Valla canim herkesin bir derdi var durur icerisinde!!! Derdim yok hayatim dort dortluk diyenlere hic inanasim gelmiyo ama bazilari o kadar sansli oluyor ki artik buna sans mi denir yiksa o kisinin cazgirligindan midir hayatlarini nerdeyse istrdikleri gibi yon veriyorlar. Ya kocayi takmiyorlar ya kocaya istediklerini yaaptirip kaynanayi takmiyorlar. Ve gercekten hayattan memnun gorunuyorlar. Biz sacimizi supurge ettik kocaya, cocuklara bakmakla geciyor gunlerimiz, tam anlamiyla evimizde hizmetci gibi calisiyoruz, kaynananin her istrdigini yapioruz.... gel gelelim sonuca!!!!! Yuz verdik astarini ister oldular. Kimseyi begendiremez olduk. Bosuna yirtiyoruz bi taraflarimizi. Oysa biz olmasak kimsenin isi hallolmaz ama kimse gormuyo ki!! Kocanin ihtiyac ve istekleri.... Cocuklarin bakimi yemegi banyosu gelisimi.... Kaynanain bizim sirtimizdan gunlerinde hava atmalari, kizim sana soyluyorum gelinim sen anla misalleri... biz olmasaydik hayatlari nasil olurdu acabaaaa?!!!!!oysa biz biraz sevgi, biraz sefkat, biraz sadakat, biraz tatli soz, biraz yardim, biraz hosgru, arasira hediye, herkesin ortasinda ovgu, tam anlamiyla sahiplenilmek, kocamiza nefes oldugumuzu onlarin agzindan duymak mutlu olmak istemistik cok mu yaaaaa?????
Bizde kader yok bacim dengesizlik yapiyor bir an mahvaoluyorum sonra da gelip bir opuyor uff ne kafa si varsa artikkesinlikle her cümlesine katılıyorum canım. çok güzel yazmışssın çok değil aslında bunların hepsi hoşgörüden geçiyor kısacası hoşgörülü oldunmu hepsi yoluna girer zaten biz beceremiyoruz sanırım
vazife olarak görülüyor ewt sen kadın değilmisin yapacaksın ben mı yapayım vs vs. amann kızlar sorun bitmez dert bitmez hadi iki halay çekek te keyfimiz yerine gelsinSanirim onlara gore cok sanirim bir sure sonra yardim icin yaptiginiz seyler daha sonra boynumuzun borcu oluyor
puhahahah hakket yaa dünyadan demi hepsi bi farkımız yok yani hepimiz insanız etten kemiktenBizde kader yok bacim dengesizlik yapiyor bir an mahvaoluyorum sonra da gelip bir opuyor uff ne kafa si varsa artik
vazife olarak görülüyor ewt sen kadın değilmisin yapacaksın ben mı yapayım vs vs. amann kızlar sorun bitmez dert bitmez hadi iki halay çekek te keyfimiz yerine gelsin
Ben diyorummmm bunlar uzayli dna sida odunpuhahahah hakket yaa dünyadan demi hepsi bi farkımız yok yani hepimiz insanız etten kemiktenniye ozaman onlar böyle davranıyorlar
hopaa tey teyyyy ben başladım bileeeBak bunu iyi dedin iste halay varsa ben varim
ewtt anavatanı odun köyüüüBen diyorummmm bunlar uzayli dna sida odun
bugunde ben plnsizdim borek yapmaya karar verdim evde dur dur icim bayiliggYaaa bugun icin cok planim vardi bir regl oldum planlar suya batti yaaa
hopaa çoştukkk aheyy aheyyyy ver verr çayıda bi yandan hüpletirim bir yandan da atarım ayağımı öne çoğru sonra geri çekerimmmCay veremmi cay
resmen dellendikhopaa çoştukkk aheyy aheyyyy ver verr çayıda bi yandan hüpletirim bir yandan da atarım ayağımı öne çoğru sonra geri çekerimmm
hangi aklini alim mercimek kadarbeyni var onu alirsam adam embesil olcekKiz kocan ne zaman gelck surpriz hazirlasana ona hmm ne dersin biliyorum icinden gelmiyor ama tilkinin donup dolasacagi yer kurkcu dukkani deil mi bosver tilkicim kurkcunun aklini al bugun bence. Anlarsin yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?