evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

ya kim isterki sürekli dinlemek bir süre sonra adamın devirleri atar yani birde biz konusunda karsısındaki pür dikkat dinlesin istiyoruz kocam başka yöne bakınca bile kızıyorum sen düşün biraz da şeyden kaynaklanıyor bu anlatıyoruz ya anlamıcaklar korkusundan uzattıkca uzatıyoruz ebe karsındakide insan dinle dinle nereye kadar adam gelmiş yorgun argın birde bizim nutuk atısımızı dinlesin kafası patlasın

çok güzel olmuş tekrar hayırlı olsun arkadaşım
bende burdayım artık daha da bi yere gitmem

törpü lazımmı gardaşşşş bi yerinden başlaaaa accık accık olur emmeeeeeee kıvama gelir sonunda senin beyinnn
şükür kuzum olmasında yaaa zaten okadar sıkıntın var birde o olursa hakkaten çok üzülürüm enişte baksın sana alsın her istediiğini

en ince ayrıntılara giriyoruz bazen bende kendime şaşıyorum Pes diyorum anlattıkça karşımda esneyen bi dinleyici beliriyor ama beni görsen azimle devam konuşmaya

valla evliliğin ilk 5 yılı çok sıkıntılı olur diyorlar onun arkasına sığınıyorum bende
bekleyelim bakalım bi bitsin şu 5 yıl sonra bakarız artık

başım gözüüm üstüne canım benim
eyvallah

en ince ayrıntılara giriyoruz bazen bende kendime şaşıyorum Pes diyorum anlattıkça karşımda esneyen bi dinleyici beliriyor ama beni görsen azimle devam konuşmaya

burnumuzdan kıl aldrırmıyız hiç abooo bugün sussayım yarın konusurum yok hemen otomatik tüpek gibi pat pat pat pat

valla evliliğin ilk 5 yılı çok sıkıntılı olur diyorlar onun arkasına sığınıyorum bende
bekleyelim bakalım bi bitsin şu 5 yıl sonra bakarız artık

eyvallah

sen genede cabala azim azim azimmm
azimin elinden ne kurtulmus belki çocuk olursa düzelir aklı başına gelir

burnumuzdan kıl aldrırmıyız hiç abooo bugün sussayım yarın konusurum yok hemen otomatik tüpek gibi pat pat pat pat

Burada hava bi kapıyo bi açıyo ve açtığı an aklıma deniz kenarı geldi püfür püfür esen hava denizin o mis gibi kokusu ışıl ışıl suyu of of
şimdi sizin oralarda olmak vardı insan nasılda deşarj oluyor buraya da bi deniz şart oldu
Yetkililere sesleniyorum buradan bizim ne eksiğimiz var biz de deniz isteriz

Ankara denizsizde güzel de ama çok beton kent yaa havası kuru olduğu için orda uykumu daha güzel alıyorum ben

ankara denizsizde güzel de ama çok beton kent yaa havası kuru olduğu için orda uykumu daha güzel alıyorum ben

dur bi dakika sen çaktırmadan daş kafa diyosun yani bize
Deniz olmasada insan hep kendi şehrini severmiş ya dönüp dolaşıp buraya geliyorum özlüyorum nedense
Deniz yaz deyince bu aralar yalının yeniden şarkısına takmış durumdayım çok harika bi klip olmuş insan izledikçe içi kıpır kıpır oluyor hele klibin en başı ya ne güzel aralarındaki aşk

guzel topık olmuş cnm
ben hemen yazayım sıkıntılarımı
valla ben 2 senelık evlılıkte sunu anladım.herşey erkeklere kolay arkadas eskıden calışıyordum iş hayatı,ev hayatı bırlıkte yurutmek cok zordu.işyerım 2 saat mesafedeydı gel 8 e dogru yemek yap mutfaktan cık saat on.hafta sonu camaşır bulaşık koştur ALLAH koştur.hem ev işin var hem iş hayatın
bebiş oldu bıraktım malum en az 1,5 sene boyle.ben 1 sene bebek ıstemezken esımın tatlı diline kandım 5 ayda karar verdm nasıl olsa hemen olmaz dedım şak dıye ertesı ay hamıle kaldım.sevdıgım ve sevıldıgımı sandıgım eşimin ailesıyle lohusa dönemınde yaşadıklarım benı boşanma aşamasına getırdı.haytımın şokunu yasadım.ben hıçbır sorunumuz yok sanıyoken arkamdan neler neler konuşulmuş.....kızımı kucagıma almamla ınsanlara bakış açım degıştı....şu anda bılıyorumkı hep arkamdan konuşluyorlar....yuzume karsı soyleyeck cumlelerı yok.çunku susan bırı degılım şak dıye cevabı yapıştırırım
bı dakkaya konu nerden kaynanamlara geldı
neyse devam edelım bebiş varken herşey kadına zor.butun gunum kızıma programlı,hayatım degıstı,gecelerım uykusuz ,bedenım yorgun.ama erkek oylemı gelır bıraz sever hop uyur.ara sıra gecelerı kalkıyo ama benım her gece 5 sefer kalktıgımı duşunursek onunkı sayılmaz bıle:26: düşüüyordumda kafayı yerdım bırde çalışsaydım herhalde.bebek dunyanın en guzel şeyı ama en zor şeyı ayrıcaa....
evlılık guzel ama 2 kişiyle yaşanırsa.malesef aileler işin içine gırdmı eşindende soğursun gun gelır hayattada soğursun....

ay ne güzel anlatmıssın sen öle sibelim yaaa bir gün size gelicem kararlıyım o bebegi sevicem anasının gözünü acmıs yavrucak hemen ilk ayak anne bak bunlar senin arkandan konusuyo haberin olsun demiş ben senin o sıkıntılı dönemlerini bildiğimden seni çok iyi anlıyorum sinir küpüydün hak ediyolar sibel valla okadar agladına yazık o insanlar için hoş geldin sende topiğime

hemende asıkmı olunurmu kızz öpüşmeler falan ayıp ayıp evet onu izleyince yaz zamanı hemen gelsin diyorum bi denize gideydik gerci ben denizde hemen pancar gibi oluyorum beyaz tenliyim yaa haa bak albüm yapmıştım ben kocamla ben varım bak istiyosan

farkındaysan başı dedim sonu için ben de aynı farkındayım o klibe o son pek abartı olmuş
Dur bi bakıyım resimlerine

beklerım cnm her zaman
gözum açıldı cnm her an tetıkteyım hanı laf sokan olursa laf sokayım modundayım.o dönemler rahatsızdzım ağır gectı sezeryanım yerımden kalkablseydım çok daha kotu şeyler olurdu herhalde.ama şimdi guçluyum eskısı kadar safta degılım.hiçbir şeyde umrumda degıl.herkese yaptıklarını ödetıyorum oyle yada boyle oh olsun
arkamdan sureklı konuşuldugunu bılıyorum. buda umrumda degıl.çunku ıyı olmayac calışmıyorum.bu yüzümü kendılerı hakettı buyursunlar yenı Sibeli.....
bı söz vardırya hanı "ben iyi biriyim ama kötü olmak gerekırse o konudada iyi biriyim "dıye...ayne oyle.....onlar için ıyı bırı dgeılım artık.çunku hepsıne yabancıyım.kızımda yabancı ohhhhhhhhhh olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…