- 14 Ocak 2014
- 722
- 82
- 43
bu yorumu beğendim ama sistem beğendirmedi :)
İnsanlar istedikten sonra her kıvama gelir ama gözlemlediğim kadarıyla erkekler çabalamayı sevmiyor, ben buyum böyle kabul et diyor ama kabul ettiğin kişi de kendini zamanla salıyor ha hal böyleken senden 4-4lük kendi istediği gibi olmanı talep ediyor yani kadın erkeğe göre şekillenmeli ama erkek bekar hayatı gbi kafasına göre takılmalı onlar bunu istiyor bu yüzden ben kendini yontmuş bir adam arıyorum eee o da bu evrende olmadığına göre evlenmemeyi göze alabiliyorum haliyle...
ah erkekler ah , sorunların üstüne gitmek yerine kaçmayı seçiyorlar - bu arada bebişin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt inşallah
maşallah okudum okudum epey hoca olmuşsun okudukça evet evet aynen dedim - evli olmamakla birlikte gözlemlerim bana çok şey öğretti ee kkdaki kaynana- eşle ilgili sorunlar topikleri de az şey katmadı bana hani
erkekler dinlemeyi sevmiyorlar, sorun çözmek yerine sorun çıkarıp sonra da birşey olmamış gibi unutmayı tercih ediyorlar odunluk genlerinde var
Doğumdan sonra ciddi anlamda bi hissizlik oldu ne yalan söyliyim evet isve cilve bitti ama içimden gelmediği için ihmal ettiğim ya da bilmedigim için değil bunu o yaptı uzaklaştırdı diyorum yaptıklarını unutamiyorum artık beraber yatmkla ayri yatmak arasında bi fark yok bizim için buna da alıştım sarilmadan uyuduğu için kustugum kocama iyi geceler bile demeden uyuyorum bilerek değil ama unutuyorum yabancilastigimiz için... onun için hazirlanma faln yok tabi artık tum bakimim kendime kişisel bakım diye buna derim işte:sly:
Evin içinde neseyle dolaşan gidip gelip sirnasan kucağına atlayan simaran biri değilim artık bi de severdim ki kedi gibi sirnasmayi
ßůr@
senin sesini duymıcamda kimin sesini duycam kızkimse yokmu sesimi duyan varmıyani gören yani yazımı okuyan amannnn niye kimse yok
hişttttt dolma denen hatun arkamdan mı konustu neeee getirme beni Ankara ya uleynnnnsaolasın teşekkürler ama sen proculardanmışssın
proları içip içip atıyosunuz etrafa olmuyo özellikle konu sahibemiz
amanda aman nasılda öğrenmiş bak bak bak helal olsun kız sana lafta yok artık senden icraat bekliyorum heeeBence de hekese hakettigni vermek lazım ama bunu ustaca yapmak lazım
ßůšr@
helal olsun diyorum ve seni ayakta alkışlıyorummmMrb ben evinde tilki olanım. 5 yılda tilkiliği elime aldım şükür. İnsanları çok iyi analiz ederim ve sezgilerim hiç yanıltmaz çoğu zmn eşim ailesi ile olan sorunları anlatır yorumlamam adına. Kimseye saygısızlık yapmadım kaynanam dahıl hareketlerım ve tavrımdan anlarlar saten. Eşim de benden bişey gizlese iki mimiğinden anlarım zaten eşimi 15 senedir tanıyorum sıkıntı yok
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba hanımlar
Tulipa beni davet etmişti de konularında göremeyince bulamadım diye boşvermiştim
Bir de konuyu krizantem açmış ve bir haftada 42 sayfa olmuş bile
Ben evli değilim ama şu an evlenmeyi hiç düşünemiyorum hem ev hem iş derken yetişemiyorken bir de koca nazıyla ve ailesinin dırdırıyla uğraşamamBuradaki bir çok konuyu okudukça iyice soğuyorum zaten.
