evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
ozaman ne yapayım sence ozaman :26::26::26:al karsına konus deme adamla cok konustum anlamıyorrrrrrrrrr

yarın sabah kalkma seni uyandırmaya çalışıncada hayırdır de işe gitcez dediği zamanda ben işi bıraktım malum hem ev işi hem normal iş olmuyo bende insanım de..
ama bağırmadan kavga etmeden
söyle o zaman senin üstüne gelmeye başlar sende madem çalışmamı istiyorsun evde üstüme gelmiceksin bana yardım edeceksin diyip şartlar koy canım..
gecede yatağa al..
şimdide senle konuşmak isterse konuş ama nasıl biliyon mu hani bi insanın kafası çok dalgın olurda bişey sorulunca geç cevap verir sonra duymamazlıktan gelir efendim anlamadım bana mı seslendin gibi şeyelr yap ama surat asmadan canın sıkkın ama suratın asıl olmayacak bunu yansıtacaksın adama bu hareketten korkuyorlar surat asınca umursamıyorlar canım gözlerin felanda sürekli belli noktalara dalsın..
yapabilir misin kız..

niye korkuyorlar o o suratı asrmak için türlü şeyler yapıp surat asık oluncamı
kaçıyorlar nankörler iştee bakkk
denerim ama kesin beceremem ben öle şeyleri
dur aksama yapayım hatta

Taktik super bayildim ben genelde böyle olurum ama icten geliyo yani kafada kurar kurar patlarim patlamamakta fayda varmis onuda ilerde tecrube edicem :) yapilabilir ama pundunu iyi bulmak lazim iste

Taktik super bayildim ben genelde böyle olurum ama icten geliyo yani kafada kurar kurar patlarim patlamamakta fayda varmis onuda ilerde tecrube edicem :) yapilabilir ama pundunu iyi bulmak lazim iste

siz beni dinleyin kızlar biliyom ben bu işi ucundan kıyısından

ama ben konusmam o benle konusmak isteyince konusurumm
şimdi küzüm onunla konusmyorum

tamam sen konuşma o konuşursa cvp ver ama soğuk değil dalgın gibi..
bide konuşmasanız bile onun yanında kafan dalgın düşünceli numarası yap bakalım..

kız ümitli okadar ikişiy alıntılamıssınki hangisini yazıcama şaşırdım valla acıkk sonradan sindire sindire yazarım ben sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…