Onu da yaptım kuzum yaa bu sefer o kendini iice saldı nasl olsa beni rahat bırakıyo kendi de naparsa yapsın modunda hâliyle sen de bildiğini yapinca ona da soramiyosun niye yaptın diye. ...((
Bnimki evlerden uzak anacimm...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlısı olsun canım..nice bol hayırlı kazançlar...
bizim burada benzin istasyonunda yıkıyorlar tanzikli suyla
Ben d iim tatlım ya dinleniyorum evde bebisi uyuttm...
Kız sen de ne taktikler var öyle dün gülmekten öldüm yaa ben farkında olmadan yapiomusum onu anladım.
Yeni taktikler var mı kıs:)
H yaa bi denk gelemioz kuzum...nası gdio halletmissin sorununu ne güzel yaaa darısı bana...
sen bu tempoya uyum sağlamak zorundasın maalesef..yoksa evde tartışma bitmez..evlendiğimden beri..pazar günleri eşimin yarım gün tatil..neden esnaf olduğu için..8 yılda alıştım..beklentilerim yüksekti..ama şu an alıştım artık..kızkardeşim çok şanslı o konuda..eşi havalimanında..iki gün çalışıyor iki gün evde..yılda 1 ay tatil..yaşasın sosyal haklar
seniin ki için söylenecek bi laf varda neyse söylemicem kesin ban yerim
bana sorunu söyle sana çözümü sunayım
mesela dün gece olan bi olay..
ben 3 yıldır aynı tek taşı takılıyorum ama artık sıkılmaya başladım..
çok şükür maddi durumumuz iyi ama aylık 3.000 borç ödüyoruz birikim yapmaya çalışıyoruz o yüzden yüzüğü şimdi değiştirirsem olmaz vicdanım sızlar ama eşim alırsa hiç sızlamaz içim felan
bende eşimin göğüsüne uzandım yataktayız muhabbet ediyoruz ;
ben:erkeimmmm
o:efendim kadınım
ben:bişi dicem sana ama desem mi ki dedim
o: de bakayım
ben şey erkeim ben bişi istiyom kiii
o: ne istiyosun söyle bakim
ben: bi gün çok paramız olursa benim tek taşımı değiştirebilir miyiz..
o:aklımda zaten değiştireceğim kadınım taşı daha büyük olandan alacağım dedi..
ben yok ya bununda taşı büyük öuyyle istemiyorum zarif kenarları taşlı olanlar var onlardan istiyorum
o:bende öyle demek istedim kadınım zaten ondan alcam sana
ben:ama bak çok paramız olunca al tamam mı şimdi alma dedim..
o:tabi kadınım dedi..
1 biliyorum ki onun aklında yüzüğü değiştirmek yoktu..
2 ben çok paramız çok paramız diye üstüne basa basa söylediğim için bana kıyamayacak ve en kısa zamanda en geç evlilik yıl dönümümüze kadar alacak..
neden çünkü o borçları anası babası yüzünden ödüyoruz..
sicilini kirletmee kızçemmm
aynen hazır affa uğramışken temiz kalayım ben
ufaklık nasıl canım?
yok anam yok ben balş tilkiği bıraktımm sen gec yerime anmm kızz sende kafa ful calısıyo
hangi ufaklık kız :26::26:
kişiler karıştı canım çok pardon
büşraya yazacaktım onu ama alıntım gelmemiş canım..
evet çalışıyo mecbur
ogün bir tv programında izledim kadınların beyni erkeklern beynine oranla 2 kat daha fazla çalışıyormus ve de kadınlar yüz okuma analizinde daha başarılıymıs
bence bu doğru kadınlar kocalarının bir bakısıyla ne hissettiklerini anlayabiliyorlar
kuzum ikinizde cok ama cok pasifsiniz senin kocan istiyoki herşey gönlüme göre olsun sende susuyorsun urasmak dahi istemiyorsun artık bıkkınlık gelmiş çünkü
seniin ki için söylenecek bi laf varda neyse söylemicem kesin ban yerim
aynen öyle dünde eşime dedim zaten ben ondan daha zekiyim oda kabul etti
Aynen öyle valla ya gitmio işte çok bunaldim çok dayanamiyorm artikkk....
