evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

iyide adamla zaten beraber olmuyonuz bildiğim kadarı sağlık problemleri yüzünden böyle öküz dediğin adama beraberde olmuyosanız yanına almaman koyar mı sanıyon sen..

Evde gene bi nebzede disarida sesini yukseltmesinler ya cocukmus gibi azarlamalar filan ayip yani ama anlamiyolar ben cok konustum bak seni cok bozarim dedim cik anlamadi bende tersliyorum boyle bisi oldugunda

beyin yok anamm bizim kocalardaaaaayhhh içim kıyıldı valla ben bu adamla nden evlendimm yaa kendi basımın salaklıgına yanayım

benim kocam için çözüm kelebek buda işe yaramazsa şartları zorlaştırıcamm bu seferde eve almıcam sen konus diyosunda 10 bin kere konustum adam ancak bu kadar düzeliyor

gülmee ben banlandım eses fenaa yani

dün bende banlıydım .. konu dısıymıs da yazdıgım ..
arkadasa topiğe gel yazdım diyeeeeee

valla eses kusura bakma siz orada hakettiniz yani

kuzum ben ne yazdım oraya bi oku ..
topiğe gel yazdım diye ban mı olur ..

kardelenin yazdıgından neden beni sorumlu tuttunuz anlamadım :26:
benim ilk yorumum ; hayat yasamaya deger di ..

sensizliği yaşıyorum napıcamm
ben varım sen yoksun sen varsın ben yokumm

kuzum ben ne yazdım oraya bi oku ..
topiğe gel yazdım diye ban mı olur ..

kardelenin yazdıgından neden beni sorumlu tuttunuz anlamadım :26:
benim ilk yorumum ; hayat yasamaya deger di ..

ama ama biri kendimi öldüreceğim diyo siz gülerek yorum yapıyonuz canım ilk yorumun oydu sonra diğer üye ile muhabbete başladın ve gülücük felanda vardı başka tarz bi konuda olsa öyle olmazdı ama orada ölmek istiyorum kendimi öldüreceğim diyen biri vardı o yüzden olmadı yani..

Neyin var canım kötü bir şey mi oldu?

Selam diğer kızlara da bu arada:)

evet kızlar anlatıyorum sıkı durun
benim kocamla daha önceden de sorunlarım vardı şimdide bu bir haftadan beridir sürmektee ve işlerimizi cok yogun kocam isterki yemek yapayım evim temiz olsn ben isterimki evimde uzanp dinlenmek neden mi çünkü aksamları 10 a kadar işteyim ve acyip yorucu işimiz var 10 bucuk gibi ayrılıp evde oluyorum
tabi müstakbel eşimle birliktee
neyse benim kocam uzun zamandan beri szinle sohbet etmeme ve internete girmeme neden se takık kitap okkumama
vesayree neden se bunlardan bu aralar cok gözüne batıyor ve rahatsız oluyor bunun yüzünden bir cok kere kavga ettik ama ben genede sizden kopmak istemedim çünkü gercekten sizleri seviyorum ve burdaki canlılık bir başka işin özü birbirimize girdik kocamda inat etti sen öğlenleyin girersen nete bende aksamları gec saat olsa bile giricem takılıcam dedi bende ozaman eve net al dedim fuzili masraf diyor hastamm ki okadar abuk subuk şeylere para harcarki
herneyse kızlarr
dün ama beni cok kırdı eve gelmeden önce bana kasanın hesabını sordu
bende söledim bir 10 liralık acık cıktı bende bir yere vermişimdir muhakkak ama unutmusumdur yazmayı dedim
tabii dedi girersen nete kadınlarla boş boş buhabbet edersen unutursun dedi bende ne alakası var dedim o rası benim iç dünyam gibi bişi oldu orayı seviyorum bende orda huzu buluyorum dedim
vay o bana huzur veremiyomuymus bende vermiyosun dedim agza alıncak bana küfür etti kızlar beni hırsızlıkla sucladı
ben yediğim kaba tüküren bir insanmısım nankörmüşüm ben
bütün gece agladım beni eve bıraltı bastı gitti
bir haftadan beri eve gec geliyordu zaten aldatılmaktan süphe etmiyorum çünkü gece yarısıda gelde nerde oldundan eminim
ama of kızlarrr sanırım benim artık sabrım tükendi
buraya sabah yazmıstım ya kocamla sonumuz oldunu düşünmüyorum diye pc acık bırakmısım oda okumus bune dedi iç dünyamla tanıs senden ne kadar tiksindiğimi gör dedim

kopyaladım canım okursun geldiğince

kardelenin yaptıgı yorum sacmaydı ona güldüm ..
ben kesinlikle konu sahibine gülmedim ..
ama banı ben yedim anlamadım neyse .. öyle olsun ..

bu kacıncı banlanman kızz benim daha körpe bir tane oldu

bu benim 3.cü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…