- 10 Nisan 2014
- 1.090
- 274
- 113
karşına alıp anlatsan eminim anlayış gösterir - tabii diyebilirsin ki söylemesi kolay ama anneler yavrularına kıyamaz bence
annen mi kv mi?
Annelerimiz ahh ahh kiyamiyo da zaten...ama başlar kızım sen artık anne oldun bebegni de sevicen ona da bakcan bi ayaginla kırk iş birden gorcen ben gece yatmz gene de toplardim evimi camasirimi bulasigmi vs.......boooleee uzayıp gidiyo istee....ben de bi tembel bi miskin ruh hali var anlatamam zaten emziriyorum vitamin faln alıyorum arada vücut direncim yok sürekli enerji kaybediyosun bebekle ugras oyna tüm zamanim geçiyo gece de çamaşır yıkayıp seriyorum bulasik makinesini boşaltmaya bile useniyorum yanii hale bak... e tabi böyle olnca annem de susmuyo... kv.ye fırsat vermem cagirmam öyle işime gucume...
ßůšr@
evet canım daha ayın ortasındayız ayy inş hem inş hep böle artarda canım benim borclarımız artık kapanır cok temiz yıkıyoruz ama müşteri topluyoruz ondan halıların kontrolünü ben yapıyorum ondan begenmediklerimi müşterileri ara begenmedim için tekrar yıkamaya vverdim derim onlarında bu hosuna gidiyo
elemanlar kocamı görünce korkmuyor beni görünce asker durusuna geliyorlar
Amin canım şükür
karşına alıp anlatsan eminim anlayış gösterir - tabii diyebilirsin ki söylemesi kolay ama anneler yavrularına kıyamaz bence
annen mi kv mi?
valla ben de merak ediyorum açıkçası - ilk gün yazmış bir daha yok :44:
anlatmışsın bence tak eşini koluna kulakların başka şeyleri de duymasın he de geç inan kafaya taktıkça insanlar daha da üstüne gelir
Ay kıyamamteşekkür ederim canım benim benim de burada pek çevrem yok ki 1 yıldır buradayım ama önemli olan gönül birliği edecek insanları bulmak
Allah iyiliğini versin ilk yorumda bile esprini yapıyorsun
Benim de aklıma yaprak sarma geliyor
Hamişler ve taze anneler öncelikli
kek???? Hımmm ben sana yapayım canım benim yeter ki iste - valla mutfaktaki ihtisas alanımdır kendileri...
Olmadı bak şimdi içim bi tuhaf oldu bide emziriyormuşssun esasında ceza olsun bana ben her girdiğimde dolma ikram ediyim herkese özellikle sana
ayy kıyamam yaaa nasıl düşmüş bir çocuk falan mı itmiş çok gecmiş olsun canımbu gün berbat bi gündü:2: kızın öğretmeni aradı.düşmüş kaşı açılmış.acilatladım arabaya okula oğlan durmuyor zaten. eşim işi bırakamadığı için tek gittim mecburen. neyseki çok büyük deil ama 2 dikiş atıldı. onu eve getirdim.oğlan zaten arabada uyukluyordu onu uyuttum. kız aç onu doyurdum yatrdım. ev topla oğlan uyandı pişiğiyle uraş saat bu oldu hala açım. en azından diyet bozulmadıbu gün bitse artık çok yorgunum. inşşlh sizin gününüz güzei geçmişdir kızlar.
prensiplisin valla
Elemanların üzerinde böyle bi etki bırakman iyi bence işi savsaklayamazlar maalesef birilerinden çekinince iş adamakıllı oluyor
ya bu ara kitap fuarı olması lazım izmir'de yani en azından 5 sene önce bu zamanlardaydı... Bir an düşündüm de vay bee zaman ne çabuk geçiyor 5 sene
krizantem ve senden geldi bu teklif saolun varolun arkadaşlar sizde olmasanız
bende haziran gibi hatırlıyorum hediyelik eşyalar filan oluyordu ne güzellerdi
Ama doğru zamanı krizcim bilir
En güzel şehirde okumuşssun :13:
ayy kıyamam yaaa nasıl düşmüş bir çocuk falan mı itmiş çok gecmiş olsun canım
aynen ilk geldiğimde bayanım işten anlamıyorum diye tınlamıyorlardı ama şimdi hem işi biliyorum hemde acayip sinirliyimdir işte işim aksadımı eşimde olsa gözüm görmez ondan bilirlerönceden abla derken şimdi korkularından duygu hanım diyorlar ama aile gibiyiz iş dısında kakara kikiri gecer senin günün nasıl gecti bakam anlat bakalım
Ah dolma ahhh Yaktın bizi.. kizcagiz nerden bulsun smdi sarmaa ben de annemin günü varmış dolma yapcakmis kedi gibi başını bekliyorum. ..
ßůr@
valla asla doymadigim şeydir benim yaa dolapta oldugunu biliyim gece uykudan kalkar yine yerim
ßůr@
iş başka muhabbet başka o sınırı bilmeli elemanlar
Ben bide iş ortamında hanım denmesi mantıklı geliyor abla olunca işin ciddiyeti azalıyor
Nasıl olsun makineyle evi aldım bi viladeyle iş bitti sonra dersim vardı havada bulanık içime afakna amcalar çöktü eve geldim duşa girecektim çakıldım kaldım pcnin önüne
annen mi kv mi?
valla ben de merak ediyorum açıkçası - ilk gün yazmış bir daha yok :44:
anlatmışsın bence tak eşini koluna kulakların başka şeyleri de duymasın he de geç inan kafaya taktıkça insanlar daha da üstüne gelir
Ay kıyamamteşekkür ederim canım benim benim de burada pek çevrem yok ki 1 yıldır buradayım ama önemli olan gönül birliği edecek insanları bulmak
Allah iyiliğini versin ilk yorumda bile esprini yapıyorsun
Benim de aklıma yaprak sarma geliyor
Hamişler ve taze anneler öncelikli
Ya bu ara kitap fuarı olması lazım İzmir'de yani en azından 5 sene önce bu zamanlardaydı... Bir an düşündüm de vay bee zaman ne çabuk geçiyor 5 sene
aglama kız yalandan yemezler
bu sene nisanın sonunda yapıldı sanırım taaa tarihini bilmiyorum ama ben gidemedim için cok üzüldüm ama hediyeler falan kıpır kıpır geciyor evet ben kitap okumayı severim hem oraya girince cennet sanki ayaklarımın altında oluyor
çocuklarda öyle yaparlar ya benim ablamın oğlu yapardı yüzünü kapar ağlardı ama alttanda bakardı sinsi sinsi
ouvvvv mis gibi kokuyosundur sen şimdi abuuuu
Heya bugün benmde ütüm var eve gidicem aksama ütü yapıcam yarın zaten işe gelmicem o yüzden sinlen olamıcam sanırım ama bellide olmaz bana lazım olursa gelirim
he yaaa şimdiki cocuklar valla bizi suya götürür susuz getirir anam her dogan cin gibi doguyor biz saf saf büyüdük yaa
erkek kız yan gözle bakmadan dün annemlerin kapısının önüne oturduk kocamla daha yeminle 6 veya 7 yaş fazla yok o bana cıkma teklifi etti aman bırak o salak napıcan ben bunla cıkıcam ayakkabıların hangi marka falan agzım acıkta kaldı kocamla seyrettik valla bizim baktımızı anlayınca tip tip bakarak gittiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?