- 3 Eylül 2012
- 21.895
- 57.813
- 798
ilk başta git normal bir kontrol ol bebek isteiğini söle 6 aydan beri istediğinizi olmadıgını söle normal bir kontrol ol daha sonra zaten ister istemez sorun cıkarsa doktor ona göre bir tedavi uygular canım benim üzüntüden stresten düştü şimdi gene olmasından korktugumdan bebek yapmaktan cekiniyorum aslında
Aslında artık bebek düşünüyoruz diye gitmiştim sadece folik asit verdi dr.
Kullandım bir kutu bitti. Yeni de almadım..
Arkadaşlardan duyduğum kadarıyla 1 yıldan evvel gelmeyin diyormuş drlar.
Neden üzüntü, stres yaptın canım?
Benim de bol üzüntülü bir hamileliğim olur sanırım. Eşimin ailesi yüzünden
bir gün buraya yazıcam baştan aşaya cektiklerimi benim başıma gelmeyen pişmiş tavugun basına gelmez sanırım
benim gercekten cok sorunlu bir evlilim vardı tek eşimden şiddet görmedim kumarı yoktu ama nerdeyse bütün baskı ve haksızlıgı gördüm hem onun ailesinden hem kendisinden bir gün uzun uzadıya yazıcam cok maddi sıkıntı cektik canım calısmak zorundaydım 8 haftalık hamileydim düşük tehlikem vardı iş yerine geldim tatsız durum yasadım kanamam acıldı doktora gittik daha sonra gecti doktor yatacaksın dedi yattım ama eşim benim o zaman cok dengesizdi aileside öle sıkıntı yasadım kanamam acıldı yorulmustum da o gün bir an tuvalete gitme ihtiyacı hissettim tuvalete gittim bebegim önüme düştü bastım feryadı o kadar canım acıdıki anlatamam sonra sabrım kalmamıstı zaten kocamdan sogumustum anne olmak başka his yeminle temesini hissetmesen bile olur hala arkasından aglarım kocam kaldırdı beni öptü sarıldı kanamam durmayınca hataneye gittik bir gece yattım
sonra sonra bir olay daha yasandı artık gözüm döndü bir patladım ki o patlayıs kocamı evden kovdum eşyalarını attım yüzüğü fırlattım gidicektim artık evliliğim bitmişti sonra işte düzeldi ailemden her seyi gizli yaşadm anlatamadım ama sonra anlattım arkama aldım olnları öle öle düzeldik
Herkes belli sıkıntılar yaşıyor sanırım.
Ben de çok üzüldüm ilk 1 yıl canım.
Her şerde bir hayır vardır. Bu yaşananlar evliliğimize bir artı katmıştır elbet diyorum.
Ders olmuştur ne bileyim. Artık iyi olmanıza sevindim..
Hep iyi devam eder inşallah..
sen ne sıkıntılar yaşadın canım
Konularım var canım..
Ben paylaştıkça rahatlayan biriyim, mutlaka anlatırım..:26:
Kısaca özetleyeyim sana..
Çok huysuz, kendi evladına bile düşünmeyen huzursuz eden bir kp im var.
Maddi anlamda asla kuruş destek olmaz ama babayım ben diye kendini yırtar.
Evli çocuklu 35 yaşına gelmiş oğlunu hala yönetmeye çalışır.
Hayatımıza burnunu sokar. Her şeyin doğrusunu o bilir.
Sözünün üstüne gıkını çıkarsan saygısız olursun, seni önüne gelene şikayet eder.
En önemlisi de karısının başının etini yer.
Eşim ve kardeşleri de hep anneleri için susmuş, alttan almış..
Hala böyleler, babalarının haksızlığına karşı bu kadar pasiflik bana nefret getirdi..
Bizim ilk sorunumuz eşimle evimizi kurmadan evlendik tayin sorunumuz vardı.
Bana söz vermişti ben onun yaşadığı şehre gidemezsem o yanıma gelecekti.
Evimizi kuracaktık hemen.. Ama sonra sözünü tutmadı. Bir yıl bekleyip yine onun yaşadığı yere
tayin istememi istedi. Üzerinde babasının baskısı da var tabi..
Ben evlenmem diye bana hep benim istediğim şeylere evet diyerek, sözler vererek tamam demişti..
2 aylık evliyken bu noktada ben yıktım ortalığı boşancam dedim karıştırdım ortalığı falan..
Babasının hoşuna gitmedi bu başkaldırışım alışmış her şeye he diyen koyunlara..
