Dun gece esimle fena kapistik hemde coknfena canim
Iyiyim iyiyim simdi kuzum dun esimle fana kapistik halada aramiz bozuk ve gercekten bu sefer cok krildim uzaticam bende artik umrumda deilAA ne oldu canım hayırdır?
İyisin umarım..
Iyiyim iyiyim simdi kuzum dun esimle fana kapistik halada aramiz bozuk ve gercekten bu sefer cok krildim uzaticam bende artik umrumda deil
valla bende anlamadimki artik ama eften puften seylre okdar beni kiriyoki artik usandim gercekten pes dedim ne hali varsa gorsunNe yaptı kız yine.
Ayy bir rahat dursun yaaa
valla bende anlamadimki artik ama eften puften seylre okdar beni kiriyoki artik usandim gercekten pes dedim ne hali varsa gorsunkendinden o kadar bktirdi omrum bu adamla nasil gecicek ciddi ciddi dusunmeye basladim faat gercekten kafam cok karisik
bilmiyorum faat sanirim gercekten calismam sart oldu calisip kendime bakabilecek duruma geldigimde ciddi kararlar almam gerekebilir artik belki cok krilgan oldugumdan bole konusuyorum ama ufff ne bilim yaa dengesiz bugun gelmis bana cilve yapiyo hata bende ama cok yuz verdim inan hic kendimi agardan satmadimÇok çok haklısın..
Ömür böyle nasıl geçer?
Daha kalbinin kırıklarını tam iyileştirmeden yeni dangozluklar yapmasın ama yaa
bilmiyorum faat sanirim gercekten calismam sart oldu calisip kendime bakabilecek duruma geldigimde ciddi kararlar almam gerekebilir artik belki cok krilgan oldugumdan bole konusuyorum ama ufff ne bilim yaa dengesiz bugun gelmis bana cilve yapiyo hata bende ama cok yuz verdim inan hic kendimi agardan satmadim
cok doru soluyosun gercekten o gun bana diyo Ankaraya tasincaz diyo ben dedim olurumde gelmem sen gidiceksen git ne halin varsa gordedim ole oldumki nefret ettim artikKuzum sen de hatanı biliyorsun ama değiştir kendini.
Evet sen kocana fazla iyisin valla.
Bakma gözünün yaşına kıy hatta doğra yani.
Bunlar o dilden anlıyor ne demişler ağzına s... kıymetli..
cok doru soluyosun gercekten o gun bana diyo Ankaraya tasincaz diyo ben dedim olurumde gelmem sen gidiceksen git ne halin varsa gordedim ole oldumki nefret ettim artik
ben tabletten giriyorum canim biliyosun buraya ve tablet inanilmaz kasio bende onun yeni teli var dedimki senin telinden ver girim dedim dur dedi ozaman dger hattimi takim dedi bende tamam dedim onda cunku net kampanyasi var ya sonra hattini degistirdi tam ben giricem bisey soyledi ben im hevesim kacti bende tabletten girerim dedim sorun degil bu cikardigi hattini cuzdanina koymamis salak bana bir bagardi senin yuznden diye koltugu kaldirdi allattan cikarmaya calisiyo masayi iteledi sinirle ben olece kaldim benide koltuga iteledi bagarip nasil cagarip hakaret ediyo bir bilsen hersey benim yuzumden mis bu kadar maddi sksmamiz hep benim yuzumden mis cok agir konustu sabah kalkti gec kalkti diye agir konustu nefret ettim hayatimdan ye inle okdara kotuyumki bir yandan diyorum artik yok iyi sukur duzeldi huzurluyum diyer yandan ole seyler yapiyokiOrda ne b.k varmış onu sorsaydın önce..
Beyinsiz herifler.. Çok sinirleniyorum ya evlenince bizi evdeki bir eşya sanıyorlar sanırım.
ben tabletten giriyorum canim biliyosun buraya ve tablet inanilmaz kasio bende onun yeni teli var dedimki senin telinden ver girim dedim dur dedi ozaman dger hattimi takim dedi bende tamam dedim onda cunku net kampanyasi var ya sonra hattini degistirdi tam ben giricem bisey soyledi ben im hevesim kacti bende tabletten girerim dedim sorun degil bu cikardigi hattini cuzdanina koymamis salak bana bir bagardi senin yuznden diye koltugu kaldirdi allattan cikarmaya calisiyo masayi iteledi sinirle ben olece kaldim benide koltuga iteledi bagarip nasil cagarip hakaret ediyo bir bilsen hersey benim yuzumden mis bu kadar maddi sksmamiz hep benim yuzumden mis cok agir konustu sabah kalkti gec kalkti diye agir konustu nefret ettim hayatimdan ye inle okdara kotuyumki bir yandan diyorum artik yok iyi sukur duzeldi huzurluyum diyer yandan ole seyler yapiyoki
Kuzum benim uzulmekte cok haklisin. Ben olsam bende cok uzulurdum. Ama iste erkek milleti hepsi ayni bok. Sinirlenince lafin nere gittigini bilmezler patavatsizca konusurlar.ben tabletten giriyorum canim biliyosun buraya ve tablet inanilmaz kasio bende onun yeni teli var dedimki senin telinden ver girim dedim dur dedi ozaman dger hattimi takim dedi bende tamam dedim onda cunku net kampanyasi var ya sonra hattini degistirdi tam ben giricem bisey soyledi ben im hevesim kacti bende tabletten girerim dedim sorun degil bu cikardigi hattini cuzdanina koymamis salak bana bir bagardi senin yuznden diye koltugu kaldirdi allattan cikarmaya calisiyo masayi iteledi sinirle ben olece kaldim benide koltuga iteledi bagarip nasil cagarip hakaret ediyo bir bilsen hersey benim yuzumden mis bu kadar maddi sksmamiz hep benim yuzumden mis cok agir konustu sabah kalkti gec kalkti diye agir konustu nefret ettim hayatimdan ye inle okdara kotuyumki bir yandan diyorum artik yok iyi sukur duzeldi huzurluyum diyer yandan ole seyler yapiyoki
Sole canim ne oldu yeni geldim bendekrizz mağdurum
Simdide hic bisey yokmus gibi davraniyo laflari ama zahir gibi kaldiramiyorum kuzum artik anlatamiyorum ona beni yavas yavas kaybettigini anlatamiyorumKuzum benim uzulmekte cok haklisin. Ben olsam bende cok uzulurdum. Ama iste erkek milleti hepsi ayni bok. Sinirlenince lafin nere gittigini bilmezler patavatsizca konusurlar.
Bisiler yapmak lazim. Bi ders vermek lazim ama neeeeeeSimdide hic bisey yokmus gibi davraniyo laflari ama zahir gibi kaldiramiyorum kuzum artik anlatamiyorum ona beni yavas yavas kaybettigini anlatamiyorum
Ders anlamicak kadar kadar kalin kafali illa bende onun gibi edepsilesicem ancak ozaman duruyo malesef ailesinden bole gormus annesi ole bir kadin cunku umrumda deil onca olay yasadim canim hic biri beni bu kadar bitirmemistiBisiler yapmak lazim. Bi ders vermek lazim ama neeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?