evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

MAŞALLAH 90 YAŞ HELAL OLSUN VALLA

günaydın artık çok geç tünaydın demeliyim
Hiiiç sıkma canını sen beceriklisindir üstesinden gelirsin halledersin kardeeşşşş

Evet kuzum ya uyumadi hiç beni de uyutmadi...

valla ben çocuktan snra hic biseye yetemiyorum yetisemiyorum tatlım giysiler ütücüye temizlik icin kadın alıyorum yemekler de eh işte evi de ara sıra annem topluyo tamaam ben bakıcısı oldm oğlumun buna bi dur demem lazım hiç bir şeye gücüm yok valla biraksalar 24saat uyusam

ßůšr@

niyekine kız istemiyon kına yapılacak hatuun gıcık mı yoksa

1:

BİRAZ öyle canım eşimin ve kaynımın yakın arkadası eltimle pek iyiler ama şimdi eltimin vıcık vıcık ayy kıyafeti şöyle güzel ay takılar böyle güzel demi sözleri yapmacık yapmacık hareketleri sinir edecek beni eşimde işte olucak gerçi kına ama

sen konuya her girdiğinde canım biber dolması istiyo valla ya bi de emziriyorum yazık ama banaa...

ßůšr@

Olmadı bak şimdi içim bi tuhaf oldu bide emziriyormuşssun esasında ceza olsun bana ben her girdiğimde dolma ikram ediyim herkese özellikle sana

günaydın artık çok geç tünaydın demeliyim
Hiiiç sıkma canını sen beceriklisindir üstesinden gelirsin halledersin kardeeşşşş
heee sorma sen izmirde olsan gelsen yanıma izmir de olsaydında beraber yapsaydık bugün canım cıkcak valla :18::18::18:
hoşbulduuukk ,tamamdır çabuk gel
geldim geldim işim bitti yaz yaz anam bitmedi bu ayın 21 ama tam 91 tane adres almısız şükür
Ya evet herkes iyi kötü bir cevap verdi ses çıktı ama denizden hala ses yok görüşen yok mu hiç acba..?

ßůšr@
evet bende özel yazdım buraya bakıyorum profilini inceliyorum ama bende merak ettm yaa nerde bu kız
yeminle aynı şeyi düşünüyoruz sen cocuk bakıyon bende halılara bakıyorum aynı sey değil ama bende çok yoruluyorum ama geceleri hiç değilse rahat uyuyorum sen garibim yaaa 2 yasını doldursun belki ozaman rahat edersin uykusu düzene girer canım
Babanneye bayıldım yaa maasaallaaahhh.... benimkinde de bol laf var valla bi defter tutcam hatıra niyetine...

ßůšr@

Sen konuya her girdiğinde canım biber dolması istiyo valla ya bi de emziriyorum yazık ama banaa...

ßůšr@
benim annemde de var bak birisi sölim mesela it arabanın gölgesinde yatmıs sanmıs benim gölgem
bahcelerde hıyar boyu boyuma uyar
bileydim ayrılık var öperdim gözlerinden

ayyy öle burnu diklerden bende nefret ederim sen hiç sesini çıkarma boşver kocanla takıl yada halay cek ben olsam coktan coşmuştum tey tey teyyyyyyyyy

gelde anlat kuzum ona kalsa ben hiç bir şey yapmıyorum annem bana her konuda destektir ama bu konuda çok fazla anlayıssız sorma
karşına alıp anlatsan eminim anlayış gösterir - tabii diyebilirsin ki söylemesi kolay ama anneler yavrularına kıyamaz bence

Günaydınlaaarr... gece uyumadik gune yeni başladık bis...

Amaaan sorma ya bazen diyorum tek başıma yapsam daha iyi diye bi dünya laf yiyorum ya hic beğenmez benimki de Mükemmeliyetci işte. ...

ßůšr@
annen mi kv mi?

denizi hala merak ediyorum yav :18::18::18::18:
valla ben de merak ediyorum açıkçası - ilk gün yazmış bir daha yok :44:

selam kızlarr akşam canımın hiç istemediği bir kınaya gitmek zorundayım puuuf çok sıkıcı ya
anlatmışsın bence tak eşini koluna kulakların başka şeyleri de duymasın he de geç inan kafaya taktıkça insanlar daha da üstüne gelir

Ay kıyamam teşekkür ederim canım benim benim de burada pek çevrem yok ki 1 yıldır buradayım ama önemli olan gönül birliği edecek insanları bulmak

MAŞALLAH 90 YAŞ HELAL OLSUN VALLA
Allah iyiliğini versin ilk yorumda bile esprini yapıyorsun

Sen konuya her girdiğinde canım biber dolması istiyo valla ya bi de emziriyorum yazık ama banaa...

ßůšr@
Benim de aklıma yaprak sarma geliyor

Olmadı bak şimdi içim bi tuhaf oldu bide emziriyormuşssun esasında ceza olsun bana ben her girdiğimde dolma ikram ediyim herkese özellikle sana
Hamişler ve taze anneler öncelikli

AH AH İZMİRDE OLSAYDIM SANA GELECEĞİME Bİ KORDON Bİ FUAR AÇILDIĞINDA FUAR Bİ DENİZ KEYFİ YAPARDIM
AYIP ETTİN TABİKİ YARDIMA GELİRDİM
AMA SENİN BANA FİLANDA İHİTACIN YOK BECERİKLİSİNDİR SEN Bİ KEK YAPAR KOYARSIN ANNENLERE OLDU BİTTİ
91 Mİ
VAYYYYY ALLAH ARTITRISIN MAŞALLAH

Ayy geçmiş olsun canım yaa nefret ediyorum öyle insanlardan kiyafetti takiydi suydu buydu kına düğün çok sevmem zaten bi de bu tiplerle vicik vicik... bi bahane bulsan düğünde tebrik etseniz esinle olmz mi..

ßůšr@

bu seni görüp aklıma yok sarma yok dolma geldi diyenlereeee benimde nedense sizleri görünce aklıma kek geliyoooorrr

Ya bu ara kitap fuarı olması lazım İzmir'de yani en azından 5 sene önce bu zamanlardaydı... Bir an düşündüm de vay bee zaman ne çabuk geçiyor 5 sene

bu seni görüp aklıma yok sarma yok dolma geldi diyenlereeee benimde nedense sizleri görünce aklıma kek geliyoooorrr
Kek???? Hımmm ben sana yapayım canım benim yeter ki iste - valla mutfaktaki ihtisas alanımdır kendileri...

evet canım daha ayın ortasındayız ayy inş hem inş hep böle artarda canım benim borclarımız artık kapanır cok temiz yıkıyoruz ama müşteri topluyoruz ondan halıların kontrolünü ben yapıyorum ondan begenmediklerimi müşterileri ara begenmedim için tekrar yıkamaya vverdim derim onlarında bu hosuna gidiyo
elemanlar kocamı görünce korkmuyor beni görünce asker durusuna geliyorlar
amin canım şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…