Ahh ahh ben her gün diyorum o lafı cnm merak etmee...
benim eşim öle şeyleri kabul edecek kadar sag duyulu biri değil malesef erkek leri cok egoları büyük olarak yetiştiriliyor dünya onların etraflarında döndüklerini zannediyorlar
sonradan evlenince bir kadın haklı olarak düşüncesiyle bastırınca hır gür cıkıyor kabullenemiyor
ama yeni nesl umarım daha sag duyulu yetişiyordur
ama bu nezaman kadar böle gidicek ileride cocugunda psikolojisini bozucaksınız kuzum hiç bunu düşündün mü
Selam canım iyiyim şükür bu aralar işler yoğun valla eve gidince karnımı doyurduğuma şükrediyorum sonra bir iki saate uyumuş oluyorumeşimle konusup bir anlasmaya vardık gün boyu zaten aynı iş yerinde olmamıza ragmen birbirimizi zor görüryoruz canım o hep dısarda ben hep içerde ama insan aynı evden bir çıkıp bir girince anladımki konusucak bişey bile kalmıyor inan
önceden kocamın yanında hep gülerdim hep güldürürdü beni şiimid hep onunla mutsuzum
dün beni aldı yemege götürdü ve bir konusma yaptı
ikimizde bir hafta içerisinde karsı taraf bize ne hissettiriyorsa
bizim karsı tarafta gördüğümüz hatalar ve kendimizde gördümüz hataları karsılastırıcaz
ve bunu en az 3 ayda bir yapıcazz
ona hak verdim ev kadınlıgını bıraktım nerdeyse cogu zaman dısarda yiyip geliyor
süslenmiyorum kendime nerdeyse hiç bakamıyorum isyan oda tam tersi kendine cok bakmaya başladı ve artık benimde bakımlı olmamı istiyor giyinip kusanıp süslenmemi istiyor haklıda o yüzden aksam 6 da paydos benim evime gidip kendimle ilginelim yemek yapıcam aksama oturup doyasıya kocamla oturuo konusup belki tavla atarız
ama özür dilemedi haklı oldugu konular varsada ben genede uyarımı yaptım bana
hayvan gibi davranma dedim artık yogun calısma temposu stres sıkıntı
basımı döndürüyor doğru düşünemez oldum dedim
Lily burdaaaa bacılarBUYRUN TİLKİLER
BAŞ TİLKİ =>:113:KRİZANTEM:113:
YAVRU TİLKİLER
:113:tulipa:113:
:113:deniz_1988:113:
:113:busraliaras:113:
:113:dorugunannesi:113:
:113oLmA:113:
:113:34ist:113:
:113:isyan123:113:
:113:lily86:113:
:113:ezgii2535:113:
:113:AYSHE9388:113:
:113:faat:113:
:113:Y_klbk:113:
:113:ecmel1987:113:
:113:balbocegi35:113:
:113:LiLyaNa_ :113:
:113: efuli_:113:
:113:eses07 :113:
:113:Hkmt_Krkya01 :113:
:113: bitirim :113:
:113:sarihperi :113:
:113:umitli:113:
:113:3kelebek3 :113:
:113: hallac:113:
:113:cryptic :113:
Selam canım ben de özledim valla kaç gündür işlere gömüldüm kafa kalmadıGünaydın canım nasılsın sana da hayırlı cumalar....
Günaydın kız özledim nerdesin sen nasılsın...
Adam akıllı dr.a git bi tane kriz boole olmaz...
Burdaaaaa :)))
Hakkınızda hayırlısı olsun btanm ya canını skmamaya çalış yardimci olabilck kimse yok mu kv.ler faln destek olmaz mi şu dönemde en azından. ...
maşallahhhbenim evliliğim güzel çok şükür şuan için bi sıkıntım yok canım
Selammm canım sana dahayırlısı olsun canım..nice bol hayırlı kazançlar...
bizim burada benzin istasyonunda yıkıyorlar tanzikli suyla
bana sorunu söyle sana çözümü sunayım
mesela dün gece olan bi olay..
ben 3 yıldır aynı tek taşı takılıyorum ama artık sıkılmaya başladım..
