benim eşim bana dediki sen zekisin ama aklıllı değilsin..o daha akıllıymış,
Selam canım iyiyim şükür bu aralar işler yoğun valla eve gidince karnımı doyurduğuma şükrediyorum sonra bir iki saate uyumuş oluyorumsenin gibi fiziksel efor sarf etmiyorum ama uzun süre kafa patlatınca hal kalmıyor
Bu arada yazını okudum eşinle olan sorunlarınız aslında hep senin herşeye yetişme çabandan oluyor, erkek tabii kendine bakar ütülü gömleği giysin önüne konanı yesin hizmet edenim olsa ben de öyle olurum, işe bile sen daha çok kafa yoruyorsun
Tabii ki kimse 4-4lük değil ama onun hep sende kusur bulması da yanlış, ben önce kendime batırırım çuvaldızı, başkasını yargılamak kolay neticede...
Deneyin bakalım bu yöntemleri eğer yine şikayet edecekse sorun sende değil ondadır canım
Lily burdaaaa bacılar
Selam canım ben de özledim valla kaç gündür işlere gömüldüm kafa kalmadınasılsın?
maşallahhhselam kelebekkkkk
Selammm canım sana daoğluşu da öper misin
taktik güzelmişşşşşşşş - gerçi adamda da var iş yoksa odun olsa napsan anlamazdı
bu bende de var demek ki - bir insandan elektrik aldıysam konuşurum yok almadıysam merhabadan öteye muhabbet kurmam - demek ki yüz tanıma konusunda fena değilmişim
slm canım naber
evet öyle ama benim olayı sıcağı sıcağına kafasına iyice kazımam lazım eve gidince telimden gizli gizli nete gireyim merak eder sorar bende yok bişi derim iyice merak eder yanıma gelir bi bakar ki ben netten tek taş yüzüklere bekıyorum bu defa iyice anlar ki çok istiyorum kesin alır
iyiyim canım sen nasılsın maşallahslm canım naber
evet öyle ama benim olayı sıcağı sıcağına kafasına iyice kazımam lazım eve gidince telimden gizli gizli nete gireyim merak eder sorar bende yok bişi derim iyice merak eder yanıma gelir bi bakar ki ben netten tek taş yüzüklere bekıyorum bu defa iyice anlar ki çok istiyorum kesin alır
nekadarki fiyatı
iyiyim canım sen nasılsın maşallahgördüğüm kadarıyla güzel döktürüyorsun taktikleri
ama bak anlattığın kadarıyla ben eşinin duyarlı bir adam olduğunu düşünüyorum yoksa naparsan yap bazıları anlamıyor
bilmem hiç araştırmadım
ben pahalı hediyeler istemem ki hiç
slm canım naber
yüz sene geçse bilgisayarıma yadatelime bakmaz eşim ondanmış demekki
kurcalamak anlamında değil ki gelip yanında durmaz mı görmez mi kii
yanımda durmaz vakit yok fazla bana değişik takdikler lazım
evet kızlar anlatıyorum sıkı durun
benim kocamla daha önceden de sorunlarım vardı şimdide bu bir haftadan beridir sürmektee ve işlerimizi cok yogun kocam isterki yemek yapayım evim temiz olsn ben isterimki evimde uzanp dinlenmek neden mi çünkü aksamları 10 a kadar işteyim ve acyip yorucu işimiz var 10 bucuk gibi ayrılıp evde oluyorum
tabi müstakbel eşimle birliktee
neyse benim kocam uzun zamandan beri szinle sohbet etmeme ve internete girmeme neden se takık kitap okkumama
vesayree neden se bunlardan bu aralar cok gözüne batıyor ve rahatsız oluyor bunun yüzünden bir cok kere kavga ettik ama ben genede sizden kopmak istemedim çünkü gercekten sizleri seviyorum ve burdaki canlılık bir başka işin özü birbirimize girdik kocamda inat etti sen öğlenleyin girersen nete bende aksamları gec saat olsa bile giricem takılıcam dedi bende ozaman eve net al dedim fuzili masraf diyor hastamm ki okadar abuk subuk şeylere para harcarki
herneyse kızlarr