Saygısız, terbiyesiz oldum. Onunla tartıştım. Huzursuzluk yarattım diye görümcem bana bağırdı.
Onunla kavga ettim.. Hayatıma burnunu soktu diye abisiyle de kavga ettim içimde birikmiş ne varsa kustum..
Eşimin annesi dışında herkesle kavga ettim yanii..
Neyse sonra eşimle barıştık ama ailesi yüzünden gerginliğim bitmek bilmiyor..
Ayrıntılar konularımda canım. Çok uzatmayayım..
Benim için çok zordu evliliğim tam bir hayal kırıklığı olmuştu.
eşimden çok soğumuştum sonra toparladık canım.
abovvv o nasıl kp miş içinden canavar cıkmıs
benim kp cok sessiz sakindi kv fenaydıki hala fena
Allah tan Ankarda yoksa halimiz ne olur
:):)
Gerçekten canavar gibi bir adam faydası yok zararı çok ama..
Ben herkesten çok eşime kızdım canım.
Bana söz veren o, beni kandıran o.
Ailesinin haberi yok tabi yeter ki evleneyim onunla diye sen nerede olursan ben orda yaşarım diyen oydu..
Enayiliğime doymadım ama akıllandım artık zerre güvenmiyorum
valla bir konuda yemin etse bir laf ediyorum b.k gibi kalıyor
Hem de başkalarının önünde..
Sanırım o günlerim intikamını alıp rahatlıyorum..
valla bende şuanda aslında senin gibiyim biliyormusun kocam beni asla neyi yapmam dese hepsinin tam terine yaptıgı içinşimdi hiç gözünün yasına bakma baktımda ne oldu güvenimin içine .... sen anla artık
evet onu dicektim bende şimdi çok büyük bir yalan sölemiş hem babasından korkmus hemde senin gibi bir bayanı kaybetmek istememiş sonradan nikah olunca nasıl olsa boşanamaz gözüyle bakmıs rahatlamıs kendince en güzelini yapmıssın bencede erkekler neden böle yaa o kadar sinir oluyorum ki insan onların bu dengesz sözlerine erkek erkeği görünce başlıyor palavra atmalar yok bilmem ne demi .... yok su söyle demi.... en sonunda dedim ya beni ne şahit gösteriyorsun ya birde günahına beni ortak ediyor en sonunda hayır dedim sustu kaldı
bende su anda her şey karsılıklı modundayımValla kendileri bilir canım be ne oldu?
Ona eskisi gibi masum bakabiliyor muyum? Hayır..
Güveniyor muyum? Hayır..
Bir kere kazık atan adam yine atar modundayım. Açık açık söyledim bunları..
Artık kendimi daha çok seviyorum..
Annesi dışında hepsine nefret doluyum çok iyi biliyor. Aramam, sormam.
Selamları var der hmmmm a.s. a.s derim yüzüne bile bakmadan..
Kredilerini baştan tüketti.
Kendimi asla yormam, onu da yorarım.
Tek başıma üzülmem, onu da üzerim.
Benim istediğim olmuyorsa onun istediği hiç bir şeyi yapmam.
Almadan vermem kısacası.
Pişman oldu çok ama neye yarar?
Hoş benden çok pişman olmamıştır ne yapsam az gelir..
Bak hatırladım yine sinirlendim
Oy anacım ne dertliymişsiniz hem de ikiniz de 2 yıllık evlisiniz daha çok yenisiniz.:):)
Gerçekten canavar gibi bir adam faydası yok zararı çok ama..
Ben herkesten çok eşime kızdım canım.
Bana söz veren o, beni kandıran o.
Ailesinin haberi yok tabi yeter ki evleneyim onunla diye sen nerede olursan ben orda yaşarım diyen oydu..
Enayiliğime doymadım ama akıllandım artık zerre güvenmiyorum
valla bir konuda yemin etse bir laf ediyorum b.k gibi kalıyor
Hem de başkalarının önünde..
