Hani bize geliyodun sen bakimselam iyi akşamlar
Bunun bence çalışmayla alakası yok, birçok çalışan kadın çekmeye devam ediyor,Ben çalışmıyorum mesela, hadi eşim yapsın bi öküzlük, erkekler çok kurnaz var ya, sınırının farkında çekmeyeceğin hatayı yapmıyor sana, yumuşaksan çekeceğini hissediyorsa da yandın zaten, ardı arkası gelmiyor hatalarınınmalesef bir cok bayan calismiyor veya bazi nedenlerden dolayi cslisamiyorlsr elbette erkek evini gecindirmek zorunda ama bazi erkeklerimiz bir sure sonra bu u sorurumluluk zannetmeyip esine maddi anlamda evine yurutmesi sahiplenmesi sanki ona yapmasi gereken lutufmus gibi davranip basina vurmaya baslayinca olan zaten oluyor birde kv gecimsizse veya kadin cahilde ohoooo cikms isinicinden ozamann anamm bole anlatinca icim bayildi beee
Ne zor hayat aslinda
Heh ozaman hata yapmak icin yer ariyorlar desene ben evleneli uc sene okucak kuzum okadar sknti cektimki nisanlilimdan beri anlatsam burdan koye yol olurama genede kocami seviyorum diye sustum simdi keske okadar susmasaydim diyorum ilk evlilikzamanlarimda kv ogluma ne yemek yaptin acbirakma oglumu dedimde sanane diyebilseydim mesela kirmsdan sonradan bole deiricegimeBunun bence çalışmayla alakası yok, birçok çalışan kadın çekmeye devam ediyor,Ben çalmışıyorum mesela, hadi eşim yapsın bi öküzlük, erkekler çok kurnaz var ya, sınırının farkında çekmeyeceğin hatayı yapmıyor sana, yumuşaksan çekeceğini hissediyorsa da yandın zaten, ardı arkası gelmiyor hatalarının
Ne mulekati kiz sen bu aralar neden yogunsun bakim
Ouvv hos geldin sekerim zaten bu aralar fazlaziyla yogun oldugunu soylemistin bir yaziyorum bir bakiyorum anee just yokitalyaya gideceğim ya kız onun mülakatı
hem çalışıyorum hem de ek olarak bir şirkete dayım tavsiye etti onlarla işçi performans analizi yapıyoruz, konferans, stres eğitimi falan
Ouvv hos geldin sekerim zaten bu aralar fazlaziyla yogun oldugunu soylemistin bir yaziyorum bir bakiyorum anee just yok
Gelgrl hsdi sanlisin caya denk geldin
vayyyy demrk oleeeheee cay vemesek gidicektin ysni just hanimmm seni tenhada yakalamiyim bak heee
Kiz su senin kostebek pasta aklimda kaldi nasil oliyordu o bakam bana baska yollardan tarifini ilet netten baktim zor gibi geldi usendimpasta da isterimoff anacım olsa da yapsa ya
Kiz su senin kostebek pasta aklimda kaldi nasil oliyordu o bakam bana baska yollardan tarifini ilet netten baktim zor gibi geldi usendim
Kuzum sen niye sustun hayirdir bir sakinlestinn duruldunBunun bence çalışmayla alakası yok, birçok çalışan kadın çekmeye devam ediyor,Ben çalışmıyorum mesela, hadi eşim yapsın bi öküzlük, erkekler çok kurnaz var ya, sınırının farkında çekmeyeceğin hatayı yapmıyor sana, yumuşaksan çekeceğini hissediyorsa da yandın zaten, ardı arkası gelmiyor hatalarının
Valla ne bilim ben seklini gordum gozumde buyuduu dur deniycemm bakamm zehirlenmeyektedoktor oetkerin hem pasta hem de sadece tatlı olan versiyonu var
tatlı olanı da tadı aynı 2 dakikada yapılıyor hem
hazır arkasında daha detaylı anlatıyor öyle zor değil be
Ozaman bunu kutlamali bacim caylarrrrrhem güzel bir haberim var
bugün aklıma geldi dedim ex kocamın numarası neydi
HATIRLAYAMADIM
unutmuşum
Yemeğe kaçtım canım 1 saate gelirimKuzum sen niye sustun hayirdir bir sakinlestinn duruldun
Tamam canim afiyetolsunYemeğe kaçtım canım 1 saate gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?