hee sorma valla bir kaç gün önce araba hafiftan carpmışşş cok hafıf tek tek hepimizi arıyo çakala bak ölüyom ben gelin ödüm paladı birde babanem bana baktı biliyomusun benim için çok degerli şimdi kontrole gidicem arabayı vuran genc cocuk hemen hastaneye götüriyim diye amcamı cagırmıs amcamla giderkene bastonunu al kafasına vur komsular beni kacırıyorlarrr gavurun dölüü bırak ben evliyim ayy yavrum yaa nasıl güldüm 90 yaşında sen düşün bu gün işte kontrole gidicem bakalım nasıl olmus küsmesin bana snra
MAŞALLAH 90 YAŞ HELAL OLSUN VALLA
[sıze=3]günaydın hatunlarrrrrr [/sıze]bugün canım sıkkın işlerimi halledip eve gidicem ordada temizlik yapıcam yarın annem geiyo oda bana yardım edicek acaba neler sölencek uffffAnnem gelince evime strese biniyorum yaaa çok titiz her şeye sölenio
hoş geld,n kuzum sen accık takıl ben geliyorum birazdan
denizi hala merak ediyorum yav :18::18::18::18:
Ben takiyorun sudyen hep sıkılıyorum ama mecbur goguslerim ne cok buyuk nede kucuk o yuzden toparlasin diye sarkma olursa hos gorunmicek cunku bide dogumdan 2 sene sonra ise baslicagm icin dikkat etmeye calisiyorum fizige dedigin gibi ama hayirlisiyla bi kucagima alayim kiloymus gogusmus teferruat
Yok yok bisecikler olmas hemen toparlanirsin da dediğim gibi yiceklerin biraz tadını alıp birakmaya çalış "sen iki canlisin iki kişilik yiceksin " diyenlerden kac kurtul :sly:
ßůšr@
he ya kafamın etini yiyorr yarın gelicekmiş sabah erkenden gelicem diyor çalışıyorum birde ev işleri ne yalan sölim yetemiyorum kızlar yorgunluktan gidip direk kafamı vurup uyuyorum niye gece uyumadınız bebek sorun mu cıkardı
hoş geld,n kuzum sen accık takıl ben geliyorum birazdan
hoşbulduuukk ,tamamdır çabuk gel
niyekine kız istemiyon kına yapılacak hatuun gıcık mı yoksa
1:
sen konuya her girdiğinde canım biber dolması istiyo valla ya bi de emziriyorum yazık ama banaa...
ßůr@
heee sorma sen izmirde olsan gelsen yanıma izmir de olsaydında beraber yapsaydık bugün canım cıkcak valla :18::18::18:günaydın artık çok geç tünaydın demeliyim
Hiiiç sıkma canını sen beceriklisindir üstesinden gelirsin halledersin kardeeşşşş
geldim geldim işim bitti yaz yaz anam bitmedi bu ayın 21 ama tam 91 tane adres almısız şükürhoşbulduuukk ,tamamdır çabuk gel
evet bende özel yazdım buraya bakıyorum profilini inceliyorum ama bende merak ettm yaa nerde bu kızYa evet herkes iyi kötü bir cevap verdi ses çıktı ama denizden hala ses yok görüşen yok mu hiç acba..?
ßůr@
yeminle aynı şeyi düşünüyoruz sen cocuk bakıyon bende halılara bakıyorum aynı sey değil ama bende çok yoruluyorum ama geceleri hiç değilse rahat uyuyorum sen garibim yaaaEvet kuzum ya uyumadi hiç beni de uyutmadi...
valla ben çocuktan snra hic biseye yetemiyorum yetisemiyorum tatlım giysiler ütücüye temizlik icin kadın alıyorum yemekler de eh işte evi de ara sıra annem topluyo tamaam ben bakıcısı oldm oğlumun buna bi dur demem lazım hiç bir şeye gücüm yok valla biraksalar 24saat uyusam
ßůr@
Babanneye bayıldım yaa maasaallaaahhh.... benimkinde de bol laf var valla bi defter tutcam hatıra niyetine...
ßůr@
benim annemde de var bak birisi sölim mesela it arabanın gölgesinde yatmıs sanmıs benim gölgemSen konuya her girdiğinde canım biber dolması istiyo valla ya bi de emziriyorum yazık ama banaa...
ßůr@
BİRAZ öyle canım eşimin ve kaynımın yakın arkadası eltimle pek iyiler ama şimdi eltimin vıcık vıcık ayy kıyafeti şöyle güzel ay takılar böyle güzel demi sözleri yapmacık yapmacık hareketleri sinir edecek beni eşimde işte olucak gerçi kına ama
karşına alıp anlatsan eminim anlayış gösterir - tabii diyebilirsin ki söylemesi kolay ama anneler yavrularına kıyamaz bencegelde anlat kuzum ona kalsa ben hiç bir şey yapmıyorum annem bana her konuda destektir ama bu konuda çok fazla anlayıssız sorma
annen mi kv mi?Günaydınlaaarr... gece uyumadik gune yeni başladık bis...
Amaaan sorma ya bazen diyorum tek başıma yapsam daha iyi diye bi dünya laf yiyorum ya hic beğenmez benimki de Mükemmeliyetci işte. ...
