evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Sorma telefon kafayi yedi cevap yazacagim sayfa yok oldu birden yemek bulasik camasir temizlik banyo... yemekte nohutlu pilav ve firinda kori soslu tavuk anam agladi ama yorgunluktan inan ki. Bi ben yiyemiyorumgaliba midye karides falan. Benim eaim cok seviyo ama ben yiyemiyom ya oyle seylwri.

Canim dun yazacaktim o yuzden esim geldi yazamadim valla brn midyrye doyamam desem yeridir bugunde bir kac saatligine burdayim cok isim var dun gece uc te uyudum artik uykularim cok duzensizlesti sanirim cok kafa yoruyorum bazi seylere esimde yazik bana ayak uydurmaya calisiyo garip

Burdayiz canim komsular bendeydi yeni gittiler. Carsiya cikayim bi dolanayim biraz alisveris yapim diyorum sonra useniyorum. Oturmusum iste.

sorma canım ya ben taşındım ev aldık ama yeni bina sebeke yok haliyle nette yok giremiyorum özledim walla nasılsın
bende ozledim valla seni gordum daha bir mutlu oldum seni bizden ayiran internete ne diyim simdi he sole ne diyim hayirli olsun canim benim

Ne mutlu size kusum. Ben kizlari kaynanama biraktim alisveris yaptim dun. Kocam beni oldurecek ne bulursam aldim yilin harcamasi oldu

Alisverisin yarisini yaptim sadece dortyuzcuk canim daha almam gereken cok sey vardi ama neyseee baska gune kaldi artik para koparabilisem yapacam.

Kiyafet aldim canim cocuklara mont elbise corap falan. Esime esofman bana sutyen daha sevgililer gunune esime hediye alcam e elim degmisken kendime de alirim uc bes parca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…