evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

slm canım naber
evet öyle ama benim olayı sıcağı sıcağına kafasına iyice kazımam lazım eve gidince telimden gizli gizli nete gireyim merak eder sorar bende yok bişi derim iyice merak eder yanıma gelir bi bakar ki ben netten tek taş yüzüklere bekıyorum bu defa iyice anlar ki çok istiyorum kesin alır

nekadarki fiyatı

iyiyim canım sen nasılsın maşallah gördüğüm kadarıyla güzel döktürüyorsun taktikleri
ama bak anlattığın kadarıyla ben eşinin duyarlı bir adam olduğunu düşünüyorum yoksa naparsan yap bazıları anlamıyor

yok kız ben yaptım onu böyle ilk zaman çok böyle değildi..
bide ben trip atarsam çok çekilmez oluyom huyuma suyuma gidiyor mecbur ama anlayışlıdır benim öküsüm

yüz sene geçse bilgisayarıma yadatelime bakmaz eşim ondanmış demekki

Ay canım çok üzüldüm ve sinir oldum.
Şimdi nasılsınız, hatasını anlayıp affettirmiştir kendisini umarım..:S

Krizantem Gecmis olsun insallah tekrar yasanmaz ve çözülür :))

Dun uyurken telefonunu soyle bi kurcaladim ask bocugum diye kayitliyim :) sonrada utandim geri koydum vesvese bunlar hep :)

Mehmet coskundenizden duymustum sanirim Freud un sozu tekrarlanan davranislar kisilik ozelligi olurmus zamanla en iyisi ilk hareketinde sertce uyarmak :)

Hastaneye gidicem bugun insallah kotu bisiy cikmaz göğsümde 4-5 tanecik fibro bilmemne vardi buyumemistir insallah :)

günaydınnn canım ögle oldu ama neyse ya bu oyle zararli bi kist degil menopoza kadar benimle kalacakmis bana tek zarari yumurta tenbelligi yapmasi bi tedavisi yok sadece bebek olmasi icin tedavi veriyorlar

günaydınnn canım ögle oldu ama neyse ya bu oyle zararli bi kist degil menopoza kadar benimle kalacakmis bana tek zarari yumurta tenbelligi yapmasi bi tedavisi yok sadece bebek olmasi icin tedavi veriyorlar

oohhh iyi o zaman canım zararı yoksa tembelliği ortadan kaldıracak ilaçlar verirler zaten düzelir inşallah..

aynen öyle..
ne güzel aşk böcüğü demek

Bende de hic bi belirtisi yokki bende onu anlamadim asiri killanma yok adetimde duzenli anlamadim gitti :-\

Ay canım çok üzüldüm ve sinir oldum.
Şimdi nasılsınız, hatasını anlayıp affettirmiştir kendisini umarım..:S
Nee affettirmesii bee ozur bile dilemedi canimm hala sinirliyim ama hafiften aramizdaki buxlari cozduk

Valla o adam cok doru solemis surekli yapilan haraketler kilige donusuyor bende uyardim ama bu bekarkende boleymis dahada odundu bu duzelmis hali

...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…