- 16 Ekim 2014
- 447
- 241
- 63
- 37
ohhh miss missssssHeeee yaaaa gel seni bir opemde enerjin tavan yapsin
Mucuk mucukkk
Dseydin ya, ben cinsellikle ilgili ne biliyorum ki sana öğreteyim diyeHeee ozelden yazdi bizeee yeni uye bir tane bile msj atmislik yok kazen saolsun aninda el koydu tirmadim degil ama gece gece yuregim hopladi
Gecen bizim evin merdiven altina kedi saklanmis evin salterleri atti bende salteri kaldirmak icin merdivenin dibine geldim gedi miyavladi birr hisimla bir kacti yuregim agzima geldiohhh miss missssss
Ohoo ohoooo zati ben ne bilebilirimki evliyim ama kocam bacim sayilir bacim kocam sayilirDseydin ya, ben cinsellikle ilgili ne biliyorum ki sana öğreteyim diye
Ohoo ohoooo zati ben ne bilebilirimki evliyim ama kocam bacim sayilir bacim kocam sayilir
Senin elinde kazandigin kepcen var seff hanimm adamin tepesine iki dene yapistirdin mii zati adam sapsike donerrBana niye kimse mesaj atmıyor
Gecen bizim evin merdiven altina kedi saklanmis evin salterleri atti bende salteri kaldirmak icin merdivenin dibine geldim gedi miyavladi birr hisimla bir kacti yuregim agzima geldi
Esime kizdim arayip senin yuzunler kedilerden dayak yemedigim kalmisti dedim evde olaydin kedi sana saldircakti nerdesin sen dedim
Adamin verdigi cevap ney biliyonmu
Kediyi bahane et bas azari bas azarii
Zaten diyo girip oralarda ne ogreniyosann hepp bana olan oluyooahah bende çok azarlarım valla ben sinirli karıyamm bağırırım. Adamcazada pek yüklenmişsin diycem ama yüklen yüklen bacımm erkek milletine müstahaktır. tam bi feminist oldum şu sitede takıldığından beri yaff
:) ben atayım ozaman merhaba h.geldin bende hoşgeldim ikigündür dadandım buraya çıkamıyorum fena bağımlılık yaptı bütün suç krizantemdeBana niye kimse mesaj atmıyor
Zaten diyo girip oralarda ne ogreniyosann hepp bana olan oluyoo
Bazende uzuluyom kiz adama cektiriyom bazen hakkaten
Cay var cay veremmi:) ben atayım ozaman merhaba h.geldin bende hoşgeldim ikigündür dadandım buraya çıkamıyorum fena bağımlılık yaptı bütün suç krizantemde
Cay var cay veremmi
:) ben atayım ozaman merhaba h.geldin bende hoşgeldim ikigündür dadandım buraya çıkamıyorum fena bağımlılık yaptı bütün suç krizantemde
Ben cicek gibi gariyim yaa bacim cicek ismii bortu bocek yani anlicannnerkeklere zulümmmm bacımmmm boşver üzülme acımaa yoksa acınacak hale geliveririz mazallah.
kız bu arada nick in anlamı ne merak ettim şimdi
Kiz ne demiss kriz de suc demiss accik ovguu lutfennn seker gibiyimm degerimi bilen yok mesela senWoww bana mesaj mı atcan
Forum bağımlılık yapıyor ya, zevkli, hoşgeldin
Sus kiz ne pastasi o gun tatli tatli dediniz dort dondum yataktaaayanında pasta börek varsa onunla alsam iyi olur
Kiz ne demiss kriz de suc demiss accik ovguu lutfennn seker gibiyimm degerimi bilen yok mesela sen
yine tam gaz kocişleri çekiştirmeye devam haaa :)
en son yazınki tatlı dedikodularımızdan sonra bura bayaa boş kaldı..
ama tekrar toplanmamıza sevindim..
bu arada lily doruğunannesi busraliaras neyim nerdeler yahu?
gören eden var mı?
krizcimmm
faatcimmm
nasılsınızz?
geçmiş sayfaları okuyamadım..
bu arada eşinle aranız nasıl dostlar anlatım bakiymm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?