evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
hay maşşallah hg önce cnm. biz yakında atomuda parçalarız. sende olayı çözen zeki kadınlardansın ee tekrar hg ozmn. devamını bekliyoruz

Sende cekme Saygini fazla asmadan belli et rahatsizligini bak esimn annesi kv ceke ceke kadin tuvaletde kalp krizi gecermis deger mi

stres insana herşeyi yapar valla benm kv de herkes laf söler bişi olma ben gelip gitmem bişeyi yanlış analr hemen tansiyonu çıkar düşmez herkes panik olur onu huy edindi sinirli diorum napım diorum sabrediyorum ama ilk zamanlara göre daha ii pek müsahale edemio etsede konuşup gidio ben uygulamıorum.

kızlar hayırlı cumalar.ben yaşlandım mı ne yahu sabırla okuyım diyorum cıx olmuyor okuyamıyorum geçmişin tümünü. hoş oğlanla ancak bu kadar oluyor.fransız kalıyorum çogu zaman.:26: idare edin artık beni.krizanten yavrusu diyet ne alemde acaba bak bahane etme bişileri abur cubur yemez akşam erken yersen istikrarlı hiç deilse bunu yap sonucunu göreceksin. kocayı hocayı bahene istemem başlangıc kilonu yaz . haftaya tartacam seni

hoşbuldukkk , biz tam tersi hemen git dedi zaten sen gitmesen ben göndercektim dedi
İç ki kumar eve gelmemeler .. Ciddi yanii

Son düzenleme:

yok be kuzum gitmicekmiş kalıcakmıs sabah oturma odasında uyudu topliyim dedim leş gibi kokuyyo karnımda actı ya gittim istifra ettim yaa igrencti camı pencereyi actım işe geldim şimdi gidicem işte birazdan toplamayı su halı kontrolunu bitireyim cok yoruldum biraz dinleneyim kocamı da sıkıştrıp duruyor aksama içelim diye geldi sinirle yanıma ya havle vela kuvvete dedi ne oldu dedim böle böle diyo dedim sinirden catlıcam amcam olmasa kovalıcam dedi hiç bişeyde yapamıyorum evet kocam hödüklük yapsaydı dün aksam anneme gidicektim

umarım birgün buluşmak nasip kılar Allah dünyanın hali belli olmaz bencede hep böle devam etmesi için cok teşekkür ett ve iste bizler istemeyi ya beceremiyoruz yada istemiyoruz kendi düşünsün diyoruz erkek müneccim ya kafamızdan gecenleri anlıcak

Benim kocamda senin gibiydi ilk evlendik ben 1 ay sonra bosanmayi dusundum sonra kendimi tutdum adam etcem bunu dedim aha sonuc ortada gelinde gorun adamla hadi gune gidiyoz desem he deyip takilcak pesime o derece :))

he ya benim kocamda son günlerde öle oldu nereye gitmek istesem oda arkamdan kuaföre gidicem işim var gecen hafta sonu aksama doru işten cıktık işte nere dedi kuaföre dedim evimizin dibi yani kapıya kadar bıraktı gitti sinir oldum ama zoruma gitti öle şeyleri sevmem ben cok gitsin yemek hazır ısıtsın yesin

inş.canım neden olmasın ki.herzaman dua ediyorum zaten herşey ii olsun diye eşimle tek kalabilsem müdahale edenler olmsa herşey çok daha güzel olacakta işte olmuyor.

hoşbuldukkk , biz tam tersi hemen git dedi zaten sen gitmesen ben göndercektim dedi
İç ki kumar eve gelmemeler .. Ciddi yanii

oha hepsi bir aradamıı sopalıkmıs valla bir yerini düzeltim desen bir yerden başlasam desen kırk saat düşünürsün hangiinden başlıyım diyee ne kadar evli kaldınız ailen hiç mi bilmiyordu evli kaldınız süre içerisinde kız uzun uzun anlatsana nasıl tanıstınız diye bizde iyice bir anlayakk meraklandım

kız sen nie girip girip çıkıyon bir dur birdurda sohbet edek deli fişek gibisin yazıyorum aaa bakıyorum yokk

HAHAYYY AYY GÜLDÜM CANIM YA Şu iki gün koşuşturma geçti o yuzden gelinalmaya gitmiştik tamo sırada hatta size cevapyazdım ama gönderilmemişşş seni yerim ya valla iki dedikodu yapamadık heee

inş.canım neden olmasın ki.herzaman dua ediyorum zaten herşey ii olsun diye eşimle tek kalabilsem müdahale edenler olmsa herşey çok daha güzel olacakta işte olmuyor.

o kocaya kalıyor işte canım eger koca kendi tarafına sus diyemezse zaten olan gene bize oluyor hem ailemize bişey diyemiyoruz sır küpüne dönüyoruz sıkılıyoruz hemde biz konusuncada saygısız oluyoruz kocanın aklını celmek lazım

HAHAYYY AYY GÜLDÜM CANIM YA Şu iki gün koşuşturma geçti o yuzden gelinalmaya gitmiştik tamo sırada hatta size cevapyazdım ama gönderilmemişşş seni yerim ya valla iki dedikodu yapamadık heee

hee ya durdurgun yerde bu nedir böle bir gidip bir cıkıyon yeme yavv :18::18::18: canım sıkkıın benim yaa gecmiş konuları anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…