- 4 Haziran 2014
- 1.352
- 886
- 358
aff nasıl cıkıor ..
benim kac puan baksana bi
Kiz sen bilmiyomuydun hamile oldugunu
...
valla ondan soğuduğuna kadar bi dolu şey düşünüyolar canım..
Valla benimki soruyo ne dusunuyosun diye ama kafa ambale olmus ne dusundugumu brn bile bilmiyorumcok gece aglayarak yattim oruc oruc nasil aglatti beni takmamak lazim diyolar ama sizden de gordugum kadariyla benim takmam da cok normal yani kocamsa brnde beklrntiye giricem evlenene kadarmiydi hersey yani ? Kafasina vura vura anlaticaz ha gene anlamazsa herkes yoluna sonucta kimse kimsenin kahrini cekmek zorunda degil benim canimi o mu verdi
tesekkür ederim,evet gevezeyimdir
yahu ben adamın yüzüne öledim bana küfrettikten sonra senden sogudum diye buraya yazdıklarımı gördüm üzültü cekti gitti offf hem yapıyo hem üzülüyor
kafamı karıstırıyor birde cok tatlı dilli hemen kanıyorum
Valla benimki soruyo ne dusunuyosun diye ama kafa ambale olmus ne dusundugumu brn bile bilmiyorumcok gece aglayarak yattim oruc oruc nasil aglatti beni takmamak lazim diyolar ama sizden de gordugum kadariyla benim takmam da cok normal yani kocamsa brnde beklrntiye giricem evlenene kadarmiydi hersey yani ? Kafasina vura vura anlaticaz ha gene anlamazsa herkes yoluna sonucta kimse kimsenin kahrini cekmek zorunda degil benim canimi o mu verdi
bilmiyordum demekki canım
Bizim sorunumuz her pazar annesinin babasinin evine gitmemiz orada beni evde birakip disarida arkadaslariyla kuzeniyle takilmasi aksam gelip eve donmemiz. Daha 1 senelik evliyiz bas basa bisi yapamadik heryere kuzenini getiriyo oda buyuk bizden 31 yasinda ve bekar ne isi var bizimle bi pazarda benimle ilgilensin diye didiniyorum gene ayni insanin aklina binbir türlü sey geliyo en son konustugumuzda anladim cok haklisin bi iki hafta ara veririz dedi gecen pazar gene gittik ayni tas ayni hamam
öyle hemen kanmak yok ya bırak sürünsün biraz kansan bile unutma dalgınsın aklında çok garip tilkilikler geçiyor öyle düşünceli düşünceli takıl bi kaç zaman .. tırssın iyice..
iyiyim canım sen nasılsın?
ne güzel mesleğin varmış senin..
kapalı olman çalışmana neden engel olsun ki..
bide ben regli oldum bu ayda çocuk olmadı
Bizim sorunumuz her pazar annesinin babasinin evine gitmemiz orada beni evde birakip disarida arkadaslariyla kuzeniyle takilmasi aksam gelip eve donmemiz. Daha 1 senelik evliyiz bas basa bisi yapamadik heryere kuzenini getiriyo oda buyuk bizden 31 yasinda ve bekar ne isi var bizimle bi pazarda benimle ilgilensin diye didiniyorum gene ayni insanin aklina binbir türlü sey geliyo en son konustugumuzda anladim cok haklisin bi iki hafta ara veririz dedi gecen pazar gene gittik ayni tas ayni hamam
gece 4 de gelmesinin daha sebebini bilmiyorum canım örenicem aksam dün ayrı yataklarda uyuduk
yanıma uyku sersemiyle almamısım onu git senden nefret ediyorum demişim oda gitmiş ondan nefret ediyorum
Dogru diyosun bi yuva kolay kurulmuyo kolay yikilmaz ama beklentilerimi karsilayamiyosa uzuyosa ilgi alaka yoksa sevgidr bitiyo bi sure sonra kolay degil ama en azindan ona mecbur olmadigimi bilmesini sagladim ben gidicem sen takil kuzenjnlr o evlenince sana boyle davranirmi acaba dedim kaldi bon bon
gene neden böle oldunuz düzelmiştiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?