- 14 Ocak 2014
- 722
- 82
- 43
Olee yapmaya calisiorum canimda birclar cok onumuzde dogum var bunlari dusunmemek mumkunm degill istenn isteyerek cikmadim bilere bozulunca devami geldii bakalim hakkimizda hayirlisi..
Nie çıktın tatlım yaa üzüldüm bak şimdi...ben de dinlenmek için çıktın sanıyorum yaa...
Olsun bitanem bebek kismetiyle gelir hiiiccc takma sen kafana onun bi babası var çok şükür ki o da düşünüyodur bırak o düşünsün sen sadece bebeğini düşün borcu faln düşünme bi süre o bebek hersei hissediyo şu an stres altında bırakma onu da...
Rabbim hayırlısıni versin inşallah üzme kendini...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay sende mi aynı durumdasın ıyamma..
dr. gittiniz mi canım sorun ney ?
Allah gönlüne göre verir inşallah..
Aaa daha yeni mi ogrendinn 5 ayimiz bitti allahhin iznii ilee ederimm tatlim tabiki rabbim isteyen herkese versinn insss
İyi peki affedildin ozaman) canim isten cikmasam gene girerdm onumde butunn gunn bilgisayarr dimi..
Sen naptinn nasilsinn bakalimm varmi sikintii oruc nasil gidioo
Sayfalar okadar gecmiskii okadar okumamam mumkunn degill birde telden bakiorumm eminimm kacirdigim cok sey vardirrrrr
Canim benimm nedir senn bu cektiginn so zamanlar sikintilariniz cok oldu acaba ilgisiz mi kaldinn kocana kiskanclik yapio olamaz mi valla bilmem ki bilmedigin sikintisi mi var yoksa okadar agir laflar neden solesinn rabb yardimcinn olsunn hergun bi derdin cikioo canimdinn ya ne diyimm ki
Amin kuxum bende cepten giriyorum zati eskisi kadar gene bende takip edemiyorum inan sayfalar nasil gecip gidiyor inan ben bile anlamiyorum ya bizim cenemiz cok dusuk yada bu sayfalarin uzunlugu cok kisaCanim calismya ihtiyacimm var aslinda bilisounn kredi borcu ama bu sene isten yana sikinti bitmedi hamile kaldimm isim bozulduu asinda iyiyimm calisabilrimm ama is yok isster suan bksamda kimse bu hldee bakalim artik hakkimizda hayirlidi diouzzz rabbim ins yardim edicekk
Ramazan da oruc tutamiorumm kurana gidiorumm htim etcem insss bebegim icinn hersey icinn rabbm yardim etsinn..
Ayhhh icim bir hos oliyyuu
Amin kuxum bende cepten giriyorum zati eskisi kadar gene bende takip edemiyorum inan sayfalar nasil gecip gidiyor inan ben bile anlamiyorum ya bizim cenemiz cok dusuk yada bu sayfalarin uzunlugu cok kisa
Ozlemisim seni canim bir sen aklimdaydin birde dolma arada girip size bakiyordum en son ne zaman girmis diye ama sen hamilesin diye ses cikarmiyordum ama do,ma hanim dun girmis yakaladim kizcam ona hele bir yakalayim onu
Hee ya benim skntilarim hic bit iyor yaaa ama hamd olsun demekten baska bir sey demiyorum
Kocamm okuzz yapiyo yapiyo karsima gecip hic biseynyokmus gibi davraniyo cildirmak an meselesi
...
cilvelenmeeeeeee KIIIIIZZZZ
anammmmm kocamla aramizdeki buzlari accik cozduk sanirim bayanbir konustum
Amin kuxum bende cepten giriyorum zati eskisi kadar gene bende takip edemiyorum inan sayfalar nasil gecip gidiyor inan ben bile anlamiyorum ya bizim cenemiz cok dusuk yada bu sayfalarin uzunlugu cok kisa
Ozlemisim seni canim bir sen aklimdaydin birde dolma arada girip size bakiyordum en son ne zaman girmis diye ama sen hamilesin diye ses cikarmiyordum ama do,ma hanim dun girmis yakaladim kizcam ona hele bir yakalayim onu
Hee ya benim skntilarim hic bit iyor yaaa ama hamd olsun demekten baska bir sey demiyorum
Kocamm okuzz yapiyo yapiyo karsima gecip hic biseynyokmus gibi davraniyo cildirmak an meselesi
...
anammmmm kocamla aramizdeki buzlari accik cozduk sanirim bayanbir konustum
GİTTİM tatlım pko varmış bende yani yumurtalıklarımda kist yani sen gittin mi peki?
hee sorma bak o evde şimdi mışıl mışıl uyuyo anladımki kızlar benimde hatalarım var sanırım ben ona iyi bir eş olamıyorum ciddiyimçözzz çözzzz buz ii değilll
valla gördüm kız girmiş özelden yazdım bakalım gelicekmi acaba bizemi kırıldı bilmem kiAman canimm napalim artikk bole devamm ediceZz okuz mokuzz yNii:))
Dolmada mi girmii hicc isi falan vardir belkii sen de ii ol yeterrr sikma hic bisi icinn caninii
Himmm iyi hadi bakalimmm
GİTTİM tatlım pko varmış bende yani yumurtalıklarımda kist yani sen gittin mi peki?
günaydın canım mus mutlu bir gün diliyorummmm
yok gitmedim biz daha yeni başladık bu ay ilaç kullanıyodum ben o yüzden 3-4 ay olmama ihtimali var ilacın etkisi yüzünden..
kısmet canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
sana da çok geçmiş olsun peki kist alınamıyor mu ilaçla mı tedavi görüyorsun şuanda canım benim..
umarım herşey biran önce yoluna girer rabbimde sana bi evlat bağışlar..
bence isteyen herkeze bagıslasın bende istiyorum çünkü
günaydın canım
anammm kötü müki kız o pko muko :18:
tatmam canım yazıcam birazdan zaten müsayit oldugunda okursungünaydın canım nasılsın?
son durum ney neler oldu dün?
rabbim vakti gelince sanada hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah canım benim..
günaydın kuzum sanda hayırlı cumalar nasılsın iyimisinGünaydın kızlar
Herkese hayırlı Cumalar...
Bu aralar iş yerinde çok yoğunum siteye girsem bile geçmişteki yazılanları takip edemiyorum nasılsınız görüşmeyeli?
bende var cannım pko ve hamileliği ne yazıkki engelleyebiliyor...
çünkü yumurtlayabiliyorsun ama çatlamıyor o da kist yapıyor..
yada yumurtalar yeterli büyüklüğe gelmiyor..
onuniçin ilaçlarla yumurtalar uyarılıyor canım..
bende o ilaçla hamile kaldım işte..
belirtileri tüylenme, düzensiz kilo alış verişi ve en büyüğü adet düzensizliği (bende adet düzensizliği yoktu ve o yüzden en hafifini yaşıyormuşum).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?