- 10 Nisan 2014
- 1.090
- 274
- 113
o konuda bilmiyorum işte aksam yeme diyorlar ben en cok aksam acıkıyorum
sus kız sus rezil ettin beni tamam hakkaten yapıp getiricem söz
hoşbulduk canımoyyy kuzum hoş geldiğin sistemmmmm sisstemm sen bana düşmanmısın kıza begendirmemişsin bak hele
aynen öle canım ataerkil bir toplum oldugumuz için bayanlar her zaman dogdukları an itibaren nasıl olsa evlenecek gidecek diyr büyütülürler o yüzden hep analar burda yap ilerde kendi evinde rahat edersin kocan a böle dersen taşlarlar o erkektir yapar diye büyütülür tamamen bu yüzden doguştan direk kotlanmıs oluyoruz ama erkekler malesef erkek adam yapar türk erkeği accık maco olur dediğini yaptırır höt zöt diye düşünüldüğü için bizim her zaman bukalemun gibi onlar ne renge girmemizi istiyorlarsa girmeye zorlanıyoruz yapmadımızdada cevre tarafından baskı yoluyla yapılıyor yok gene mi olmuyor adımız edepsize cıkıyor örnek ben
kız benim hocalıkla alakam yok yasadıklarımı sadece kelimelere döküyorum okadar
hoş geldin bu arada tekrardan kuzum benim
valla kendimiz büyütürsek ve etrafı pek takmazsak istediğimiz kıvamda erkek çocukları yetiştirebiliriz ama günümüz koşullarında bizim gibi çalışan hanımlar varken mecburen çocuklar anneanne-babaanne elinde büyüyorlar ve yine erkekler paşa kızlar hizmetçi olarak yetişiyor maalesefbulamazlar efendim çünkü böle bir hakları yok aslında peyganber efendimiz camasırları kendisi yıkar yemeklere yardım eden bir insandı o yüzden erkekler aslında adam nasıl olunur biraz örnek almak istiyorlarsa efendimizi açsın okusunlar
evet malesef erkek kız ayrımı daha dogduktan hemen sonra yapılmaya başlıyor ama su anda şükür biz yeni nesiller daha umutlu bir evlatlar yetiştirme sansıımız olacak
Rica ederim - aklıma geldikçe yazarım hani boş olduğumu düşünmüyorum da deşarj olamıyordum bu topik bana da iyi gelecekaaaa olurmu hiç öle şey kadın olmak demek her şeyi yapabilmek demetir yapamazsan uyusuk beceriksiz olursun
bende zamanında cok suskundum kv bişey derdi alttan alırdım ama şimdi yok öle yama tabi saygısızlıkla sölemiyorum ama anne sen daha iyi bilirsin tabi ama bende bu bu yüzden böle olmasını istiyorum deyince hafif sert zaten geri adım almak zorunda kalıyorlar artık bir kere cidden gecirttirdikten sonra
evet somodakiler beni çok fazla etkiledi canım benim uyuyamadım onlar için aglayıp hep dua ettim umarım bir daha böle bir felaket basımıza gelmez
amin canım benim ne kadar kocana yardım etsende nankörlük insan oğlu içindir bilirsin yapsan da ters bir yanlısın oldumu ne yaptın durumuna gelir kadınların yaptıkları gözle gözükmez oldugundan ondan su borclar su sezonda ödensin hemen kpss ye hazırlanıcam önceden bu kadar dişli değildim hayat beni zamanla yonttu şimdi daha özgüvenli hayata bakıyorum cok tesekkürler güzel yorumların için
