evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

inşAllah Allah'ım sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına almayı nasip etsin .. Boşver kendin yap daha iyi kimseye laf verme .. Sonra onları dinle dur ..

inşAllah Allah'ım sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına almayı nasip etsin .. Boşver kendin yap daha iyi kimseye laf verme .. Sonra onları dinle dur ..

amin canım çok sağoll rabbim isteyen herkese versin inş.

amin inşAllah , sen ayrıntılı ultrasona girdin mi gerçi 16 haftalıkmışsın ama .. Ben 20 de girmiştim ..

daha girmedim haziran başı gibi kontrolümüz heralde ozaman girerim daha birşey hsissetmedim bile.

Hoşbulduk :)

2 yılda aldım bu yolu..
Atomu parçalamaya kaç yıl lazım bilmem canım
senin gibi yetenekli bir bayan için atom da neymiş yaa aybettinn
nasılsın canım

ayy canım benim yaaa ölürüm iyi olmasına cok sevindim Allah korumus hakkaten seninkini yeminlen inş bir gün bende anne olurumda tadarım bu duyguyu

senin ki baya kötüymüş canım severek evlendiniz fimi ozamanlar hiç anlamadın mı.gerçi insan anlayamıo ki

sevgili zamanı ile evlilik çok farklı canım evlenmeen önce keşke aynı evi belli bi zaman paylaşma şansımız olsa da görebilsek.

Ben zaten yalnız yaşıyordum. giderdik bara filan gezerdik tozardik belli etmedi . Ben annemi babamı çok seviyorum derdi. Bende bende çok seviyorum sevmeyen insan yoktur zaten derdim. Bağımlı olduğunu bilmiyordum

daha girmedim haziran başı gibi kontrolümüz heralde ozaman girerim daha birşey hsissetmedim bile.

daha küçük normal :) ben 4 aylıkken özele gittik cinsiyet için hissetmiyorum dedim normal buraya ne anneler geliyo 9 aylıkken bile hissetmeyen var dedi şaka gibi ama gerçek dedi

Ben zaten yalnız yaşıyordum. giderdik bara filan gezerdik tozardik belli etmedi . Ben annemi babamı çok seviyorum derdi. Bende bende çok seviyorum sevmeyen insan yoktur zaten derdim. Bağımlı olduğunu bilmiyordum

nasıl anlaşılırki işte bilemezsin bilemioruz hiç birimiz rabbim iyilerle karşılaştırsın herzamn.

daha küçük normal :) ben 4 aylıkken özele gittik cinsiyet için hissetmiyorum dedim normal buraya ne anneler geliyo 9 aylıkken bile hissetmeyen var dedi şaka gibi ama gerçek dedi

hadi be 9 ay boyunca hissetmeden ay inş.bize olmaz öyle biraz önce hissetmek isterim.

hadi be 9 ay boyunca hissetmeden ay inş.bize olmaz öyle biraz önce hissetmek isterim.

saçmaladı oda ben hissermiyorum deyince öyle demeye mecbur hissetti kendini .. Hissedersin canım merak etme ben 7. Aydan itibaren hissediyodum ..

Selam kızlar
Ezgiciğim depremi tabii ki hissettim hemen laptobu açıp merkez üssü neresiymiş büyüklüğü kaçmış merak edip araştırmaya koyuldum - 1,5 saat oldu ama sanki 5dk öncesi gibi olay taze - Habertürk açık tvde hem dinliyorum gelişmeleri hem buradan takipteyim
Ben hissettim İstanbul-Çanakkale-İzmir-Antalya-Bursa-Balıkesir-Eskişehir gibi yerlerde hissedilmiş.

Kizlar depremi duydunuz mu :S

bizim burda deprem olmus ama ben anlamadım bille annem aradı telaşla ama biz çalışıyorduk o saatte

bizim burda deprem olmus ama ben anlamadım bille annem aradı telaşla ama biz çalışıyorduk o saatte

Bende koltukta oturuyodum besik gibi sallandi bende faruga bu ara basim fazla donuyo koltukta sallaniyo gibi hissediyorum dedim ne basi deprem oluyo dedi nasil korktum anlatamam avizeler bile nasil gitdi geldi

Bende koltukta oturuyodum besik gibi sallandi bende faruga bu ara basim fazla donuyo koltukta sallaniyo gibi hissediyorum dedim ne basi deprem oluyo dedi nasil korktum anlatamam avizeler bile nasil gitdi geldi

izmirde çok fazla hissedilmedi sanırsam ama diger sahirlerde baya baya hissedilmiş :18:

hoş geldin canım
he valla ya ben pazrlarıda calısıyorum ya hafta sonlarıda hafta içi daha bir şen şakrak geciyor ama hafta sonları durgun cogunlukla nber nasılsın

evet bugün sıkıcı kk
hamdolsun iiyiyim sen nasılsın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…