- 3 Eylül 2012
- 21.895
- 57.813
- 798
tanıstım kocam canımlı cicimli konusmamıs ama kadın cok kadınsılıgını kullanan biri bundan sonra eşimi rahatsız etmeyin olaki halaını yıkatmak isterseniz buyrun iş yeri makneti dedim kadın agzı acık kaldı zaten kocamın arkadasının bir tanıdıgıymıs arkadası kocamın telini vermiş ilk msj aynen şöle bak baka yazıyorum
canım yaaa halı var lütfen gelebilirmisin
kocam yazmamıs
2 msj
bekliyorummm yaaa neden gelmiyorsun ama
3 msj canımmm gelebilirmisin
laflara bak hele o canım u uzatmak ne oluyosa kadın kapıyı bildiğin diz üstü şoortla actı beni görünce afalladı Allah ım sen bizi esirge yarabbim
valla öle moralim bozuktuki anlatamam
Kocanın suçu yokmuş yanitanıstım kocam canımlı cicimli konusmamıs ama kadın cok kadınsılıgını kullanan biri bundan sonra eşimi rahatsız etmeyin olaki halaını yıkatmak isterseniz buyrun iş yeri makneti dedim kadın agzı acık kaldı zaten kocamın arkadasının bir tanıdıgıymıs arkadası kocamın telini vermiş ilk msj aynen şöle bak baka yazıyorum
canım yaaa halı var lütfen gelebilirmisin
kocam yazmamıs
2 msj
bekliyorummm yaaa neden gelmiyorsun ama
3 msj canımmm gelebilirmisin
laflara bak hele o canım u uzatmak ne oluyosa kadın kapıyı bildiğin diz üstü şoortla actı beni görünce afalladı Allah ım sen bizi esirge yarabbim
valla öle moralim bozuktuki anlatamam
Bugün krizantem eşinin telefonunda canımlı mesajlar görüyor tabii sinirleri tepesine çıkıyor adama çemkiriyor :) Adam bu kadını arayıp "abla ne yapıyorsun evliliğimi ateşe atıyorsun" tarzı konuşuyor kadın da ben senin ablan yaşındayım diyor bu arada hoparlör açık. Akşam bu kadınla yüzleştireceğim seni deyip krizantemi de alıp gidiyor kadının yanına - sonrasını da yukarıda anlatmış zaten - kısaca adam boşuna azar yediHayırdır?
Biraz anladım son yazdıklarından sanki..
Canım diyen kadın mı?
Elin kadını senin eşine canım mı demiş?
Eşin ne tepki verdi canım merak ettim?
bir kaç sayfa arkada yazıyor tatlım dur bulayımda kopyalıyım br an aldatıldım zannettim başımdan aşaya kaynar sular döküldü ayy cok kötü oldum yaa nefes alamadım sanki bir an çok kötüHayırdır?
Biraz anladım son yazdıklarından sanki..
Canım diyen kadın mı?
Elin kadını senin eşine canım mı demiş?
Eşin ne tepki verdi canım merak ettim?
Kocanın suçu yokmuş yaniBoş yere zılgıtı yedi desene
Bugün krizantem eşinin telefonunda canımlı mesajlar görüyor tabii sinirleri tepesine çıkıyor adama çemkiriyor :) Adam bu kadını arayıp "abla ne yapıyorsun evliliğimi ateşe atıyorsun" tarzı konuşuyor kadın da ben senin ablan yaşındayım diyor bu arada hoparlör açık. Akşam bu kadınla yüzleştireceğim seni deyip krizantemi de alıp gidiyor kadının yanına - sonrasını da yukarıda anlatmış zaten - kısaca adam boşuna azar yedi
Bugün krizantem eşinin telefonunda canımlı mesajlar görüyor tabii sinirleri tepesine çıkıyor adama çemkiriyor :) Adam bu kadını arayıp "abla ne yapıyorsun evliliğimi ateşe atıyorsun" tarzı konuşuyor kadın da ben senin ablan yaşındayım diyor bu arada hoparlör açık. Akşam bu kadınla yüzleştireceğim seni deyip krizantemi de alıp gidiyor kadının yanına - sonrasını da yukarıda anlatmış zaten - kısaca adam boşuna azar yedi
bir kaç sayfa arkada yazıyor tatlım dur bulayımda kopyalıyım br an aldatıldım zannettim başımdan aşaya kaynar sular döküldü ayy cok kötü oldum yaa nefes alamadım sanki bir an çok kötü
yok zaen kadını telde aradı söledi ben gitmicektim zorla götürdü iş yerim yansın ama seni kaybedemem dedi böle insanlar için
sesini cıkaramamıs banada söleyememiş yanlıs anlarım diye aldım karsıma uzunca konustum bana böle seylerde önceden söle güvenimi kazanırsın kaybetmezsin dedi ama ben kendim bulunca ne oluyor ahhaa yakaladım durumu oluyo benim cebime böle erkek yazsa ne olur dedim anla beni seni anlıyorum zaten dedi ben bastım eve gittim görmek istemedim onu elini duvara vurmus falan geldi özür diledi sonra beni kadına götürdü
ben böle kadınların olduguna inanmıyordum dedi ac su gözünü artık kadın da erkektede ahlak yok yani yok
Bu anlaşılır özet için teşekkürler tatlım :)
Azar iyidir iyi olsun, korkusu olur
Canımlı mesajlar beni de delirtirdi sanırım.
