evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

Teşekkür ederim tatlım amiiinn inşallah...
Evet ah bu erkekler sallamiyolarsa sen de sallamicaksin baska yolu yok :sly:

ßůšr@

bence hep karsı taraftan beklediğiniz için oluyor tüm bunlar kocan senden bekliyor sende ondan bir gün onu şaşırtmaya dene hala odunluk yapıyorsan kesinlikle sen haklısın dicem emin ol ama dene hayat böle soguklukla gecmez o senin hayat arkadasın kuzum inan kocanda olsa onada aynı şeyleri sölerdim canım benim

kimse yokmu sesimi duyan varmı yani gören yani yazımı okuyan amannnn niye kimse yok
senin sesini duymıcamda kimin sesini duycam kız
saolasın teşekkürler ama sen proculardanmışssın
proları içip içip atıyosunuz etrafa olmuyo özellikle konu sahibemiz
hişttttt dolma denen hatun arkamdan mı konustu neeee getirme beni Ankara ya uleynnnn
Bence de hekese hakettigni vermek lazım ama bunu ustaca yapmak lazım

ßůšr@
amanda aman nasılda öğrenmiş bak bak bak helal olsun kız sana lafta yok artık senden icraat bekliyorum heee
helal olsun diyorum ve seni ayakta alkışlıyorummm
hersey yaşamayla acıyla sıkıntıyla doguyor değişmek istemesende değiştiriyorlar anacım hangi kadın evinin tilkisi olmak ister sonucta

kılıktan kılıga giremediğimiz için zaten tüm bu evliliklerdeki sorunlar oluşuyor canım
çünkü bizde insanız bunu anlamısl değiller dogrulmadık heralde dünyaya direk kotlanmıs robotlar halinde yollanıyoruz sanıyorlar

Son düzenleme:

Kesinlikle öyle canım karşıdan bekliyoruz da ben şuan öyle bir çektim ki kendimi o şuan yaklasmaya çalışıyo buz gibiyim yaa bilmiyorum o yapıcı olmaya çalışıyo ama ben yapamıyorum benim kendimi iyilestirmem gerek önce ama gücüm yok de sabrim da yok artık. ...

ßůšr@

nasıl gecirdin hele bana sölede ben de yapayım kocişime güzel güzikim accık

Son düzenleme:

he hehe hadi hodri meydan gel ankaraya
biz birbirimize girmeyecektik dimi burada erkekler için savaş vardı ben bir an kendimi kaybettim

kendini iyileştirme gücünü tamamen cocuguna veriyorsun kocan sana karsı hatalar yapsada bak ne güzel diyorsun o yaklaşmaya calısıyor diye accık sende gayret et gayret etmezsen zaten o sogukluk gitmez hemde bir anda kırgınlıkta gitmez seninki buz dagı olmus dogukluk nasıl bir anda erimesini beklersin canım cabayla olacak işler bu

:18::18: sen busra arkadaş olmazsa ama durgundu ben burda tek başıma takılıyordum kaç gündür beni yanlnız bıraktın sen gez dur emi

evet haklısın valla gezmekten giremedik amma lakin akşam cepten girip cvp yazıyordum fakat lakin yine tabiki gün içerisindeki yalnızlığın yalnızlık olarak kalıyordu (aman lafı uzattıkça saçma bi cümle olmaya başladı sanki ) haklısın haklısın
iyi olmuş gelen yeni arkadaşlara hoşgeldin diyim o zaman
yeni yeni şeyler öğreniyoruz valla yeni tilkilikler

ben şimdi buranın alfa tilkisimi oluyorum ouuuuuuuuuuuu

sana Ankara ya geldiğimde kek yapcaktım vaz gectim işte al sana dolma hanım

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kek denilince böyle oluyorum hele yapmam getirmem deyince fazlaşabiliyor durduramıyorum kendimi o zaman
:84::84::84::84::84::84:
topiğin göl olacak beğendin mi yaptığını

hadi ya bak ben bunu bilmiyordum toplam kaç kilo almamız lazım hamileyken :26:

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kek denilince böyle oluyorum hele yapmam getirmem deyince fazlaşabiliyor durduramıyorum kendimi o zaman
:84::84::84::84::84::84:
topiğin göl olacak beğendin mi yaptığını

sus kız sus rezil ettin beni tamam hakkaten yapıp getiricem söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…