evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
çok güzel kızansın kimse almassa ben alırım seni puhahaa
Vassss taliplerim costu
105tl kız çokda değil, of benimkinin öküzşüğü tuttu çok canım sıkkın ya
Kuzum sinirsiz yapsa daha az gelir delimi ne
yaww sende gece gece ne arıyodun sitede. Gecelerin kadunuuuu
Yaaa site ozaman sakin oliyy yaaa daha bir her seyi gozlenliyebiliyorum canim gecede uykum gelmiyoo kocamin horultusunu dinliceme burasi daha iyi
işte geldim burdayım kayboluverdim bi yarım saatlik ama geldim yinee. süleee çiçek bahçem
kiscem bebek yapmayi siz dudunmuyomusunuz onu sorucaktim
Biz calismalara baslicaz yakin zamanda

Oooooo ciçemm biz bir bucuk yildir istiyoruz ama olmadi tedaviye basliycam ama ne yapacaklar bilmm. Testlerimi filmlerimi hepsini yaptirdim.en son iste hsg cektirdim. Sonuclarim temiz cikti hepsi normal ama neden olmuyor bilmiyorum. Siz kac yillik evlisiniz

Bu siralar fazla yalanci konu lar acildi insanlarla dalga gecmek ve kandirmak icin canim bir insan bir kac ayri uyelik alindi farkli kisiymis gibi davraniyolar bunu anlayinca yonetimdekiler halletmeye calistilar ama en son kazen beyden isim ler istendi bunlar hakkinda polis sanirim ilgilenmeye baslamis

Iki bucuk yildir canim bir dusuk yaptim canim ben simdi yeni yeni istemeye basladik bakalim nasip ins olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…