yok canım zaten yaptırmak istemiorum 2 yıl oldu evleneli 2 ker gelmişlerdir.oda gün falan olduğunda.yeni eve taşındım 6 ay önce 0 daire tek başıma temizledim yerleştirdim sormadılar bile.artık takmıorum evime çekiliorum naparlarsa yapsınlar diorum bişi olursa duymuorum yani.canım erkek olacak inş.değişmezse.
inşAllah Allah'ım sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına almayı nasip etsin .. Boşver kendin yap daha iyi kimseye laf verme .. Sonra onları dinle dur ..
amin inşAllah , sen ayrıntılı ultrasona girdin mi gerçi 16 haftalıkmışsın ama .. Ben 20 de girmiştim ..amin canım çok sağoll rabbim isteyen herkese versin inş.
amin inşAllah , sen ayrıntılı ultrasona girdin mi gerçi 16 haftalıkmışsın ama .. Ben 20 de girmiştim ..
senin gibi yetenekli bir bayan için atom da neymiş yaa aybettinnHoşbulduk :)
2 yılda aldım bu yolu..
Atomu parçalamaya kaç yıl lazım bilmem canım
lily86, krizantem siz isteyin kızlar havhavınız olurben sıkılırsınız die şeydiyorum yoksa ohuu canlarım kzım iyi şükür tomografi çektirdik bişi çıkmadı. ama üzüntüden gözlerime kan oturmuş.anne olunca anlıcaksınız onların üzerinde bi sevgi yok bi allah bide onlara olan aşk bam bamşka. karşılık beklemeden menfaat gözetmeden olan aşk. rabbim sizlerede tattırsın inşlh.
günaydın canım.işlerine bak sen öpüyorum kolay gelsin.
senin ki baya kötüymüş canım severek evlendiniz fimi ozamanlar hiç anlamadın mı.gerçi insan anlayamıo ki
sevgili zamanı ile evlilik çok farklı canım evlenmeen önce keşke aynı evi belli bi zaman paylaşma şansımız olsa da görebilsek.
daha girmedim haziran başı gibi kontrolümüz heralde ozaman girerim daha birşey hsissetmedim bile.
Ben zaten yalnız yaşıyordum. giderdik bara filan gezerdik tozardik belli etmedi . Ben annemi babamı çok seviyorum derdi. Bende bende çok seviyorum sevmeyen insan yoktur zaten derdim. Bağımlı olduğunu bilmiyordum
daha küçük normal :) ben 4 aylıkken özele gittik cinsiyet için hissetmiyorum dedim normal buraya ne anneler geliyo 9 aylıkken bile hissetmeyen var dedi şaka gibi ama gerçek dedi
hadi be 9 ay boyunca hissetmeden ay inş.bize olmaz öyle biraz önce hissetmek isterim.
Kizlar depremi duydunuz mu :S
Selam kızlar
Ezgiciğim depremi tabii ki hissettim hemen laptobu açıp merkez üssü neresiymiş büyüklüğü kaçmış merak edip araştırmaya koyuldum - 1,5 saat oldu ama sanki 5dk öncesi gibi olay taze - Habertürk açık tvde hem dinliyorum gelişmeleri hem buradan takipteyim
Ben hissettim İstanbul-Çanakkale-İzmir-Antalya-Bursa-Balıkesir-Eskişehir gibi yerlerde hissedilmiş.
bizim burda deprem olmus ama ben anlamadım bille annem aradı telaşla ama biz çalışıyorduk o saatte
Bende koltukta oturuyodum besik gibi sallandi bende faruga bu ara basim fazla donuyo koltukta sallaniyo gibi hissediyorum dedim ne basi deprem oluyo dedi nasil korktum anlatamam avizeler bile nasil gitdi geldi
selam
hafta sonu diyemi sakin kk
hoş geldin canım
he valla ya ben pazrlarıda calısıyorum ya hafta sonlarıda hafta içi daha bir şen şakrak geciyor ama hafta sonları durgun cogunlukla nber nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?