dün ama beni cok kırdı eve gelmeden önce bana kasanın hesabını sordu
bende söledim bir 10 liralık acık cıktı bende bir yere vermişimdir muhakkak ama unutmusumdur yazmayı dedim
tabii dedi girersen nete kadınlarla boş boş buhabbet edersen unutursun dedi bende ne alakası var dedim o rası benim iç dünyam gibi bişi oldu orayı seviyorum bende orda huzu buluyorum dedim
vay o bana huzur veremiyomuymus bende vermiyosun dedim agza alıncak bana küfür etti kızlar beni hırsızlıkla sucladı
ben yediğim kaba tüküren bir insanmısım nankörmüşüm ben
bütün gece agladım beni eve bıraltı bastı gitti
bir haftadan beri eve gec geliyordu zaten aldatılmaktan süphe etmiyorum çünkü gece yarısıda gelde nerde oldundan eminim
ama of kızlarrr sanırım benim artık sabrım tükendi
buraya sabah yazmıstım ya kocamla sonumuz oldunu düşünmüyorum diye pc acık bırakmısım oda okumus bune dedi iç dünyamla tanıs senden ne kadar tiksindiğimi gör dedim
kopyaladım canım okursun geldiğince
[ı][sıze=3]günaydın canım mus mutlu bir gün diliyorummmm
Yok gitmedim biz daha yeni başladık bu ay ilaç kullanıyodum ben o yüzden 3-4 ay olmama ihtimali var ilacın etkisi yüzünden..
Kısmet canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Sana da çok geçmiş olsun peki kist alınamıyor mu ilaçla mı tedavi görüyorsun şuanda canım benim..
Umarım herşey biran önce yoluna girer rabbimde sana bi evlat bağışlar..[/sıze][/ı]
günaydınnn canımögle oldu ama neyse ya bu oyle zararli bi kist degil menopoza kadar benimle kalacakmis bana tek zarari yumurta tenbelligi yapmasi bi tedavisi yok sadece bebek olmasi icin tedavi veriyorlar
Krizantem Gecmis olsun insallah tekrar yasanmaz ve çözülür :))
Dun uyurken telefonunu soyle bi kurcaladim ask bocugum diye kayitliyim :) sonrada utandim geri koydum vesvese bunlar hep :)
Mehmet coskundenizden duymustum sanirim Freud un sozu tekrarlanan davranislar kisilik ozelligi olurmus zamanla en iyisi ilk hareketinde sertce uyarmak :)
Hastaneye gidicem bugun insallah kotu bisiy cikmaz göğsümde 4-5 tanecik fibro bilmemne vardi buyumemistir insallah :)
bende var cannım pko ve hamileliği ne yazıkki engelleyebiliyor...
çünkü yumurtlayabiliyorsun ama çatlamıyor o da kist yapıyor..
yada yumurtalar yeterli büyüklüğe gelmiyor..
onuniçin ilaçlarla yumurtalar uyarılıyor canım..
bende o ilaçla hamile kaldım işte..
belirtileri tüylenme, düzensiz kilo alış verişi ve en büyüğü adet düzensizliği (bende adet düzensizliği yoktu ve o yüzden en hafifini yaşıyormuşum).
Nee affettirmesii bee ozur bile dilemedi canimm hala sinirliyim ama hafiften aramizdaki buxlari cozdukAy canım çok üzüldüm ve sinir oldum.
Şimdi nasılsınız, hatasını anlayıp affettirmiştir kendisini umarım..:S
Krizantem Gecmis olsun insallah tekrar yasanmaz ve çözülür :))
Dun uyurken telefonunu soyle bi kurcaladim ask bocugum diye kayitliyim :) sonrada utandim geri koydum vesvese bunlar hep :)
Mehmet coskundenizden duymustum sanirim Freud un sozu tekrarlanan davranislar kisilik ozelligi olurmus zamanla en iyisi ilk hareketinde sertce uyarmak :)
Hastaneye gidicem bugun insallah kotu bisiy cikmaz göğsümde 4-5 tanecik fibro bilmemne vardi buyumemistir insallah :)
Bende de hic bi belirtisi yokki bende onu anlamadim asiri killanma yok adetimde duzenli anlamadim gitti :-\
valla senin kide garip biri o zaman canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?