kız olsun ben de öyle yapayım dedim aslında ama o kadar mesajı alıntısız toplayamazdmtabletten yaziyorum ya canim ondan bazen cok fazla alinti olunca cevaplayamiyorum bazen pcc olsaa ohooooo
Amann yaaaa sende cok titizsin herseye eyv demek iyi deil kuzummmBen o konuda dersimi aldım canım hayattan - evlenmemiş de olsam ev arkadaşlarım oldu ünide, iş yerinde de öyle sorumluluk alıp her işin altından kalkınca üstüne yapışıyor bir kez yapma senden kötüsü olmaz
oku kız valla okumak iyidirAmann yaaaa sende cok titizsin herseye eyv demek iyi deil kuzummm
Durumumuzududuzelteyim okumaya karar verdim canim
Allah seni bildigi gibi yapsinkız kriziiii, defneberna bence uyudu bebeler rahat bırakmamıştır mesajı beğenmiş :)
tabii bir de koca faktörü var dimi adamın gönlünü de alması lazım ay anacım ben evli olmadığımdan o kadar ince düşünemedim direkt aklım bebelere gittiAllah seni bildigi gibi yapsin
Koca gelmistr bu aaatte geli ya napsin hangi ise kossun kadinn
Kizim varyaaaa yeminlen seni alan yansimi yasadimi bilemedimmmmmtabii bir de koca faktörü var dimi adamın gönlünü de alması lazım ay anacım ben evli olmadığımdan o kadar ince düşünemedim direkt aklım bebelere gitti
beni alan yandı mı yaşadı mı ben de çözemedim valla kendimi bu konudaKizim varyaaaa yeminlen seni alan yansimi yasadimi bilemedimmmmm
hahaha bunu sık yaşatman lazım demekadalet ve huhu okuyup icra da cakismak istiyorum yavrum ama hem bebek hem okul nasil yurutucem diyodumki esim dedi sen yokken cocuga annem le ben bakar idare ederix dedi benim kocadada fazla gelisme var haaa adama ayrilik korkusu yaradi
canım yukarıda beğenmişsin ya uzunca yazdığım alıntılı mesajYok canim ne uyumasi bir bucuktan once uyumam. Buyugunu tuvalete alsim sonra kucugu uyandi emziriyom kocam daha gelmedi. Hangi mesaj lily gormedim yaa
Liliyden rica ette kzum yollasin tekrarYok canim ne uyumasi bir bucuktan once uyumam. Buyugunu tuvalete alsim sonra kucugu uyandi emziriyom kocam daha gelmedi. Hangi mesaj lily gormedim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?