evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
aynen . benim bir oğlum var benim bir oğlum var diye diye herkesin canını yakıyorlar. benimde bitane kocam var deyince o benim oğlum diyorlar

hiç sorma benim tek çocuk kadın öyle korkuo ki karısını benden daha çok sevecek diye başlarda çok tartışmalar yaşadık.yok erkeğin evden çıkması daha kötü zor gelo bilmm ne her akşam yemeğe beklio gitmediğinde surat yapıodu bişi olduğunda size okadar baktım yani anlıcağın cnım napsan yaranamazsın bırakın ya napıosa yapsın mutlu olsunlar sorumluluklarını öğrensinler.

Sende mi ayrildin ??

yok canım biz kvile sorun yaşıyorz tek 2miz arasında problemler yok arada annesi için tartışırz annen için boşıcaksan hemen boşayabilrsin diyorum ona ben belki gider annenin dizinin dibinden bi daha ayrılmazsın diyorum zoruna gidido ne ilgisi var falan die hm annesini hem beni iadre etmeye çalışıo işte belli zaman sonra anneside anladı daha az müdahale edio.

aynen doğum gununde yılbasında tum ozel günlerde onlarla beraber geçirme zorunluluğu var. şaka gibi diyrum ya allah hidayet versin

aynen doğum gununde yılbasında tum ozel günlerde onlarla beraber geçirme zorunluluğu var. şaka gibi diyrum ya allah hidayet versin

senin ki baya kötüymüş canım severek evlendiniz fimi ozamanlar hiç anlamadın mı.gerçi insan anlayamıo ki

Ben anlamiyorum evlenene kadar elindeydi zaten evlendikten sonra rahat birak bi nesef alsinlar nefes.. oda anne mi olmuş oliyor kiyamiyor mu bilmiyorum ki anlamiuorum yani .. ayy kusura bakma bilmeden yorum yaptim ama ..

Ben anlamiyorum evlenene kadar elindeydi zaten evlendikten sonra rahat birak bi nesef alsinlar nefes.. oda anne mi olmuş oliyor kiyamiyor mu bilmiyorum ki anlamiuorum yani .. ayy kusura bakma bilmeden yorum yaptim ama ..

yok canım böyle annelik olmaz çocuğuna bağlı anne olduklarını sanıolar ama annelik bu değildir evladının yuvası yıkılmaya gittiyse ben bunda şüphe ararım gelin saygısızdır hiç edep yoktur evi ile ilgilenmez kocasına bakmaz ozaman müdahele et anneliğini yap ama o ne öyle bu deterjanla yıka şu sebzeleri ye falan ozaman ayrı ev açmasaydınız alaydınız yanına köle biz iyi beslenmioduk mu şimdiye kadar bzim annemiz neydi canım valla sinirlendim böle olmasada buna benzer şeyler bendede olduğu için.

günaydın yavru tilkiler
maşallah topiğimiz gün be gün yeni arkadaşlarla ice şenlenmeye başladı hoşgelmişler sefalar getirmişler
listeye ismini eklettirmek isteyen ler bana özel msj atabilirler

bugün gene yogunum bayanlar o yüzden gene çalış çalış çalış gönlüm sizlerle ama aklım işte olması gereken bir durumdayım bugünde cok fazla giremicem gibi gözüküyor hepinizi çok çok ama hemde baya bir çok öpüyorum

Son düzenleme:

günaydın canım.işlerine bak sen öpüyorum kolay gelsin.

ayy düşman başına vermesin , Allah sanada sabır ve kolaylıklar versin benim kv iyiydi çok şükür çok iyi anlaşıoduk .. Ayrıydık ama hergün aradı bende öyle aramasa gözüm telefonda kalıtdı niye aramadı naaptı birşeyöi oldu diye .. Ee sen iyi olursan herkes iyi olur ama dimi? Bende bi dediğini iki etmiyodum eltim hiç takmıodu bende çok önemsiyodum .. Sanki benim has yüzüme hayrandı yanii evlendikten sonra biter yaa okadar karışma olmaz ki taa ki eşler çıkmaza girer yol bulamazlar o zaman büyük olarak devreye girersin .. Emyediğine karış içtiğine karış .. Sende eşisin seviyosun herşeyiyle zaten ilgileniyosun .. Yapmasan neyse ..

valla canım benim kv herşeyi yanlış anlamasından oldu nolduysa bide oğlunu kıskanınca herşey farklı oldu saçma sapan şeylerden tartıştığımız bile oldu hergün görüoduk yine işten hergün aramamı bekliodu öle alışmış haftada bire görsem anlarım da o da değil.birşey konuşursun altında birşey arar zor kadın yani.valla çalıştığıum halde yorulduğum halde ne evimin işini ne de kocamı ihmal ediyorum kimse aksini söyleyemez akrabalrıda hep der zaten maşallah evi fala tertemiz 1 ker dağınık görmedik napıcan mev,cbur yapıcan başka yapan mı var bana 1 kere işin varmı yardım edelim bilmm ne demediler onun için karışmaya da hakları yok he öle diorum gene karıştığı şeyler oluo tabi ama ben yapmıorum.

sen olmasan sanatsız ölücez kızzz maşallah topigimizin sanat prensesi

lily86, krizantem siz isteyin kızlar havhavınız olur ben sıkılırsınız die şeydiyorum yoksa ohuu canlarım kzım iyi şükür tomografi çektirdik bişi çıkmadı. ama üzüntüden gözlerime kan oturmuş.anne olunca anlıcaksınız onların üzerinde bi sevgi yok bi allah bide onlara olan aşk bam bamşka. karşılık beklemeden menfaat gözetmeden olan aşk. rabbim sizlerede tattırsın inşlh.