çok şükür maddi durumumuz iyi ama aylık 3.000 borç ödüyoruz birikim yapmaya çalışıyoruz o yüzden yüzüğü şimdi değiştirirsem olmaz vicdanım sızlar ama eşim alırsa hiç sızlamaz içim felan
bende eşimin göğüsüne uzandım yataktayız muhabbet ediyoruz ;
ben:erkeimmmm
o:efendim kadınım
ben:bişi dicem sana ama desem mi ki dedim
o: de bakayım
ben şey erkeim ben bişi istiyom kiii
o: ne istiyosun söyle bakim
ben: bi gün çok paramız olursa benim tek taşımı değiştirebilir miyiz..
o:aklımda zaten değiştireceğim kadınım taşı daha büyük olandan alacağım dedi..
ben yok ya bununda taşı büyük öuyyle istemiyorum zarif kenarları taşlı olanlar var onlardan istiyorum
o:bende öyle demek istedim kadınım zaten ondan alcam sana
ben:ama bak çok paramız olunca al tamam mı şimdi alma dedim..
o:tabi kadınım dedi..
1 biliyorum ki onun aklında yüzüğü değiştirmek yoktu..
2 ben çok paramız çok paramız diye üstüne basa basa söylediğim için bana kıyamayacak ve en kısa zamanda en geç evlilik yıl dönümümüze kadar alacak..
neden çünkü o borçları anası babası yüzünden ödüyoruz..
yok anam yok ben balş tilkiği bıraktımm sen gec yerime anmm kızz sende kafa ful calısıyo
bu bende de var demek ki - bir insandan elektrik aldıysam konuşurum yok almadıysam merhabadan öteye muhabbet kurmam - demek ki yüz tanıma konusunda fena değilmişimogün bir tv programında izledim kadınların beyni erkeklern beynine oranla 2 kat daha fazla çalışıyormus ve de kadınlar yüz okuma analizinde daha başarılıymıs
bence bu doğru kadınlar kocalarının bir bakısıyla ne hissettiklerini anlayabiliyorlar
teşekkürlerSelam canım iyiyim şükür bu aralar işler yoğun valla eve gidince karnımı doyurduğuma şükrediyorum sonra bir iki saate uyumuş oluyorumsenin gibi fiziksel efor sarf etmiyorum ama uzun süre kafa patlatınca hal kalmıyor
Bu arada yazını okudum eşinle olan sorunlarınız aslında hep senin herşeye yetişme çabandan oluyor, erkek tabii kendine bakar ütülü gömleği giysin önüne konanı yesin hizmet edenim olsa ben de öyle olurum, işe bile sen daha çok kafa yoruyorsun
Tabii ki kimse 4-4lük değil ama onun hep sende kusur bulması da yanlış, ben önce kendime batırırım çuvaldızı, başkasını yargılamak kolay neticede...
Deneyin bakalım bu yöntemleri eğer yine şikayet edecekse sorun sende değil ondadır canım
Lily burdaaaa bacılar
Selam canım ben de özledim valla kaç gündür işlere gömüldüm kafa kalmadınasılsın?
maşallahhhselam kelebekkkkk
Selammm canım sana daoğluşu da öper misin
taktik güzelmişşşşşşşş - gerçi adamda da var iş yoksa odun olsa napsan anlamazdı
bu bende de var demek ki - bir insandan elektrik aldıysam konuşurum yok almadıysam merhabadan öteye muhabbet kurmam - demek ki yüz tanıma konusunda fena değilmişim
aynen öyle dünde eşime dedim zaten ben ondan daha zekiyim oda kabul etti
benim eşim öle şeyleri kabul edecek kadar sag duyulu biri değil malesef erkek leri cok egoları büyük olarak yetiştiriliyor dünya onların etraflarında döndüklerini zannediyorlar
sonradan evlenince bir kadın haklı olarak düşüncesiyle bastırınca hır gür cıkıyor kabullenemiyor
ama yeni nesl umarım daha sag duyulu yetişiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?