evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

ay sende mi aynı durumdasın ıyamma..
dr. gittiniz mi canım sorun ney ?
Allah gönlüne göre verir inşallah..

ben senin cezalarını göremiyorum canım beğenileri görebiliyorum..
bi defa kk bozuldu ya 3 ay önce felan herşey birbirine karışmıştı hani orada ceza puanlarıda affa uğradı

şanslısın gene .. 20 puan sanırım benim cezaa

sende katlancan o zaman değişmiyo madem..

erkekler neden olgunlukları gecc tamamlıyor acaba bugün bunlara verdm kendimi
kadınlar bütülürken ilede nasıl eş olması gerektiğine dahil egitim alırken
erkekler yetiştirilmiyor onra hıncı bize geciyor
vallaha bugün isyanlardayım

size doyum yoooookkkkkkkk
ama koca bir liste yemek yapcam öpüldünüz kızlar görüsürüz buralardayım gene

Ya ben katlanmak istemiyorum iste....
Ben onun icin fedakarlik yapiyosun uni. Okuyorum sehir disi gidip geliyorum brn diyemez miydim evi orada tutalım orada ise gir diye ailem desen ta nerde biraz anlayis bekliyorum anneme cok düşkünü m 6 ay oldu gormeyeli bayramda gelmicekmis benimle nrymis efendim bi byramda ist. Gecirelim mi hergun goruyosun zaten aileni orta yol bulmak yok ama zitlasiyo ilk gun bayramlasalim oyle gidelim dese tamam oda yok ben oyle diyorum ona da yok yuh ya

Beni hic ozleyen olmamiss
İyiki giremiyorum unutulmusuz biileeee gelmiorum daha ozamannn

kız ask olsun öle şeymi olur kuzum yaaaaa sen hamilesin diye üstüne düşmedikk canımm benimmm kii sen okadar süreçten sonra hamile kaldınn
ben o yüzden gelmediğini ve dinlendini umarak ses cıkarmadım ki sende öle demiştin
birden kaybolsan gitsen eyv dicemm
canım benim yaaa valla üzüldüm istanbullu öle deme beee ben seni seviyorum biliyosun

kızçeler bende kaçtımm eve gidicem birazdan büroyu toparlayım kendi evimi toparlıcam sonrada aksam eve gidicem zatii artık 6 da cıkıcam bürodan yeter yanii kendimi parala parala nereye kadar

harbiden yuhhhh

İyi peki affedildin ozaman) canim isten cikmasam gene girerdm onumde butunn gunn bilgisayarr dimi..
Sen naptinn nasilsinn bakalimm varmi sikintii oruc nasil gidioo

Olee yapmaya calisiorum canimda birclar cok onumuzde dogum var bunlari dusunmemek mumkunm degill istenn isteyerek cikmadim bilere bozulunca devami geldii bakalim hakkimizda hayirlisi..

hamiş misin sen canım yaaaaaa ne güzel bana da dua et hamişlerin duası kabul olur derler benim olmuyo

Aaa daha yeni mi ogrendinn 5 ayimiz bitti allahhin iznii ilee ederimm tatlim tabiki rabbim isteyen herkese versinn insss

Sayfalar okadar gecmiskii okadar okumamam mumkunn degill birde telden bakiorumm eminimm kacirdigim cok sey vardirrrrr
Canim benimm nedir senn bu cektiginn so zamanlar sikintilariniz cok oldu acaba ilgisiz mi kaldinn kocana kiskanclik yapio olamaz mi valla bilmem ki bilmedigin sikintisi mi var yoksa okadar agir laflar neden solesinn rabb yardimcinn olsunn hergun bi derdin cikioo canimdinn ya ne diyimm ki

Canim calismya ihtiyacimm var aslinda bilisounn kredi borcu ama bu sene isten yana sikinti bitmedi hamile kaldimm isim bozulduu asinda iyiyimm calisabilrimm ama is yok isster suan bksamda kimse bu hldee bakalim artik hakkimizda hayirlidi diouzzz rabbim ins yardim edicekk
Ramazan da oruc tutamiorumm kurana gidiorumm htim etcem insss bebegim icinn hersey icinn rabbm yardim etsinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…