İlk mesajda güzelce açıklamışsın krizantem gerçekten kadına biçilen roller o kadar fazla ki, 24 saat içinde kılıktan kılığa girip aynı zamanda da enerji dolu ilgili olmak zorundasın nasıl olacaksa artık:44::44::44::44:
Neyse konu hayırlı olsun ben de takip edeceğim bundan sonra inşallah... Sizden öğreneceğim çok şey var o kesin
bence hep karsı taraftan beklediğiniz için oluyor tüm bunlar kocan senden bekliyor sende ondan bir gün onu şaşırtmaya dene hala odunluk yapıyorsan kesinlikle sen haklısın dicem emin ol ama dene hayat böle soguklukla gecmez o senin hayat arkadasın kuzum inan kocanda olsa onada aynı şeyleri sölerdim canım benim
evet canım aramıza yeni arkadaşlar geldi bundan sonra umuyorum daha şen şakrak gececek topik
Bende de hic çatlak yok tatlım ama doğumdan sonra anlaşılır o birazda sıfır catlakla doguma girdim bi çıktım belimde kedi tirmalamis gbi 2kucuk çizgi
Sonradan geçti ama kremlere doğumdan sonra 1 2 ay daha dewam etmek gerek ben bırakmıştım...
ßůšr@
aşkolsun zaten şen şakraktı
hişttttt dolma denen hatun arkamdan mı konustu neeee getirme beni Ankara ya uleynnnn
amanda aman nasılda öğrenmiş bak bak bak helal olsun kız sana lafta yok artık senden icraat bekliyorum heee
helal olsun diyorum ve seni ayakta alkışlıyorummm
hersey yaşamayla acıyla sıkıntıyla doguyor değişmek istemesende değiştiriyorlar anacım hangi kadın evinin tilkisi olmak ister sonucta
kılıktan kılıga giremediğimiz için zaten tüm bu evliliklerdeki sorunlar oluşuyor canım
çünkü bizde insanız bunu anlamısl değiller dogrulmadık heralde dünyaya direk kotlanmıs robotlar halinde yollanıyoruz sanıyorlar
Kesinlikle öyle canım karşıdan bekliyoruz da ben şuan öyle bir çektim ki kendimi o şuan yaklasmaya çalışıyo buz gibiyim yaa bilmiyorum o yapıcı olmaya çalışıyo ama ben yapamıyorum benim kendimi iyilestirmem gerek önce ama gücüm yok de sabrim da yok artık. ...
ßůr@
he hehe hadi hodri meydan gel ankaraya
biz birbirimize girmeyecektik dimi burada erkekler için savaş vardı ben bir an kendimi kaybettim
:18::18: sen busra arkadaş olmazsa ama durgundu ben burda tek başıma takılıyordum kaç gündür beni yanlnız bıraktın sen gez dur emi
evet haklısın valla gezmekten giremedik amma lakin akşam cepten girip cvp yazıyordum fakat lakin yine tabiki gün içerisindeki yalnızlığın yalnızlık olarak kalıyordu(aman lafı uzattıkça saçma bi cümle olmaya başladı sanki ) haklısın haklısın
iyi olmuş gelen yeni arkadaşlara hoşgeldin diyim o zaman
yeni yeni şeyler öğreniyoruz valla yeni tilkilikler
ben şimdi buranın alfa tilkisimi oluyorum ouuuuuuuuuuuu
alfasını malfasını bilemem baş tilkisin yani tilki başssın
sana Ankara ya geldiğimde kek yapcaktım vaz gectim işte al sana dolma hanım
Canım yavaş git napiyosun öyle sen.¿ 6.aydan sonra asla frenleyemezsin öyle bir iştah oluyo ki...senin şuan ayda bir kilo alman lazımdı dikkat et 6.aydan sonra 2ser kilo oluyo...ben 9ayda toplam 12kilo aldım caninin istediği herseyi ye ama tika basa değil tadına bakarak...emzirme döneminde de başına bela olmasın kilolar...emzirerek ver güzelce. ..
ßůr@
sus kız kerkenez seni bak hala benle urasıyo yaaa seni anneme sölicem kızım görsen
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kek denilince böyle oluyorum hele yapmam getirmem deyince fazlaşabiliyor durduramıyorum kendimi o zaman
:84::84::84::84::84::84:
topiğin göl olacak beğendin mi yaptığını
kerkenez mi
alllaaaaa tutmayın beniiii
topik sahibesinin yaptığına bakın ehalliii görün bakııınnn
kız vurma başıma başıma saftım saf oarak ölmek istemiyom ama ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?