evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
çok istiyorum arayıp sorsun msj bilem atsa olur ama yapmaz
telefonumu da aldılar ama ..
Off çok özlüycem ama öyle de olmıycaktııı
Ne onla ne onsuz ..
Okuduğuma göre ayrılıyomuşsun eşinden canım doğru mu? Sebebi ne ayrılığınızın geri dönüş olamaz mı? :26:

Yok kesinlik le olamaz öyle birşey çok kararliyim ..

biz evladımız olsun diye ağlıyoruz uğraşıyoruz işte bazıları kıymet bilmiyo Yazık o sabinin ne günahı varrr
dimi .. Olanda kıymetini bilmiyo tamam biz bittik de çocuğunda mı bitti 5 gün oldu hiç mi özlemedin ? Evde kurbanlar oluyodu bilmem .. Yapmacık sevgi miydi ? 4 aylık çocuk kapıdan görünce sevinçten nssıl çırpınıyodu kendi bilir çocuğu soğur olur biter ..

bebeğim Allahc.c. razı olsun kuzumm benim özledim seni beim bu yda fos cıktı bazen cok kötü oluyorum isyan aklım bebekte farklı şeye odaklanamıyorummbazen hiç aklıma gelmiyor ama bazende hiç aklımda çıkmıyor..bu akamda öyleyim sanırsam iyi değilimmm

BELKİ PİŞMAN olursunda dönersin diye aramıyodur canım

BELKİ PİŞMAN olursunda dönersin diye aramıyodur canım

bütün eşyalarımız geldi pişmanlık geri dönüş yok kii ,
Kv de gelmiş bağırdı çağırdı beni suçladı gitti .. Hiiiiç umrumda değil bir kere de demedi oğlum kızı özlemiş diye .. Ben kendimi düşünmüyorum ki ben kızımı düşünüyorum ..

ALLAH ıslah etsin akıl fikir versin yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…