evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
malesef bir cok bayan calismiyor veya bazi nedenlerden dolayi cslisamiyorlsr elbette erkek evini gecindirmek zorunda ama bazi erkeklerimiz bir sure sonra bu u sorurumluluk zannetmeyip esine maddi anlamda evine yurutmesi sahiplenmesi sanki ona yapmasi gereken lutufmus gibi davranip basina vurmaya baslayinca olan zaten oluyor birde kv gecimsizse veya kadin cahilde ohoooo cikms isinicinden ozamann anamm bole anlatinca icim bayildi beee
Ne zor hayat aslinda

Bunun bence çalışmayla alakası yok, birçok çalışan kadın çekmeye devam ediyor,Ben çalışmıyorum mesela, hadi eşim yapsın bi öküzlük, erkekler çok kurnaz var ya, sınırının farkında çekmeyeceğin hatayı yapmıyor sana, yumuşaksan çekeceğini hissediyorsa da yandın zaten, ardı arkası gelmiyor hatalarının

Heh ozaman hata yapmak icin yer ariyorlar desene ben evleneli uc sene okucak kuzum okadar sknti cektimki nisanlilimdan beri anlatsam burdan koye yol olurama genede kocami seviyorum diye sustum simdi keske okadar susmasaydim diyorum ilk evlilikzamanlarimda kv ogluma ne yemek yaptin acbirakma oglumu dedimde sanane diyebilseydim mesela kirmsdan sonradan bole deiricegime
Simdi herkeze haddini ogrettim mi evet ama is isten gectii be
Cok kirilmayi beklememk gerek bence herkezin bir tahammulu var ama onceden keske ilk be demeliydim bunu bilmeliydim yani
Bazi seyler krildiktan yiprandiktan sonra anlami kalmiyor insan uxulduguyle kaliyor

italyaya gideceğim ya kız onun mülakatı
hem çalışıyorum hem de ek olarak bir şirkete dayım tavsiye etti onlarla işçi performans analizi yapıyoruz, konferans, stres eğitimi falan
Ouvv hos geldin sekerim zaten bu aralar fazlaziyla yogun oldugunu soylemistin bir yaziyorum bir bakiyorum anee just yok
Gelgrl hsdi sanlisin caya denk geldin

Kiz su senin kostebek pasta aklimda kaldi nasil oliyordu o bakam bana baska yollardan tarifini ilet netten baktim zor gibi geldi usendim

doktor oetkerin hem pasta hem de sadece tatlı olan versiyonu var
tatlı olanı da tadı aynı 2 dakikada yapılıyor hem
hazır arkasında daha detaylı anlatıyor öyle zor değil be

Kuzum sen niye sustun hayirdir bir sakinlestinn duruldun

hem güzel bir haberim var
bugün aklıma geldi dedim ex kocamın numarası neydi

HATIRLAYAMADIM

unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…