Sanırım o günlerim intikamını alıp rahatlıyorum..
bende su anda her şey karsılıklı modundayım
benim kocam bana her zaman fazlasıyla ilgiliydi ama okadar bunalttıki beni
cok sacma sapan konusuyordu cok ama cok
bana okadar eziyet ettiki sölerim sana hakkım helal değildir o konular için
çünkü ne cektiğimi bir ben bir Allah bilir faat bu yaşımda kendimi yaşlı neneler gibi hissediyorum
hiç birşey bana komik gelmiyor gülemiyorum bile içimden ,
hayattaki bir nevi umudumu kaybetti benim yaşama sevincimi aldı
hele o bebekten sonra demesi yokmuydu bir cocuk dogurmayı beceremedin beceriksiz diye o an aslında benim için sabır ve şefkat bitti anlıcan
şimdi burnundan getiriyorum
eskiden düşünürdüm insan neden bir insanın bile bile canını sıkmak istesinki
megersem benim hayalim isteklerim cok salakcaymıs bir kocanın parasıını yemezsen kadın olmuyorsun bir evde
keşke baştan biraz tilkilik yapıp edepsiz olsaydım bazı yerlerde
Oy anacım ne dertliymişsiniz hem de ikiniz de 2 yıllık evlisiniz daha çok yenisiniz.
Ben şu okuduklarıma bakıyorum da erkek denen varlık ne işe yarıyor Allah aşkına??? Yani er kişi denen bu "adamlar" neden sözünün arkasında duramıyorlar, bir öyle bir böyle?:44:
Ben de erkeklere güvenemiyorum işte - bir de sanırım benim hatam baştan kendimi belli ediyorum bakıyor adam başa çıkamayacak kaçıyor - zira ben herşeyin baştan konuşulması taraftarıyım. Dan dan diye herşeyi net konuşurum. Erkekler hem boyun eğecek hem de istediği kılıfa sokacak kadın arıyor ama tüm sorumlulukları da yüklemek istiyor. Valla kızlar iyi yapıyorsunuz ben nedense acımıyorum herkese hak ettiğini vereceksin. Belki yaşımdan dolayıdır bilmiyorum ama hep şunu söylerim mümkünse karşıma kendini yontmuş biri gelsin yontmakla uğraşamam çaba da göstermem baktım söz tutulmadı mı yol veririm acımam! Çünkü hayat bugune kadar yeterince yormuş zaten - huzurumu devam ettirecek biri çıkmazsa karşıma bekar kalmaya razıyım cidden kızlar.
Son cümle güzeldiCanım benim dokunmayın dökülürüm çok doluyum
Aynen ben de senin gibi başından dan dan söyledim de benim eşim çok tilki çıktı.
Aslında bu başlığın hakkını verir valla bak
Hala da öyledir, biz karşılıklı tilkilik ediyoruz
Ben aynı senin gibiyim çünkü uğraşamam hadi naşşş diye yol gösteririm.
Eşim evlenene kadar hep peşimden koştu, o lanet babasına rağmen her şeyi benim istediğim gibi yaptı.
Onların orda düğün olmadı nikah bile hiç bir şey düşün..
Hepsi benim yaşadığım şehirde oldu. Ben öyle istedim çünkü.
Bunun için ne laflar işitti de bana duyurmadı.
Bu adama kim güvenmez?
Evlendikten sonra idare edemedi ama bizzat içine girdim olayın çünkü..
Duyuramadıklarını, saklayamadıklarını duydum artık..
Verdiği sözü tutmayınca niye boşanmadım.
Çevremde herkes ama herkes onu anladı, hakverdi. Benim mantıklı bakamadığımı söylediler.
Başka gerekçeleri de var çünkü. Anlatırım sonra..
Aman bekarlık en güzeli valla flört dönemi it gibiydi o günleri en mutlu evlilik anıma değişmem
Son cümle güzeldi
Yaa ben de böyle diyorum ama empati kurmaya çalışıyorum senin yerine koyup kendimi - ister istemez o ailenin içine girince gizlenen tüm detayları öğreniyorsun ve mecburen diyorsun ki adam benim için çile çekti şimdi hayat müşterek destek olmam gerekir diye düşünür insan.
Bu arada senin yaşın kaçtı???
Ben de 28 olucam birkaç aya kadar...Öyle düşüne düşüne görüldüğü üzere hala bu adamla evliyim evet o babasına rağmen..:)
Valla böyle kp görülmemiştir diyorum..
27 yim ben canım sen?
Ben de 28 olucam birkaç aya kadar...
Senin öyle kp düşmen belki de onu da adam etme misyonundandır
Bazen insanlara hak ettiğinden fazla değer vermemek lazım ben de ileride herhalde "cadı,çirkef,edepsiz" bir gelin olurum gibime geliyor. İş yerinde bile konuştuk da benden kötü gelin olur dedim diye herkes he valla senden korkulur dedi yani o derece umutsuz vakayım
Maalesef edepsizlik ama gerçek anlamda edepsizlik değer görüyor..
Çok çirkin laflar etmiş cidden. Ayyy bunları boşamadık şükretsin gerizekalılar hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?