Her zaman kiscem sen sor ben solerim kucuklugumden beri cok merakliyimdir ondan bu kadar biliyorumyüzde 90 doğru...
eline yüreğine sağlık canım... çok teşekkür ederim yordum seni.
evet canim balikla oglak cok iyi anlasirlar balik kadinlari genellikle guzel olurlar cunku oglak erkekleri guzellige cok onem verirler ama bir oglak erkekle evli olmak cok zordur cunku cok mukemmeliyetciler cokkkkk
Yirmi dort subat dogumluyum canim benoğlak balık uyumu oldukça güzeldir.
sen martın kaçı?
Her zaman kiscem sen sor ben solerim kucuklugumden beri cok merakliyimdir ondan bu kadar biliyorum
Sen kac senelik evlisin canim
Uyum ve huzur cok onemli canim aslinda esimle ben bin turlu borcun altindan kalmaktan aslinda nasil bir ciftiz bilemiyorum maddi skntilarimiz olmadigi zaman okadar iyi anlasiyoruz ki inanamiyorum bazen biz nekar iyiyiz diyorum cevre durumlarda ister istemez etkiliyorben seni çok iyi anlıyorum, çünkü benim kardeşimde annemde oğlak: )))))
akıllı bıdık oldukları için mükemmelliyetçiler bunu unutma, zorlar katılıyorum ama bir balık için oğlak eş süperdir, seni hep canlı tutar biraz yorsada: ) haksızmıyım?
bir evlilikte uyum çok önemlidir.
Ohhh masallah canim benimm burclari bir cok karakter yonunden doru olsada gelecegi ben yonlendirebilecegini inanmiyorum cok bu sene baligin yili diyorlar bakalim nasil olucamaynı benim gibisin: )
bende 10yaşımdan beri ilgiliyim burçlara: ) ilgim bir burç kitabı ile başlamıştı: )
20senedir yani...
biz 3,5senelik evliyiz.
Benim odun kocamla accik depüstük sorma
Ohhh masallah canim benimm burclari bir cok karakter yonunden doru olsada gelecegi ben yonlendirebilecegini inanmiyorum cok bu sene baligin yili diyorlar bakalim nasil olucam
Uyum ve huzur cok onemli canim aslinda esimle ben bin turlu borcun altindan kalmaktan aslinda nasil bir ciftiz bilemiyorum maddi skntilarimiz olmadigi zaman okadar iyi anlasiyoruz ki inanamiyorum bazen biz nekar iyiyiz diyorum cevre durumlarda ister istemez etkiliyor
sorunsuz evlilik olmaz bunu hiç unutma.
tuzu biberi...
Bizimki ne tuz bibermis beee bitmedi gittisorunsuz evlilik olmaz bunu hiç unutma.
tuzu biberi...
bencede ole okadar cok inanan varki bana cok sacma geliyy ama karakter bakimdan bence gercekten biliniyor yani benimki cok uymasadageleceği yalnız allah bilir dediğin gibi, ben gelecek olarak ilgilenmedim hiç hep karakter olarak.
o açıdan tehlikelide zaten itikadi konu açısından.
seninkinide yorumlayam balamHey kim ne yorumluyorr benimkini de yorumlayin. Ben boga esim yengec.
Evet hemde baya borcumuz vardi kuzum bizim baya sorunlar oldu esimin babasi vefat etti hastane masraflarini biz karsiladik dugunumuzu kendimiz yaptik is kurduk borclandik ortantan birde kazik yedik 50 bin tl toplamda iki sene ilk evlendigimiz donemlerde iyiyuz elli bin borcumuz vardi simdi yirbin lira kaldi ama kis zamani islerimizin olmayisi artik ikimixi sanirim cok yiprattimaddiyat kimi etkilemzki, herkesi etkiler....
erkeğin huzuru kaçınca kadınada yansır bu...
çokmu borçluydunuz?
Kesinliklee meyraya katiliyorum
Kesinliklee meyraya katiliyorum
Bizimki ne tuz bibermis beee bitmedi gitti
bencede ole okadar cok inanan varki bana cok sacma geliyy ama karakter bakimdan bence gercekten biliniyor yani benimki cok uymasada
Cocuk varmi canim sizn
seninkinide yorumlayam balam
Bebegim erkegin ceebinden parasini eksik etmiycen derler yaa dogruymus. Parasi olmayinca adamlar %90 degisiyorlar. Napacaksin onlarda oyleUyum ve huzur cok onemli canim aslinda esimle ben bin turlu borcun altindan kalmaktan aslinda nasil bir ciftiz bilemiyorum maddi skntilarimiz olmadigi zaman okadar iyi anlasiyoruz ki inanamiyorum bazen biz nekar iyiyiz diyorum cevre durumlarda ister istemez etkiliyor
Evet hemde baya borcumuz vardi kuzum bizim baya sorunlar oldu esimin babasi vefat etti hastane masraflarini biz karsiladik dugunumuzu kendimiz yaptik is kurduk borclandik ortantan birde kazik yedik 50 bin tl toplamda iki sene ilk evlendigimiz donemlerde iyiyuz elli bin borcumuz vardi simdi yirbin lira kaldi ama kis zamani islerimizin olmayisi artik ikimixi sanirim cok yipratti
Cay veremmi
Ver verrr senn vermssen cay verenim yok bacim sagolasinEvet hemde baya borcumuz vardi kuzum bizim baya sorunlar oldu esimin babasi vefat etti hastane masraflarini biz karsiladik dugunumuzu kendimiz yaptik is kurduk borclandik ortantan birde kazik yedik 50 bin tl toplamda iki sene ilk evlendigimiz donemlerde iyiyuz elli bin borcumuz vardi simdi yirbin lira kaldi ama kis zamani islerimizin olmayisi artik ikimixi sanirim cok yipratti
Cay veremmi
Benimde henuz yok ama istiyoruz yavastansenmi boğasın?
boğa yengeç uyumu oldukça güzeldir.
yengeci anlayamazsın: )))) benim kvyi anlayamadığım gibi...
kriz yapsın yorumu o daha güzel yapar.
benimde eşim boğa: )
henüz yok, sizin?
Ya en son bana ne dedi biliyomusu kuzum benim seni iyi yasatamiyorum en cok ona yanarim ded bazen okadar merhametliki bazende her seyde beni sucluyor anlayamiyorum dunku gibiBebegim erkegin ceebinden parasini eksik etmiycen derler yaa dogruymus. Parasi olmayinca adamlar %90 degisiyorlar. Napacaksin onlarda oyle
Offffff az parada degilmis canim ya esinin yuku agirmis zor donemler yasamissiniz. Ama kisin sonu bahardir bi yirmibin kalmis biraz daha dayanacaksin.Evet hemde baya borcumuz vardi kuzum bizim baya sorunlar oldu esimin babasi vefat etti hastane masraflarini biz karsiladik dugunumuzu kendimiz yaptik is kurduk borclandik ortantan birde kazik yedik 50 bin tl toplamda iki sene ilk evlendigimiz donemlerde iyiyuz elli bin borcumuz vardi simdi yirbin lira kaldi ama kis zamani islerimizin olmayisi artik ikimixi sanirim cok yipratti
Cay veremmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?