evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
bu gün berbat bi gündü:2: kızın öğretmeni aradı.düşmüş kaşı açılmış.acilatladım arabaya okula oğlan durmuyor zaten. eşim işi bırakamadığı için tek gittim mecburen. neyseki çok büyük deil ama 2 dikiş atıldı. onu eve getirdim.oğlan zaten arabada uyukluyordu onu uyuttum. kız aç onu doyurdum yatrdım. ev topla oğlan uyandı pişiğiyle uraş saat bu oldu hala açım. en azından diyet bozulmadı bu gün bitse artık çok yorgunum. inşşlh sizin gününüz güzei geçmişdir kızlar.

prensiplisin valla
Elemanların üzerinde böyle bi etki bırakman iyi bence işi savsaklayamazlar maalesef birilerinden çekinince iş adamakıllı oluyor

Ah dolma ahhh Yaktın bizi.. kizcagiz nerden bulsun smdi sarmaa ben de annemin günü varmış dolma yapcakmis kedi gibi başını bekliyorum. ..

ßůšr@

Olmadı bak şimdi içim bi tuhaf oldu bide emziriyormuşssun esasında ceza olsun bana ben her girdiğimde dolma ikram ediyim herkese özellikle sana

Valla asla doymadigim şeydir benim yaa dolapta oldugunu biliyim gece uykudan kalkar yine yerim

ßůšr@

ayy kıyamam yaaa nasıl düşmüş bir çocuk falan mı itmiş çok gecmiş olsun canım
prensiplisin valla
Elemanların üzerinde böyle bi etki bırakman iyi bence işi savsaklayamazlar maalesef birilerinden çekinince iş adamakıllı oluyor

aynen ilk geldiğimde bayanım işten anlamıyorum diye tınlamıyorlardı ama şimdi hem işi biliyorum hemde acayip sinirliyimdir işte işim aksadımı eşimde olsa gözüm görmez ondan bilirler önceden abla derken şimdi korkularından duygu hanım diyorlar ama aile gibiyiz iş dısında kakara kikiri gecer senin günün nasıl gecti bakam anlat bakalım

ya bu ara kitap fuarı olması lazım izmir'de yani en azından 5 sene önce bu zamanlardaydı... Bir an düşündüm de vay bee zaman ne çabuk geçiyor 5 sene

bende haziran gibi hatırlıyorum hediyelik eşyalar filan oluyordu ne güzellerdi
Ama doğru zamanı krizcim bilir
En güzel şehirde okumuşssun :13:

bende haziran gibi hatırlıyorum hediyelik eşyalar filan oluyordu ne güzellerdi
Ama doğru zamanı krizcim bilir
En güzel şehirde okumuşssun :13:

bu sene nisanın sonunda yapıldı sanırım taaa tarihini bilmiyorum ama ben gidemedim için cok üzüldüm ama hediyeler falan kıpır kıpır geciyor evet ben kitap okumayı severim hem oraya girince cennet sanki ayaklarımın altında oluyor

iş başka muhabbet başka o sınırı bilmeli elemanlar
Ben bide iş ortamında hanım denmesi mantıklı geliyor abla olunca işin ciddiyeti azalıyor
Nasıl olsun makineyle evi aldım bi viladeyle iş bitti sonra dersim vardı havada bulanık içime afakna amcalar çöktü eve geldim duşa girecektim çakıldım kaldım pcnin önüne

valla asla doymadigim şeydir benim yaa dolapta oldugunu biliyim gece uykudan kalkar yine yerim

ßůšr@

zeytinyağlısı mı etlisini mi tercih edersin
Annem bide pirinç yerine bulgurlu deniyor güzel değişik oluyor hele bide annemin meşhuuur soğan dolması varkiiii

ouvvvv mis gibi kokuyosundur sen şimdi abuuuu
heya bugün benmde ütüm var eve gidicem aksama ütü yapıcam yarın zaten işe gelmicem o yüzden sinlen olamıcam sanırım ama bellide olmaz bana lazım olursa gelirim

Ya bu ara kitap fuarı olması lazım İzmir'de yani en azından 5 sene önce bu zamanlardaydı... Bir an düşündüm de vay bee zaman ne çabuk geçiyor 5 sene

sorma canım ya özelden de yazdım sabah günaydın demişti eskiden calısıyorum diye yazamadım sonra cıktı bir daha da gelmedi sonradan yazdım ama sonra özelden yazdım meraklandım kaç gün gecti deniz burayı boş bırakmazdı vayy be baya olmus yavv 5 sene az değil

NİSANIDA NİŞAN DİYE OKUYORUM YA ALLAH SONUMU HAYIR EDE
BENDE KİTAP OKUMAYA BAYILIRIM ESKİDEN DAHA ÇOK OKURDUM ŞİMDİ ARA ARA OKUYORUM
HEDİYELER AHHHHHH

çocuklarda öyle yaparlar ya benim ablamın oğlu yapardı yüzünü kapar ağlardı ama alttanda bakardı sinsi sinsi

he yaaa şimdiki cocuklar valla bizi suya götürür susuz getirir anam her dogan cin gibi doguyor biz saf saf büyüdük yaa
erkek kız yan gözle bakmadan dün annemlerin kapısının önüne oturduk kocamla daha yeminle 6 veya 7 yaş fazla yok o bana cıkma teklifi etti aman bırak o salak napıcan ben bunla cıkıcam ayakkabıların hangi marka falan agzım acıkta kaldı kocamla seyrettik valla bizim baktımızı anlayınca tip tip bakarak gittiler

ouvvvv mis gibi kokuyosundur sen şimdi abuuuu
Heya bugün benmde ütüm var eve gidicem aksama ütü yapıcam yarın zaten işe gelmicem o yüzden sinlen olamıcam sanırım ama bellide olmaz bana lazım olursa gelirim

ütümü benim hiç yapamayacağım şey fi tarihinde allah mekanını cennet etsin Babamın pantolunu ütüliyim dedimde 5 çizgi li yapmıştım
Yarın benimde çok işim var saçımı kestirecem inşallah

benim yeğenim 13 14 yaşına gidiyor gözü el fecri okuyor kızlarda gözü annesinde yüz bulsa bi kız arkadaş yapacakta ablamda öyle bi disiplin içine sokmuşki ilk önce ders diyor haklıda lise giriş sınavları var iyi bi lise tutturur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…