evlilikte tilkilik

hangi konuda haksızlığa maruz kalıyorsunuz

• Ankete Katılan
    42
  • Anket Kapalı .

nedense çogu yaptımız şey üstümüze vazife oluyor zaten görevimiz oluyor iş yerinde eşimle biz bir çalışıyoruz ama bir birimizi görmüyorum ben ondan daha cok calısıp iş yerindeki elamanlardan tutup her şeyi yönlendiriyorum o sadece hala alıp geliyor onunda işi zor kolay değil ama her gelen onu övüyor kadınıda erkeğide hiç demezler ama bu kadın kendini yedi bitirdi helal olsun diye kadın ne yapsa üstüne yapısan görev oluyor erkek parmagını kımıldatsa helal olsun oluyor zaten kıymet bilinse bu kadar söylenmeyiz

benim tilkim kaynanam kadın babayı oğluna karşı doldurup bi de keyifleniyor.deli edecek beni

şimdi bi dk nasıl tanıstınız bu kişiyle anladıgım kadarıyla ayrılıp barısmıssınız ama oda haddini anlamıs iyi olmus bencede sizin için ama Türkiyeden mi oraya gitti yoksa ordamı dogdu hangi ülkede nasıl bir insan ne zamandan beri bu konuları konusuyorsunuz ayrıcada buraya gelse onun için daha mı kötü olucak bilemedim eger orda dogduysa

Düşünmem lazım

yok daha neler bundan zevk alacak kadının devreleri yanmıs olması lazım niye dolduruyorki ne amaçla yani

görende bu kızın ohh hiç derdi yok tabiki geyik yapar diyorda dertsiz insan var mı klasik olarak sorıyım bi Bekarız amma bizimde sorun var diyeceklerimiz var elbet bekarın ayrı evlinin apayrı sorunu oluyor işte..diyerekten bi en dip not yazmayı tercih ettim sayın profösörüm

O yurtdışında doğmuş,anne babası ayrı,annesi kızkardeşi tr de babası yurtdışında ama görüşmüyor,babasının maddiyatı iyi old. halde yardım etmiyor..
orta ve liseyi tr de yatılı okumuş geri hayatı orda..Babası genç kızlarla evlenip duruyor..
Bu 10 yıldır yalnız orda...Biz bunla yurt dışı tatilinde daha yakından tanıştık,biizi gezdirdi orda..Önceden az tanıyordum..Orda çok ilgiliydi,yalnız dünyasını bir anda doldurmamdan hoşnuttu..
Çok eğlendim,ilgisi karşısında keşke ''böyle bir eşim olsa ''dedim.Yaşı küçük diye ilişmedim.Ama o benle ilglendi..
wiende:)
11 aydır görüşüyoruz.Ben Wien'den döndükten iki hafta sonra ilgsi azaldı.Herşey bir anlıkmış.Ama ,ilgisizliği yüznden çok kez ayrılmak istediğimde de bırakmadı hiç..
(En baştan beri beni beğendiğini,ileriye dönük şeyler düşündüğünü hissettirmişti bu arada.
Keşke arkadaş olarak başlasaydık.
Ozmaan daha değerli olurdum bence gözünde..
Zor elde etmiş olurdu,kıymetli olurdum..Ama ordaki masumca ilgilenişi beni benden aldı ne yapayım:)Masumiyetine kandım:)Bu farklı dedim,ama acele etmişim....Bakalım ne olacak bu saatten sonra)

Kişiliği içe kapanık,mütevazi görünüşlü,konuşkan olmayan, sadece siyasetle ilgilenen,tatlı serseri görünümünde,görünce sarılasım geliyor:)
Masumluğuna da inanıyorum..
Ailesini gördüm sevdim,onlar da beni sevdi..
Kolay kolay bu his olmaz bende..

tr de işe tutunabilir mi ondna korkuyor..Maddiyatı kötü,ondan kendine güvenemiyor.
.Beklemem gerekecek ..
Yada hemen dönmesini sağlamak...
İlgisini daim tutmak..

Kızlaar..

Son düzenleme:

herkezin bir derdi oldu kesin herkezin derdide kendine büyüktür bayanların işi hakkaten zor bu devirde yaa kendimizi haklı cıkarana kadar catlıyoruz resmen

gel demişsinde canım onun için cok zor olur tr gelip yerleşmek gerci onu orda baglıcakta bir şey yokmus cok mu borcu var bırakıp gelse tr ne olurki bence mantıklısı bu iş bulunur burda gül gibi gecinip gidersiniz yani sen ne güzel memur olmussun kendini saglama almıssın imrendim sana dorusu

herkezin bir derdi oldu kesin herkezin derdide kendine büyüktür Bayanların işi hakkaten zor bu devirde yaa kendimizi haklı cıkarana kadar catlıyoruz resmen

evet bayan olarak her halikarda işimiz zor yük erkeklerin üstünde gibi görünüyor fakat asıl yük bizde..

