evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
bunu diyorum bekarken yapmışsın evlenince neden ihmal ediyorsun diyorum canım

sanırım bir ara fena ben depresyona girdim kuzum
bebege hamile kaldıgım sıralarda kocamla aramız cok kötüydü cok maddi sıkıntı cekiorduk ve kocam bana bildiğin hayvanmısım gibi davranıyordu
sonra bir gün ben düzensiz adetim ya ozamanda hamile kaldıgımdan habersizim tabi beni işe cagardı
calısacakmısım bende giitmek istemedim karnım agrıyor dedim
yok geliceksin dedi gittim yardım ettim aksama eve beraber döndük benim kanamam geldi adet oldum sandım sonra bir baktım
tuvalate gittim bebek elime düştü o an anladım ama herşeyi belliydi çünkü
kocamdan nefret ettim evden kovdum istemedim onu öldürmeyi bile düşündüm ciddi ciddi bir an
düşük yaptıktan sonra yogun bir bunalıma girdim daha şmdi simdi aslında kendime gelmekteyim o bir sene boyuncca bende kocama aslında köpek gibi davrandım
sonra adam oldu

Son düzenleme:

ahh neler yaşamışsın..
ne kadar kötü..
ve sen düşük yaptın diye eşin birde seni suçlamıştı değil mi..
bildiğin onun yüzünden düşmüş bebek ama belkide hayırlısı buymuştur bilemeyiz off offf senin eşinede gıcık oldum tam sopalık tappppp

bu yaşadıklarım daha neki canım benim insan oglu şaşar beşerr o cahildi şimdi her gece aglayıp af diliyor biliyorumm samimi artık kalbii benim içi atsada ne biliyim be kuzum amann neyse işte

canım benim çok üzüldüm
bak erkekler böyle davranmaktan anlıyo demekki

:82::82::82::82::82::103::103::103::103::103::103::87::87::87::87::87::87::126::126::126::126::126::124::124::124::124::124::124::121::122::121::122::108:

Selam kızlar..
Nasılsınız? Ben...
Bugün çok üzgünüm.
Dertleşmeye ihtiyacım var..

uslu durmadım şeker ondan

Kız bana sakin ol diyodun siyasette...geçmiş olsun kuzucuk...hangi konu bu ya ben bulamadım tlfndan giriyorum ya linki acamadim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beni hic ozleyen olmamiss
İyiki giremiyorum unutulmusuz biileeee gelmiorum daha ozamannn

Selam kızlar..
Nasılsınız? Ben...
Bugün çok üzgünüm.
Dertleşmeye ihtiyacım var..

Tatlım selammm...
Sabahtan beri yeni girebildim..
Hayırdır neyin varr??

Okudum dostum konuyu..
Hoşbuldum bu arada...
Aynı benim annemi anlatmışsn sanki..
Benim de babam rahmetli..
Annem olağanüstü fedakar...
Herşeye yetismeye çalışacağım diye perişan olur...
Onlar gibiler birilerine yardım etmeden içleri rahat etmez canım annemden biliyorum...
Ablan ve sen dışında diğer kardeşlerin ne durumda?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…