hemende asıkmı olunurmu kızz öpüşmeler falan ayıp ayıpevet onu izleyince yaz zamanı hemen gelsin diyorum bi denize gideydik gerci ben denizde hemen pancar gibi oluyorum beyaz tenliyim yaa haa bak albüm yapmıştım ben kocamla ben varım bak istiyosan
farkındaysan başı dedim sonu için ben de aynı farkındayım o klibe o son pek abartı olmuş
Dur bi bakıyım resimlerine
beklerım cnm her zaman
gözum açıldı cnm her an tetıkteyım hanı laf sokan olursa laf sokayım modundayım.o dönemler rahatsızdzım ağır gectı sezeryanım yerımden kalkablseydım çok daha kotu şeyler olurdu herhalde.ama şimdi guçluyum eskısı kadar safta degılım.hiçbir şeyde umrumda degıl.herkese yaptıklarını ödetıyorum oyle yada boyle oh olsun
arkamdan sureklı konuşuldugunu bılıyorum. buda umrumda degıl.çunku ıyı olmayac calışmıyorum.bu yüzümü kendılerı hakettı buyursunlar yenı Sibeli.....
bı söz vardırya hanı "ben iyi biriyim ama kötü olmak gerekırse o konudada iyi biriyim "dıye...ayne oyle.....onlar için ıyı bırı dgeılım artık.çunku hepsıne yabancıyım.kızımda yabancıohhhhhhhhhh olsun
BU PC BENİ DELİ EDİYOR İNANKİ EKRAN GİDİP GİDİP DURUYOR NASIL YAZACAĞIMI BİLEMEDİM ABUK SABUK YAZMIŞIM
GÖRDÜM SENİ BAKTIM FOTOLARINA YANİ 2 TANE VARDI DEMİ :26:
MAŞALLAH ALLAH DAİM ETSİN MUTLULUĞUNUZU DENİZLERDE BRONZLAŞMIŞ HERALDE
NİŞAN ELBİSENDE PEK KOKOŞMUŞ ÖZENMİŞSSİN BELLİKİ
bak bak heyecanlandım şindik
ay evet ne heyecanlıydım bir bilsen ozaman lar kalbim güm güm atıyordu nişan günümde dügün günümde okadar millet vardı yanımda oynadık zıpladık ama yeminle anlat desen anlatamam insan cok tuhaf oluyo mallaşmıştım sanki o gün:44::44:
sezeryan lı olmasan zaten düşünemiyordum ben anlamıyorum ya bebek olduktan sonra millete ne oluyosa kesin bebek olduktan 40 gecene kadar mutlaka bir sorun baş gösteriyor herkezlerde bir bilmeler falandır filandır sen mutlumusun şimdi evet ben iyidimde ne oldu kaynımdan suanda nefret ediyorum kötüyüm konusmamda çokta tın hala abiaisyle konusmuyolar bende konusmuyorum salak şey ne olucak
baktım gördüm seni
Msjda attım ama arada kaynadı
Mutluluğunuzu allah hiç bozmasın ve biribirinizin başından eksik etmesin
çok farklı bi duygu olsa gerek diycem kendimi aynen kebapçı kedileri gibi hissettim şu lafımla
aynen ıyıdıkde noldu
boşver konuşma.....bızı kendılerınden nefret ettırdıler malesef
Kebabcı kedimi beni güldürdün ya allah ta seni güldürsün bakarsın bir gün düğünün olur sadece o yüzden gelirim ankara ya
inşallah canım benim hayırlısıyla olurda sen de gelirsin bi el atarsın benim düğüne
Düğünde kırmızı karanfili taktımmı tanırsın beni
Ama konu geyik olmuş ,kimse düşüncelerini yazmıyoo.
Geyik diye öneri de vermez millet yaa.
Ben de şu sevgiliyi adam edeydim.
kırmızı karanfilmi ayySen o düğünde beyaz bir kugu gibi süzülürken ben seni şak diye bulurum zati
Hayirli olsun topiginiz cok guzel bi konu...
Bu konuda kv ve ogullari daha tilki gibi olan gelinlere oluyo...
Anlattiklarin cok dogru tesbitler tebrik ederim...
[sıze=3]ben de ima ettim şaka yaptım heralde direktmen tanırsın beni kimin düğününe geliyosun sanki
Bu topik evlilik için tüyolar veriyor fakat her konudada konuşabiliriz geyik yapıyoruz diyede kimseyi kaele almamazlık yapmıyorsun zaten sorulara sorunlara itinayla cvp verilen tek adres burasıdır[/sıze]
çok teşekkür ediyorum yorumlarımı begendiniz içinsiz böle dedikçe bende seviniyorum hepimizin hissiyatlarını yaşadıklarını en doru şekilde anatabilmişssem ne mutlu bana
kız seni yerim ben dolmamı canım cekti ne
kız hem geyik leşiyoz hemde dertleniyoz işte ikisi bir arada daha ne olsun hayırdır canım sevgilin seni niye üzüyor anlatt bakem ya bütün erkek lermi odun arkadaş bitane centilmen yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?