evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

kesinlikle her cümlesine katılıyorum canım. çok güzel yazmışssın çok değil aslında bunların hepsi hoşgörüden geçiyor kısacası hoşgörülü oldunmu hepsi yoluna girer zaten biz beceremiyoruz sanırım

Bizde kader yok bacim dengesizlik yapiyor bir an mahvaoluyorum sonra da gelip bir opuyor uff ne kafa si varsa artik

Sanirim onlara gore cok sanirim bir sure sonra yardim icin yaptiginiz seyler daha sonra boynumuzun borcu oluyor
vazife olarak görülüyor ewt sen kadın değilmisin yapacaksın ben mı yapayım vs vs. amann kızlar sorun bitmez dert bitmez hadi iki halay çekek te keyfimiz yerine gelsin

Kiz kocan ne zaman gelck surpriz hazirlasana ona hmm ne dersin biliyorum icinden gelmiyor ama tilkinin donup dolasacagi yer kurkcu dukkani deil mi bosver tilkicim kurkcunun aklini al bugun bence. Anlarsin yaaa

Kiz kocan ne zaman gelck surpriz hazirlasana ona hmm ne dersin biliyorum icinden gelmiyor ama tilkinin donup dolasacagi yer kurkcu dukkani deil mi bosver tilkicim kurkcunun aklini al bugun bence. Anlarsin yaaa
hangi aklini alim mercimek kadarbeyni var onu alirsam adam embesil olcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…