benim kocam için çözüm kelebekbuda işe yaramazsa şartları zorlaştırıcamm bu seferde eve almıcam sen konus diyosunda 10 bin kere konustum adam ancak bu kadar düzeliyor
gülmee ben banlandım eses fenaa yani
Evde gene bi nebzede disarida sesini yukseltmesinler ya cocukmus gibi azarlamalar filan ayip yani ama anlamiyolar ben cok konustum bak seni cok bozarim dedim cik anlamadi bende tersliyorum boyle bisi oldugunda
benim kocam için çözüm kelebekbuda işe yaramazsa şartları zorlaştırıcamm bu seferde eve almıcam sen konus diyosunda 10 bin kere konustum adam ancak bu kadar düzeliyor
gülmee ben banlandım eses fenaa yani
dün bende banlıydım .. konu dısıymıs da yazdıgım ..
arkadasa topiğe gel yazdım diyeeeeee
iyide adamla zaten beraber olmuyonuz bildiğim kadarı sağlık problemleri yüzünden böyle öküz dediğin adama beraberde olmuyosanız yanına almaman koyar mı sanıyon sen..
dün bende banlıydım .. konu dısıymıs da yazdıgım ..
arkadasa topiğe gel yazdım diyeeeeee
naabiyim dostum...
kocama küstüm kendimi kk.ya verdim
yok artık o işi hallettik
artıkın o sorunumuz yok sükür
heee eyi o zaman güzelmiş sevindim
ama bence yatağa almamazlık yapma
valla eses kusura bakma siz orada hakettiniz yani
heee odamı konu dışı oliyyyytuhaf uyarı verseydiler bari :26:
H yaa zaten ben bi yazamıyorum ki gözümü açamıyorum valla bi tembellik bi uyuşukluk hakim bebisime mi bakiim kendime mi bakiim eve mi bakiim yetisemiyorm bu ara yaa...sn napiosun bidenem...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
öyleymis cnm
kuzum ben ne yazdım oraya bi oku ..
topiğe gel yazdım diye ban mı olur ..
kardelenin yazdıgından neden beni sorumlu tuttunuz anlamadım :26:
benim ilk yorumum ; hayat yasamaya degerdi ..
Neyin var canım kötü bir şey mi oldu?
Selam diğer kızlara da bu arada:)
ama ama biri kendimi öldüreceğim diyo siz gülerek yorum yapıyonuz canım ilk yorumun oydu sonra diğer üye ile muhabbete başladın ve gülücük felanda vardı başka tarz bi konuda olsa öyle olmazdı ama orada ölmek istiyorum kendimi öldüreceğim diyen biri vardı o yüzden olmadı yani..
neden canın sıkkın canımm evet öle olyo ya evde duramıyorum pek o yuzden tatlım telefondanda beceremiyorum girmeyiii
ama ama biri kendimi öldüreceğim diyo siz gülerek yorum yapıyonuz canım ilk yorumun oydu sonra diğer üye ile muhabbete başladın ve gülücük felanda vardı başka tarz bi konuda olsa öyle olmazdı ama orada ölmek istiyorum kendimi öldüreceğim diyen biri vardı o yüzden olmadı yani..
bu kacıncı banlanman kızz benim daha körpe bir tane oldu
uvvvvv canım ama gelire göre giderdir ya biz kafayı yeriz o kadar borç olsaaa
bu benim 3.cü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?