ßůr@
he ya kafamın etini yiyorr yarın gelicekmiş sabah erkenden gelicem diyor çalışıyorum birde ev işleri ne yalan sölim yetemiyorum kızlar yorgunluktan gidip direk kafamı vurup uyuyorum niye gece uyumadınız bebek sorun mu cıkardı
valla ben de merak ediyorum açıkçası - ilk gün yazmış bir daha yok :44:denizi hala merak ediyorum yav :18::18::18::18:
anlatmışsın bence tak eşini koluna kulakların başka şeyleri de duymasın he de geç inan kafaya taktıkça insanlar daha da üstüne gelirselam kızlarr akşam canımın hiç istemediği bir kınaya gitmek zorundayım puuuf çok sıkıcı ya
Ay kıyamamMerkeze gidiyorum evet lily,becayiş dilekçesi verdim,bir ay içinde olur..İnşallah iyi bir yere düşerim ve memnun olurum yaa..
Tamam yazışırız şekerim.Çok teşekkür ederim..Çevremde sen,krizantem ve sizin gibiler yok inanın..
Allah iyiliğini versin ilk yorumda bile esprini yapıyorsun
MAŞALLAH 90 YAŞ HELAL OLSUN VALLA
Benim de aklıma yaprak sarma geliyorSen konuya her girdiğinde canım biber dolması istiyo valla ya bi de emziriyorum yazık ama banaa...
ßůr@
Hamişler ve taze anneler öncelikli
Olmadı bak şimdi içim bi tuhaf oldu bide emziriyormuşssun esasında ceza olsun bana ben her girdiğimde dolma ikram ediyim herkese özellikle sana
heee sorma sen izmirde olsan gelsen yanıma izmir de olsaydında beraber yapsaydık bugün canım cıkcak valla :18::18::18:
geldim geldim işim bitti yaz yaz anam bitmedi bu ayın 21 ama tam 91 tane adres almısız şükür
evet bende özel yazdım buraya bakıyorum profilini inceliyorum ama bende merak ettm yaa nerde bu kız
yeminle aynı şeyi düşünüyoruz sen cocuk bakıyon bende halılara bakıyorum aynı sey değil ama bende çok yoruluyorum ama geceleri hiç değilse rahat uyuyorum sen garibim yaaa2 yasını doldursun belki ozaman rahat edersin uykusu düzene girer canım
benim annemde de var bak birisi sölim mesela it arabanın gölgesinde yatmıs sanmıs benim gölgem
bahcelerde hıyar boyu boyuma uyar
bileydim ayrılık var öperdim gözlerinden
ayyy öle burnu diklerden bende nefret ederim sen hiç sesini çıkarma boşver kocanla takıl yada halay cek ben olsam coktan coşmuştum tey tey teyyyyyyyyy
BİRAZ öyle canım eşimin ve kaynımın yakın arkadası eltimle pek iyiler ama şimdi eltimin vıcık vıcık ayy kıyafeti şöyle güzel ay takılar böyle güzel demi sözleri yapmacık yapmacık hareketleri sinir edecek beni eşimde işte olucak gerçi kına ama
karşına alıp anlatsan eminim anlayış gösterir - tabii diyebilirsin ki söylemesi kolay ama anneler yavrularına kıyamaz bence
Annen mi kv mi?
Valla ben de merak ediyorum açıkçası - ilk gün yazmış bir daha yok :44:
Anlatmışsın bence tak eşini koluna kulakların başka şeyleri de duymasın he de geç inan kafaya taktıkça insanlar daha da üstüne gelir
ay kıyamamTeşekkür ederim canım benim Benim de burada pek çevrem yok ki 1 yıldır buradayım ama önemli olan gönül birliği edecek insanları bulmak
Allah iyiliğini versin ilk yorumda bile esprini yapıyorsun
Benim de aklıma yaprak sarma geliyor
Hamişler ve taze anneler öncelikli
Ya bu ara kitap fuarı olması lazım İzmir'de yani en azından 5 sene önce bu zamanlardaydı... Bir an düşündüm de vay bee zaman ne çabuk geçiyor 5 seneAH AH İZMİRDE OLSAYDIM SANA GELECEĞİME Bİ KORDON Bİ FUAR AÇILDIĞINDA FUAR Bİ DENİZ KEYFİ YAPARDIM
AYIP ETTİN TABİKİ YARDIMA GELİRDİM
AMA SENİN BANA FİLANDA İHİTACIN YOK BECERİKLİSİNDİR SEN Bİ KEK YAPAR KOYARSIN ANNENLERE OLDU BİTTİ
91 Mİ
VAYYYYY ALLAH ARTITRISIN MAŞALLAH
Kek???? Hımmm ben sana yapayım canım benim yeter ki iste - valla mutfaktaki ihtisas alanımdır kendileri...bu seni görüp aklıma yok sarma yok dolma geldi diyenlereeee benimde nedense sizleri görünce aklıma kek geliyoooorrr
AH AH İZMİRDE OLSAYDIM SANA GELECEĞİME Bİ KORDON Bİ FUAR AÇILDIĞINDA FUAR Bİ DENİZ KEYFİ YAPARDIM
AYIP ETTİN TABİKİ YARDIMA GELİRDİM
AMA SENİN BANA FİLANDA İHİTACIN YOK BECERİKLİSİNDİR SEN Bİ KEK YAPAR KOYARSIN ANNENLERE OLDU BİTTİ
91 Mİ
VAYYYYY ALLAH ARTITRISIN MAŞALLAH
Kek???? Hımmm ben sana yapayım canım benim yeter ki iste - valla mutfaktaki ihtisas alanımdır kendileri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?