Okuduğuma göre ayrılıyomuşsun eşinden canım doğru mu?çok istiyorum arayıp sorsun msj bilem atsa olur ama yapmaz
telefonumu da aldılar ama ..
Off çok özlüycem ama öyle de olmıycaktııı
Ne onla ne onsuz ..
Okuduğuma göre ayrılıyomuşsun eşinden canım doğru mu?Sebebi ne ayrılığınızın geri dönüş olamaz mı? :26:
hayal kırılıgı senin gibi yaşamasam da bende yasadım ne demek oldgunu çok iyi bilirim
benim ilk kocam bana küfür ettiğinde aman allah ım dedim ben kendime bunu niye yaptım annesinin yanında boşucam kızım seni mi demedi başkalarının yanında rezildemi etmedi benim su bir sene içinde yazsam belki kızlar niye ayrılmadın diyecekler ama inandım be kuzum aslında ne kadar içinde iyi biri var sadece ben biliyor ben görüyordum inandım onun içindeki iyiliğe o iyilik peşinden tutturdum ve evliliğimde artık söz hakkı sahibi oldum
ama tabiki biraz kurnazlıgımla
şimdi sende aynen aslında ozaman ki gibi benim yaşadıgım gel giti yaşıyorsun bir çocugun var arkanda baba sı için ilere özlem duyacak
onun sende iyiliğini gördün kendince kendince ondan sevgi gördün işte onlar baglıyor ya insanı
daha sonra ne yaparsa yapsın sabrediyorsun susuyorsun niye belki gene hatasını anlar da bize sahip cıkar diye
ama sunu unutuyoruz adamlar bunu bile isteye yapıyor canım anladın bile isteye o bu hatalrı yaptı hemde hata oldugunu bile bile
bile ve isteye bile isteye senin ondan ayrılacagını bile bile yaptı
şimdi sendeki yoksunlugu ben anlıyorum baba evine hatalı olarak geri döndün üzüntülüsün belki ailenden utanıyorsundur ama inan ailen her seyi af eder
yeni bir hayat kurarsın kendine yeni bir düzen daha 20 yaşlarındasın belki okursun belki çalışırsın belki evlenirsin bilemem ama artık saglam adımlar atmak zorundasın hem evladın için hem kendin için bu saglam adında lütfen ama lütfen eski kocaya dönmek olmasın çünkü olmaz düzelmez o adam adım gibi eminim
Offf ooff içki kumar eve gelmemelerdoğru yanii yok dönüş
ay tatlım çok üzüldüm ALLAH ıslah etsin ya cık cık çocuk var mı peki?
4 aylık prens var
YA ALLAH IM kıyamam ona cık cık eşini tedavi için ikna falan etsen
prenses pardon .s çok zor adam giderse gitsin diyo sende ikna et diyosuunn istemiyo ki beniiprensesinide hiç istemedi arayıp sormadıı
sonradan pişman olur ama iş işten geçer canım hep böylemiydi ?
Yoo ilgilidir sanıtım dinirinden yapıyo olmalı ., merak etme boşanalım hemen evlenir hemde benim sinir olduğum biriyle
canım en basta yazdıklarını anlamadım ya kolay mı öle hemen evlenmek
evlenir o bana inat yapar ama hiiiç umrumda değil Allah yolunu açık etsin ..
ne diyeyim diyecek laf yok yani
öyle gerçektenn ..
dimi .. Olanda kıymetini bilmiyo tamam biz bittik de çocuğunda mı bitti 5 gün oldu hiç mi özlemedin ? Evde kurbanlar oluyodu bilmem .. Yapmacık sevgi miydi ? 4 aylık çocuk kapıdan görünce sevinçten nssıl çırpınıyodubiz evladımız olsun diye ağlıyoruz uğraşıyoruz işte bazıları kıymet bilmiyoYazık o sabinin ne günahı varrr
canım etmezmiyim hiç...mmousem, sen, ariver, evrakcu, deniz hepinize ediyorum tüm kk daki bebek isteyen arkadaşlarıma ediyorum canım..inş Rabbim hepinize tosun tosun bebeler verir...stresten sıkıntıdan kist büyümüştür belki kuzum git yine bir doktora sen bence
dimi .. Olanda kıymetini bilmiyo tamam biz bittik de çocuğunda mı bitti 5 gün oldu hiç mi özlemedin ? Evde kurbanlar oluyodu bilmem .. Yapmacık sevgi miydi ? 4 aylık çocuk kapıdan görünce sevinçten nssıl çırpınıyodukendi bilir çocuğu soğur olur biter ..
BELKİ PİŞMAN olursunda dönersin diye aramıyodur canım
bütün eşyalarımız geldi pişmanlık geri dönüş yok kii ,
Kv de gelmiş bağırdı çağırdı beni suçladı gitti .. Hiiiiç umrumda değil bir kere de demedi oğlum kızı özlemiş diye .. Ben kendimi düşünmüyorum ki ben kızımı düşünüyorum ..
ALLAH ıslah etsin akıl fikir versin yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?