çok zor ya çilemiz bitmedi bi..
randevu al..dr..git sonra buraya yaz..hasta etme bizi
ivet çok çıtırım ben
sende bi garipsin canım 15 yıl dr. git tedavi ol iyileş evlen çocuk iste ama dr. gidip bi kontrol olma ilaç versin kullanma ..
bne çalışmasam evde olsam bende girmem vallaaa
sen izmirin neresindensin canım benim 4 yılım aydında geçti izmire sk sk gelirdim ev arkadaşım izmirliydi gezmeye gelirdik onunla
Benimde idrar yollarimda enfeksiyon vardi birde kaciklik tam 15 sene boyunca hep kontrole gittim sonunda duzeldi anmm kizzz zayifcak biseymisin sen yaaa
...
bunu diyorum bekarken yapmışsın evlenince neden ihmal ediyorsun diyorum canım
sanırım bir ara fena ben depresyona girdim kuzum
bebege hamile kaldıgım sıralarda kocamla aramız cok kötüydü cok maddi sıkıntı cekiorduk ve kocam bana bildiğin hayvanmısım gibi davranıyordu
sonra bir gün ben düzensiz adetim ya ozamanda hamile kaldıgımdan habersizim tabi beni işe cagardı
calısacakmısım bende giitmek istemedim karnım agrıyor dedim
yok geliceksin dedi gittim yardım ettim aksama eve beraber döndük benim kanamam geldi adet oldum sandım sonra bir baktım
tuvalate gittim bebek elime düştü o an anladım ama herşeyi belliydi çünkü
kocamdan nefret ettim evden kovdum istemedim onu öldürmeyi bile düşündüm ciddi ciddi bir an
düşük yaptıktan sonra yogun bir bunalıma girdim daha şmdi simdi aslında kendime gelmekteyim o bir sene boyuncca bende kocama aslında köpek gibi davrandım
sonra adam oldu
ahh neler yaşamışsın..
ne kadar kötü..
ve sen düşük yaptın diye eşin birde seni suçlamıştı değil mi..
bildiğin onun yüzünden düşmüş bebek ama belkide hayırlısı buymuştur bilemeyiz off offf senin eşinede gıcık oldum tam sopalık tappppp
sanırım bir ara fena ben depresyona girdim kuzum
bebege hamile kaldıgım sıralarda kocamla aramız cok kötüydü cok maddi sıkıntı cekiorduk ve kocam bana bildiğin hayvanmısım gibi davranıyordu
sonra bir gün ben düzensiz adetim ya ozamanda hamile kaldıgımdan habersizim tabi beni işe cagardı
calısacakmısım bende giitmek istemedim karnım agrıyor dedim
yok geliceksin dedi gittim yardım ettim aksama eve beraber döndük benim kanamam geldi adet oldum sandım sonra bir baktım
tuvalate gittim bebek elime düştü o an anladım ama herşeyi belliydi çünkü
kocamdan nefret ettim evden kovdum istemedim onu öldürmeyi bile düşündüm ciddi ciddi bir an
düşük yaptıktan sonra yogun bir bunalıma girdim daha şmdi simdi aslında kendime gelmekteyim o bir sene boyuncca bende kocama aslında köpek gibi davrandım
sonra adam oldu
canım benim çok üzüldüm
bak erkekler böyle davranmaktan anlıyo demekki
Selam kızlar..
Nasılsınız? Ben...
Bugün çok üzgünüm.
Dertleşmeye ihtiyacım var..
Tatlım selammm...
Sabahtan beri yeni girebildim..
Hayırdır neyin varr??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?