kim kime soru sormus kız kafamı karıştırdın beee
kızkardeşim sormuş işte düşündüğün bir şey varmı diye oda namaz kıl demiş
biliyorum kuzum aslında cokta abartılacak şeyler değil ama zamanında cok canım yandı acıkcası bir daha cocugum olmayısından korkuyorum
iyi cevap vermiş heeee zeka küpüymüşşş
sendemi düşük yapmıstın kuzum ben hiç bilmiyordum :26::26::26:
ah ah burda olsamn giderdik fehmi beye asla para için yapmıyor görevini canım..çok iyi bir dr..sen bu işleri aksatıyorsun bir iki sorunun var onları halletmen gerek..olmayıncada boynu bükülüyo insanın..
nasıl donduruyor yarayı kuzumm bendedemi yara var acaba :44::44:
eşim gecen 3 aydan beri yakınlasamadık belli bölgelerde siiller çıktı doktora gttik bulasıcı olucanı gecene kadar eşinle yakınlaşma demiş o yüzden gecti şimdi bir kere birbirimize yakınlastık bir baktım kan gibi bişey gelmiş gecen buraki bir arkadaşla konusuyoruz onunda öleymiş
rahminde yara cıkmıs kürtajla kazımıslar
ayhh içim bayıldı haaa şöle accık iş yerinde gezineyim geliyimm
bakim bizim elemanlar ne ediyo teftişş zamanı dostummm
büroo da tek basıma canım sılıyoo
onedenle bebek istiyorsak daha araştırmacı olmak lazzım canım..
aynen dediğin gibi ama inan o hiç rencide eden taraf olmadı
ben kendisini tanımıyorum canım..
doğru diyorsundur ne güzel karekteri varmış o zaman
aynen canım 6 ayda bir jinekoloğa gidip testlerimizi yaptırmamız şart
sen hissedersin zaten dimi adet olayından falan yada akıntısal bir şeylerden..ben sık gitmesemde arada gidiyorum işte..ama krizantem bacı resmen ihmalkarlık yapıyo olmazz öyle
onun ki çok abartı canım benim reglim 1 hafta gecikse ben kendimi doktorun kucağına atarım hemen canım valla..
akıntım var hatta bu ay fazlalaştı canım..
eskiden beyazdı bu ay sarımsı oldu..
kasık ağrılarım var göüs uçların sanki daha belirgin ve koyu renkli..
bulantım var..
arada gözlerim kararıyor..
canım sürekli bişeyler istiyor(ama o pis boğazlıktan her zaman öyleydi)
benimde biara gidip smer testi yaptırmam lazım
benim idrar yolarımda enfeksiyon zaten hep var canım 6 ayda bir kan ve idrar testi yaptırıp ilaç kullanıyorum..mantarın olsa kaşıntı yada koku da olurdu bulantı sürekli hafif hafifse..birde idrara sık çıkıyorsan idrar yolları olabilir enfeksyon ama tedavisi basit..göz kararmasıda kansızlık aklıma geldi..en iyisi bir kanla idrar tahlili yaptır canım..dr a gide gide kaptım bir şeyler
benim idrar yolarımda enfeksiyon zaten hep var canım 6 ayda bir kan ve idrar testi yaptırıp ilaç kullanıyorum..
kansızlık zaten var 45 kilo bişeyim ben
gidip yaptıracağımda bi kaç gün daha bekleyeceğim regli olmazsam garanti giderim
c.tesi günleri buralar ne kadar boş oluyor ya..
ben 4de çıkıyorum kızlar mesaim bitiyor 4 de pazar günüde girmiyorum herifle işlerimiz oluyo gezme tozma temizlik yemek dinlenme derken hiç girmem..
Benimde idrar yollarimda enfeksiyon vardi birde kaciklik tam 15 sene boyunca hep kontrole gittim sonunda duzeldi anmm kizzz zayifcak biseymisin sen yaaa
...
Tatil ya kuzum ondan bende cikicam o saatlerde ancak pzartesi veya hafta ici dokuyor burakar herkez evoyle ilgileniyor kocasiylaa sindik
...
ben evledim hemen hamile kaldım..10 sene önce işte 2003 de..sonra düşük oldu..6 haftamı tam hatırlamıyorum..dr hiç hamile kalamayan var en azından kaldın dedi..
sonra çok bekledim ama olmadı..rahimde tıkanıklık varmı diye baktırdım..yokmuş..hormon normal dedi olmuyo yinede sonra oldu işte..ama senin yerinde olsam tedavi olayına başlardım..
dondurma yakma demek sanırım..ama hiç bir şey hissetmiyormuşsun ..kızkardeşim hiç hissetmedim dedi..zaten bir kaç dakika sürdü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?