Kodlanmış bilgileri değiştirmek de elimizde aslında - sadece ne olmak ve nasıl davranmak istediğimize karar verip o yolda emin adımlarla ilerlemek gerekiyor. Mesela bir erkek beni kendi istediği kıvama sokamıyor ya bir bakıyorum o benim istediğim kılığa bürünüyorsenin sesini duymıcamda kimin sesini duycam kız
hişttttt dolma denen hatun arkamdan mı konustu neeee getirme beni Ankara ya uleynnnn
amanda aman nasılda öğrenmiş bak bak bak helal olsun kız sana lafta yok artık senden icraat bekliyorum heee
helal olsun diyorum ve seni ayakta alkışlıyorummm
hersey yaşamayla acıyla sıkıntıyla doguyor değişmek istemesende değiştiriyorlar anacım hangi kadın evinin tilkisi olmak ister sonucta
kılıktan kılıga giremediğimiz için zaten tüm bu evliliklerdeki sorunlar oluşuyor canım
çünkü bizde insanız bunu anlamısl değiller dogrulmadık heralde dünyaya direk kotlanmıs robotlar halinde yollanıyoruz sanıyorlar
Benim bildiğim ortalama 12 kg ideal... Tabii ben hamile kalırsam kesin 20 alırım zira bedenim buna çok müsaithadi ya bak ben bunu bilmiyordum toplam kaç kilo almamız lazım hamileyken :26:
saftın saf olarak mı ölmek istiyorsun
nereierdesin fıstık:26:
tamadır o zaman bi dahaki sefere düşünüpte konuşursun reziliği yaşamak istemiyorsa 3 4 çeşit kek isterim
tamadır o zaman bi dahaki sefere düşünüpte konuşursun reziliği yaşamak istemiyorsa 3 4 çeşit kek isterim
valla çalışıyordum kuzum konulara pek gelemedim o yüzden yalnız başına kalmıssın buralarda
evet canım zar ilerledi zaten yeni açılmıştı cokta fazla konunun ilerlemesi için açmamıstım zati konu yarıda kalsa kimse girmese bile çokta üzülmem arkadaşlar istediği için açtım cünkü ayrıcada sizlerle konusmak inan bana okadar iyi geliyorki okadar kafam dagılıyor siz bana cok iyi geldinizhoşbulduk canım
tulipa bana evlilikte tilkilik topiğine gel dediğinde açtığı konularda bulamamıştım ki o zaman açmışsınız maşallah ilk gün 15 sayfayı devirmiş, 16. sayfaya sarkmışsınızSonraki 10 sayfa da 3 günde zar zor ilerlemiş. İlk günün heyecanıyla biriken şeyler ortaya döküldü herhalde
bu arada benim adım da ileride edepsiz saygısız olur herhalde - hiç sus pus hanım hanımcık olamadım nedense
bu erkektir yapar maço olur höt höt olur lafları bana sökmez valla adam olsun saygısını bilsin- ben de az değilimdir hani eli sopalı gelin olur benden
valla kendimiz büyütürsek ve etrafı pek takmazsak istediğimiz kıvamda erkek çocukları yetiştirebiliriz ama günümüz koşullarında bizim gibi çalışan hanımlar varken mecburen çocuklar anneanne-babaanne elinde büyüyorlar ve yine erkekler paşa kızlar hizmetçi olarak yetişiyor maalesefancak sınırları belirlersen ve bakan kişiler de buna uyarsa ancak öyle istediğimiz gibi evlat yetiştirebiliriz bence...
