- 5 Aralık 2014
- 333
- 122
- 73
- 34
Yapmicam bacim bugun cig kofte midye gunumuz esimde zaten birazda gelir
Sen naptin bugun
Canim dun yazacaktim o yuzden esim geldi yazamadim valla brn midyrye doyamam desem yeridir bugunde bir kac saatligine burdayim cok isim var dun gece uc te uyudum artik uykularim cok duzensizlesti sanirim cok kafa yoruyorum bazi seylere esimde yazik bana ayak uydurmaya calisiyo garipSorma telefon kafayi yedi cevap yazacagim sayfa yok oldu birdenyemek bulasik camasir temizlik banyo... yemekte nohutlu pilav ve firinda kori soslu tavuk anam agladi ama yorgunluktan inan ki. Bi ben yiyemiyorumgaliba midye karides falan. Benim eaim cok seviyo ama ben yiyemiyom ya oyle seylwri.
aman ya bende cikicam diyorum pazara falan kalkasim gelmiyor valla cok usengec oldum ben cokBurdayiz canim komsular bendeydi yeni gittiler. Carsiya cikayim bi dolanayim biraz alisveris yapim diyorum sonra useniyorum. Oturmusum iste.
selam canım nabeeerrrrAnemm bugun kimsecikler yok
kuzummmm nerdesin sen yaa okadar zaman yoktunselam canım nabeeerrrr
sorma canım ya ben taşındım ev aldık ama yeni bina sebeke yok haliyle nette yok giremiyorum özledim walla nasılsınkuzummmm nerdesin sen yaa okadar zaman yoktun
bende ozledim valla seni gordum daha bir mutlu oldumsorma canım ya ben taşındım ev aldık ama yeni bina sebeke yok haliyle nette yok giremiyorum özledim walla nasılsın
Ama cocuklu ev anca kuzum kiz kocanin marketinden gidip alsanaAlisverisin yarisini yaptim sadece dortyuzcuk canim daha almam gereken cok sey vardi ama neyseeebaska gune kaldi artik para koparabilisem yapacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?