evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
daha öncede yaptım cok bunalttı beni artık dayanamıyorum istifa ettim dedim nasıl üç buçuk atmıstı bir görsen arada beni çileden cıkarmasa olmuyor uyuz iki oklava yiyek beyin yerne geldin
Çok samimiyet olayı işte....
Boşver kuzum eve giderken bi yemek ismarlat olsun bitsin...

ßůšr@
yok be yavrum nerde yaaaa ısmarlatım bu seferde iki iş yaptın yemek yapamadın derr hele birde Ankara dan amcası geldi hiç sorma alt yazımı oku yazım hepsini
attım zaten kosa kosa gitti işee aa ne güzel sen alıstırmıssın kuzum dogum yaptıktan sonrada böle yap alıssın artık bende alıstırıyorum şimdiden kirlilleri attırıyorum yatakları topluyor ama bakalım sonumuz hayırlı ola
Alalalaaa kim o meraklılar acaba
bilmem acaba kimm
aynen sorma bunları adam olunma kampına yollanması şarttt
evet canım bugün kalabalıgız o yüzden bende sonradan sizleri takip eder oldum ama ne güzel cıvıl cıvıl olduk
bence güzel olmuşş BAŞTİLKİM

Çok beğendim sayın baş tilkimmmm Ellerine sağlık

Yazisirken daa fazlayiz gibi geliyo ama nedeen.? Bu kadaacikmiyis..?

ßůšr@

Eline sağlık tilki başı. !!!
begendiğinize sevindim canım benim

ßůšr@

Krizcim ayshe.i unutmuşun tatlım abooovvv görmesin...

ßůšr@

4yumurta
1 s.bardagi şeker
2 y.kasigi süt
1.5 s.bardagi un
1 y.kasigi sıvı yağ
Kabartma tozu
1 cay bardağı kakao
Kek bu...

ßůšr@

sitem ha bana bide küsmeler şu smiley oldu Bayan tilkicik oldu mu şimdi oldumu ya

hazır iş yapanı buldu tabiki onunda işine geliyor
Bi geri çekilde aklı başına gelsin

nete süslü yazılar diye yazdım hoşuma gideni başlıga kopyaladım bu arada hoş geldin canım
güzel hoş bi tablo olmuşta ama niye hepimizi kızgın tipler yapmışssı hep birlikte toplu savaşa gidiyormuşuz gibi

Allah Allaaaaaahhhh..... hücuuuuuuummmm.....

ßůšr@

Çok saf girdim bu işe ama bana da öğrettiler sağolsunlar..

Tilkiliğin hakkını vermeye başladım gibi:)
Öğretin bana, daha da öğrenmek istiyorum

Aaa yok canım davet etseydin koşarak gelirim ben:)

Hangi yorumumdu acep yine çok saldırgan mı yazmıştım arada deliriyorum

Allah acısız deneyimler edindirsin sizlere

Son düzenleme:
günaygınlar kızlar sabahtan anca yetiştim size maşallah ne çok sohbet ettmişsiniz okuyana kadar catladım
dün eşimin Ankara dan amcası geldi o geldi sinirlerim hat safaya yükseldi adam durma bir sigara içiyor içmiş gelmiş birde eşimde istemiyor ses cıkartamıyor insan haber vermezmi geliyorum diye birde şimdi misafirle uraşş bu arlalar sinir küpü olarak geziyorum birde patavatsız

günaydınn şekerim.evdemi sigara içio nie okadar sinirlendin ki bakım sen..

pişt pişttt güzel yazabilen hatun hoş geldin
cok begendim yazılarını ve hepsine katılıyorum cok güclü olmakla gücsüz olmakla aradaki dengeyi saglayamıyoruz ya gücsüz ya güclü bende bunu kullananlardanım daha bu konu acılmadıgı için yazamamıdır kesinlikle her işi ben yapmam yapmamaya gayret ederim olduki ben yaptım evde o geldiğinde ben uzanırım o yapsın bırakın sölensin kızsın sen ne biçim kadınsın diye ki daha sert tepki verenler oluyor aslında iş hem bize hemde cocuk büyüten analara düşüyor lütfen artık erkeklerimizi bilinçli yetiştirelim
listeye ekliyimmi senide

Dengesiz insanlarla ugrasmak zor halden anlamazlar bisey yapmazlar bide karsi apartmandan geliyo sanki ey insan bi arada haber ver

aynen sorma canım bide erkek yani ara bi demi müsaitmisiniz die bende bi çalışan olarak akşam olunca pat die birinin gelmesin den hiç hoşlanmıorum geleni çok severim ama ani yakalanınca hoşuma gitmio.kv ler çok yapıo her seferine sinirleniorum ama ne fayda

günaydınn şekerim.evdemi sigara içio nie okadar sinirlendin ki bakım sen..

