evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

Hayırdır?
Biraz anladım son yazdıklarından sanki..
Canım diyen kadın mı?
Elin kadını senin eşine canım mı demiş?
Eşin ne tepki verdi canım merak ettim?

Kocanın suçu yokmuş yani Boş yere zılgıtı yedi desene

Hayırdır?
Canım diyen kadın mı?
Bugün krizantem eşinin telefonunda canımlı mesajlar görüyor tabii sinirleri tepesine çıkıyor adama çemkiriyor :) Adam bu kadını arayıp "abla ne yapıyorsun evliliğimi ateşe atıyorsun" tarzı konuşuyor kadın da ben senin ablan yaşındayım diyor bu arada hoparlör açık. Akşam bu kadınla yüzleştireceğim seni deyip krizantemi de alıp gidiyor kadının yanına - sonrasını da yukarıda anlatmış zaten - kısaca adam boşuna azar yedi

Hayırdır?
Canım diyen kadın mı?
bir kaç sayfa arkada yazıyor tatlım dur bulayımda kopyalıyım br an aldatıldım zannettim başımdan aşaya kaynar sular döküldü ayy cok kötü oldum yaa nefes alamadım sanki bir an çok kötü
Kocanın suçu yokmuş yani Boş yere zılgıtı yedi desene

yok zaen kadını telde aradı söledi ben gitmicektim zorla götürdü iş yerim yansın ama seni kaybedemem dedi böle insanlar için
sesini cıkaramamıs banada söleyememiş yanlıs anlarım diye aldım karsıma uzunca konustum bana böle seylerde önceden söle güvenimi kazanırsın kaybetmezsin dedi ama ben kendim bulunca ne oluyor ahhaa yakaladım durumu oluyo benim cebime böle erkek yazsa ne olur dedim anla beni seni anlıyorum zaten dedi ben bastım eve gittim görmek istemedim onu elini duvara vurmus falan geldi özür diledi sonra beni kadına götürdü
ben böle kadınların olduguna inanmıyordum dedi ac su gözünü artık kadın da erkektede ahlak yok yani yok

yok beee kadın valla yaşlı değil ablan yasındayım diyo ama benden cilveli makyajlar falan ayy sorma cinim tepeme geldi az daha kocacimi parcalıyordum

Son düzenleme:

Bu anlaşılır özet için teşekkürler tatlım :)
Azar iyidir iyi olsun, korkusu olur
Canımlı mesajlar beni de delirtirdi sanırım.
Neyse eşin gerekli tepkiyi vermiş krizantem sorun yok sakinleş:26:

Bu anlaşılır özet için teşekkürler tatlım :)
Azar iyidir iyi olsun, korkusu olur
Canımlı mesajlar beni de delirtirdi sanırım.
Neyse eşin gerekli tepkiyi vermiş krizantem sorun yok sakinleş:26:

sakinleştim sakinleştim bir oh bile cektim denilebilir
ne kötü bişey bu durum ya Allah ımm ne acı bişey şimdi daha iyi anladım yaa yaşayanlaara Allah sabır versin

sakinleştim sakinleştim bir oh bile cektim denilebilir
ne kötü bişey bu durum ya Allah ımm ne acı bişey şimdi daha iyi anladım yaa yaşayanlaara Allah sabır versin

Amin canım...
Ben aldatacağına ölsün diye düşünüyorum mesela arada güzel duygularla gideceğim bir mezar olur bari dimi

:26: ALLAH HAYIRLISINI VERSIN SENIN ICIN GUSELIM SENI HAKETMEYECEK ADAM ICIN HIC UGRASMA RABBIMS ABIR VERSIN

hoşgeldiniz kızlar aramıza canım birliktemi oturuyordunuz

Amin canım...
Ben aldatacağına ölsün diye düşünüyorum mesela arada güzel duygularla gideceğim bir mezar olur bari dimi

he yaa arkalarından küfür edicemize bir fatiha okuruz hiç değilse
ayy bugün ne korku dolu anlar gecirdim ya sen benden daha tebrübelisin ama 5 sene olmustu demi sizin

yok beee kadın valla yaşlı değil ablan yasındayım diyo ama benden cilveli makyajlar falan ayy sorma cinim tepeme geldi az daha kocacimi parcalıyordum
Olsun adam en azından olası bi durumu yakalasan sonuçları ne olur görmüş oldu Bundan sonra aklının en uç köşesinden bile böyle bir düşünceyi geçiremez

he yaa arkalarından küfür edicemize bir fatiha okuruz hiç değilse
ayy bugün ne korku dolu anlar gecirdim ya sen benden daha tebrübelisin ama 5 sene olmustu demi sizin

Hayır canım 2 yıl dolacak 1 ay sonra
5 yıl bitirirsem kazasız belasız ödül isterim

Olsun adam en azından olası bi durumu yakalasan sonuçları ne olur görmüş oldu Bundan sonra aklının en uç köşesinden bile böyle bir düşünceyi geçiremez

yaaa sen ne diyorsun benim kocam baya bu işlerde saf bana bile acılamamıstı cok komikti cıkma teklifi ya msj da cekebilir bazı bayanlar arıyor mesela aynen bunu diyor ben duyuyorum benim yanımda hopörlere veriyor aklım kalmasın diye drek kadınlar umut bey kusura bakmayın rahatsız etmek istemedim halımız vardıda elemanları yollasanız alırmısın falan bundan normal ne var ama bu kadın başka anam accık şöle cilveli olamadım beee

Haziran canım.. :)
1 ay dediğime bakma iki hafta kalmış yahu..
Zaman geçip gidiyor..
Kavga gürültü, savaş.. Hiç bir şey anlamadım..

biz hala kavga ediyoruz mesela
bizimde temmuzda 2 sene olucak hakkaten ne zaman evlendimde zaman gecti hiç anlamadım

biz hala kavga ediyoruz mesela
bizimde temmuzda 2 sene olucak hakkaten ne zaman evlendimde zaman gecti hiç anlamadım

Geçen yıla göre çok iyiyiz de..
Kavga arada oluyor tabi..

Biraz ben tilkilik öğrendim senin deyiminle :)
Biraz o evli adam nasıl davranır, bir kadın eşinden ne bekler anlamaya başladı..
Öyle öyle daha iyiyiz şükür..

Bebek var mı sizin canım?

erkekler ilerde evleneceksin mantıgıyla büyütülmüyor ama bayanlar tam tersi büyütülüyor o yüzden erkeklerin aklına bazı şeyler dank edene kadar kavgalar kopuyor ister istemez bien bir hamile kaldım da sonra düşük yaptım hala stiyorum ama şu kış gene calısmalara başlıcam
sizin varmı canım

Üzüldüm canım, sağlıkla hemen yine olur inşallah..
Artık istiyoruz ama 6 aydır olmadı..
İlle de olsun demiyorum hayırlı zamanda olsun diyorum canım..
Dr a gitmedim bu yüzden. Ne zaman gitmek gerekir onu da bilemiyorum..

ilk başta git normal bir kontrol ol bebek isteiğini söle 6 aydan beri istediğinizi olmadıgını söle normal bir kontrol ol daha sonra zaten ister istemez sorun cıkarsa doktor ona göre bir tedavi uygular canım benim üzüntüden stresten düştü şimdi gene olmasından korktugumdan bebek yapmaktan cekiniyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…