evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .
biizimkindede tilkiler kv kp görümcekler ve eşim :) ben dış kapının dış mandalı. çamaşır makinesini oraya koyma eşim tmm anne sen nereye istersen . o patlcandan alma eşim tamam anne almayız . :) evneleli bir yıl oldu daha sevdiğim patlıcandan alamadım :):):)

günaydınn kızlarr.
kendimi yorgun hissediyorum hiç işe gelesim yoktu ama mecbur napayım nasıl uyuyasım var

ay yok artık aynı evdemi yaşıyosunuz.

hayır ayrı yaşıyoruz bide aynı evde yaşasaydım artık bilmiyorum neler yaşardım. :) ama kv de sağolsun hiç fark bırakmaz arasında . onun istediğini kulanayım diye bana deterjan alır gönderir :)

yok artık canım okadar değil kullanma tepkini göster ben bilmiyomuyum falan de kocan nasılmış senn ozamn nie aldın beni benm dediğim olmayacaksa falan de.

boşver canım üzülme hiç birşey için değmez sana değer vermeyen biri için hiç boşver düşünmezse çocuğunu düşünmesin anası varken kimse düşünmez zaten.herşey için hayırlısı olsun zaten kv ler öyle kendi çocuklarında hiç suç bulmazlar demezler arayı bulalım nedir dertleri daha küçüksün sanırım eşin kaç yaşında peki.

yok artık canım okadar değil kullanma tepkini göster ben bilmiyomuyum falan de kocan nasılmış senn ozamn nie aldın beni benm dediğim olmayacaksa falan de.

bir yıldır tartışıyoruz zaten eşim ultra ultra ana kuzusu olduğu için anasını haklı bulur annem sana iyilik yapıyor daha ne istiyorsun der. o yüzden şuanda boşanma kararı aldık. hala annem babam hep senin iyiyliğini istiyorlar diyor :)

İnan geldiğimden beri rahat uyku uyuyirum sinir stres sıfır .. bebişimde çok huzurluuuu . Kimse düşünmez .. aynen onlar hiçbişeye değmezzz .yook suçladı gitti . evet 20 yaşındaym.eşimde 30 ..

yazık yaa anlamıyoum ben böle erkekleri iyiliğimi isteyen onu mu yapar bilmiyosam anlatır ama nasıl sebze alıcağıma da karışırmı.benim eşime anneci ama bu konularda değil bize anlaşamayız kv ile başka beimki oğlunu kıskandığından oluyor böle herşeye karıştırmaz eşimde yani.

boşanma kararı mı aldın kuzum dun gecemı oldu?

İnan geldiğimden beri rahat uyku uyuyirum sinir stres sıfır .. bebişimde çok huzurluuuu . Kimse düşünmez .. aynen onlar hiçbişeye değmezzz .yook suçladı gitti . evet 20 yaşındaym.eşimde 30 ..

öyle olur tabi o kuzuya yazık.küçük de değilmiş ki eşin ya hayırlı olsun canım ne diyelim artık ne dense boş araya alkol girince hiç birşey düzelmiyo emin ol.

bizimkisinde kıskançlıkta var eşim hergün gider annesinin yanına ben gittim zaman oğlu gel şöyle uzaanalım der beraber yatarlar benım yanımda. şaka gibi benim dayım var almanyada yaşıyor 3 yılda bır gelıyor bır kere annanemle yan yna yattığını görmedim kardeşleriyle oynaştığın görmedim bu adam bir acayip şaka gibi :)

napıyosa anneler yapıyo valla evlendirmeyin ya böle çocukları ozamn oturtun dizinizin dibinde ben hep diyorum eşimin yanında oğlum bana aşık bi çocuk olmasın asla sonra zor ana kuzusu olması derim sevsin arasın sorsun da o ne öyle canım

öyle olur tabi o kuzuya yazık.küçük de değilmiş ki eşin ya hayırlı olsun canım ne diyelim artık ne dense boş araya alkol girince hiç birşey düzelmiyo emin ol.

Evet zor gerçekten olmuyo gitmiyo .. yiprandiğinla kaliyosin ..

aynen . benim bir oğlum var benim bir oğlum var diye diye herkesin canını yakıyorlar. benimde bitane kocam var deyince o benim oğlum diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…