evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
tabletten yaziyorum ya canim ondan bazen cok fazla alinti olunca cevaplayamiyorum bazen pcc olsaa ohooooo

Ben o konuda dersimi aldım canım hayattan - evlenmemiş de olsam ev arkadaşlarım oldu ünide, iş yerinde de öyle sorumluluk alıp her işin altından kalkınca üstüne yapışıyor bir kez yapma senden kötüsü olmaz

Amann yaaaa sende cok titizsin herseye eyv demek iyi deil kuzummm
Durumumuzududuzelteyim okumaya karar verdim canim

vala lily doru soluyon yavrumdaa bazen eve gidiyom dermanim kalmiyo be yavrumm kendi i nasil yataga attimi bilmiyommbu arada sen fillere bak ocak gununede karar verelim bileti ayrtivcam

Allah seni bildigi gibi yapsin
Koca gelmistr bu aaatte geli ya napsin hangi ise kossun kadinn
tabii bir de koca faktörü var dimi adamın gönlünü de alması lazım ay anacım ben evli olmadığımdan o kadar ince düşünemedim direkt aklım bebelere gitti

adalet ve huhu okuyup icra da cakismak istiyorum yavrum ama hem bebek hem okul nasil yurutucem diyodumki esim dedi sen yokken cocuga annem le ben bakar idare ederix dedi benim kocadada fazla gelisme var haaa adama ayrilik korkusu yaradi

Kizim varyaaaa yeminlen seni alan yansimi yasadimi bilemedimmmmm
beni alan yandı mı yaşadı mı ben de çözemedim valla kendimi bu konuda sorumluluklarını bilen biri olmak yükü hafifletmek de bir yerde kötü birşey aslında çünkü daha fazla yük biniyor insanın üstüne ha diğer yandan da insanlara acımıcaksın derken ben sevdiğime kıyamam ki

adalet ve huhu okuyup icra da cakismak istiyorum yavrum ama hem bebek hem okul nasil yurutucem diyodumki esim dedi sen yokken cocuga annem le ben bakar idare ederix dedi benim kocadada fazla gelisme var haaa adama ayrilik korkusu yaradi
hahaha bunu sık yaşatman lazım demek bebeye bile bakacak adama evrim mi geçirttin kız

kadar yaraladinin farkinda ennkucuk hatasinda benim gidiceminde farkinda cok zor kendimi topladim canim

Yok canim ne uyumasi bir bucuktan once uyumam. Buyugunu tuvalete alsim sonra kucugu uyandi emziriyom kocam daha gelmedi. Hangi mesaj lily gormedim yaa

bazı şeyleri farkedip hatasını anlaması da birşeydir canım sonuçta insanız hata yapabiliriz önemli olan hata yaptığımızı kabul edip çözüm yolu aramak

Yok canim ne uyumasi bir bucuktan once uyumam. Buyugunu tuvalete alsim sonra kucugu uyandi emziriyom kocam daha gelmedi. Hangi mesaj lily gormedim yaa
Liliyden rica ette kzum yollasin tekrar
Ohoooo kiz senin cocuklar daha bebekmi kac yasinda ee sen biri konusuyo demedinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…