- 3 Eylül 2012
- 21.881
- 57.682
- 798
Hos geldin kuzumBen iyiyim bebek şükür, seni sormalı
Dun sapik dadandi bacim bana onlan dalga geciyomİyi akşamlar kızlar.. :)
Krizantem kız ne kaynatıyorsun yine
Dun sapik dadandi bacim bana onlan dalga geciyom
Iyim kiscem hrm evle urasiyorum hem yemek yapiyorum hem de burda sohbet ediyom sizlen iste sen nassilsin yorgunmusum cay veremmi cayHoşbuldum canım benim..
Nasılsın? :)
Yok anam burdan zatii nerde bir zart zurt isler beni bulurAna!Telden mi?
Iyim kiscem hrm evle urasiyorum hem yemek yapiyorum hem de burda sohbet ediyom sizlen iste sen nassilsin yorgunmusum cay veremmi cay
Ver ver ellerin dert görmesin :)Yok anam burdan zatii nerde bir zart zurt isler beni bulur
ben şuan eti cangaaa yiyorum kiiii hihihihihhhhSus kiz ne pastasi o gun tatli tatli dediniz dort dondum yataktaaa
al kiscemVer ver ellerin dert görmesin :)
Yorgunum çooookk..
Yaa burdan nasıl yahu?
Anlat bakiyim hele kadın sapık mı
Ye ye bensizzz gobegin onder gider insben şuan eti cangaaa yiyorum kiiii hihihihihhhh
al kiscem
Eki Görüntüle 1374582 Eki Görüntüle 1374582
Kuzucan anlatiyorum dun iste ben kurabiye yarismasina katildim ya canim ordaki topikte her zamanki gibi lak lak yapiyodum
Msj geldi ozelden yeni uyelik daha bir tane bile msj sayisi yok
Her neyse size bisey sormal istiyoru cinsel anlamda dedi bende ufaktan reddettim
Daha sonra nevresteyede gitmis elim ayagim dolandi bacim zati aninda olayi coxdulerde gece gece heyecan oldu tabi
Kadin deildi sanirim bu aralar biliyosun saldiri altindayiz onlardan biridir
Niye olee diyonn beee benim gibi guzel gariyi daha nerden bulucakAllah Allah ya :)
Seni mi bulmuş bula bula hahaha :)
Haker zatiyavrum belli aninda zaten yoneticiler olaya el koydu:) güzel olduğun konusunda şüphem yok yavrum.
Cinsellik hakkında soru sormak için seni mi bulmuş dedim:)
105tl kız çokda değil, of benimkinin öküzşüğü tuttu çok canım sıkkın yaEnerjin niye dustu kiscem hayirdir hee yaa bugun cok isim var sorma bacim
Kac para geliyo net parasiki bu kadar tan tana yapiyor
İyi akşamlar kızlar.. :)
Krizantem kız ne kaynatıyorsun yine
yaww sende gece gece ne arıyodun sitede. Gecelerin kadunuuuual kiscem
Eki Görüntüle 1374582 Eki Görüntüle 1374582
Kuzucan anlatiyorum dun iste ben kurabiye yarismasina katildim ya canim ordaki topikte her zamanki gibi lak lak yapiyodum
Msj geldi ozelden yeni uyelik daha bir tane bile msj sayisi yok
Her neyse size bisey sormal istiyoru cinsel anlamda dedi bende ufaktan reddettim
Daha sonra nevresteyede gitmis elim ayagim dolandi bacim zati aninda olayi coxdulerde gece gece heyecan oldu tabi
Kadin deildi sanirim bu aralar biliyosun saldiri altindayiz onlardan biridir
@karanfillllll immmmmm sokaklimmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?