evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

hoş geldin canım seni şimdi görüyorum kusura bakma
iki dertli sohbet edelim

Onemli degil dertler bitmiyo nasilsa edelim :) alinti yapamiyorum nedense hata veriyo.

kuzum bende artık cok fazla pc de takılamaz oldum kızma kırılma bana inan bu arlar psikolojim cok bozuk ve sorunlarımdan bitanesi kocam ben yazdım ama sayfalar olurda atlarsa göremesin diye sana kopyalıyorum
evet kızlar anlatıyorum sıkı durun
benim kocamla daha önceden de sorunlarım vardı şimdide bu bir haftadan beridir sürmektee ve işlerimizi cok yogun kocam isterki yemek yapayım evim temiz olsn ben isterimki evimde uzanp dinlenmek neden mi çünkü aksamları 10 a kadar işteyim ve acyip yorucu işimiz var 10 bucuk gibi ayrılıp evde oluyorum
tabi müstakbel eşimle birliktee
neyse benim kocam uzun zamandan beri szinle sohbet etmeme ve internete girmeme neden se takık kitap okkumama
vesayree neden se bunlardan bu aralar cok gözüne batıyor ve rahatsız oluyor bunun yüzünden bir cok kere kavga ettik ama ben genede sizden kopmak istemedim çünkü gercekten sizleri seviyorum ve burdaki canlılık bir başka işin özü birbirimize girdik kocamda inat etti sen öğlenleyin girersen nete bende aksamları gec saat olsa bile giricem takılıcam dedi bende ozaman eve net al dedim fuzili masraf diyor hastamm ki okadar abuk subuk şeylere para harcarki
herneyse kızlarr
dün ama beni cok kırdı eve gelmeden önce bana kasanın hesabını sordu
bende söledim bir 10 liralık acık cıktı bende bir yere vermişimdir muhakkak ama unutmusumdur yazmayı dedim
tabii dedi girersen nete kadınlarla boş boş buhabbet edersen unutursun dedi bende ne alakası var dedim o rası benim iç dünyam gibi bişi oldu orayı seviyorum bende orda huzu buluyorum dedim
vay o bana huzur veremiyomuymus bende vermiyosun dedim agza alıncak bana küfür etti kızlar beni hırsızlıkla sucladı
ben yediğim kaba tüküren bir insanmısım nankörmüşüm ben
bütün gece agladım beni eve bıraltı bastı gitti
bir haftadan beri eve gec geliyordu zaten aldatılmaktan süphe etmiyorum çünkü gece yarısıda gelde nerde oldundan eminim
ama of kızlarrr sanırım benim artık sabrım tükendi
buraya sabah yazmıstım ya kocamla sonumuz oldunu düşünmüyorum diye pc acık bırakmısım oda okumus bune dedi iç dünyamla tanıs senden ne kadar tiksindiğimi gör dedim

Onemli degil dertler bitmiyo nasilsa edelim :) alinti yapamiyorum nedense hata veriyo.

boşver suan topik durgun yaa o yüzden yazdıklarını kacırmıyorum şu an kocamdan nefret ettiğim için bütün erkeklerden nefret ediyorum adam resmen bütün yaşama sevincimi elimden aldı

ah canım ya eşin var tam bi neyse ya..
gerildim yemin ediyorum ki..
hırsızmış o mal mülk para seninde paran kendi paranımı çalacakmışsın sen
buraya takılmanla ilgili bişey diyemicem canım ama benim eşim rahatsız olsa ben fedakarlık yapardım ..
evim eşim mutluluğum huzurum daha önemli çünkü..
bide o kimki sana küfür ediyo terbiyesiz herif..
nerede takılıyo o saate kadar canım..
şüpheleniyon madem konuşsana eşinle..
bide yazdığını okuyunca bişey demedi mi ?

Son düzenleme:
Benimkide hem seviyo hem canin çıksın yapiyo bana cocuk gibi oyuncagi gosteriyo sonra geri cekiyo :) senin sıkıntın nedir cok ozel degilse

kayınvalidemleri davet ettim ..

bugünki menüm ;

mercimek corbası
fasulye yemeği
pilaw
salata
fırında tavuk
kola
karpuz
baklava
meyveler
dondurma

diyemedi çünkü üzüldü senden nefret ediyorum dedim senden tiksiniyorum bugünde gelim bana sarılmaya calısıyo
cok kötüyüm gercekten cok kötüyüm hayatımda ona verdiğ,m fedakarlıkları gördükçe inan bitiyorum daha cok üzülüyorum
buraya uzun zamandan beri urayamıyorum hemde ne bilim yaa kelebek gercekten cok kötüyüm annesiyle ne zaman konussa bana karsı tavırları bu haddeye kadar varıyo

Simdi okudum... kendilerinde hata bulmazlar genelde bide bu int konusuna nedense hepsi takik benim kide kadinlar klübü nde varsa telefon elinden dusmuyo diyo . Dedimki sen sahibindeni birak bende kk yi birakcam

Simdi okudum... kendilerinde hata bulmazlar genelde bide bu int konusuna nedense hepsi takik benim kide kadinlar klübü nde varsa telefon elinden dusmuyo diyo . Dedimki sen sahibindeni birak bende kk yi birakcam

benimkide sahibinde gece yarılarına kadar bakıyo yaa ne anlıyorlar onda

valla sizin durumun çözümmü oturup doğru dürüs kounuşmaktan geçiyor ben sana söyleyeyim çünkü adam seviyo bence ama biraz psikopatlık var gibi..
kaynana eşini mi dolduruyo insan evladı mutlu olsun ister onun yaptığına bak ya
ne diyo kız acaba:44:

CANIM YA ÜZÜLME KIYAMAMMMM bu erkekler neden böleler ya anları anlarına uymuyo boşver ya kendini üzmeye değmez gece 4 de gelmesindeki sebep iş mi ? ya bu kadar parcalama iş için kendini olduğu kadar

gece 4 de gelmesinin daha sebebini bilmiyorum canım örenicem aksam dün ayrı yataklarda uyuduk
yanıma uyku sersemiyle almamısım onu git senden nefret ediyorum demişim oda gitmiş ondan nefret ediyorum

sahibindende ne yapıyo kız
bende bütün gün sahibindendeyim mecbur benimki iş için

gece 4 de gelmesinin daha sebebini bilmiyorum canım örenicem aksam dün ayrı yataklarda uyuduk
yanıma uyku sersemiyle almamısım onu git senden nefret ediyorum demişim oda gitmiş ondan nefret ediyorum

kuzum yaa , ne zaman düzeleceksinizzzzz :18:

Sahibinden hakikaten yuva yikar yani bide uygulama indirmis tel. Uyuyana kadar girtlagindan sokucam telefonu sonunda o olacak.
Bencede kocan seni seviyo ama despotluk var sanirim agzindan cikani duymuyo gibi sen kirilirmisin uzulurmusun farkinda degildir.
Agir konusmussun ama anlar eminim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…