Neyse eşin gerekli tepkiyi vermiş krizantem sorun yok sakinleş:26:
sakinleştim sakinleştim bir oh bile cektim denilebilir
ne kötü bişey bu durum ya Allah ımm ne acı bişey şimdi daha iyi anladım yaa yaşayanlaara Allah sabır versin
:26: ALLAH HAYIRLISINI VERSIN SENIN ICIN GUSELIM SENI HAKETMEYECEK ADAM ICIN HIC UGRASMA RABBIMS ABIR VERSIN
biizimkindede tilkiler kv kp görümcekler ve eşim :) ben dış kapının dış mandalı. çamaşır makinesini oraya koyma eşim tmm anne sen nereye istersen . o patlcandan alma eşim tamam anne almayız . :) evneleli bir yıl oldu daha sevdiğim patlıcandan alamadım :):):)
Amin canım...
Ben aldatacağına ölsün diye düşünüyorum mesela arada güzel duygularla gideceğim bir mezar olur bari dimi
Olsun adam en azından olası bi durumu yakalasan sonuçları ne olur görmüş olduyok beee kadın valla yaşlı değil ablan yasındayım diyo ama benden cilveli makyajlar falan ayy sorma cinim tepeme geldi az daha kocacimi parcalıyordum
he yaa arkalarından küfür edicemize bir fatiha okuruz hiç değilse
ayy bugün ne korku dolu anlar gecirdim ya sen benden daha tebrübelisin ama 5 sene olmustu demi sizin
Olsun adam en azından olası bi durumu yakalasan sonuçları ne olur görmüş olduBundan sonra aklının en uç köşesinden bile böyle bir düşünceyi geçiremez
Hayır canım 2 yıl dolacak 1 ay sonra
5 yıl bitirirsem kazasız belasız ödül isterim
temmuzdamı evlendin sen hangi gün bende temmuzda evlendim
Haziran canım.. :)
1 ay dediğime bakma iki hafta kalmış yahu..
Zaman geçip gidiyor..
Kavga gürültü, savaş.. Hiç bir şey anlamadım..
biz hala kavga ediyoruz mesela
bizimde temmuzda 2 sene olucak hakkaten ne zaman evlendimde zaman gecti hiç anlamadım
Geçen yıla göre çok iyiyiz de..
Kavga arada oluyor tabi..
Biraz ben tilkilik öğrendim senin deyiminle :)
Biraz o evli adam nasıl davranır, bir kadın eşinden ne bekler anlamaya başladı..
Öyle öyle daha iyiyiz şükür..
Bebek var mı sizin canım?
erkekler ilerde evleneceksin mantıgıyla büyütülmüyor ama bayanlar tam tersi büyütülüyor o yüzden erkeklerin aklına bazı şeyler dank edene kadar kavgalar kopuyor ister istemez bien bir hamile kaldım da sonra düşük yaptımhala stiyorum ama şu kış gene calısmalara başlıcam
sizin varmı canım
Üzüldüm canım, sağlıkla hemen yine olur inşallah..
Artık istiyoruz ama 6 aydır olmadı..
İlle de olsun demiyorum hayırlı zamanda olsun diyorum canım..
Dr a gitmedim bu yüzden. Ne zaman gitmek gerekir onu da bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?