evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
Kiz kocan ne zaman gelck surpriz hazirlasana ona hmm ne dersin biliyorum icinden gelmiyor ama tilkinin donup dolasacagi yer kurkcu dukkani deil mi bosver tilkicim kurkcunun aklini al bugun bence. Anlarsin yaaa
allah seni napmasın emiii the 18 hatunlarrr gell gell gell güzelimmmmm hiçç acmıyacakk ahahahaaa

ben geldim gecikmeli oldu biraz ama geldim sonundaa tunaydın diyeyim ozaman size. nasılsınız bugün bacılar inşallah herşey yolundadır krzantem sen nasıl oldun

Slm canlar her gun oldugu gibi bugun de temizlik yemek bulasik banyo yaptik. Cocuklar uyusun dinleneyim dedim ama nafile, bu gidisle beni uyutacakkar. Siz ne yapionuz bakim?

öğrenceğimiz çok şey var
Hep biz oreniyoruz ama birazda erkekler orense iyi olurdu ama
ben geldim gecikmeli oldu biraz ama geldim sonundaa tunaydın diyeyim ozaman size. nasılsınız bugün bacılar inşallah herşey yolundadır krzantem sen nasıl oldun
Deli bu adam ya aksam gel is sarilmalar opmeler uyuz valla uyuz
Slm canlar her gun oldugu gibi bugun de temizlik yemek bulasik banyo yaptik. Cocuklar uyusun dinleneyim dedim ama nafile, bu gidisle beni uyutacakkar. Siz ne yapionuz bakim?
Benim kv zamaninda esimi uyuturken hrp uykuya dalarmis kalkiyonus esim cin gibi kendi sarhos gibi
Canımcım detaylı konuşmayı denedinmi .şöyle adam akılı.
cok denedim canim ama hersey esimden kaynaklanmiyor sorunlarimiz bizim aslinda karakter uyusmazligi deil cogu anlamda uyusuyoruz ama zorluklardan birbirimize catiyoruz

az kaldi dayan. Ben de birini uyuttum digetine yemek yediriyom. Bugun krizantem gelmedi hayirdir ins.
hayir hayir evi temixledim mis gibi oldu bundan iyi hayir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…