evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Ders anlamicak kadar kadar kalin kafali illa bende onun gibi edepsilesicem ancak ozaman duruyo malesef ailesinden bole gormus annesi ole bir kadin cunku umrumda deil onca olay yasadim canim hic biri beni bu kadar bitirmemisti
Şissstttttt kendine gel birakma kendini. Vardir herseyin bi caresi. Sen denemekten bikma. Mucadele etmeden ugrasmadan zaferi göremezsin. Eskiden kadinlarimiz neler yasamislar neler cekmisler. Yinede Seni ona baglayan bi olumlu yani muhakak vardir. Suan cok sinirlisin. Sen benim dediklerimi iii dusun gunduz konustuklarimizi. En azindan elinden geleni yap.

Beceremezsemde tilkilik topigi olarak benim kocayi dovemeye gelirsiniz demi kiscem

Cok giremedim bacim ondan hos geldin kiscem nasilsin
proplemde olmasin tek proplemli olan ben size yeterimde artarim

hı topikte içemediniiiiz şimdi anladım: )
bende iş yerinde dedin zannettim...
hoşbuldum balım sağol....
valla hastayım iyi değilim şuan, gripmi üşütmemi anlamadım ama gündüzden beri bir dermansızlık var üstümde, ikisinden biri ama bilemedim... sağolasın.
sen nasılsın canım?

Benim odun kocamla accik depüstük sorma

benim erkek kardeşimde oğlak, bazen içimden geçiririm balık bir gelin iyi olur heralde derim: )
ama karışmam ben öyle konulara, sonra ben sorumlu olurum: )
ama balıkla oğlak iyi anlaşır.

eşinin burcu ne? kaç senelik evlisiniz?
Canim koc burcu kadini emire gelemez surekli yonetici dir
Bir cok anlamda yetenekleri vardir
Yonetici pozisyonda oldugundan emire ve emrivakiye gelemz bunu yuzden hakkini savunmaya kalktiginda yanlis anlasilmaya musahittir
Anlayisli yaninin oldugu kadar bir okadarda inatcidir canim benim dedigim dedik caldigim duduk cok az insanin lafini dinler ve uyar
Surekli kendini gelistiren ve yanilige en acik burclardan birisirdir siradanliktan cok hoslanmaz
Cok iyi bir iddali anne olur
Duygularini cok yansitmazlar sevgilerini cok gostermeselerde en kotu zamanlarda sevdigin insanlarin yanina ilk onlar kosar
Cok iyi bir dost olurlar cok iyide bir sirdas
Inanilmaz diksiyonlari guzel ve genellikle etkiliyi ses tonlari vardi
Eger koc burcu kadini bir insani oyalamak isterse istedigi kadar oyalar
El yetenekleri cok fazladir genellikle yemekleri guzel olur mesela
Veya cizim konusunda cogu yeteneklidir resimdede ole
Kizdirildimi gozu pek olurlar genellikle cabuk sinirlenirler ve hot diye laflarini sakinmadan cat cat vururlar insanin yuzune iki yuzlu insanlardan nefret ederler hayatta en kaldiramayacak seylerin basindadir iki yuzluler
Sevdimi tam sever sevmedimi acik secik belli ede ve aninda uzaklasirlar

oğlak balık uyumu oldukça güzeldir.
sen martın kaçı?

benim erkek kardeşimde oğlak, bazen içimden geçiririm balık bir gelin iyi olur heralde derim: )
ama karışmam ben öyle konulara, sonra ben sorumlu olurum: )
ama balıkla oğlak iyi anlaşır.
evet canim balikla oglak cok iyi anlasirlar balik kadinlari genellikle guzel olurlar cunku oglak erkekleri guzellige cok onem verirler ama bir oglak erkekle evli olmak cok zordur cunku cok mukemmeliyetciler cokkkkk

yüzde 90 doğru...
eline yüreğine sağlık canım... çok teşekkür ederim yordum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…