1 kocan eve girince yemek hazır olacak
2 kocana cilveli bakımlı olucan
3 evin tertemiz olucak cocuklu ev nasıl olcaksa temiz ya neyse
4 cocukların eşin geldiğinde temiz olcak
5 şikayet etmicez ( biz ha )
6 dinlenecek eşler
7 kanaatkar olucaz
8 gürültüsüz ortam yaratılacak evde
9 huzur vericez kocalarımıza

Allah aşkına bir de çalışıyoruz 10 parcaya insan bölünemez ki yazması sölemesi kolay tabi cok biliyosanız siz yapında görelim

Son düzenleme:

Çok da değil aslında..
600 Euro Bir yere
2000 Euro kızkardeşine..
Kızkardeşi sıkışmış istiyor..i
Dönecek uçak parası yok.
Geldiğinde geçinecek parası yok..
Biraz para kazanıp geleyim diyor..
(Bir aydır iş bulamadı..şuan işsizlik maaşı alacak,ve madden çok zor durumda.11 ayda iki kere tr ye gelip uzun kaldığı için madden daha da geriye gitti..
Taksicilikte iyi para varmış..2-3 ay sonra taksi sınavı sonra işe başlama..
Beklemek..
Ben hemen dön diyorum.
Uçak biletini ben alırım.Maddi olarak zora koşmam..(ailesi düğün yapacak zamanda değil)Sen iş bulup borcunu ödeyene kadar ben senden katkı beklemem dedim..Eşya zamanla alırız dedim..Evlenirken heves ettiğim bir şey olursa ben kendime alırım ''dedim..Yeterki''seven gibi davran''dedim..Huzur önemli..Zaman geçiyor,hep stresle,tek başınalıkla.Gel birbirimize yaşama sevinci verelim ''dedim.
Sen bencil düşünüyorsun dedi.Ben de:
Huzura kavuşmak istiyorum hem de sen orda rezil olma istiyorum ,canı cehenneme maddiyatın ben mutlu olmadıktan sonra''dedim..

Ama minnet etmiyor...
Ne yapmalı.
Taksiciliğe başlarsa dönmek istememesindne korkuyorum...
Ozaman sen gelirsin,iyi kazanırsam diyor..

Ben gidebilirm de sonra ,şimdi değil..yıllar sonra..İlk önce sen gel dedim..Tamam dedi ama..
Bu kendi bildiğini yapıyor hep..

Napsak..

Son düzenleme:
kuzucum sen şanslısın eger srölediklerinden eminsen benim çok hoşuma gitti minnet etmemesi borcuna sadık kalması gercekten ama sen bencillik etmiyorsun sevgiye aç oldun için onun sıcaklıgını sevgisini hissettmek istemen bence en dogal şey ki onca acı günler gecirdikten sonra ama onada hak veriyorum bende olsam ne kdar sevsemde borcmu harcımı bitir minnet etmeden yaparım ne yapacaksam ama genede ben senin yırt dısına gitmen taraftarı değilim bırakıp gittin meslegini her seyini ya olduki gene üzüldün sonra ne yapacaksın onun orda köklü senin gibi bir işi yok zıt durum olsa hiç durma git derim bencede ama onun türkiyeye gelmesi daha mantıklı iş bulunamazmı okumamıs mı okadar tanıgım var diyorsun bence bulunur ama kendi özgüveni yüksek biri okadar sevindimki bir an senin adına böle bir insan seninle diye inş sonunda yüzün gülecek oda zaten sölemiiş borcumu bitirim geliyim diye sana sabır etmek düşüyor bence ona saygı duy karakteri saglam biri ama olduki baya zaman gecti hala bir düzelme yok ozaman ac agzını yum gözünü seni kandırmasın bunada izin verme mutlulutgu artık hak edenlerden birisisin

Son düzenleme:

İnşallah sonu iyi olur ,krizantem,beni takipte kal..
O lise mezunu..
Orda taksicilik düşünüyorsa burda da yapabilir,hem içine kapanık kişiğine uygun..
Hem kuzen de taksici,yol yordam gösterir..Tanıdıklar vasıtasıyla birşeyler de yapılabilir,belediye falan..Ablam da böyle düşünüyor..
Ben hemen gitmme zaten Wien'e..
Çok sonra olabiir,ben çalışmaya iyice bıkarsam falan.Ama taksiciliğe başlayıp iyi kazanıp gelmek istemezse ya...Beni bu konuda yanıltır diye endişe ediyorum..Hep buraya gelmesini dikte ediyorum..Tamam tamam ''deyip duruyor ama..

Tr'de iş olarak tutunamazsa diye endişe ediyor o da..Taksicilik desem,kendine güvensizlik duyabilir..Bilmediği yerler..Tr nin iş şartlarında zorlanabilir..Bu konuda kendine çok güvenemiyor ama birşeyler yapmak istiyor..(Güvensizliğini söylemiyor ama ben anlıyorum)
Yoksa tr seviyor,wien'den bıkmış,kendisini orda çok yalnız hissediyor,kimseye güvenmez olmuş..
Ben yanındayım onun,bunu biliyor..

Son düzenleme:

ozaman ona belli bir zaman sun canım bunu beraber karar verin sabrının bittiğini söle ya taksicilik yapıpta gelmezsen de söle açık oyna aklındaki soruların seni kemirmesine neden izin veriyorsun ki sen de o ne cevap verirse kendini ona göre hazırlarsın
eğer seni gercekten seviyorsa canım zorlukların altından kalkmasını bilecektir şuanda yaşadığı daha zor beş parasız yaşamaya calısıyorki orda hiç bir dayanacagı insan bile yok ama sen burda ona resmen arkasına yaslıcagı duvar olucaksın böle bir şansı kaçırırsa eğer ben bu adamın aklından şüphe ederim senin gibi hatun bulmus daha ne

Aynen şekerim:)Hem güzelim,yaşımı göstermem,iyiyim,sevenim,vefalıyım:)

Doğru dedin,o endişemi tekrar dile getireyim..

(Onu önce etkileyen güzelliğim sonra iyi niyetimmiş..Ondan bırakmıyor herhalde:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…