bilmiyorum ki ya acaba görüşmelimiyim illa götürücem diyo ben daha bişey demedim sence görüşmelimiyim :44::44: ama valla beynimden vurulmusa döndüm o msj görünce
Selam kızlar nasılsınız?
Herkese iyi haftasonları dilerim.
Benim niyetim bugün temizlik yapmaktı ama deprem olunca şu an tv ve internetten gündemi takipteyim - bir yandan da makineye paspasları attım yıkansın sonuçta hayat devam ediyor işler mecbur yapılacak.
Hepimize geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun
Szde durumlar nasıl?
Hoşbulduk canım - sen İst.da mısın?hoşgeldinnn :) nerde deprem olmuş noolmuş detaylı bilgi verebilir misin hiç tv'den haberim yok kızla uğraşmaktan ..
Amiiinnn..
Bizde bi koca vakasıyla uğraşıyoruz ..
Kolay gelsin..
Hoşbulduk canım - sen İst.da mısın?
Ege Denizi Gökçeada'nın 40km batısı merkez üssü olan 6,5 büyüklüğünde bir deprem oldu. Başta Gökçeada, Çanakkale olmak üzere Marmara, Ege hatta Akdeniz'de bile hissedilen bir depremdi. İstanbul, Trakya, Antalya, Bolu, Eskişehir, Bursa, İzmir, Manisa gibi yerlerde hissedilmiş yani ülkenin neredeyse yarısını etkilemiş.
Bu arada koca ile uğraşıyorum demişsin hayırdır eşin rahatsız mı ediyor?
yaaa gundemi kaçıdım heralde??? :44:
yok
krizantem'in eşiii ..
canım eşine güven derim ..
vala gt gorus napmaya calısıo anla bırakama pesını derım
şükür birşey yokmuş baaakkk , biraz sinirin geçene kadar tavıra devam sonra yumuşarsın zaten aman bişey olmasın da
görüş için rahat etsin derim .. Ama yinede eşine güveniyosan dedikleri seni tatmin ettiyse gerekmyok ..
yok kızlar ben görüşmek istemiyorum ama eşim görüştürecekmiş illa müşteri sayılmaz bunun arkadasının akrabasıymıs ama canımlı malımlı konusuyodu tepem attı ben arama dedim aradı şimdide görüşmicem dedim illa görüştürücem dedi haklısınız iş anlamında kötü ama zaten ben tele bakıyorum biliyormus bde evli oldugunukadın boşanmıs sanırım canım diyo bir de yaa sinir oldum benim eşimin angutlugu versene sen iş telini niye cebini veriyosun ki alla hım yaa sen arabada dur ama yeterki gel diyor ben gitmicem ama kızlar kocamında bu düşüncesizliğini ftil fitil getiricem ama çünkü bu ilk defa olmuyorBu kadar buyumeseydi keşke..eşinin is anlamında itibari da var.Oda uzulmustur rezil oldum diye dusunmustur.kendini onun yerine koy derim canım.
Tabiki senin yerinde olsam kafayı yerim ama eşine güvenip sözüne itibar etmek önemli.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok kızlar ben görüşmek istemiyorum ama eşim görüştürecekmiş illa müşteri sayılmaz bunun arkadasının akrabasıymıs ama canımlı malımlı konusuyodu tepem attı ben arama dedim aradı şimdide görüşmicem dedim illa görüştürücem dedi haklısınız iş anlamında kötü ama zaten ben tele bakıyorum biliyormus bde evli oldugunukadın boşanmıs sanırım canım diyo bir de yaa sinir oldum benim eşimin angutlugu versene sen iş telini niye cebini veriyosun ki alla hım yaa sen arabada dur ama yeterki gel diyor ben gitmicem ama kızlar kocamında bu düşüncesizliğini ftil fitil getiricem ama çünkü bu ilk defa olmuyor
:26::26::26::26:
Bu arada koca ile uğraşıyorum demişsin hayırdır eşin rahatsız mı ediyor?
ya eşim benim önceden cok düşüncesizdi gercekten şimdi şimdi akıllandı hepsinde kanıtladı beni aldatmadına dair ama cok düşüncesiz bu düşüncesizlikleri beni deli ediyor
sakin ol canım hangi burclarsınız?
ben balık o oglak burcu canım kusura bakma ya sözde seninle güzel sohbet etmeyi amaclıyordum ama bi tuhaf oldum
Canım geçmiş sayfaları okuyordum şimdibenim eski sayfaları okusana canım yorumunu merak ediyorum kadınla görüşsemmi acaba :26:
senin gibi yetenekli bir bayan için atom da neymiş yaa aybettinn
nasılsın canım
tanıstım kocam canımlı cicimli konusmamıs ama kadın cok kadınsılıgını kullanan biri bundan sonra eşimi rahatsız etmeyin olaki halaını yıkatmak isterseniz buyrun iş yeri makneti dedim kadın agzı acık kaldı zaten kocamın arkadasının bir tanıdıgıymıs arkadası kocamın telini vermiş ilk msj aynen şöle bak baka yazıyorumYeni gelenler hoşgelmişler önce onu diyeyim son 10 sayfayı okudum
Krizantem sen demişsin ya dün akşam yazmışsın sanırım - erkekler üzmek için ne yapıyorsa bile isteye yapıyor diye gerçi anladığım kadarıyla adam seni aldatmamış ama bir kadınla samimi canımlı cicimli konuşmamalı hadi hanımlı beyli konuşsalar amenna
Bence git kadınla tanış bak bakalım gerçekten yaşça büyük, abla diyebileceği biri mi?
Hem bağırıp olay çıkarman iyi olmuş sen ne kadar alttan alırsan o kadar yüz bulur, en azından olası bir durumda ne olabileceğini görüp ona göre ayağını denk almış olur
Anlamıyorm yaaa şu erkekler ne istiyorlar - yanlarında fıstık gibi eşleri varken yeni macera aramak nedir?
valla öle moralim bozuktuki anlatamamİyiyim canım temizlik yaptım çok yoruldum yaa
Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?