evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Valla benimki soruyo ne dusunuyosun diye ama kafa ambale olmus ne dusundugumu brn bile bilmiyorum cok gece aglayarak yattim oruc oruc nasil aglatti beni takmamak lazim diyolar ama sizden de gordugum kadariyla benim takmam da cok normal yani kocamsa brnde beklrntiye giricem evlenene kadarmiydi hersey yani ? Kafasina vura vura anlaticaz ha gene anlamazsa herkes yoluna sonucta kimse kimsenin kahrini cekmek zorunda degil benim canimi o mu verdi

aff nasıl cıkıor ..
benim kac puan baksana bi

ben senin cezalarını göremiyorum canım beğenileri görebiliyorum..
bi defa kk bozuldu ya 3 ay önce felan herşey birbirine karışmıştı hani orada ceza puanlarıda affa uğradı

valla ondan soğuduğuna kadar bi dolu şey düşünüyolar canım..

yahu ben adamın yüzüne öledim bana küfrettikten sonra senden sogudum diye buraya yazdıklarımı gördüm üzültü cekti gitti offf hem yapıyo hem üzülüyor
kafamı karıstırıyor birde cok tatlı dilli hemen kanıyorum

sizin sorun tam olarak ney canım?

öyle hemen kanmak yok ya bırak sürünsün biraz kansan bile unutma dalgınsın aklında çok garip tilkilikler geçiyor öyle düşünceli düşünceli takıl bi kaç zaman .. tırssın iyice..

Bizim sorunumuz her pazar annesinin babasinin evine gitmemiz orada beni evde birakip disarida arkadaslariyla kuzeniyle takilmasi aksam gelip eve donmemiz. Daha 1 senelik evliyiz bas basa bisi yapamadik heryere kuzenini getiriyo oda buyuk bizden 31 yasinda ve bekar ne isi var bizimle bi pazarda benimle ilgilensin diye didiniyorum gene ayni insanin aklina binbir türlü sey geliyo en son konustugumuzda anladim cok haklisin bi iki hafta ara veririz dedi gecen pazar gene gittik ayni tas ayni hamam

doru diyonda kardeşş
insan da ciddi ciddi boşanmayı düşündün mi böle cok kötü oluyo Allah kimseyii o günlere düşürmesin ama
gercekten cok ciddi bişey olmadan ben gercekten bosanıcama inanmıyorum

kayınvaliden bu duruma ne diyor canım?

öyle hemen kanmak yok ya bırak sürünsün biraz kansan bile unutma dalgınsın aklında çok garip tilkilikler geçiyor öyle düşünceli düşünceli takıl bi kaç zaman .. tırssın iyice..

ne komiğiz yaaaaa bildiğin kocaların arkasından plan yapıyozzz

ay bu cok gülüncüme gitit

Dogru diyosun bi yuva kolay kurulmuyo kolay yikilmaz ama beklentilerimi karsilayamiyosa uzuyosa ilgi alaka yoksa sevgidr bitiyo bi sure sonra kolay degil ama en azindan ona mecbur olmadigimi bilmesini sagladim ben gidicem sen takil kuzenjnlr o evlenince sana boyle davranirmi acaba dedim kaldi bon bon

iyiyim canım sen nasılsın?
ne güzel mesleğin varmış senin..
kapalı olman çalışmana neden engel olsun ki..
bide ben regli oldum bu ayda çocuk olmadı

canım kıyamam çok üzücü kırmızıları görmek bende 1,5 yıldır istiyorum ama malesef olmuyo
çalışmama su yuzden engel kapalı çalıştırmıyorlar açmamı istiyorlar nadir de olsa erkekler geldiği için eşimde izin vermiyoooo

aha bizim Ankaraya gittimiz gibi beni kv evde bırakıp bütün gün gezer gelirr
ve kv hiç sesini cıkarmaz

gece 4 de gelmesinin daha sebebini bilmiyorum canım örenicem aksam dün ayrı yataklarda uyuduk
yanıma uyku sersemiyle almamısım onu git senden nefret ediyorum demişim oda gitmiş ondan nefret ediyorum

gene neden böle oldunuz düzelmiştiniz ?

bence biz bayanlar olarak cok hatalıyız erkek cocuk yetiştirmeyi bilmiyoruz

Kv deme anlattim durumu oda sorun kuzeniyse halledrriz onuda kirmayalim filab dedi ben parcalandim umrunda degil sanki. Her hafta gelmek zorunda degilsiniz diyo ama biz gitmesek onlar bizde nedir bu yani?

Dogru diyosun benim oglum benim oglum diye pesinde dolanmadan adam olmayi ogretmek lazim ama ben genede seviyorum kocisimi bugun icin yarin ne olur bilmrm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…