evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

ayy canık nasıl sinir oldum yaaa birde il dışından geliyor manyak herif..habersiz gelinirmi...hadi patavatsızsın gelsin sarhoş gelinirmi yaniii...
valla eşin eğer tamam arkndayım demese bu akşam annene git orada kal dicektim yanii...o misafirde kalsın evde yalnız uyuz oldum ifrit oldım..gitcekmi bugün bari...

haklısın canım erkeğe fazla yüz vermeye gelmio valla ben de çoğu şeyi alttan alıorum kocamın tepeme çıkmaz umarım bizde seni sevioruz canım dertleşmek çok güzel yeri gelio çok yakın yanımda olan arkadaşlarımızla bile paylaşamıoruz açık arıyolar çünkü mutluluğundan rahatsız olanlar oluo iyi ki varsınız

Benim kocamda senin gibiydi ilk evlendik ben 1 ay sonra bosanmayi dusundum sonra kendimi tutdum adam etcem bunu dedim aha sonuc ortada gelinde gorun adamla hadi gune gidiyoz desem he deyip takilcak pesime o derece :))

Benim kocamda senin gibiydi ilk evlendik ben 1 ay sonra bosanmayi dusundum sonra kendimi tutdum adam etcem bunu dedim aha sonuc ortada gelinde gorun adamla hadi gune gidiyoz desem he deyip takilcak pesime o derece :))
nasıl yaptın kız bunu banada öğret...benim adamda sökmüyorrr

Anlamiyolar iste zaten hamilegm bebege bisey olcak diye aklim cikyo bide kalkip 2 gunde bi cam silemem yani

valla bende silmedim görsen nasıl beterler annem gelicek sileyim dedi yanımda kv var görümceler var sormazlar bile bi ihtiyacın varmı gelelim yardım edelim hala onlar benden yardım beklio eşimin yaptığını bilse anası onada tepki verir ama takılma baktın çok laf ediolar sölersin lafını.daha bana bişi demedi cam konusunda nasıl silim ben bu halde normalde ölemydi oğluna söle bi temizlikçi tutsun derim.

De valla ezdirme kendini ana kiz orgut kuruyolar geleni eziyolar

benim kv kendi pis olunca benim en pis evim bile ona temiz gelio..sorunum yok o yüzden

De valla ezdirme kendini ana kiz orgut kuruyolar geleni eziyolar

sorma canım ya benm küçük görümce fena bi evlensin göricem ben onu çok müdahale ederler evime.en son pazar günü geldiler eşimin teyzesi falan benm kapımın üzerinde havlular vardır süslü neymiş yeni gelinliğim geçmiş kaldır onları falan dedim benm hoşuma gidio yeni gelinliğimden koymadım ben onlarıkapı için yaptım orda kalıcak laf yok daha yok konsolumun üstü çok karışıkmış orayı biraz boşaltıcakmışm dedim hayır ben öle seviorum herkes kendi evine baksın ya alla alla evlenmeden hiç düşünmezdim bunların olacağını ama işte beklediğimiz gibi çıkmıo herşey.

benim kv kendi pis olunca benim en pis evim bile ona temiz gelio..sorunum yok o yüzden

ne güzel valla şanslısın o konuda valla çalıştığım halde evimi hiç dağınık yada pis görmemiştir.tek sorun yatak odama girio dolabıma falan bakıo onu sölüo bana benm dolabım yüksek bende üste pek koyamıorum uzanmım die rafa koyuyorum dağınık görünüo hafta içi hafta sonları toplarım en sinir olduğum şey söle söle olmuo yine yapıo yine yapıo bende eşime çatıom o onu yaptıkça.

neeeeeeeeeee yatak odana girip dolabınımı açıyorrrr...buna nasıl izin veriosun canımmm yuhhhhh eşim daha biz evi döşemeden annesine dedi..bizim yatak odamız hericinde kendi eviniz gibi dabranabilirsiniz ama yatak odamıza izinsiz girmenizi istemiyorum dedi..
benim kv asla girmez kapısından bile bakmaz..
diğer yerlerde mutfakta falan istediğini alsın istediğini yesin karışmam ama yatak odama asla müdahele ettirmemm..
çok büyük teribyesizlik yaaa

hiç çekinmez canım girer.geçen eşimin teyzesi vardı bende gömlekleri yıkamıştım bizd kaldılar eşim yok die ertesi gün kalkmış ütülemiş kadın sağolsun.girmiş dolabı açmış takmış dememiki yatağa bırakaklım akşam gelince takar yerlerine eve gittim dolabın kapakları açık nasıl sinirlendim bişi diyemedim tabi eşime kızdım evde naplıolarsa yapsılar ama odama girmesin ya snirleniory,um ciddi anlamda.ev görmeye gelen olur evi gezdirir pat die kapısını açar demezki kızım bak yatak odan müsait mi yok anlatamıorum.iş eşinde bitmiş işte benm nerde anasına laf sölicek ancak beni dinler haklısın der.görümcem var o bile uyarmıo.

Ah iste bozacam terbiyemide olmuyo sizene yani bole insanlarin evlerinde binbir turlu sorun olur hala azimle senle ugrasirlar ama derde dus bitanesini goremezsin sahsen kendimden biliyorum esimle ikimiz calisirken mangallar hergun gırlaydi ana baba gunu gibiydi ben isten ciktim hamile kaldim anam bitane insanda ezgi sen hamilesin biseye ihtiyacin varmi diyen yok biyerinize bisey mi batirdi ezgi ne bu kasintiliginz yani o kucuk gorumceni de gorursun tarih tekerrürden ibaret aynisini yasar

ayne oraya gititğim zaman ilgi büyük yukarı uzanma otur dinlen süt getirir eee kendi evimde bişeye ihtiyaım varmı bilio ev süpüremiorum sorduğu yok oğlunun yatığını duysa laf yapar bekarkne yapmadı da evlenince ne değişti karısını benden çok düşünüo da.ben diorum zaten gittiği gibi geri gelir ne çnesi kapanır ne nazı biter.bazı kv lere özeniorum laf edemiolar gelinlere bana okadar laf söledi inan ağzımı açmadım sustum hep genede yüzüne bakıorum saygımdan inanki kendi kızı çekmio laflarını.

ne desek boş ozman Allah sabır versin. pis erkek hiç çekilmez.haklısım erkek çocukları anneden nasıl alıştıysa öyle gider

Ekle canım adımız görünsün
Hoşbulduk

Sende cekme Saygini fazla asmadan belli et rahatsizligini bak esimn annesi kv ceke ceke kadin tuvaletde kalp krizi gecermis deger mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…