- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.473
- 448
daha öncede yaptım cok bunalttı beni artık dayanamıyorum istifa ettim dedim nasıl üç buçuk atmıstı bir görsen arada beni çileden cıkarmasa olmuyor uyuz iki oklava yiyek beyin yerne geldinAy kıyamam yaaa hamile insanın üstüne gidilir mi? Bence az çemkir de annem yok bebişle sıkıntıdayız şunu yap bunu et de ya da nazlan ay ne bileyim aklıma gelenleri yazıyorum işte... Bu arada aramıza hoşgeldin
Hımmm bende biri ilişki de olmadığından birşey diyemiyorum bu gidişle de zor olur zaten - bugun de arkadaşlar sen evde kaldın zaten artık kabullen dediler
hani çok şey de istemiyorum ama herkes öylesini bulamazsın diyor
kız özelden değil buradan yaz bakiiiimmmmbelki o taktiklere başkalarının da ihtiyacı vardır (şaka şaka tulipa'nın durumu özel o yüzden özel yazışmalara izin var )
hoşgeldiniz
ay kıyamam yaaa seninkinin yine odunluğu mu tuttu annemmmmbırak ne hali varsa görsün sen de geç evine yap işlerini iş senin sen çalış sen kazan ben evime yetişemiyorum de bak bakalım nasıl yola geliyor
yok be yavrum nerde yaaaa ısmarlatım bu seferde iki iş yaptın yemek yapamadın derr hele birde Ankara dan amcası geldi hiç sorma alt yazımı oku yazım hepsiniÇok samimiyet olayı işte....
Boşver kuzum eve giderken bi yemek ismarlat olsun bitsin...
ßůšr@
attım zaten kosa kosa gitti işee aa ne güzel sen alıstırmıssın kuzum dogum yaptıktan sonrada böle yap alıssın artık bende alıstırıyorum şimdiden kirlilleri attırıyorum yatakları topluyor ama bakalım sonumuz hayırlı olasen okadar çalışıon yardım etmiosa tabiki suçlu o zaten normalde atamıoz aman boşver o bahaneyle at işte fırçanı.Bende aslında evi falan süpürebiliorum ama alıştırdı ya beni görsen yapmıom hiç hep kendi süpürüo hafta sonları görevini bilio kahvaltıda evi süpürmeden dışarı çıkmaz bende kullanıom onu işte napım
bilmem acaba kimmAlalalaaa kim o meraklılar acaba
aynen sorma bunları adam olunma kampına yollanması şartttcanım guya yardım ediyor..işte naptığıda belli sofra getir götür..akşam karpuz kes bu kadar...karpuzda ağırda ondan yoksa onuda yapmaz..
eee ev eişleri nolcak..
neymiş hafta sonu satrançta gçrevliymiş yoruluyormmuş tamam yoruluyor ama bende napabilirim..
annemde gelince kendimi kötü hissediyorum..
bugünlerde biraz sinirliyim benn..
aman senin kocada benimkinden farklı sayılmazzzz
canım annem yapmıyor ama vaktim yok diye yine yapmıyor..hafta sonlarıda çalışıyor ya satraçnta yoruluyorum diyor...ee nolcak böle diyorum ses ettiği yok sinirim tepemde...
hoşbuldukkkk
nazlanıorumm ama olmuyor benim adama sökmüyor...
hafta sonlarıd açalışıyor benim adam o yüzden çok yorgun ama ben napabilirim..
tehlikem var işte ağrım oluyor offf kafam karıştı
evet canım bugün kalabalıgız o yüzden bende sonradan sizleri takip eder oldum ama ne güzel cıvıl cıvıl olduknereye yetişiyinm şaşırdım hee:26: krizantemim gelim kafasını krimmi kocanın gelde sen yeterburası epey kalabalıkoldu yeni gelenler hg miş. tilki sürüsü oldu artık sayende kız. tanımadığım çok kişi var. kadınlar hamamımına döndük hayatım se nereye yetişicem bide bebek olunca ne olucak biraz fazla sorumluluk alması lazım o alışmış senin heryere yetişmene nasıl olsa bili halledersin. kendini yıpratırsın ancak. bırak birazda onun üstüne. hiç deilse akşam yardım etsin. nankör erkekler. bebeği akşamdan akşama sevsin diemi yapıcan düzenini oturt az kocanı yola getir öle yap bebeğide.
bence güzel olmuşş BAŞTİLKİM
Çok beğendim sayın baş tilkimmmmEllerine sağlık
Yazisirken daa fazlayiz gibi geliyo ama nedeen.? Bu kadaacikmiyis..?
ßůšr@
Eline sağlık tilki başı. !!!
begendiğinize sevindim canım benim
ßůšr@
Krizcim ayshe.i unutmuşun tatlım abooovvv görmesin...
ßůšr@
4yumurta
1 s.bardagi şeker
2 y.kasigi süt
1.5 s.bardagi un
1 y.kasigi sıvı yağ
Kabartma tozu
1 cay bardağı kakao
Kek bu...
ßůšr@
sitem ha bana bide küsmeler şu smiley olduBayan tilkicik oldu mu şimdi oldumu ya
hazır iş yapanı buldu tabiki onunda işine geliyor
Bi geri çekilde aklı başına gelsin
nete süslü yazılar diye yazdım hoşuma gideni başlıga kopyaladım bu arada hoş geldin canım˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ (EVLİLİKTE TİLKİLK)˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•l---bunu nasıl yapıyorsunuz?
güzel hoş bi tablo olmuşta ama niye hepimizi kızgın tipler yapmışssı hep birlikte toplu savaşa gidiyormuşuz gibi
Allah Allaaaaaahhhh..... hücuuuuuuummmm.....
ßůšr@
Çok saf girdim bu işe ama bana da öğrettiler sağolsunlar..
Tilkiliğin hakkını vermeye başladım gibi:)
Öğretin bana, daha da öğrenmek istiyorum
Aaa yok canım davet etseydin koşarak gelirim ben:)
Hangi yorumumdu acep yine çok saldırgan mı yazmıştım arada deliriyorum
Allah acısız deneyimler edindirsin sizlere
Son düzenleme: