evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

sana sadece sunu diyim hani biz bayramda tatile gdicektik yaa
biz sırf tatile gidemeyelim diye bodrumdan bize gelicem gidicek orda tatilini yapıcak sonra
bize gelicek
bayram zamanı Ankaraya gidecek benim tatiliminde içine edicek
bana ne diyo biliyomusun borcunun harcınız var sizin neyinize gezmek dedi
dogru biz hayvanız dedim en sonunda yanamayım kelebek kendimi kimseye anlatamıyorum boguluyor gibiyim

Bizimki bi akvaryum hevesiylr koca bi akvaryum aldi ciklet aldi simdi onlar yavruladikca yavruluyo ev ciftlige dondu onlari saticam diye debeleniyo bide baska seylere bakiyo sanki ben evimr sokucam her aldiginida bos isler onunkisi kisaca :)

bence eşi fevri davranıyor pişman oluyo sonra..
ne dicem sahibindende ne var ki aynı siteden mi bahsediyoruz biz neden yuva yıksın ki o site çok takılıyo diyemi öyle dedin yoksa başka bişey mi oluyo

noldu kuzum hayırdırrr :26::26:
arka dayfayı oku kuzum

sevmek yetmiyo işte onun bu öküzlükleri hayvanlıkları beni yiyip bitiriyo yüzü olsa anlar bee sen diyosun ki agır konusmussun herf beni takmıyo

Bizimki bi akvaryum hevesiylr koca bi akvaryum aldi ciklet aldi simdi onlar yavruladikca yavruluyo ev ciftlige dondu onlari saticam diye debeleniyo bide baska seylere bakiyo sanki ben evimr sokucam her aldiginida bos isler onunkisi kisaca :)

ay benim kide akvaryum ve araba meraklısı ama bişi olmaz ya tek neşesi o
ama ben eve daha akvaryum almasına izin vermedim ikna olmadım henüz

Ya cok takiliyo ondan oylr dedim bide insanin aklina hersey geliyo fiyat alisverisi mesajlasmalar kiskaniyorumda ama face i bilr yok sahibindenemi kaldi diceksin o ayri :))) olacak olan her yerde olurda benimki daha benimlr bas edemiyo hic sanmam :)

gece 4 de gelmesinin daha sebebini bilmiyorum canım örenicem aksam dün ayrı yataklarda uyuduk
yanıma uyku sersemiyle almamısım onu git senden nefret ediyorum demişim oda gitmiş ondan nefret ediyorum

4 e kadar nerdeymis neden sormadın
sinir oluyorum bazı erkeklere anlayıssız

offff benim kocamda köpek alıp cogaltık satıcakmısbunlar akrabamı yoksa

ona ne ona ne yaaa valla bu site bana iyi gelmedi sinirli oldum
aaana o mu ödüyomuş acaba tatil paranızı borçlarınızı siz gittiğinize göre hesabınızı kitabınızı yapmışsınızdır alla alla yaaaa
eşini çek karşına konuş anlat içindekileri kavga etmeden..

Aman alma alacaksa bizimkini alin bende kurtulayim :)) bana sormamisti bile daha 6 aylik evliyiz essek kadar akvaryum koydu girisr

sana birsey diyeyimmi arkadaş olarakk ;
Senin yerinde olsam , kendin calıs tm evimdyim bundan sonra derdim ..
ne hali varsa görsün ve calıssın otur evidne sende yemegini yapp temizle yat uzann
erkeklere yaranılmaz tatlım .. aynı seyleri yasıosun heppp gecende aynısıydıııı ..

Bu erkekler hangi kafada anlamiyorum cidden ya bu Y kromozom u yüzünden oluyo bunlar hep

Ya cok takiliyo ondan oylr dedim bide insanin aklina hersey geliyo fiyat alisverisi mesajlasmalar kiskaniyorumda ama face i bilr yok sahibindenemi kaldi diceksin o ayri :))) olacak olan her yerde olurda benimki daha benimlr bas edemiyo hic sanmam :)

allah göstermesin canım ya al şifreyi kontrol et sende..

bnim eşim insan gibi karsına alınca hayvan gibi bagıran bir hödük o insanlıktan anlamaz

Olabilir aslinda mail sifresini degistirmediyse bi bakayim oradan neler yapiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…