş bir kadın olarak diyorumki sorun eşlerin karakterlerinde. yani tüm erkekler genellemesi yanlış tıpkı tüm kadınlar da oldugu gibi.ben senelersonra anladım ki onca yıl yanlış kişiyle berabermişim boşuna bişeyleri düzeltme çabasındaymışım en başından yanlışmış yani.ama yaşarken içindeyken anlayamıyorsunuz bunu.ne zaman ki ruhunuza eş birisini buluyorsunuz işte ozaman anlıyorsunuz .tabi size kocaları boşayın ikincileri arayın demiyorum eşinizin yapısı karakteri ne ise o değiştirdim sanıp aldanmayın.nacizane şunları tavsiye edebilirimki kimseyi kendinizden çok seveyin, en çok seven siz olmayın. hayır diye bilmeyi öğrenin, en başından saygınlık edinin bu çok önemli.yani bu şu demek resmi samimi olun ailenizin eşiyle.ama bazı kv görümceler varki cahillik abidesi onlara yapacagınız tek şey kaale almamak.bazen kayın validem bana laf sokacak olsa glerdim mahsus gıcık olurdu buna çok işe yarar deneyin eşiniz le hep mutlu olmaya çalışmayın bazen bozup tekrar yapın yani arada sizinde sınırlarınız olduğunu bilsin.öz güven çok önemli onsuz da yaşaya bileceğinizi güçlü oldugunu bilsin. kuyruğunu dik tut felsefesi aman daha sabah kadar yazarım oğlan bırakmıyor bi türlü bu konu için şimdilik bu kadar.daha sonra taktiklerede geçerim

evet canım zar ilerledi zaten yeni açılmıştı cokta fazla konunun ilerlemesi için açmamıstım zati konu yarıda kalsa kimse girmese bile çokta üzülmem arkadaşlar istediği için açtım cünkü ayrıcada sizlerle konusmak inan bana okadar iyi geliyorki okadar kafam dagılıyor siz bana cok iyi geldiniz
olmada zaten neysen o ol tavrını baştan belli et bizim en büyük hatamız en basından beri susmamıs aman sorun cıkmasın diye sonra sorunlar devasa duruma geliyor şekil A ben gibi patladıktan sonra herkezin agzının payını veriyorsun ama ne gerek var baştan kurallarını koyki kimseyi kırmadan ney bir şekilde sonra başın yanmasın
kendini baştan yontmus olman canım benim hem kötü bişey hem iyi bişey hiç değilse başına neler gelebileciğini az cok biliyorsun ama bu seni de bir yandan da önyargılı yapar ortada hiç bişey olmasa bile seni sürekli tedirgin hale getirir
şimdiki bayanlarda kurnaz anacım cocukları kreşlere veriyorlar durumu olan devlette eskisi gibi değil şu anda bazı yardımlarıda oluyo ama ben babanne elinde büyümüş biri olarak kesinlikle cocugum olursa kendim bakma isterim
elde edesiye kadar kelimesi bana okadar banal geliyorki evlenince yüzük eline takınca tamam benim tabulu malım gözüyle bakılıyor cok kızıyorum ben o öle heriflere
kadın olmak demek zaten adamın sürekli onun avucunda oludugu hissettirmiceksin hissettirdiğin an bitii inan bu sefer erkekler içindeki odunlugu bırakıyor
ama bunu bilir bunu sölerim kadınım diyen herkez eger evli değilse gercekten kocasını yola getiremiyorsa içki kumar psikopaatlık dısında ama ben o kadının alnını karıslarım inan işve cilve iki kahkaha yeter erkek karısından hep bunu bekler aslında

kız bana hoca diyorlar ama ben senin yanında halt yemişim halt

maalesef tecrübe tatlım.bi söz varya hani tecrübe yediğin kazıkların bileşkesidir diye hah aynen öle

valla kim demişşe o sözü çok doru demiş kuzum yaa ben yiye yiye yiyecekler yerler kalmadı ama şimdi akıllı olsunlar valla eskisi gibi değilim saolsunlar masumluktan tilkiliğe terfi ettirdiler beni

valla kim demişşe o sözü çok doru demiş kuzum yaa ben yiye yiye yiyecekler yerler kalmadı ama şimdi akıllı olsunlar valla eskisi gibi değilim saolsunlar masumluktan tilkiliğe terfi ettirdiler beni

aynen öyle kendine laf ettirme. eşini anlamaya çalış ama hatalı olduğu yerleride söyle yanlız sinirliyken kavga ederken deil tartışma bitsin ikinizde sakinken.3 . şahıslara acıma elinden geliyrsa sana zarar veren mutsuz eden herkesi çıkar hayatından.çıkaramadıklarınıda mümkün oldugunca uzak tut

ben bunları acı ceke ceke gördüm öğrendim keşke zamanında biri banada böle konussaydı

ben bunları acı ceke ceke gördüm öğrendim keşke zamanında biri banada böle konussaydı

adı üstünde geçmiş. gelecege baksen. ben artık beni kimsenin üzmesine izin vermiyorum. hayatımda beni mutsuz eden kim varsa çıkardım yakın akraba eski dost demeden. iyi bir temizlik yani.maddi sorunlar çözülüyor manevi yıkımlar kalıcı. kendine iyi bak derim ben önce sen

aynen öle canım okadar maddi sıkıntı cektik ve bazen hala cekiyoruz hiç birşey gözüme gözükmüyor ama şimdi hep hayal kırıklıkları kırgınlıklarla dolu yok bende uzaklaştırdım zaten cok fazla muhattab olmamayaca lısıyorum uzaklaştıramadıklarımlada

canım ben diyete tekrar başladım. karatay diyeti yapmış 12 kilo verdimiştim. bak foorumlarda var sende oku başla sende beraber bakalım nekadar vericez. ilk önce ekmek un şekeri kes.

hadi ya bak ben bunu bilmiyordum toplam kaç kilo almamız lazım hamileyken :26:

10 en az 15 de en çok alınması gereken kilo dr.um öle söyledi... müthiş bir k.dogumcum war... bna manken gibi gelip manken gibi gidiyosun diyodu en son anda bile incecik olunca adamcagiz normal yapmaya korktu doğumu bebis iriydi bna göre :sly:

ßůšr@

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…