canım kıyamam çok üzücü kırmızıları görmek bende 1,5 yıldır istiyorum ama malesef olmuyo
çalışmama su yuzden engel kapalı çalıştırmıyorlar açmamı istiyorlar nadir de olsa erkekler geldiği için eşimde izin vermiyoooo
ben senin cezalarını göremiyorum canım beğenileri görebiliyorum..
bi defa kk bozuldu ya 3 ay önce felan herşey birbirine karışmıştı hani orada ceza puanlarıda affa uğradı
Kv deme anlattim durumu oda sorun kuzeniyse halledrriz onuda kirmayalim filab dedi ben parcalandim umrunda degil sanki. Her hafta gelmek zorunda degilsiniz diyo ama biz gitmesek onlar bizde nedir bu yani?
Dogru diyosun benim oglum benim oglum diye pesinde dolanmadan adam olmayi ogretmek lazim ama ben genede seviyorum kocisimi bugun icin yarin ne olur bilmrm :)
bende itirf edomm ozaman sizlerden sakladım ama artık vicdanım el vermiyoooo
accık değil birazcık değilll ben bildiğin baya baya gevezeyimmmmmmmmmm
rahatladımmı nee
Kv deme anlattim durumu oda sorun kuzeniyse halledrriz onuda kirmayalim filab dedi ben parcalandim umrunda degil sanki. Her hafta gelmek zorunda degilsiniz diyo ama biz gitmesek onlar bizde nedir bu yani?
Dogru diyosun benim oglum benim oglum diye pesinde dolanmadan adam olmayi ogretmek lazim ama ben genede seviyorum kocisimi bugun icin yarin ne olur bilmrm :)
şanslısın gene .. 20 puan sanırım benim cezaa
yazar beğeninin yanında ceza varya oraya tıkla çıkar orada kaçpuan olduğu canım şanslıyım tabi bi ban yiyodum 1 hafta giremiyordum..
yazar beğeninin yanında ceza varya oraya tıkla çıkar orada kaçpuan olduğu canım şanslıyım tabi bi ban yiyodum 1 hafta giremiyordum..
Beni hic ozleyen olmamiss
İyiki giremiyorum unutulmusuz biileeee gelmiorum daha ozamannn
Ya ben katlanmak istemiyorum iste....
Ben onun icin fedakarlik yapiyosun uni. Okuyorum sehir disi gidip geliyorum brn diyemez miydim evi orada tutalım orada ise gir diye ailem desen ta nerde biraz anlayis bekliyorum anneme cok düşkünü m 6 ay oldu gormeyeli bayramda gelmicekmis benimle nrymis efendim bi byramda ist. Gecirelim mi hergun goruyosun zaten aileni orta yol bulmak yok ama zitlasiyo ilk gun bayramlasalim oyle gidelim dese tamam oda yok ben oyle diyorum ona da yok yuh ya
bana mı pess burda dillendirmiyo olusumm aklıma gelmediğin anlamına gelmez canımm
çünkü biliyorum hamilesin cok fazla giremiceni sölemiştin birden pat diye kaybolup gitmedin ayrıcada calısmaktan eskisi kadar buralara giremez oldum kırdıysam özür dilerim ama seni sakın umursamadıgımı sanma bir cok derdimi ben seninle paylaştım kuzum
Cnm benim şimdi senin en hassas zamanın yaa iyi olmuş evde dinlen bol bol sakın iş güç derdine düşme sonra kosturup durcan zaten:)
Bebisin icin küçük sürprizler yapabilirsin odasiyla hediylikleriyle faln ilgilen bi d bol bol kitap oku canım dıştan duyar artık o seni annesi klasik müzik dinlet Kuğu gölü Balesi faln çok seviyolar...
Bi d karnına sarıl tatlım ara ara konuşurken...
Bi d mümkünse stresten uzak dur mecburen yaniii...
Hayırdır tatlım yaa noldu size yine...ben sana dedim ya zamn geçtikçe çözümler daha zorlaşıyor bulduğun alternatifler yetmio...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hamiş misin sen canım yaaaaaa ne güzel bana da dua et hamişlerin duası kabul olur derler benim olmuyo
kuzum bende artık cok fazla pc de takılamaz oldum kızma kırılma bana inan bu arlar psikolojim cok bozuk ve sorunlarımdan bitanesi kocam ben yazdım ama sayfalar olurda atlarsa göremesin diye sana kopyalıyorum
evet kızlar anlatıyorum sıkı durun
benim kocamla daha önceden de sorunlarım vardı şimdide bu bir haftadan beridir sürmektee ve işlerimizi cok yogun kocam isterki yemek yapayım evim temiz olsn ben isterimki evimde uzanp dinlenmek neden mi çünkü aksamları 10 a kadar işteyim ve acyip yorucu işimiz var 10 bucuk gibi ayrılıp evde oluyorum
tabi müstakbel eşimle birliktee
neyse benim kocam uzun zamandan beri szinle sohbet etmeme ve internete girmeme neden se takık kitap okkumama
vesayree neden se bunlardan bu aralar cok gözüne batıyor ve rahatsız oluyor bunun yüzünden bir cok kere kavga ettik ama ben genede sizden kopmak istemedim çünkü gercekten sizleri seviyorum ve burdaki canlılık bir başka işin özü birbirimize girdik kocamda inat etti sen öğlenleyin girersen nete bende aksamları gec saat olsa bile giricem takılıcam dedi bende ozaman eve net al dedim fuzili masraf diyor hastamm ki okadar abuk subuk şeylere para harcarki
herneyse kızlarr
dün ama beni cok kırdı eve gelmeden önce bana kasanın hesabını sordu
bende söledim bir 10 liralık acık cıktı bende bir yere vermişimdir muhakkak ama unutmusumdur yazmayı dedim
tabii dedi girersen nete kadınlarla boş boş buhabbet edersen unutursun dedi bende ne alakası var dedim o rası benim iç dünyam gibi bişi oldu orayı seviyorum bende orda huzu buluyorum dedim
vay o bana huzur veremiyomuymus bende vermiyosun dedim agza alıncak bana küfür etti kızlar beni hırsızlıkla sucladı
ben yediğim kaba tüküren bir insanmısım nankörmüşüm ben
bütün gece agladım beni eve bıraltı bastı gitti
bir haftadan beri eve gec geliyordu zaten aldatılmaktan süphe etmiyorum çünkü gece yarısıda gelde nerde oldundan eminim
ama of kızlarrr sanırım benim artık sabrım tükendi
buraya sabah yazmıstım ya kocamla sonumuz oldunu düşünmüyorum diye pc acık bırakmısım oda okumus bune dedi iç dünyamla tanıs senden ne kadar tiksindiğimi gör dedim
kız ask olsun öle şeymi olur kuzum yaaaaa sen hamilesin diye üstüne düşmedikk canımm benimmm kii sen okadar süreçten sonra hamile kaldınn
ben o yüzden gelmediğini ve dinlendini umarak ses cıkarmadım ki sende öle demiştin
birden kaybolsan gitsen eyv dicemm
canım benim yaaa valla üzüldüm istanbullu öle deme beee ben seni seviyorum biliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?