Rica ederim - aklıma geldikçe yazarım hani boş olduğumu düşünmüyorum da deşarj olamıyordum bu topik bana da iyi gelecek
bu arada ben kendimi evlenmeden önce yontmuşum demek ki... acaba bu iyi birşey mi yoksa daha mı tehlikeli ki?:44: hani evli olmadığımdan emin olamıyorum - şu var ki ne istediğimi biliyorum ve çok fazla bağlanamıyorum erkeklere... baktım uymuyor mu, eyvallah deyip yol verebilecek kadar mantığımla hareket ediyorum aşk meşk bir yere kadar ki ben duygularımı hep ikinci planda yaşıyorum
Kodlanmış bilgileri değiştirmek de elimizde aslında - sadece ne olmak ve nasıl davranmak istediğimize karar verip o yolda emin adımlarla ilerlemek gerekiyor. Mesela bir erkek beni kendi istediği kıvama sokamıyor ya bir bakıyorum o benim istediğim kılığa bürünüyorçünkü elde etme iç güdüsü ağır basıyor ama yağma yok ne dediysem o - geri dönüşü olamaz
Benim bildiğim ortalama 12 kg ideal... Tabii ben hamile kalırsam kesin 20 alırım zira bedenim buna çok müsait
buralar dutluk olmuş ne böylearada sen bari bak
yeni gelenler hg mişler. eskiler niye ortada yok noldu bu kızlarakızlar 2 kere tecrübe etmiş bir kadın olarak diyorumki sorun eşlerin karakterlerinde. yani tüm erkekler genellemesi yanlış tıpkı tüm kadınlar da oldugu gibi.ben senelersonra anladım ki onca yıl yanlış kişiyle berabermişim boşuna bişeyleri düzeltme çabasındaymışım en başından yanlışmış yani.ama yaşarken içindeyken anlayamıyorsunuz bunu.ne zaman ki ruhunuza eş birisini buluyorsunuz işte ozaman anlıyorsunuz .tabi size kocaları boşayın ikincileri arayın demiyorum eşinizin yapısı karakteri ne ise o değiştirdim sanıp aldanmayın.nacizane şunları tavsiye edebilirimki kimseyi kendinizden çok seveyin, en çok seven siz olmayın. hayır diye bilmeyi öğrenin, en başından saygınlık edinin bu çok önemli.yani bu şu demek resmi samimi olun ailenizin eşiyle.ama bazı kv görümceler varki cahillik abidesi onlara yapacagınız tek şey kaale almamak.bazen kayın validem bana laf sokacak olsa glerdim mahsus gıcık olurdu buna çok işe yarar deneyin eşiniz le hep mutlu olmaya çalışmayın bazen bozup tekrar yapın yani arada sizinde sınırlarınız olduğunu bilsin.öz güven çok önemli onsuz da yaşaya bileceğinizi güçlü oldugunu bilsin. kuyruğunu dik tut felsefesi aman daha sabah kadar yazarım oğlan bırakmıyor bi türlü bu konu için şimdilik bu kadar.daha sonra taktiklerede geçerim
kız bana hoca diyorlar ama ben senin yanında halt yemişim halt
maalesef tecrübe tatlım.bi söz varya hani tecrübe yediğin kazıkların bileşkesidir diye hah aynen öle
valla kim demişşe o sözü çok doru demiş kuzum yaaben yiye yiye yiyecekler yerler kalmadı ama şimdi akıllı olsunlar valla eskisi gibi değilim saolsunlar masumluktan tilkiliğe terfi ettirdiler beni
aynen öyle kendine laf ettirme. eşini anlamaya çalış ama hatalı olduğu yerleride söyle yanlız sinirliyken kavga ederken deil tartışma bitsin ikinizde sakinken.3 . şahıslara acıma elinden geliyrsa sana zarar veren mutsuz eden herkesi çıkar hayatından.çıkaramadıklarınıda mümkün oldugunca uzak tut
ben bunları acı ceke ceke gördüm öğrendim keşke zamanında biri banada böle konussaydı
adı üstünde geçmiş. gelecege baksen. ben artık beni kimsenin üzmesine izin vermiyorum. hayatımda beni mutsuz eden kim varsa çıkardım yakın akraba eski dost demeden. iyi bir temizlik yani.maddi sorunlar çözülüyor manevi yıkımlar kalıcı. kendine iyi bak derim ben önce sen
ben bunları acı ceke ceke gördüm öğrendim keşke zamanında biri banada böle konussaydı
aynen öle canım okadar maddi sıkıntı cektik ve bazen hala cekiyoruz hiç birşey gözüme gözükmüyor ama şimdi hep hayal kırıklıkları kırgınlıklarla dolu yok bende uzaklaştırdım zaten cok fazla muhattab olmamayaca lısıyorum uzaklaştıramadıklarımlada
hadi ya bak ben bunu bilmiyordum toplam kaç kilo almamız lazım hamileyken :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?