Ayy bacııımmm kimse demez diyende kusur bulur işini yapar ama kusurunuda bulurrr , ben hep derim kendi işini kendin gör , kimseye laf söylettirme yorgunluktan uykusuzluktan ölsende kendin yap diye..

Ayy bacııımmm kimse demez diyende kusur bulur işini yapar ama kusurunuda bulurrr , ben hep derim kendi işini kendin gör , kimseye laf söylettirme yorgunluktan uykusuzluktan ölsende kendin yap diye..

tabiki öyle sorsalar bile işim yok drim ki.gün vardı kendi akrabaları ile görümcem geldi yemek odasını temizledik misafirlere yengmle beraber yaptık herşeyi falan dedi oda yaptığı fazla bişi yoktu he.e böle olıcaksa kalsın ben yaparım daha iyi.

fıstıklar bugün bakım günüm:)) kuaföre alışverişe gidicem kocişle.yarında günüm var yazamam muhtemelen. pazartesi görüşürüz inş. kendinize iyi davranın
ben gelene kadar idare edceğiniz bir şiir yazıyorum. benim için özeldir bu şiirde sabırla okuyun

Seninle Olmanın En Güzel Yanı

“Seninle olmanın en güzel yanı ne biliyor musun?

Elin elime değmeden avuçlarımı terleten sıcaklığını taa içimde hissetmek.

Seninle olmanın en kötü yanı ne biliyor musun?

”Seni seviyorum” sözcüğü dilimin ucunu ısırırken her konuşmamızda boş yere saatlerce havadan sudan söz etmek.

Seninle olmanın en heyecanlı yanı ne biliyor musun?

Aynı şeyleri seninle aynı anda düşünmek birlikte ağlamak gülmek. Ve buradayken bile seni çılgınca özlemek…

Seninle olmanın en acı yanı ne biliyor musun?

Seni hiç tanımadığım bir sürü insanlarla paylaşmak. Senin yanında olan, seninle konuşan herkesi çocukça kıskanmak.

Seninle olmanın en mutlu yanı ne biliyor musun?

Tanıdık birileriyle karşılaşma tedirginliği ile yollarda yürümek yan yana… Elimdeki şemsiyeye inat yağmurda ıslanmak birlikte. Elimde kır çiçeğiyle seni beklemek… Aynı mekanlarda aynı yiyecekleri yemek.

Seninle olmanın en romantik yanı ne biliyor musun?

Sensiz gecelerde sana söyleyemediklerimi yıldızlara aya anlatmak… Okuduğum kitabın sayfalarında dinlediğim şarkıların türkülerin şiirlerin her mısrasında seni bulmak.

Seninle olmanın en zor yanı ne biliyor musun?

Seni kaybetme korkusuyla hayatta ilk kez tattığım o tarifsiz duygularımı umut denizinin ortasında küreksiz bir sandala hapsetmek. Sevgili yerine yıllarca dost kalmayı başarmak. Yalın ayak yürümek bıçağın en keskin yerinde. Kanadıkça tuz yerine gözyaşlarımı basmak yüreğime.

Seninle olmanın tek yan etkisi ne biliyor musun?

Nereden bileceksin?

Sen benimle hiç olmadın ki. Olsaydın avuçlarım terlemezdi… Isırmazdım dilimin ucunu… Özlemezdim seni yanımdayken.Kıskanmazdım.

Korkmazdım yollarda yürümekten. Islanmazdım yağmurlarda… Yıldızlara aya dert yanmaz, böyle her şarkıda serhoş olmazdım.

Korkmazdım seni kaybetmekten ayaklarım kan revan atlardım sandaldan denize… Ve her kulaçta haykırırdım seni..

Ama sen hiç benimle olmadın ki…
YA AKLIN BAŞKA YERLERDEYDİ YA YÜREĞİN…”

İnsanlarda öyle BENcilik varki yaptığını söylüyo yapıyo ya güya .. Söyleme yapılan iyilik gizli kalmalı Peygamber Efendimiz (s.a.v) bir elin verdiğini diğer el görmemeli dememi mi .. Ama hiiçç kime söyleniyo ki .. Boşveeer yaptırma kimseye birşeyini yap kendini , şimdi sen hamişsin bide sinirden strestten uzak durmalısın .. Üzülme böyle şeylere biraz zor biliyorum ama bebiş için yapmalısın , yiğeminim kız erkek ?

yok canım zaten yaptırmak istemiorum 2 yıl oldu evleneli 2 ker gelmişlerdir.oda gün falan olduğunda.yeni eve taşındım 6 ay önce 0 daire tek başıma temizledim yerleştirdim sormadılar bile.artık takmıorum evime çekiliorum naparlarsa yapsınlar diorum bişi olursa duymuorum yani.canım erkek olacak inş.değişmezse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…