- 16 Ekim 2014
- 447
- 241
- 63
- 37
allah seni napmasın emiii the 18 hatunlarrr gell gell gell güzelimmmmm hiçç acmıyacakk ahahahaaaKiz kocan ne zaman gelck surpriz hazirlasana ona hmm ne dersin biliyorum icinden gelmiyor ama tilkinin donup dolasacagi yer kurkcu dukkani deil mi bosver tilkicim kurkcunun aklini al bugun bence. Anlarsin yaaa
iyidir delilik cnm iyidir arada yapmak lazımresmen dellendik
bosuna evli bayanlarin konusu degil ya burasi arada iyidirallah seni napmasın emiii the 18 hatunlarrr gell gell gell güzelimmmmm hiçç acmıyacakk ahahahaaa
iyidir delilik cnm iyidir arada yapmak lazım
Bu baslangic anlayanaKizz git supriz yap dedim sana ne boregi simdi allah seni napmasin deli bu mu supriz
Hmmmm ara sicak nekadin budu kofte, hanim gobegi, dilber dudagi siradakilet mi yoksa :♥
puhahahah koptumm süpersin defnecimHmmmm ara sicak nekadin budu kofte, hanim gobegi, dilber dudagi siradakilet mi yoksa :♥
Canımcım detaylı konuşmayı denedinmi .şöyle adam akılı.Bizde kader yok bacim dengesizlik yapiyor bir an mahvaoluyorum sonra da gelip bir opuyor uff ne kafa si varsa artik
napalım kuzum işteyim bende yoğun koşuşturmaca tempo devam akşam olsada eve gitsem diye bekliyorumSlm canlar her gun oldugu gibi bugun de temizlik yemek bulasik banyo yaptik. Cocuklar uyusun dinleneyim dedim ama nafile, bu gidisle beni uyutacakkar. Siz ne yapionuz bakim?
napalım kuzum işteyim bende yoğun koşuşturmaca tempo devam akşam olsada eve gitsem diye bekliyorum
Hep biz oreniyoruz ama birazda erkekler orense iyi olurdu amaöğrenceğimiz çok şey var
Deli bu adam ya aksam gel is sarilmalar opmeler uyuz valla uyuzben geldim gecikmeli oldu biraz ama geldim sonundaa tunaydın diyeyim ozaman size. nasılsınız bugün bacılar inşallah herşey yolundadır krzantem sen nasıl oldun
Benim kv zamaninda esimi uyuturken hrp uykuya dalarmis kalkiyonus esim cin gibi kendi sarhos gibiSlm canlar her gun oldugu gibi bugun de temizlik yemek bulasik banyo yaptik. Cocuklar uyusun dinleneyim dedim ama nafile, bu gidisle beni uyutacakkar. Siz ne yapionuz bakim?
cok denedim canim ama hersey esimden kaynaklanmiyor sorunlarimiz bizim aslinda karakter uyusmazligi deil cogu anlamda uyusuyoruz ama zorluklardan birbirimize catiyoruzCanımcım detaylı konuşmayı denedinmi .şöyle adam akılı.
hayir hayir evi temixledim mis gibi oldu bundan iyi hayiraz kaldi dayan. Ben de birini uyuttum digetine yemek yediriyom. Bugun krizantem gelmedi hayirdir ins.
Yapmicam bacim bugun cig kofte midye gunumuz esimde zaten birazda gelirOooo eline saglik yemek ne yaptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?