tolinimin 80 puanı olmuş..oda iyi kızdır..haksızlğa tahammül edemiyo işte belki yaşından
sakıncası yoksa neyin vaki canım
üzlme fıstık vakti zamanı gelince olur inşallah gönlünce sağlıkla olsun..ben 7 sene bekledim..artık olmaz diyodum oldu ağladıydık eşimle çok güzel bir duygu ..allah tüm isteyenlere nasib etsin..
yok be kuzum onun özür dilemesi özür dilerim bitanem yapmıcam değilki tmm diyorsa bilki özür diliyo inan benim kocam cok honzoo yaaa
zaten orda 3 tanesi var onların 2 si yüzünden banlanabilirsin resmen kışkırtıyorlar insanı..biri kapatta kapat diyordu başını:26:
adet olmaıyorum canım düşük yaptıktan sonra hala adet kanaması gibi kan gelmedi kahverengi geldi bir kere adet güünüm kadar bir daha da gelmedi aradan bir sene gecti doktora gittim kistler varmıs dedi ama kist yüzünden bu olmaz dedi smir testi yaptık bişey cıkmadı
kendi kendime adet olamadıgım için cocuk istedğimde için progestan hapı verdi içiyim diye bir kere kullandım bıraktım akılsızlık ettim biliyorum bırakmamalıydım
gecenlerde eşimle gene yakınlasm oldu 2 gün sonra baktım kahverengi kan gelmiş
cok korkuyorum canım hemde cok
ben bugün yolicaktım canım ama sen erken çıktın ilk ban ın olduğu için ilerleyen banlarda görüşmek dileği ile..
benimde bir düşükten sonra 7 yıl olmadı..adet olmaıyorum canım düşük yaptıktan sonra hala adet kanaması gibi kan gelmedi kahverengi geldi bir kere adet güünüm kadar bir daha da gelmedi aradan bir sene gecti doktora gittim kistler varmıs dedi ama kist yüzünden bu olmaz dedi smir testi yaptık bişey cıkmadı
kendi kendime adet olamadıgım için cocuk istedğimde için progestan hapı verdi içiyim diye bir kere kullandım bıraktım akılsızlık ettim biliyorum bırakmamalıydım
gecenlerde eşimle gene yakınlasm oldu 2 gün sonra baktım kahverengi kan gelmiş
cok korkuyorum canım hemde cok
sen düzeltirsin ciddi diyorum bak babam hiç özür dilemedi okonuda annemden falan.. hep haklı ya..
özür dilemesi..haksızlığını kabul ediyor ama alışkanlık yapmış..sen biraz katı davranırsan düzeltir kendini..öyle zamanda bir süre yakınlaşma olaylarına girmezsin..
kız Allah korusun bir daha banlanmak istemiyorum
benimde bir düşükten sonra 7 yıl olmadı..
adat olamayan çok kadın var çevremde..ilaçları olana dek kullanmalıydın canım..ben hep devlet hastanesine gittim.. burası yoğun değil oradaki dr iyi biriydi..bir dra git devamlı ve söylediklerini harfi harfine uygula..adetini düzenlemen lazım..
kistler artık çok sorun değil ama okonuyu araştır aldırmak gerekiyormu acaba sadece kisti aldırabiliyorsun artık..
ama canım yanlış yapmışsın yani ilaç verdiyse kullanman gerekiyor
birde sorması ayıptır ama eşinle ne kadar sıklıkla birlikte oluyorsunuz canım?
benim koca malesef kuzum öle konularda uzak durularak egitilecek bir erkek yapısı yok kimi erkek kadınıyla bazı şeyleri yaşamaya daha cok megillidir benim
koca onu yemiyor işte uzak dursamda o tamamen yaptım davranıslarla düzelir inan
bak kaç ay hiç birbirimize yakınlaşmadık inan adam gık demedi hatalı bir başka bayana falsosunu bile görmedim
eşim gecen 3 aydan beri yakınlasamadık belli bölgelerde siiller çıktı doktora gttik bulasıcı olucanı gecene kadar eşinle yakınlaşma demiş o yüzden gecti şimdi bir kere birbirimize yakınlastık bir baktım kan gibi bişey gelmiş gecen buraki bir arkadaşla konusuyoruz onunda öleymiş
rahminde yara cıkmıs kürtajla kazımıslar
bide varya erken korusun ama artık yediğimizdenmidir içtiğimizdenmidir bilmiyorum ama bayanlar çok erken menepoza giriyor artık yaa
daha çok karakter meselesi bence canım..
benimde bir düşükten sonra 7 yıl olmadı..
adat olamayan çok kadın var çevremde..ilaçları olana dek kullanmalıydın canım..ben hep devlet hastanesine gittim.. burası yoğun değil oradaki dr iyi biriydi..bir dra git devamlı ve söylediklerini harfi harfine uygula..adetini düzenlemen lazım..
kistler artık çok sorun değil ama okonuyu araştır aldırmak gerekiyormu acaba sadece kisti aldırabiliyorsun artık..
yok okonu zincirleme gidiyor bünye istiyor banlanmayı..
bizimde öyle zaamaanlarımız çok oldu koçasıda gece kızkardeşime okonuyu soruncaa onu düşünüceyine kalta iki rekat namaz kıl demiş
koskoca istanbulda kızkardeşiminde yarası vardı tedavi olamadı..burada devlet hastanesine götürdüm..dondurdu hemen bir süre ilişki yok dedi..düzeldi yarası..özel hastane herzaman çare değil kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?