Sende isini biliyosun heee kiscemmne zaman buluşuyok diyozzzz. yaza doğru şöle mayıs gibi olabilir mesela 11 mayıs benim doğum günümde hihihih
Sende isini biliyosun heee kiscemm
Dogum gunu getircen hediyeleri kapcan demiii
bunada şükür kapağı devlete atmışsın ya kızım daha ne istiyorsunKeşke devlete atansam71puan aldım, sağlıkta çalışmam gerekirken hukuktayım şaka gibi
pissssss nası canım çekti anlatamam ben içemiyorum iş yerinde malesef yasak bilmiyorlarda hem zaten. bizim ofis yeşilaycı eşimde bıraktı bende içmeyim pek dedim zaten ama böyle arada çekiyor canım. bu arada sana özelden mesaj atacaktım atamadım watsaptan ekle diye facen varmıdaha yeni ictim sansini kaybettin kiscem
neden olmasinn ben burdan gercek anlamda bir cok dost edindim ve hepsinede burdan kotu gunumde yanimda okup beni yurekten dinleyip yardimci olmaya calistiklari icin minnatarim dorusu iyiki varsinizdoğumgünü hediyesi siz olacaksınız işte yeni bi heyecan yeni insanlar yeni arkadaşlar.Yeni bi çevre. İzmire geldiğimden beri şöyle adam akıllı bi çevrem olmadı ne malum belki siz olursunuz
alla alla niye atamadin ki anlamadim dur ben sana yazayimpissssss nası canım çekti anlatamam ben içemiyorum iş yerinde malesef yasak bilmiyorlarda hem zaten. bizim ofis yeşilaycı eşimde bıraktı bende içmeyim pek dedim zaten ama böyle arada çekiyor canım. bu arada sana özelden mesaj atacaktım atamadım watsaptan ekle diye facen varmı
nolduda beceremedin demi hihihhhBasim dondu ordaaa
Kız atamadım dahabunada şükür kapağı devlete atmışsın ya kızım daha ne istiyorsunbu arada mesajım geldimi
nerden ne yaziliyo birden afalladim ama sonra toparladmnolduda beceremedin demi hihihhh
simdi gercekten hayat cok zor bazen diyorum keske hic buyumeseydimKız atamadım dahakeşke girebilsem
Al bendede o kadar kuzum ya, zoruma gidiyor Bazen çalışmaknerden ne yaziliyo birden afalladim ama sonra toparladm
simdi gercekten hayat cok zor bazen diyorum keske hic buyumeseydim
Mecbur kiscemm bu tipin bir kurallari vargünaydınnnnn Niye yawru tilkiyim ben:)
yawru tilkiye benzer bi halim mi var kazık kadar kadınız
Mecbur kiscemm bu tipin bir kurallari vargunaydin kuzum bu gun gunum hic aydinlik gecmedi
Dun gece esimle fena kapistik hemde coknfena canimgünaydınn canım neysee uyacağız artık kurallara.
hayırdır niye günün aydın geçmedi daha güne yeni başlamışken
Dun gece esimle fena kapistik hemde coknfena canim
Tamam kuzummaaaa dur watsapaa geççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?