Gunaydin :) Bu tilkilik dedidiginiz nedirr :))

nedir biliyormusun tilkilik kimi kadın tilki gibidir her yin üstesinde gelir kocasını parmagında oynatır işteeee o yüzden evlilikte tilkilik diye acıldı bu konu nasılsın tatlım

istanbullu
kuzum adam içim gelmiş zil zurna sarhoşş leş gibi kokuyorr insan Ankara dan yigenin evine o şekiilde gelirmi Allah aşkına leş gibi kokuyor sürekli sigara içiyor benim zaten oturdugum oda cok küçük mutfaktaydım yemek hazrlıyordum bir girdim duman hemen çıkardım miğdem bulandı kokusundan bende içiyorum sigara içmiyorum değil ama adam cok kötü kokuyor hemde sigarası sabahın köründe kalktık gene bütün evi gara kokutmus sabahın köründe kalktım istifar ettim çok igrenc kokuyordu odası birde
saçma salak laflar ediyor kocamı dolduruyor kadın dediğini vuracaksın mış ondan eski karsı kaçtı içkisi yüzünden dayagından
kadında ses cıkarmıcakmıs öle kötü baktım sustu başını egdi benim kocamda saf saf dinliyo uyurken dedim eger akrabanı gördün diye gaza gel Allah canımı alsın bavulunu toplarsın amcanla gidersin ben artık eskisi gibi kaldıramam dedim oda zaten korktugum gibi olmadı ben eski salak değilim dedi seni kaybetmemek için her şeyi yaparım dedi içimin yagları eridi öle diyince

Bisey diyim mi bazen varya ne anan ne baban anliyo halden kendi canin kaninken o yuzden artik baska birinden anlamasini beklemicen. Sende tatli tatli soksaydin lafini ne hos bi ani supriz oldu falan deseydin

ya benim evim ister istemez dagılıyor elimde değil kuzum calısıyorum yetişemiyorum yoruluyorum bak gene birazdan gidicem halıları kontrol edicem yani hiç anlayıslı değiller catlıcam sinirden bugünde kalıcakmıs amcası Allah canımı alsınki misafiri cok severim evim hep şenlik olsun isterim ama valla bu yorgunlukla kaldıramıyorum kuzum

Bisey diyim mi bazen varya ne anan ne baban anliyo halden kendi canin kaninken o yuzden artik baska birinden anlamasini beklemicen. Sende tatli tatli soksaydin lafini ne hos bi ani supriz oldu falan deseydin

onlar o kibar laf sokmalardan anlıcak kadar anlayıslı insanlar değil malesef

aaaaaa içki içmişşş zıkkım içsinnn en nefret ettiğim şey.pis insan öylemi gelir oraya o evde gelin var kahvemi sanmış orayı ben kesinlikle evde sigara içirtmem ne kokucak heryer içmek isteyen gider balkona kocanda ne desin sarhoş adam dinliomuş gibi yapmıştır onun bunun lafıyla onu yapacak değil ya.sende az değilsin yağları erimişmiş

Napim bende sabah sabah cene cekiyoruz esimin babanesi geldi
yarim metre boyu var her yere yetiyo camlari daha bi hafta once sildim nie tozluymus magdem o kadar migdeni bulandirdi benim camim al bezi sil ki allah kocamdan razi olsun adam 2 aydir resmen evin kadini oldu sanane yani benim camimdan

haklısın tatlım ben de onu dedim ya bende severim bazen öyle oluoki hiç kimseyi istemiorum yatmak tv izlemek falan istiyorum karşıdan da sadece anlayı bekliyoruz ama nerde.mesela bugün eşim dedim annemlere gidelim yemeğe inan istemiorum 1 ay gitmesem aklıma gelmezde işte napım mecbur surat yapıo çünkü yorgunum desen napıon da yoruluon dio masa başındaın dio.halsizim desen hamilelikten o tembellikten dio yatmıcan dio yatınca bebeğe zararmış hareket etmem lazımmış sanki görende 7 24 yatıom sanar.yani canım bize kendimizde başka kimseden fayda yok.

kv değilde babanne herkes kv den çeker sen babanneden oda iyimiş böle karışanlardan öle nefret ediorum ki sizene ya benm evimden pislik benm pisliğim alla alla.

çok yanlış anlıo canm diyemezsin tartışmaya girmen lazım oğlumun evi die öle kruluo ki sorma ne tartışmalar yaşadık hiç anlayış yok valla kendi annesi daha anlayışlı 90 yaşında kadın adiorum gelsene annane arada yok yavrum çalışan insanlarsınız siz napım gelip sen akşam olunca dinlenmek isterseniz falan bide kv yanında sölüo ama nerde o anlıcak ne dinlencekmiş anne sen git bişi olmaz dio bide.

ay ne yapım şekerim benim kocam eskiden bu gibi dengesizlikler cok yaptı cok cektim ondan şimdi önlemimi alıyorum cok canımı sıktı beni sinir etti
böyle akıllanması cok hosuma gitti artık sözümü dinliyor cogu konuda cok mutlu oldum helal olsun valla bana kız ne badireler atlattım bir gün buraya yazıcam herkez merak etmesin zamanım olsun nerden nereye diyeceksiniz sizi çok seviyorum yavv ben :54

Anlamiyolar iste zaten hamilegm bebege bisey olcak diye aklim cikyo bide kalkip 2 gunde bi cam silemem yani

ayy ne kötü ne karısıyomus laf sölicek yer arıyo bak bak kücük kv ne olcakk helal olsun kocana kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…