evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

seniin ki için söylenecek bi laf varda neyse söylemicem kesin ban yerim

kuzum ikinizde cok ama cok pasifsiniz senin kocan istiyoki herşey gönlüme göre olsun sende susuyorsun urasmak dahi istemiyorsun artık bıkkınlık gelmiş çünkü

ya herkez diyor ya ooo iş yeri sahibi yerim ben iş yeri sahibini yaa bildiğin ne hafta sonumuz var nede dinlenme molamız ve hayat akıp gidiyor sen içinde kayboluyorsun o cektiğin sıkıntılar streslerde yanına kalıyor

yok anam yok ben balş tilkiği bıraktımm sen gec yerime anmm kızz sende kafa ful calısıyo

kişiler karıştı canım çok pardon
büşraya yazacaktım onu ama alıntım gelmemiş canım..

evet çalışıyo mecbur

ogün bir tv programında izledim kadınların beyni erkeklern beynine oranla 2 kat daha fazla çalışıyormus ve de kadınlar yüz okuma analizinde daha başarılıymıs
bence bu doğru kadınlar kocalarının bir bakısıyla ne hissettiklerini anlayabiliyorlar

aynen öyle dünde eşime dedim zaten ben ondan daha zekiyim oda kabul etti

kuzum ikinizde cok ama cok pasifsiniz senin kocan istiyoki herşey gönlüme göre olsun sende susuyorsun urasmak dahi istemiyorsun artık bıkkınlık gelmiş çünkü

Aynen öyle valla ya gitmio işte çok bunaldim çok dayanamiyorm artikkk....

seniin ki için söylenecek bi laf varda neyse söylemicem kesin ban yerim

Ahh ahh ben her gün diyorum o lafı cnm merak etmee...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen öyle dünde eşime dedim zaten ben ondan daha zekiyim oda kabul etti

benim eşim öle şeyleri kabul edecek kadar sag duyulu biri değil malesef erkek leri cok egoları büyük olarak yetiştiriliyor dünya onların etraflarında döndüklerini zannediyorlar
sonradan evlenince bir kadın haklı olarak düşüncesiyle bastırınca hır gür cıkıyor kabullenemiyor
ama yeni nesl umarım daha sag duyulu yetişiyordur

Aynen öyle valla ya gitmio işte çok bunaldim çok dayanamiyorm artikkk....

Ahh ahh ben her gün diyorum o lafı cnm merak etmee...

ama bu nezaman kadar böle gidicek ileride cocugunda psikolojisini bozucaksınız kuzum hiç bunu düşündün mü

inşallahh öyle yetişyodur canımm

ama bu nezaman kadar böle gidicek ileride cocugunda psikolojisini bozucaksınız kuzum hiç bunu düşündün mü

Evet ama insanın tıklandığı bi nokta var ya işte ondan sonra çözüm de bulamiyosun ee boşanma bi çözüm mü bebeğim olmasa evet ya da çok küçük olmasa tmm iki ucu pis değnek yanii...ne önerirsin nasıl koruyabilirm bebeğimin psikolojisini onun için katlanirken onu daha kötü bi duruma sokmak istemiyorum ama elimden bişe gelmio...

Selam canım iyiyim şükür bu aralar işler yoğun valla eve gidince karnımı doyurduğuma şükrediyorum sonra bir iki saate uyumuş oluyorum senin gibi fiziksel efor sarf etmiyorum ama uzun süre kafa patlatınca hal kalmıyor

Bu arada yazını okudum eşinle olan sorunlarınız aslında hep senin herşeye yetişme çabandan oluyor, erkek tabii kendine bakar ütülü gömleği giysin önüne konanı yesin hizmet edenim olsa ben de öyle olurum, işe bile sen daha çok kafa yoruyorsun
Tabii ki kimse 4-4lük değil ama onun hep sende kusur bulması da yanlış, ben önce kendime batırırım çuvaldızı, başkasını yargılamak kolay neticede...
Deneyin bakalım bu yöntemleri eğer yine şikayet edecekse sorun sende değil ondadır canım

Lily burdaaaa bacılar

Selam canım ben de özledim valla kaç gündür işlere gömüldüm kafa kalmadı nasılsın?

benim evliliğim güzel çok şükür şuan için bi sıkıntım yok canım
maşallahhh selam kelebekkkkk

hayırlısı olsun canım..nice bol hayırlı kazançlar...
bizim burada benzin istasyonunda yıkıyorlar tanzikli suyla
Selammm canım sana da oğluşu da öper misin

taktik güzelmişşşşşşşş - gerçi adamda da var iş yoksa odun olsa napsan anlamazdı

yok anam yok ben balş tilkiği bıraktımm sen gec yerime anmm kızz sende kafa ful calısıyo

bu bende de var demek ki - bir insandan elektrik aldıysam konuşurum yok almadıysam merhabadan öteye muhabbet kurmam - demek ki yüz tanıma konusunda fena değilmişim

teşekkürler

para olsa bir dert olmasa ayrı dert..şimdi bu iş hayatıda sizn gibi çiçeği burnu evli çift için bir sınav..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…