- 14 Ocak 2014
- 722
- 82
- 43
Ayyy o n demek kız... :-(deniz geldin iki dak papucumuz dama atıldı
Ayyy o n demek kız... :-(
Sen olmasan olur mu heç..? Sabır timsali yaa o açıdan seettim...
ßůr@
kim ben mi hocaaaa
Ben ne anlarım hocalıktan kızzz
Ama yeri geldinde bayanlar olarak itirazlarımızı doru şekilde anlatabildimizi ben zannetmiyorum çoğu zamandada zaten kendimizi doru bir şekilde anlatmamızada izin vermiyorlar tantana yapma diye ya bagarıyorlar yada basıp gidiyorlar
şaka kız şakaaa sen düşündün mü benim sana sölediklerimi kocanla konuscan mı bakim bu böle gitmez muhakkak aranız düzelmesi lazım ömür böle gecmez insan mutlu olmak için evlenir üzüntüde yaşar ama evlilik içinde kocasıla arası iyi olduktan sonra faso fiso gelir hele de şimdi bebş te var sizin onu düşünerek konus bence
evlilik tilkisi hocasısın hemde
Evet kesinlikle haklısın uygun bi dille istemediklerimizi ifade etmeliyiz fakat cidden erkekler çok dinlemeyi sevmiyorlar işlerine gelmediğinden mi ne dediğin gibi hemen basıp gidiyorlar
Ya ne denirki..? Bunları yapma ben üzülüyorum uzuldukce de uzaklasiyorum mu diim... yani gerçekten bilmiyorum ki bunları yasadiktan sonra ne konusulur? Onlar senin gibi davranmiyo ki diyo yaa şaka gibi ödül olur konusmak istemek...
ßůr@
valla krizcimdenizcim sana bu konuda katılamıyorum insanlar bence değişir bazen doru şeyi yapıp değişmeye yürekleri yetmez korkarlar yada üşenirler yada işlerine öle gelir ama istemezlerse öle olmayı öle bi değişirlerki biz karılarıda olsak yarın bir gün anada olsak hep erkekleri poh pohlamaya alışmışız erkek yaa ne yapsa erkektir yapar diyo geciyoruz dillendirmesek bile sanırım bilinç altımıza işlemiş her şeyi alttan alp nasl olsa değişmicek diye alttan alıyoruz kendimize yazık etmiyormuyuz :44::44:
burdayım canımDeniiiizzz sabırlı insan susma merdesin.?
ßůr@
yok yavrum yaa benden sabırlıları var ben ne çektim kiAyyy o n demek kız... :-(
ßůr@
benim kocam cok evi terk ettii biz kavga ederkene uyuz ne olcakKadınların genelde haklı olduklarında ceneleri çok açılır tabii bizde çogu zaman nerde duracagımızı bilmiyoruz onlarda aflarımıza karsılık veremeyince ya edepsizlik yapıyorlar yada basıp gidiyorlar işte
valla krizcim
yaşadıklarımı az çok bilirsin değişseydi şimdiye değişirdi benim ki
ulan adam hayata küsmüştü onu terk ettim diye yeminler sözler sonra ne oldu aynı tas aynı hamam
ben katlanmayayım da ne yapayım
değişmiyor işte aynı
bak arabamızı sözüm ona sattı birisine 3 aydır tek kuruş parasını getirmedi ve ben kullanmadığım arabanın kredi borcunu ödüyorum başkaları gezip tozuyor arabamla
daha neler neler anlatmakla bitmez
ev sahibi çıkın diyor
eşim hiç oralı değil uufff bıktım eşimin akılsızlığından
burdayım canım
işim oluyor arada
kluklarını çekmek gerek senin eşiniEvi terketmekte ne oluyomuş
çene ayarımız yok insanı bıktırabiliyoruz
Kavgaların dışında bide konuyla alakasız olacak belki ama her bayanda geçerli bu özellik bilemiyorum ama ben ve çevremdekiler bi şeyi anlatırken kısa öz anlatamıyoruz konuyu o kadar uzata uzata anlatıyoruzki sadette gelen kadar karşımızdaki erkek buhar olmuş uçmuş moduna giriyor yani
aslında buluyoruzda kocamın ağır kanlılığından taşınamıyoruzana doru yaa siz ev arıyordunuz ben buldunuz sanmıstım bulamadınızmı yoksa :44:
aslında buluyoruzda kocamın ağır kanlılığından taşınamıyoruz
neyi bekliyorsa beyimiz
bıktırdı yeminlen
bak 3 gün iznim var taşınalım artık diyorum
acele etme diyor
Ayyy o n demek kız... :-(
ßůr@
kocamı boğmaya karar verirsem aklımdasın cano ahaahhaya deniz kocanı boğmaya karar verdinde çağır bni bende yardım edicem yeminle yaaa çok üşengecc
neyi bekliyormus sordun mu bari
Ayyy evet yaaaa ben anlatınca bile kocam direk sölerrr off özete gel özete diye ne vara su cenemizden cekiyoz hee
kocamı boğmaya karar verirsem aklımdasın cano ahaahha
ne bileyim acele etmemeliymişiz de bilmem nede
ulan adama evrak imzalamışsın bu ayın 30 una çıkmazsak adam hukuki yoldan hakkını arayacak diyorum
geçiştiriyor
bu ve daha bir sürü sorun
mesela kendisinin eskiden gelen bir borcu için benim adıma kredi çekmişti
ödememiş 3 ay boyunca takibe falan takılmışım falan filan
yaaa ne işim olur bu saatten sonra krediyle kartla falan
ulan ne rahat adam yaa benim uykularım kaçardı ki zamanında kaçtı biliyorsun senet olaylarını kaynım sonunda adam oldu 40 o ödiyecek geri 10 bini bize ödemesi kalıyor okadar rahatladım ki deniz sorma anlatamam benim kocamda senin ki kadar sorumsuz o yüzden seni çok iyi anlıyorum her şeyi ite kaka yapıyor bende yoruluyorum bazen bir patlıyorum ki o patlayıs bırak gene sana kredi vermişler o kocacım denen insan yüzüden bana şimdi kredi kartı bile vermiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?