ogün benide kocam karşıyakaya götürdü bankta oturduk ona sarıldım denizi izledim ayhhh ne kadar huzurlu oldum bir bilsen
o ne demek kız bir daha giremiyomusun
yok kız ne baskı ne dayak Allah tan aile konusunda cok sanslı br cocuk olarak büyüdümm
ben nedense kılmıydım neydim usluydum sonradann
cıvıttım yaramaz oldum
heee o puan meselesi nedir yaa bana 10 puan verdiler puanlar cogalınca ne oluyo :26::26:
ogün benide kocam karşıyakaya götürdü bankta oturduk ona sarıldım denizi izledim ayhhh ne kadar huzurlu oldum bir bilsen
aynen öyle canım
anemmmm ben uslu durayımm ozamannn
gözüm korktu kızzz eeeee okadar banlanan ne oluyor onlar neden ozaman sürekli acık nasıl oluyor ogün mesela tolin diye bir arkadaşım var banlanmıs banlı banlı yazıyordu :26::26:
çok şanslısın bu tüm hayatına pozitif yansır..
eşinden de şanslı çıkarsan oh ne ala mualla
babam sorunluydu..bize ve anneme karşı çok ağresifti..başkalarına daha iyiyidi..ama onlarda çok normal bulmazlardı ağresifliğinden..bence otorite kurmaya çalıtı..biraz iyiydi maddiyatı.tepesine çıkmayalım diye..fırsatta vermedi zaten..
annemde çok iyiydi bize hiç dövmedi burada okuduktan sonra kendimi şanslı hissediyorum,yanlız morali hep düşüktü babamda ötürü ve tutucu bir kadındı nurlar içinde yatsın buda bütün hayatımızı etkiledi tabii..
sonra 26 yaşına dek kısmetlerim oldu bizimkiler onun sapı bunun kökü dediler..olmadı..çok istediğim biri vardı destek olmadılar..nasipsse olurdu gerçi..26 yaşımda eşime aşık oldum kimse karışamaz dedim..onlara kalsa buda olmazdı..ama nasib işte hata yapmamışım..ufak tefek şaylerin dışında çok farklı iyi bir hayatım oldu çünki eşim küfürlü konuşmaz ve sinirli değildir..tutucu değildir en önemlisi bencil değildir..allah herkeze iyi eşler nasb etsin
anemmmm ben uslu durayımm ozamannn
gözüm korktu kızzz eeeee okadar banlanan ne oluyor onlar neden ozaman sürekli acık nasıl oluyor ogün mesela tolin diye bir arkadaşım var banlanmıs banlı banlı yazıyordu :26::26:
10 puanım vardı benim 2 gün kaldım en son..100 olunca atıcaklar siteden ..yeni üyeliklen giriceksin..
ahhh be kuzummm demekki zıtız benim eşimlde cok küfürülü konusur okadar artık bazen ileri giderki gelir özür dilerr en sonunda dedim küfürlü konusma senden doguyorum diye tmm ded bir daha da etmedii ama bazen aklıma geldikce sinir oluyoru gene
allah bozmasın canım..bebiş olayına daha varmı diyorsunuz..
banlı banlı nasıl yazıyo ki:44:
onlar banlana banlana işin piri olmuşlardır belki
banlı banlı nasıl yazıyo ki:44:
onlar banlana banlana işin piri olmuşlardır belki
bece şu an cumhurbaşkanlığı seçimi yakın diye sıkıya aldılar maksat siyaset kısmında seviyeli tartışmalar olsun karrgaşa olmasın..tolin ben sen boşa yedik en son..tabii kural dışıydı kesinlikle..ama hakaret falan yoktu ya ondan dedim..ama dediğim gibi tartışmaları en aza indirmek için..
istiyorum canım ama kadınsal anlamda saglık sorumlarım baş gösterdi korkuyorum
ne kadar tartışmalar en aza insede dengesiz konusan cok insan var en son ki siyasi bölümdeki yazı varya başbakan dövmeli bir cocuga yorum yapmıs ordaki bir bayanın yazısı aza alınmıcak bir agırlıkta yazmıs benim varr sok oldum onu okurken inanamadım
eşin özür diliyorsa inan vazgeçebilir etmekten çok konuda eğittim eşimi oda beni tabii..önemli olan özür dilemesi..
bende bilmiyorumki valla ama sok olmuştum bende şimdi banlandımda ilk gri olucam sonraaa yazarım öle demiştim anamm bir baktım hiç bir türlü yazamıyorum siz konusuyonuz ben yazamıyom başımdan aşaya kaynar sular döküldü sankimm
ama kimse bana atlet don göndermedi alacagınız olsun
kızlar ben sabah test yaptım negatif çıktı ama hala regli olmadım çok mutsuzum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?