- 3 Eylül 2012
- 21.892
- 57.794
- 798
Bir sene oncesinden konusuyomus brlki burda yazdiklarima bu kadar normal yazmama insanlar inanamayabikir ama bunalimdaydim brlli bir donrm yapamadim olmadi babamlara gittim olmadi bana git demediler ama kalamadim geldi beni aldi ama tiksindim faat bana dokunmasini dahi istemiyorum netten baktim ya gizliden ne hakla bakarmisim diye kaldirdi pc yere vurdu yanj canli kanli biri olmasada face kizlarla cinsel anlamda konusuyomus brn taaa hamileyken
Ogun bana ne diyo biliyomusun seni cok seviyorum diyo dedim aldigin nefes yalan ogun beraber uyuyoruz sarilmak istedi tiksindim simdi ben hu adamla nasl beraber olucam kiza benden de bahsetmis biliyomusun karim hamile demis kizda nasl yani demis oda ceketimi ustune attim hamile kaldi demis benden disardski itten bahsediyomus gibi bahsetmisCanım çok üzgünüm, şaşkınlığın bunalımda olman çok doğal.
Her gün karalar bağlayacak halin yok, normal yazman da doğal.
İş arkadaşı oldun, tüm iş yükünü paylaştın.
Yorulmadı da bu işlere kalkıştı demek.
Tavsiyem bundan sonra yan gel yat, eşek gibi çalışsın gram acıma.
Klavyeye dokunacak hali kalmasın!!
Gerçekten erkek milletini hiç düşünmemek lazım.
Onca fedekarliklar bosaymis gercekten inan erkeklerlin Allah belasini versin hepsinin bunuydu diye bazen isyan edesim grliyo ama tutuyorum iste benim okadar emek verip kendi evime icra gelmesin diye elimdeki alyansi bile bozdurup verdim ama sonuca bak boslukk keske cesaretli olsam ayrilsammi diyorum yoksa offf bilmiyorum
Ogun bana ne diyo biliyomusun seni cok seviyorum diyo dedim aldigin nefes yalan ogun beraber uyuyoruz sarilmak istedi tiksindim simdi ben hu adamla nasl beraber olucam kiza benden de bahsetmis biliyomusun karim hamile demis kizda nasl yani demis oda ceketimi ustune attim hamile kaldi demis benden disardski itten bahsediyomus gibi bahsetmis
Cikiyorum yarin gorusuruz
Kizlar size kotu bir haberim var ben aldatildim ve ondan baya birayyy bu hazmedemidim icin sizden uzak ta kaldim
lliy çok güzel geçmişsin :) gördüm yazayım dedimümitlibacım sende durumlar nasıl
ümitlibacım sende durumlar nasıl
selamlar
geçen gün ben de baktım yazacaktım ama unutmuşum sanırım o an başka şeyler çıktı heraldeşimdi de şehir dışına çıktım iş için baktım ümitli yazmışken ben de es geçmeyeyim dedim ben de okudum krizinin durumunu evime döneyim arayacağım kendisini
lliy çok güzel geçmişsin :) gördüm yazayım dedim
selamlar ümitli aslında yeni üyelik aldım eskisine belki göz aşinalığı vardır. seni az çok tanıyorum eşinle ilgili her şey inşallah yoluna girerselam canım ben ümitli
seni tanımıyorum ama lily'e selam verdiğini görünce ses vereyim dedim (dostumun dostu dostumdur düşüncesiyle)
selamlar ümitli aslında yeni üyelik aldım eskisine belki göz aşinalığı vardır. seni az çok tanıyorum eşinle ilgili her şey inşallah yoluna girer
özel mesaj attımeskisi neydi canım?
belki ben de seni tanıyorumdur..
yani sakıncası yoksa?
İyi akşamlar kızlar..
Krizantemle görüşen var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?